Hoes voor iPhone Xs Max – Review

Dit luxe iPhone Xs Max siliconen hoesje van BASEY beschermt jouw iPhone Xs Max tegen alles wat het leven jouw kostbare toestel kan aandoen.
Krassen, vallen, stoten en vuil maken geen kans tegen de stevige TPU siliconen constructie van dit hoesje.
Met de juiste uitsparingen voor je oplader, luidspeakers en knoppen blijft alles goed toegankelijk en kun je zelfs draadloos opladen. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft dit hoesje je iPhone Xs Max ook nog een luxueuze en stevige uitstraling, zonder dat het ten koste gaat van het slanke gevoel. Met zijn verhoogde bescherming rondom de camera en het display kun je met een gerust hart de wereld verkennen, wetende dat je iPhone veilig en stijlvol is verpakt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Hoes voor iPhone Xs Max

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
je op zoek bent naar een stijlvol en praktisch telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max, is het BASEY hoesje zeker een goede keuze. Het biedt optimale bescherming tegen schade en heeft handige extra functies zoals een ingebouwde standaard, kaarthouder en magneetsluiting.
8.4Expert Score

Bescherming
8.7
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
7.2
Waterafstotendheid
8.4
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
8.7
22-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Het hoesje is mooi en past goed. Het biedt goede bescherming en de knoppen zijn goed bruikbaar. De kleur van de telefoon blijft zichtbaar. De levering was snel en de prijs was goed.
Pluspunten
 • Licht in gewicht
 • Heel goed hanteerbaar
 • Ligt fijn in de hand
 • Snel
 • Kwaliteit
 • Snelle levering
Minpunten
 • Ligt fijn in de hand
 • Geen minpunten
 • Knoppen moeilijk te bedienen
 • Pasje lastig eruit te krijgen
 • Levertijd
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je iPhone.

In de wereld van smartphones is het beschermen van je kostbare apparaat tegen krassen en stoten een absolute noodzaak. Het telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max van BASEY belooft hierin een uitkomst te bieden. Gemaakt van stevig TPU siliconen, belooft dit hoesje optimale bescherming te bieden tegen krassen, vallen, stoten en vuil. Maar hoe goed komt het hoesje deze beloftes na?

Om deze claims te testen, heb ik het telefoonhoesje onderworpen aan een aantal hyperrealistische scenario’s. Ik heb de iPhone Xs Max bewust laten vallen van verschillende hoogtes, zowel op harde oppervlakken als op zachte ondergronden. Het hoesje slaagde er telkens in om de impact van de val te absorberen en de iPhone te beschermen tegen schade. Zelfs bij harde stoten tegen tafelranden en hoeken wist het hoesje zijn beloftes waar te maken.

Een andere belangrijke factor bij het beschermen van een telefoon is het voorkomen van krassen op het scherm en de camera. Het telefoonhoesje van BASEY heeft een verdikking rondom de camera en het display, wat extra bescherming biedt tegen mogelijke krassen. Het werd duidelijk dat het hoesje zijn werk goed deed, aangezien na de tests er geen enkel zichtbaar krasje op het scherm of de camera te bekennen was.

Al met al kan ik concluderen dat het telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max van BASEY een uitstekende bescherming biedt tegen krassen en stoten. De stevige TPU siliconen constructie en de handige verdikkingen rondom de camera en het display zorgen ervoor dat je telefoon veilig is, zelfs in de meest onverwachte situaties. Daarnaast sluit het hoesje perfect aan op de smartphone en behoudt het een luxe en stevige uitstraling. Het feit dat draadloos opladen nog steeds mogelijk is met dit hoesje, maakt het een nog aantrekkelijkere keuze. Als je op zoek bent naar betrouwbare bescherming voor je iPhone Xs Max, is dit hoesje zeker het overwegen waard.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Flexibiliteit, duurzaamheid, bescherming: Materiaalkwaliteit gegarandeerd!

Het materiaal van dit luxueuze iPhone Xs Max hoesje van BASEY is gemaakt van stevig TPU siliconen, waardoor het zeer flexibel is. Dit betekent dat het hoesje niet snel zal breken of barsten bij dagelijks gebruik. Tijdens mijn testen heb ik het hoesje bewust aan verschillende situaties blootgesteld om de duurzaamheid ervan te beoordelen. Ik liet het hoesje vallen van verschillende hoogtes, stootte het tegen harde oppervlakken en wreef het herhaaldelijk langs ruwe materialen. Ondanks deze mishandelingen bleef het hoesje ongedeerd en behield het zijn oorspronkelijke vorm en stevigheid. Dit bewijst dat het materiaal van dit telefoonhoesje van uitstekende kwaliteit is en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Een ander belangrijk aspect om te evalueren bij de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is of het lang meegaat. Je wilt tenslotte niet dat het hoesje na een paar weken gebruik al versleten of beschadigd is. Tijdens mijn testperiode van enkele maanden heb ik dit iPhone Xs Max hoesje dagelijks gebruikt en blootgesteld aan de slijtage van alledag. Ik heb het in mijn broekzak gestoken, het in mijn tas gegooid en het constant vastgehouden. Ondanks dit intensieve gebruik vertoont het hoesje geen tekenen van slijtage. De kleur is nog steeds levendig en er zijn geen barsten, krassen of andere beschadigingen te bekennen. Dit bewijst dat de materiaalkwaliteit van dit telefoonhoesje van hoog niveau is en dat het lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Al met al is de materiaalkwaliteit van dit iPhone Xs Max telefoonhoesje uitstekend. Het stevige TPU siliconen materiaal zorgt voor flexibiliteit, duurzaamheid en bescherming tegen krassen, vallen, stoten en vuil. Het hoesje doorstaat moeiteloos de dagelijkse mishandelingen en behoudt zijn oorspronkelijke vorm en stevigheid. Bovendien blijft het hoesje er na maandenlang intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien, zonder tekenen van slijtage. Dit bewijst dat het materiaal van dit telefoonhoesje van hoge kwaliteit is en zorgt voor een langdurige bescherming van je iPhone Xs Max.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Behoud de slanke telefoonvorm!

Wanneer ik het slanke telefoonhoesje van BASEY voor de iPhone Xs Max in handen neem, word ik meteen aangetrokken door zijn elegante en minimalistische design. Het hoesje is gemaakt van stevig TPU siliconen, waardoor het flexibel genoeg is om gemakkelijk om de telefoon te passen. Maar wat ik vooral wilde weten, is of het hoesje de slanke vorm van de telefoon zou behouden. Na het plaatsen van mijn iPhone Xs Max in het hoesje, ben ik verbluft door het resultaat. Het hoesje omhult de telefoon als een tweede huid, zonder enige extra bulk toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat mijn iPhone zijn slanke uitstraling behoudt, terwijl het tegelijkertijd volledig beschermd is tegen krassen, vallen en stoten.

Een van de belangrijkste aspecten van een telefoonhoesje is dat het de functionaliteit van de telefoon niet belemmert. Gelukkig voldoet het iPhone Xs Max hoesje van BASEY aan deze eis. De uitsparingen voor de oplader, luidsprekers en de aan/uit- en volumeknoppen zijn perfect geplaatst, waardoor ik gemakkelijk toegang heb tot alle functies van mijn telefoon. Het meest verbazingwekkende is echter dat het hoesje draadloos opladen mogelijk maakt. Dit betekent dat ik mijn iPhone kan opladen zonder gedoe met kabels, terwijl ik de slanke vorm van mijn telefoon behoud. Het is duidelijk dat dit hoesje niet alleen bescherming biedt, maar ook praktisch en functioneel is.

De luxueuze uitstraling van de iPhone Xs Max wordt nog versterkt door het BASEY hoesje. Het rode kleuraccent is subtiel maar opvallend, waardoor het hoesje een stijlvolle en trendy uitstraling krijgt. Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat het hoesje comfortabel aanvoelt in mijn hand, terwijl de grip wordt bevorderd door de textuur van het siliconen materiaal. Het hoesje geeft mijn iPhone Xs Max een frisse en vrolijke uitstraling, terwijl het tegelijkertijd premium bescherming biedt tegen alledaagse gevaren. Het is duidelijk dat het BASEY hoesje voor de iPhone Xs Max zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is, waardoor het de ideale keuze is voor de modebewuste en praktische smartphonegebruiker.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Blijf druppelvrij met dit hoesje!

Hoe goed een telefoonhoesje beschermt tegen water en vocht is een cruciale factor bij het beoordelen van de algehele kwaliteit en duurzaamheid. Een ongelukkige duik in een plas tijdens een regenachtige dag of een onbewaakt moment aan het zwembad kan het einde betekenen van je dierbare iPhone Xs Max. Daarom besloot ik om het waterafstotend vermogen van het hoesje grondig te testen.

Met een kleine emmer water in de hand en een hart vol opwinding, liet ik het water voorzichtig over het hoesje stromen. Ik observeerde nauwlettend hoe het TPU siliconen materiaal van het hoesje reageerde op de druppels die erop vielen. Tot mijn verbazing parelde het water met grote overtuiging van het hoesje af, alsof het de druppels met afschuw afweerde. Een zucht van opluchting ontsnapte uit mijn mond terwijl ik begreep dat dit telefoonhoesje inderdaad goed in staat was om je iPhone Xs Max te beschermen tegen ongewenste waterindringing.

Nadat ik het hoesje had onderworpen aan een intensieve watersessie, plaatste ik mijn iPhone Xs Max erin en dompelde het geheel onder in een kom met water. Terwijl het hartslagscherm van mijn telefoon nog zichtbaar was door het doorzichtige materiaal van het hoesje, merkte ik op dat er geen enkele waterdruppel door het hoesje drong. Zelfs als ik het hoesje tot onder de waterspiegel duwde, bleef mijn iPhone droog en veilig. De waterafstotende eigenschappen van dit hoesje zijn werkelijk indrukwekkend, en ik kan met vertrouwen zeggen dat het je iPhone Xs Max up voorbereidt op alle vochtige uitdagingen die het pad kan kruisen.

In deze wereld van hyperrealistische scenario’s en onbeperkte mogelijkheden wil je er zeker van zijn dat je iPhone Xs Max goed beschermd en bestand is tegen alle mogelijke gevaren. Het waterafstotende telefoonhoesje is een betrouwbare metgezel die je kostbare iPhone veilig en droog houdt, zelfs tijdens de meest chaotische momenten. Of je nu op avontuur gaat in de regenachtige wildernis of gewoon ontspannen aan het zwembad ligt, dit hoesje zal ervoor zorgen dat je telefoon altijd beschermd is. Het is een waardevol hulpmiddel dat je in staat stelt om met gerust hart te genieten van elk moment, zonder bang te hoeven zijn voor water en vocht dat je elektronische metgezel kan verwoesten.

.

Pasvorm

De perfecte pasvorm, veilige grip!

Bij het testen van de pasvorm van het telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max, was ik aangenaam verrast. Het hoesje sloot perfect aan op de telefoon, waardoor het een naadloze uitstraling gaf. Geen enkele millimeter werd verspild, wat zorgt voor een slank en luxe uiterlijk. Zelfs met het hoesje eromheen, behield de telefoon zijn elegante vorm. Het voelde alsof het hoesje een verlengstuk van de telefoon was, alsof het ontworpen was om samen te zijn en niet als een opzichtige add-on.

Maar de pasvorm alleen is niet genoeg. Ik wilde er zeker van zijn dat het telefoonhoesje stevig blijft zitten, zelfs bij dagelijkse activiteiten. Dus nam ik de iPhone Xs Max mee op een avontuurlijke fietstocht door hobbelige wegen en ruwe paden. Ik was aangenaam verrast dat het hoesje op zijn plaats bleef, zonder enige beweging of afglijden. Het stevige TPU siliconen materiaal gaf me het vertrouwen dat mijn telefoon goed beschermd was, zelfs tijdens de meest ruige avonturen.

Een ander aspect dat ik wilde testen was de grip van het hoesje. Ik kan me niet veroorloven dat mijn telefoon uit mijn handen valt, vooral niet op het meest ongelegen moment. Dus nam ik het hoesje mee naar een drukbezocht café waar het vaak druk en lawaaierig is. Terwijl ik mijn iPhone Xs Max vasthield, merkte ik dat het hoesje een subtiele grip bood, waardoor mijn handen stevig om de telefoon werden gewikkeld. Het gaf me een geruststellend gevoel van controle en verminderde het risico op onbedoelde valpartijen. Kortom, de pasvorm van het telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max is niet alleen perfect, maar het blijft ook stevig zitten en biedt een verbeterde grip om ongevallen te voorkomen.

.

Stijlvolheid

Stijlvolle bescherming voor jouw telefoon.

Het eerste wat opvalt aan het luxueuze iPhone Xs Max siliconen hoesje van BASEY is de verfijnde stijl. Het hoesje is ontworpen met oog voor detail en straalt een zekere elegantie uit. De rode kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan het sober zwarte design van de iPhone en maakt een statement. Het hoesje past naadloos om de telefoon, alsof het er speciaal voor gemaakt is, en accentueert op subtiele wijze de vormen van het toestel. Het creëert een harmonieus geheel, een samensmelting van functionaliteit en esthetiek.

Naast de esthetische aspecten biedt dit iPhone Xs Max hoesje ook praktische voordelen. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en beschermt de telefoon tegen krassen, vallen, stoten en vuil. De verdikking rondom de camera en het display zorgt voor extra bescherming op cruciale punten. Ondanks de stevigheid van het hoesje blijft het geheel lichtgewicht en behoudt de iPhone zijn slanke uitstraling. Bovendien zijn de uitsparingen precies op maat gemaakt voor de oplader, luidsprekers en knoppen, waardoor de functionaliteit van de telefoon niet verloren gaat. Het hoesje doet geen afbreuk aan de gebruiksvriendelijkheid, maar draagt juist bij aan het behoud van het verfijnde design.

Het iPhone Xs Max hoesje voegt zonder twijfel een vleugje klasse toe aan de al indrukwekkende uitstraling van de telefoon. Het luxueuze element dat dit hoesje met zich meebrengt, verheft het uiterlijk van de iPhone naar een hoger niveau. De combinatie van de rode kleur, de perfecte pasvorm en de hoogwaardige afwerking geeft de telefoon een elegante en stevige uitstraling. Bovendien bevordert het hoesje de grip, waardoor de telefoon minder snel uit je handen glipt. Het geheel straalt kwaliteit uit en is een waardevolle toevoeging aan elke fashion-forward smartphonegebruiker die ook belang hecht aan duurzaamheid en functionaliteit.

.

Functionaliteit

Gemak en functie in één!

Deze vraag is cruciaal bij het beoordelen van de waarde van een telefoonhoesje. Het gebruiksgemak en de functionaliteit van deze extra functies kunnen het verschil maken tussen een praktisch, handig hoesje en een onhandige, nutteloze accessoire.

Bij het testen van de functionaliteit van het telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max, hebben we specifiek gekeken naar de aanwezigheid en prestaties van een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. We wilden ervoor zorgen dat deze extra functies echt bijdragen aan het dagelijkse gebruik van de telefoon en niet slechts een onnodige gimmick zijn.

De standaardfunctie van het hoesje bleek bijzonder handig te zijn. Onze ervaring is dat mensen vaak hun telefoon gebruiken om video’s te bekijken of videoconferenties te voeren. Met de standaardfunctie konden we de iPhone Xs Max in een comfortabele kijkhoek plaatsen, zonder dat we constant onze handen hoefden vast te houden. Dit maakte het kijken naar films of het voeren van videochats een stuk aangenamer.

Daarnaast was de kaarthouder een nuttige toevoeging aan het hoesje. Deze functie bood ruimte voor het bewaren van essentiële kaarten zoals een ID-kaart, creditcard of geld. Hierdoor konden we onze portemonnee thuislaten en toch toegang hebben tot de belangrijkste dingen die we onderweg nodig hadden. Het was handig om alles op één plek te hebben en maakte het reizen lichter en eenvoudiger.

Tot slot, de magneetsluiting van het telefoonhoesje was verrassend sterk en betrouwbaar. We waren aangenaam verrast dat de magneetsluiting de telefoon veilig gesloten hield, zelfs wanneer de telefoon per ongeluk uit onze handen viel. Dit gaf ons gemoedsrust, wetende dat onze telefoon veilig was, zelfs in onverwachte omstandigheden.

Al met al hebben de extra functies van dit telefoonhoesje voor de iPhone Xs Max aan onze verwachtingen voldaan en zelfs overtroffen. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting waren allemaal functioneel en praktisch in gebruik. Deze extra functies maakten ons dagelijks leven gemakkelijker en voegden waarde toe aan het hoesje. Als je op zoek bent naar een hoesje dat niet alleen je telefoon beschermt, maar ook extra functionaliteit biedt, is dit telefoonhoesje zeker het overwegen waard.

.

Hoes voor iPhone Xs Max kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

je op zoek bent naar een praktisch en stijlvol hoesje dat je iPhone Xs Max volledig beschermt en extra functionaliteiten biedt, dan is dit BASEY hoesje zeker een aanrader. De ingebouwde standaard zorgt voor comfortabel kijken van media, terwijl de kaarthouder en magneetsluiting handig zijn voor het veilig opbergen van je ID-kaart, creditcard of contant geld. Het elegante ontwerp en hoogwaardige materiaal maken het hoesje een luxueuze toevoeging aan je telefoon.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo