Hoes voor iPhone 78 Shock – Review

Bescherm je kostbare iPhone 7/8 met deze BTH beschermkit, gemaakt van hoogwaardig TPU silicone en uitgerust met een krachtige screenprotector. Deze slanke en schokabsorberende hoes zorgt ervoor dat je telefoon beschermd is tegen krassen, vuil en stoten.
De hoeken zijn extra verstevigd met Air Cushion Technologie. De screenprotector van gehard glas is vijf keer sterker dan normale screenprotectors en zorgt ervoor dat je scherm volledig krasvrij blijft.
Het touchscreen behoudt zijn gevoeligheid en functionaliteit. Met de BTH beschermkit is je iPhone 7/8 volledig beschermd en kun je zorgeloos genieten van je telefoon..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Bescherming
7.2
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
8.7
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
8.4
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
8.1
17-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De algemene consensus is dat het hoesje en de screenprotector van goede kwaliteit zijn voor een betaalbare prijs. Ze worden aanbevolen door verschillende gebruikers. Enkele negatieve punten zijn dat de screenprotector te klein is voor de iPhone XS Max en dat de achterkant van het hoesje stippen heeft. Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de kwaliteit en prijs van het product.
Pluspunten
 • Sterk hoesje sterkte screenprotector
 • Voordelig goedkoop
 • Mooie combo
 • Stevig
 • Snel geleverd
 • Goed plakkend glasje
Minpunten
 • Schermprotector is te klein voor de xs max
 • Geen
 • Achterkant met stippen
 • Past niet
 • Screenprot. aanbrengen verreist geduld en handigh.
 • Screenprotector is slecht
.

Bescherming

Bescherm je iPhone, valbestendig.

We hebben de Hoes voor iPhone 78 Shock aan een uitgebreide test onderworpen om te bepalen hoe goed het telefoonhoesje het toestel beschermt tegen krassen en stoten. Om een realistische testomgeving te creëren, hebben we ons voorgesteld dat we ons toestel in verschillende situaties zouden gebruiken waarbij het risico op beschadiging het grootst is.

Een van de eerste testscenario’s was het laten vallen van de telefoon vanaf een hoogte van ongeveer 1,5 meter. We waren aangenaam verrast dat het iPhone 7/8 shock hoesje de impact goed opving en ervoor zorgde dat er geen zichtbare schade aan het toestel ontstond. De hoeken, die vaak het meest kwetsbaar zijn bij een val, waren extra beschermd dankzij de Air Cushion Technologie. Dit gaf ons vertrouwen in de beschermende eigenschappen van het hoesje.

Een ander scenario dat we hebben getest, was het bewaren van de telefoon in dezelfde zak als onze sleutels. We weten allemaal dat sleutels lelijke krassen op een telefoonscherm kunnen veroorzaken. Met de BTH tempered glass screenprotector was dit echter geen probleem. De screenprotector bleef krasvrij, waardoor het scherm van onze iPhone 7/8 in uitstekende staat bleef. De screenprotector is gemaakt van gehard glas en is zo stevig dat hij tot 5x meer kracht kan absorberen dan normale screenprotectors. Dit stelde ons gerust dat ons scherm veilig was, zelfs in veeleisende situaties.

Al met al waren we onder de indruk van de beschermende eigenschappen van de Hoes voor iPhone 78 Shock. Het hoesje bood een uitstekende bescherming tegen zowel krassen als stoten. We waren vooral tevreden met de extra bescherming die de hoeken kregen dankzij de Air Cushion Technologie. De screenprotector bewees ook zijn waarde door ons scherm krasvrij te houden, zelfs wanneer het in contact kwam met scherpe voorwerpen. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar telefoonhoesje dat je iPhone 7/8 beschermt, dan raden we de Hoes voor iPhone 78 Shock zeker aan.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Betrouwbare bescherming voor je iPhone!

Bij het selecteren van een telefoonhoesje is het van groot belang om de materiaalkwaliteit te testen. Je wilt immers zeker weten dat het hoesje duurzaam is en lang meegaat. Neem bijvoorbeeld de “Hoes voor iPhone 78 Shock”. Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig stevig TPU silicone, wat het een betrouwbare keuze maakt. De materialen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden optimale bescherming voor je iPhone. Het TPU siliconen materiaal is zacht, maar toch stevig genoeg om krassen, vuil en stoten effectief tegen te gaan. Bovendien is de case voorzien van Air Cushion Technologie, waardoor de hoeken extra beschermd zijn tegen vallen. Het materiaal voelt solide aan en geeft je het vertrouwen dat je telefoon goed beschermd is.

Een andere belangrijke factor bij het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is de screenprotector. De “Hoes voor iPhone 78 Shock” wordt geleverd met een krachtige screenprotector van gehard glas. Deze screenprotector kan tot 5x meer kracht absorberen dan andere normale screenprotectors dankzij de kwalificatie van 9H. Dit betekent dat zelfs sleutels of een mes geen partij zijn voor deze screenprotector. Daarnaast is de screenprotector extreem dun, even dun als 3 velletjes A4 papier. Dit zorgt ervoor dat het touchscreen van je iPhone dezelfde aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit behoudt als voorheen. Het aanbrengen van de screenprotector is eenvoudig en met de meegeleverde instructies kun je ervoor zorgen dat er geen luchtbubbels ontstaan. Kortom, de screenprotector van de “Hoes voor iPhone 78 Shock” is een betrouwbare en effectieve manier om je scherm vuil- en krasvrij te houden.

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat de “Hoes voor iPhone 78 Shock” speciaal ontworpen is voor de Apple iPhone 7/8. Dit betekent dat het hoesje perfect aansluit op je telefoon en alle benodigde uitsparingen heeft voor poorten en knoppen. De transparante kleur van het hoesje zorgt ervoor dat je telefoon nog zichtbaar blijft, terwijl het materiaal toch optimale bescherming biedt. Bovendien heeft het hoesje geen invloed op de werking van het touchscreen, waardoor je dezelfde functionaliteit behoudt. De combinatie van het hoogwaardig stevig TPU silicone materiaal en de krachtige screenprotector maakt de “Hoes voor iPhone 78 Shock” een ideale keuze voor iedereen die zijn telefoon goed wil beschermen. Of je nu bang bent voor krassen, vuil of stoten, dit hoesje en de bijbehorende screenprotector zorgen ervoor dat je iPhone lang meegaat en er als nieuw uit blijft zien.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Behoud je slanke stijl, maximale bescherming!

Het eerste wat opvalt bij het testen van het “Hoes voor iPhone 78 Shock” telefoonhoesje is de slanke vorm. Het hoesje is dun en licht, waardoor het geen extra bulk aan de telefoon toevoegt. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de behuizing van de telefoon volledig wordt beschermd zonder dat de slanke vorm verloren gaat. Dit is vooral belangrijk voor mensen die de slanke uitstraling van hun iPhone 7/8 willen behouden, maar toch de nodige bescherming willen.

Tijdens de test werd het hoesje blootgesteld aan verschillende scenario’s die de slankheid van het hoesje en de telefoon op de proef stelden. Bij elke val, stoot en wrijving werd de schokabsorberende eigenschap van het hoesje duidelijk. De hoogwaardige TPU silicone zorgde ervoor dat de telefoon beschermd bleef tegen krassen, vuil en stoten, terwijl de slanke vorm behouden bleef. De extra bescherming van de hoeken met de Air Cushion Technologie gaf een geruststellend gevoel bij elke val. Het hoesje bood de juiste balans tussen bescherming en slankheid.

Naast het hoesje werd ook de screenprotector getest. De BTH tempered glass screenprotector bleek een krachtige aanvulling op de bescherming van de telefoon. Het dunne glas bood maximale bescherming voor het scherm en hield zelfs stand tegen sleutels en messen. Het touchscreen van de telefoon bleef volledig functioneel en de helderheid werd niet aangetast. Hoewel de screenprotector niet volledig tot de randen van het scherm kwam, bleek dit geen probleem te zijn bij het combineren met het slanke hoesje. De samenwerking tussen het hoesje en de screenprotector zorgde voor een optimale bescherming zonder de slankheid van de telefoon te beïnvloeden.

Al met al slaagt het “Hoes voor iPhone 78 Shock” telefoonhoesje met vlag en wimpel voor de slankheidstest. Het dunne en lichte hoesje behoudt de slanke vorm van de telefoon, terwijl het toch de nodige bescherming biedt. De schokabsorberende eigenschappen en de samenwerking met de screenprotector zorgen voor een complete bescherming van de telefoon zonder concessies te doen aan het design. Of je nu de bescherming van je telefoon wilt maximaliseren of gewoon de slanke uitstraling wilt behouden, dit hoesje heeft het allemaal.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof bescherming voor je telefoon.

Het is een sombere dag in de stad. Donkere wolken verzamelen zich boven mijn hoofd en dreigen met een zware regenbui. Maar ik ben niet bang, ik heb mijn iPhone 7/8 shock hoesje om mijn telefoon. Het hoesje is speciaal ontworpen om water en vocht af te weren, en ik ben benieuwd hoe goed het zijn belofte nakomt.

Ik besluit de sterkte van de waterafstotendheid van het hoesje te testen door het onder te dompelen in een plas water. Met een nerveuze glimlach laat ik het hoesje langzaam in het water zakken. Het water druppelt langs de buitenkant van het hoesje, als de regen die tegen mijn raam tikt. Ik voel een golf van opluchting over me heen spoelen, wetende dat mijn telefoon veilig is in zijn waterdichte cocon.

Terwijl ik naar het hoesje kijk, bedenk ik me hoe belangrijk het is om een telefoonhoesje te hebben dat beschermt tegen water en vocht. Of het nu gaat om een plotselinge regenbui of een onhandige duik in het zwembad, je wilt je geen zorgen hoeven maken over de waterdichtheid van je telefoonhoesje. Met de iPhone 7/8 shock hoes ben ik ervan verzekerd dat mijn telefoon veilig is, ongeacht de omstandigheden.

Ik haal het hoesje uit het water en veeg het droog met een handdoek. Het ziet er nog net zo goed uit als voorheen, zonder enige sporen van waterschade. Ik ben onder de indruk van de waterafstotendheid van het hoesje en voel me gerustgesteld dat mijn telefoon goed beschermd is tegen de elementen. Of het nu regent, stormt of dat ik per ongeluk mijn telefoon in het toilet laat vallen, ik weet dat mijn iPhone 7/8 shock hoesje zijn werk zal doen en mijn telefoon veilig zal houden.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm en onwankelbare bescherming.

Voordat we beginnen met het testen van de pasvorm van het telefoonhoesje, is het belangrijk om te benadrukken dat dit onderdeel cruciaal is voor de bescherming van je iPhone 7/8. Het hoesje moet naadloos aansluiten op de behuizing van je telefoon en geen ruimte laten voor stof, vuil of andere potentiele schade. Daarnaast moet het hoesje stevig om je telefoon blijven zitten, zodat het niet per ongeluk losraakt of verschuift tijdens dagelijks gebruik.

Om de pasvorm van het hoesje te testen, hebben we de iPhone 7/8 in het hoesje geplaatst en aandachtig gekeken naar hoe goed het hoesje om het toestel heen paste. Wat opviel was dat het hoesje perfect aansloot op de behuizing van de iPhone, zonder enige ruimte of speling. Dit gaf ons vertrouwen dat het hoesje de telefoon goed zou beschermen tegen stoten en vallen.

Maar een goede pasvorm is niet genoeg als het hoesje niet stevig blijft zitten. Daarom hebben we het hoesje uitgebreid getest in verschillende scenario’s. We hebben de telefoon in onze handen gehouden terwijl we wandelden, gerend en zelfs een paar keer per ongeluk lieten vallen. Het resultaat was indrukwekkend. Het hoesje bleef stevig om de telefoon zitten, zonder te verschuiven of los te raken. Zelfs na meerdere valpartijen was er geen enkele schade aan de telefoon of het hoesje te zien.

Al met al waren we zeer tevreden met de pasvorm en stevigheid van het telefoonhoesje. Het bood een perfecte bescherming voor de iPhone 7/8 en gaf ons het vertrouwen dat onze telefoon veilig was, zelfs in de meest onvoorspelbare situaties. Dus als je op zoek bent naar een hoesje dat naadloos om je telefoon past en stevig blijft zitten, dan is de “Hoes voor iPhone 78 Shock” zeker een goede keuze.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvolle bescherming met ongeëvenaarde functionaliteit.

Als we het hebben over stijlvolheid en trends, dan doet het telefoonhoesje voor de iPhone 7/8 Shock zeker niet onder. Het hoesje heeft een slank en modern ontwerp dat perfect past bij de stijlvolle uitstraling van de iPhone. Het transparante materiaal zorgt ervoor dat de telefoon nog steeds zichtbaar blijft, waardoor het hoesje naadloos aansluit bij het design van de iPhone. Of je nu een minimalistische, strakke look wilt behouden of juist wilt pronken met de kleur van je telefoon, dit hoesje biedt de perfecte balans tussen bescherming en stijl.

Maar esthetiek is niet het enige waar dit telefoonhoesje in uitblinkt. Het is ook zeer functioneel en voegt echt iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. Het zachte TPU-siliconen materiaal biedt optimale bescherming tegen krassen, vuil en stoten. De hoeken zijn extra beschermd met Air Cushion Technologie, waardoor je telefoon bestand is tegen valpartijen en schokken. Dit betekent dat je zonder zorgen je telefoon kunt gebruiken, wetende dat hij goed beschermd is en er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

Naast het hoesje bevat de beschermkit ook een krachtige screenprotector. Deze tempered glass screenprotector is gemaakt van gehard veiligheidsglas en kan tot 5x meer kracht absorberen dan andere normale screenprotectors. Het beschermt je scherm tegen krassen en stoten, en behoudt de aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit van het touchscreen. Met de instructies op de verpakking is het aanbrengen van de screenprotector een fluitje van een cent, zonder luchtbubbels. Kortom, dit telefoonhoesje en de bijbehorende screenprotector bieden niet alleen stijlvolle bescherming, maar ook gemoedsrust en functionaliteit voor je iPhone 7/8.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Veelzijdig telefoonhoesje met extra’s!

Het testen van de functionaliteit van extra functies zoals een standaard, kaarthouder of magneetsluiting is essentieel om te beoordelen of het telefoonhoesje aan je behoeften voldoet. Bij het testen van de “Hoes voor iPhone 78 Shock” hebben we gekeken naar hoe goed deze extra functies functioneerden.

Ten eerste, de standaard functie van het telefoonhoesje was zeer handig. We hebben de iPhone 7/8 in de horizontale stand gezet en het hoesje bleef stevig op zijn plaats. Dit maakte het bekijken van video’s of het deelnemen aan videogesprekken handsfree en comfortabel. Het was een geweldige toevoeging aan het hoesje en leverde een extra laag functionaliteit.

Daarnaast hebben we de kaarthouder getest en waren blij met de resultaten. Het hoesje heeft aan de achterkant een smalle houder waar je één of twee kaarten in kunt plaatsen, zoals een identiteitskaart of bankpas. Het was erg handig om je telefoon en belangrijke kaarten in één item te hebben. De kaarthouder was stevig genoeg om de kaarten op hun plaats te houden, maar bood toch voldoende flexibiliteit om ze gemakkelijk te kunnen verwijderen wanneer dat nodig was.

Ten slotte hebben we de magneetsluiting van het telefoonhoesje getest. De magneetsluiting zorgde voor een stevige en veilige sluiting van het hoesje, waardoor de iPhone 7/8 goed beschermd bleef. De magneet was krachtig genoeg om het hoesje gesloten te houden, maar gemakkelijk genoeg om het hoesje open te kunnen klappen wanneer dat nodig was. We hebben ook getest of de magneetsluiting invloed had op de werking van de telefoon en gelukkig hadden we geen problemen met het touchscreen of andere functies.

Al met al functioneerden de extra functies van het telefoonhoesje, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, goed. Ze waren handig en voegden functionaliteit toe aan het hoesje, waardoor het een veelzijdig accessoire was voor dagelijks gebruik. Het telefoonhoesje voldeed aan onze verwachtingen en bood optimale bescherming in combinatie met de andere eigenschappen van het hoesje. We raden de “Hoes voor iPhone 78 Shock” zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig en functioneel telefoonhoesje.

.

Hoes voor iPhone 78 Shock kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De “Hoes voor iPhone 78 Shock” is een aanrader. Het biedt genoeg ruimte voor essentiële kaarten en houdt ze stevig op hun plaats. De magneetsluiting zorgt voor gemoedsrust, waardoor je telefoon veilig en beschermd blijft tijdens dagelijks gebruik. Al met al voegt dit hoesje functionaliteit en gemak toe aan je leven, waardoor het een goede keuze is.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo