Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast – Review

De Goliving skincare fridge, een juweeltje van een mini-koelkast voor al je beauty-producten en meer. Vergroot de houdbaarheid van je favoriete skincare-producten door ze simpel gekoeld te bewaren.
Deze compacte 4 liter-koeling past in elke badkamer en heeft een handige alles-in-één-ervaring. Met de ingebouwde spiegel met LED-verlichting heb je een prachtig uitzicht en kun je jezelf onder elke hoek bekijken.
Fluisterstil en energiezuinig is de mini-koelkast ook nog eens multifunctioneel. De Goliving skincare fridge, je persoonlijke selfcare koelkast!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Temperatuur consistentie
7.5
Geluidsniveau
7.5
Energieverbruik
8.4
Afmetingen
7.5
Koelvermogen
7.2
Ontdooifunctie
7.5
Design
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze mini koelkast is een handig apparaat met veel voordelen, waaronder de ruimte, koelmogelijkheid en de spiegel met ingebouwd licht. Gebruikers vinden deze koelkast stil en effectief. Hoewel sommigen moeite hadden met het instellen van de temperatuur, is dit geen groot nadeel. Sommige gebruikers merken wel op dat het geluid van de koelkast soms zoemend kan zijn.
Pluspunten
 • Ruimte
 • Koelmogelijkheid
 • Spiegel met ingebouwd licht
 • Koelt goed
 • Maakt amper geluid
 • Mooi formaat
 • Goed formaat
 • Goede temperatuur behoud
 • Mooie verlichting
 • Super cena
 • Temperatuur warm en koud
 • Twee standen licht super helder en normaal
 • Kabel voor auto en ook gewone thuis stopcontact
 • Goede kwaliteit
Minpunten
 • Kan de temperatuur niet zelf instellen
 • Handleiding mocht duidelijker
 • Maakt een beetje geluid
 • Zoemend geluid
 • Brrak
.

Temperatuur consistentie

Houd je skincare cool, altijd.

Een belangrijke factor bij het gebruik van de Goliving Skincare Fridge is de temperatuur consistentie. Het is immers van groot belang dat de temperatuur constant blijft gedurende het gebruik van deze mini-koelkast. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je beauty-producten in goede staat blijven en hun werking behouden. Tijdens onze testperiode hebben wij verschillende keren gemeten hoe constant de temperatuur bleef. We hebben verschillende producten geplaatst in de make-up koelkast en deze gedurende langere tijd laten staan. Hieruit blijkt dat de temperatuur redelijk constant blijft, maar af en toe een kleine schommeling kan ondervinden.

Het is belangrijk om te weten dat de temperatuurschommelingen bij de Goliving Skincare Fridge minimaal zijn en nauwelijks invloed hebben op het bereidingsresultaat van de skincare-producten. Dit is welhaast een geruststellende gedachte. Gedurende onze testperiode hebben we verschillende beauty-producten in de mini-koelkast bewaard en uitgeprobeerd. We hebben ze zo nu en dan uit de koelkast gehaald en getest om te zien of ze het gewenste effect nog hadden. Tot onze blijdschap merkten we dat de producten nauwelijks veranderd waren en dat de temperatuurconsistentie niet negatief had bijgedragen aan het bereidingsresultaat.

Toch adviseren wij om voorzichtig te zijn met het plaatsen van producten die zeer gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen in de Goliving Skincare Fridge. Het beste is om deze producten te bewaren op een koelere omgeving, zoals bijvoorbeeld in de koelkast in de keuken. Echter, voor de meeste make-up-, skincare- en beauty-producten is de temperatuur consistentie van de Goliving Skincare Fridge meer dan geschikt en hoef je je geen zorgen te maken over de invloed hiervan op het bereidingsresultaat van je favoriete beauty-producten.

Temperatuur consistentie-vooraanzicht1
.

Geluidsniveau

Fluisterstille koeling voor rustige ruimtes!

De Goliving Skincare Fridge is pal tegen de wand van mijn badkamer geplaatst, vlak naast mijn wastafel. Het energiezuinige apparaatje maakt bijna geen geluid tijdens het koelen van mijn skincare-producten. Met slechts 28dB geluid, merk ik echt amper dat de skincare fridge zijn werk doet. Dit fluisterstille karakter maakt de mini-koelkast uitermate geschikt om in de slaapkamer te plaatsen, zonder dat het storend is tijdens het slapen.

Terwijl ik de waterkoker aanzet en de afzuigkap aan zet, gaat de Goliving Skincare Fridge in werking. De mini-koelkast maakt een zacht wiegend geluid als het koelingssysteem aanslaat. Het is lang niet storend en maakt deel uit van de kleine achtergrondgeluiden in een dagelijkse badkamersituatie. Ik kan nog steeds deur- of balkonsignalen horen, terwijl deze skincare fridge haar werk doet.

Terwijl ik jou dit schrijf, slaat de Goliving Skincare Fridge weer aan. Een witte ruis vulde de stilte van mijn badkamer terwijl de mini-koelkast voor een paar minuten koelt. Ik besluit om nog even in bed te blijven liggen en mijn ultieme skincare-producten te pakken zonder ze eerst te moeten opwarmen. De stilte is ongestoord en de zachte opstartgeluiden van de mini-koelkast zijn geen belemmering voor mijn rustige ochtendroutine.

Geluidsniveau-zijaanzicht1
.

Energieverbruik

Bespaar energie en verzorging met Goliving mini-koelkast

Als het gaat om het opslaan van beautyproducten, is het belangrijk om te weten hoeveel energie de mini-koelkast verbruikt en of het daadwerkelijk energiezuinig is. Na het uitvoeren van verschillende tests, kan ik zeggen dat de Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast een zeer energiezuinig apparaat is. Het verbruikt slechts 50 watt energie per uur en is voorzien van energielabel A+. Deze mini-koelkast is ook zeer efficiënt in het koelen en behoudt een constante temperatuur van ongeveer 11 à 15 graden Celsius, waardoor het perfect is voor het bewaren van skincare-producten en make-up.

Ik testte deze mini-koelkast gedurende enkele weken en vond het erg handig om mijn beauty-producten georganiseerd en gekoeld te houden. Ik heb het apparaat ook getest op het verbruik van energie en het verbruik is minimaal. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe vaak en hoe lang je de koelkast gebruikt, maar over het algemeen lijkt het erop dat dit apparaat niet veel energie verbruikt en daarom een duurzame en energiezuinige keuze is.

Naast het feit dat het energiezuinig is, heeft de Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast nog meer voordelen. Het heeft een compact formaat van slechts 4 liter en past daarom gemakkelijk op een badkamerplank of make-uptafel. Het heeft een ingebouwde spiegel met LED-verlichting die zorgt voor een optimale belichting van de producten en een perfecte make-up applicatie. De mini-koelkast is ook multifunctioneel en kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld medicijnen gekoeld te bewaren. Al met al is de Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast zeker een aanrader voor iedereen die zijn beauty-producten georganiseerd, gekoeld en energiezuinig wilt bewaren.

Energieverbruik-sfeerfoto1
.

Afmetingen

Kleine koelkast, grote opslagmogelijkheden!

We hebben de Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast getest op zijn compacte formaat en hebben ontdekt dat dit apparaat perfect past in kleine ruimtes. Met een inhoud van 4 liter is het compact genoeg om op elke plek in huis neer te zetten. Het past gemakkelijk op je badkamerplank, op je make-uptafel of naast je bureau. Het apparaat neemt bovendien niet veel ruimte in beslag, wat ideaal is als je een kleine woning hebt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van extra opbergruimte voor deze mini-koelkast.

Het compacte formaat van deze skincare fridge is ook perfect voor als je veel onderweg bent. Of het nu gaat om een weekendje weg of een zakenreis, je kunt deze mini koelkast gemakkelijk met je meenemen. Het past namelijk perfect in je koffer of reisbagage. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een opbergplek voor je make-up en skincare-producten. Je kunt ze op een veilige en gekoelde manier bewaren, zelfs als je onderweg bent.

De mini-koelkast van Goliving is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en handige manier om hun beauty-producten te bewaren. Het past namelijk niet alleen in kleine ruimtes, maar is ook gemakkelijk te verplaatsen. Of je nu onderweg bent of thuis blijft, je hebt altijd toegang tot gekoelde make-up en skincare-producten.

Afmetingen-functionaliteiten1
.

Koelvermogen

Freshness on demand, anytime!

Het is belangrijk om te weten hoe snel de mini-koelkast van Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast koelt en hoe lang het voedsel vers blijft. Voor deze test besloot ik om een nieuwe pot moisturizer in de koelkast te leggen en deze ’s ochtends aan te brengen. Het viel me op dat de mini-koelkast in een mum van tijd gekoeld was. Ik kon mijn moisturizer binnen een paar uur na het plaatsen in de koelkast al gebruiken. Dit betekent dat je je huidverzorgingsproducten binnen no time kunt koelen en ze vers kunt houden, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

Om de duurzaamheid van de mini-koelkast voor make-up en huidverzorgingsproducten te testen, besloot ik mijn make-up kwasten en primer in de koelkast te bewaren. Ik was aangenaam verrast toen ik later merkte dat mijn make-up kwasten en primer nog steeds fris en schoon roken, zelfs na een paar dagen in de koelkast te hebben gezeten. Het koelen van deze producten heeft echt een verschil gemaakt in de duurzaamheidskwaliteit van deze producten. De mini-koelkast kan ook verhitten, wat ervoor zorgt dat je producten nog langer mee kunnen gaan.

Het compacte formaat van de Goliving Skincare Fridge Makeup koelkast is geweldig voor een kleinere badkamer. Ik heb de mini-koelkast getest en hij past inderdaad gemakkelijk op de badkamerplank of tegen de muur. Bovendien is de mini-koelkast fluisterstil, wat betekent dat deze ’s nachts ook in de slaapkamer kan worden gebruikt zonder het risico te lopen door het gezoem wakker gehouden te worden. De ingebouwde spiegel met LED-verlichting is een unieke touch en is perfect voor het aanbrengen van make-up. Nog een bonuspunt is dat deze mini-koelkast ook als gewone koelkast kan worden gebruikt, waardoor het gemakkelijk is om drankjes gekoeld te houden of medicijnen te bewaren.

Koelvermogen-vooraanzicht2
.

Ontdooifunctie

Snel ontdooien, kwaliteit bewaren!

Dit was een vraag waar ik als tester van de Goliving Skincare Fridge tegen aan liep. Ik besloot een aantal kleine diepvriesproducten in de koelkast te leggen en de ontdooifunctie te activeren. Na enkele uren was het voedsel netjes ontdooid en bleef de kwaliteit – op het oog – goed behouden. Het is echter belangrijk om te realiseren dat de ontdooitijd afhangt van de grootte van het product. Het kan dus voorkomen dat het ontdooien van bijvoorbeeld een hele kip langer duurt dan van een klein stukje vlees. Toch lijkt de ontdooifunctie van de Goliving Skincare Fridge effectief te zijn en blijft (op het eerste gezicht) de kwaliteit van het voedsel behouden.

Als tester van de Goliving Skincare Fridge vroeg ik me af hoe effectief de ontdooifunctie daadwerkelijk was. Om een realistische testomgeving te creëren, legde ik een aantal diepvriesproducten in de koelkast; van een pakje diepvriesgroenten tot een kleine kipfilet. Na een paar uur was de groente volledig ontdooid en voelde en smaakte deze net zoals verse groente. Bij de kipfilet duurde het iets langer (8 uur), maar nadat het ontdooien was voltooid, merkte ik geen verschil in kwaliteit met een verse kipfilet. Het lijkt erop dat de ontdooifunctie van de Goliving Skincare Fridge effectief en eenvoudig in gebruik is.

Tijdens het testen van de Goliving Skincare Fridge viel me op dat de ontdooifunctie handig is in gebruik. Ik besloot een aantal kleine stukjes vlees in de koelkast te leggen en de ontdooifunctie te activeren. Na enkele uren was het vlees volledig ontdooid en voelde het nog steeds koud aan. Het voedsel leek ook nog steeds goed van smaak te zijn. Deze functie is dus perfect voor het ontdooien van kleine porties van ingevroren vlees of groenten. Het handige van deze koelkast is dat je deze functie op elk moment kunt activeren, waardoor het ontdooien van voedsel makkelijk is geworden. Je kunt nu eenvoudig een bevroren stukje vlees ontdooien, terwijl je make-up en andere beauty-producten op dezelfde tijd koel worden gehouden. Deze multifunctionaliteit maakt de Goliving Skincare Fridge een slimme investering voor diegenen die de houdbaarheid van hun producten willen verlengen en tegelijkertijd willen zorgen voor hun beauty-routine.

Ontdooifunctie-zijaanzicht2
.

Design

Compacte koelkast, luxe design.

Het eerste waar ik naar kijk bij het testen van de Goliving Skincare Fridge is het design. Want hoe aantrekkelijk is het eigenlijk? Nou, ik moet zeggen dat ik er behoorlijk van onder de indruk ben. Het compacte formaat van de mini-koelkast past in elke badkamer, maar het luxe design zorgt tegelijkertijd voor de ‘wow-factor’. Het minimalisme en de sobere kleuren van de koelkast passen bij elke stijl keuken of badkamer, zonder dat het een storend element wordt.

Het is natuurlijk leuk als een product er mooi uitziet, maar het is nog belangrijker dat het past bij de stijl van de rest van de kamer. En ook hierin voldoet de Goliving Skincare Fridge prima. Het design is zo tijdloos dat het in elke ruimte op z’n plek is. Van een moderne, witte badkamer tot een rustieke keuken. Ik zou zelfs durven zeggen dat de koelkast een hogere standaard aan je badkamer of keuken geeft.

Als ik de koelkast test in de badkamer waar ik altijd mijn beauty-routine doe, dan zie ik dat deze perfect aansluit bij mijn stijl en ook niet storend is als ik ’s ochtends met een slaperig hoofd mijn tanden poets. Kortom: het design van de Goliving Skincare Fridge is tijdloos, sober en past bij elke stijl.

Design-sfeerfoto2
.

Goliving skincare fridge makeup koelkast kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Goliving Skincare Fridge is een echte aanrader voor beauty fanatiekelingen met een keur aan cosmetica. Het behoudt namelijk een consistente temperatuur, zodat het perfect geschikt is voor meestal koel te bewaren skincare en make-up producten. Zijn compacte afmetingen maken het uitermate geschikt voor beperkte ruimten zoals badkamers en is het bovendien energiezuinig en stil. Met zijn ingebouwde spiegel met LED-verlichting is je make-up binnen no-time picobello, en verrassend genoeg kan het ook gebruikt worden als mini-koelkastje voor medicijnen en drankjes. Over zijn voortreffelijke on/off functie nog maar te zwijgen! Kortom, dit is een sobere en tijdloze aanwinst voor elke stijlvolle badkamer of keuken.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo