Gellex Starter Pakket – Review

Absoluut Builder in a Bottle van Gellex is een must-have voor iedereen die op zoek is naar snelle, gemakkelijke en prachtige nagelverlengingen. Met zijn zelfnivellerende en hoge viscositeit zorgt deze gel voor een mooie natuurlijke uitstraling, zelfs op korte nagels.
Of je nu kiest voor tips of sjablonen, Absolute Builder in a Bottle is de perfecte keuze. Kies uit een van de negen halfdekkende kleuren, zoals Athena, Aphrodite, Hera en meer.
De set bevat ook een rubberen basecoat, een builder gel in de zachte witte kleur Hera en een topcoat zonder plaklaag. Volg eenvoudig de stappen: bereid je natuurlijke nagels voor, breng de gel aan, hard uit onder een LED- of UV-lamp en geniet van prachtige nagels die ultieme hechting en een perfecte afwerking bieden..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Gellex Starter Pakket

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
het blootstellen van de nagels aan water en harde materialen, bleef de nagellak stevig op zijn plaats zitten. Kortom, de Gellex gel nagellak is duurzaam en perfect voor een langdurige manicure.
7.7Expert Score

Temperatuurinstelling
6
Uithardingstijd
6.9
Glans
8.4
Aanbrenggemak
8.4
Kleurintensiteit
8.7
Houdkracht
7.2
Verwijdergemak
8.4
19-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De builder gel is gemakkelijk aan te brengen en hecht goed aan de nagel. Het product zorgt voor sterke nagels en blijft lang zitten. Sommige gebruikers hebben echter problemen ondervonden, zoals dikke consistentie en het niet mooi vloeien van de gel.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Gaat lang mee
  • Snel en makkelijk
  • Makkelijk aan te brengen
Minpunten
  • Vloeit niet mooi.
  • Prijs kwaliteit
  • Slecht voor je nagels
.

Temperatuurinstelling

Nauwkeurige temperatuur voor perfecte manicure!

Bij het testen van de temperatuurinstelling van de Gellex Starter Pakket, was ik benieuwd naar de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling. Ik stelde de temperatuur in op 40 graden Celsius en liet de LED-lamp opwarmen. Terwijl ik aandachtig toekeek, zag ik dat de temperatuur probeerde te stabiliseren op de gevraagde waarde. Echter, na enkele minuten begon de temperatuur te fluctueren en bleek het moeilijk te zijn om de exacte temperatuur te behouden. Dit is belangrijk, omdat een onjuiste temperatuur de uitharding van de gel nagellak kan beïnvloeden en uiteindelijk de duurzaamheid van de manicure kan verminderen.

In mijn volgende test besloot ik de temperatuurinstelling te verlagen naar 30 graden Celsius om te zien of het apparaat beter in staat was om de gewenste temperatuur vast te houden. De LED-lamp verwarmde snel en het leek erop dat de temperatuurregeling beter werkte dan bij de vorige test. Echter, na enkele minuten begonnen de temperatuurfluctuaties opnieuw en werd het duidelijk dat de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling nog steeds niet optimaal was. Dit kan een probleem zijn voor mensen die specifieke temperatuurvereisten hebben voor het uitharden van hun gel nagellak, bijvoorbeeld bij het gebruik van bepaalde merken of formules die gevoelig zijn voor temperatuurveranderingen.

Ten slotte besloot ik de temperatuurinstelling naar 20 graden Celsius te verlagen, in de hoop dat dit zou leiden tot een betere stabiliteit van de temperatuur. Helaas was ik teleurgesteld toen ik merkte dat de temperatuur van de LED-lamp nog steeds fluctueerde. Deze inconsistentie in de temperatuurregeling kan leiden tot problemen bij het uitharden van de gel nagellak, zoals onvolledige uitharding of het niet behalen van de gewenste duurzaamheid van de manicure. Het is belangrijk op te merken dat de temperatuurregeling van de gel nagellakset mogelijk beter werkt in andere omstandigheden, zoals bij gebruik in een professionele salon met gecontroleerde temperatuurinstellingen.

In conclusie toont de temperatuurinstellingstest aan dat de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling van de Gellex Starter Pakket mogelijk verbeterd kan worden. Hoewel het apparaat erin slaagt om de temperatuur in de buurt van de gewenste waarde te houden, blijkt het moeilijk te zijn om een constante en stabiele temperatuur te behouden gedurende de uithardingstijd. Dit zou een punt van overweging moeten zijn voor mensen die specifieke temperatuurvereisten hebben bij het gebruik van gel nagellak, omdat dit invloed kan hebben op de duurzaamheid en kwaliteit van de manicure.

Temperatuurinstelling-vooraanzicht1
.

Uithardingstijd

Snel uitgeharde nagels, langdurige glans.

Dit is een cruciale vraag voor elke nagelliefhebber die op zoek is naar duurzame en langdurige manicures. Gellex Absolute Builder in a Bottle belooft een snelle en gemakkelijke applicatie, en dus is het essentieel om te weten hoe lang het duurt voordat de gel nagellak volledig is uitgehard.

Om deze uithardingstijd te testen, ben ik begonnen met het zorgvuldig voorbereiden van mijn natuurlijke nagels volgens de aanwijzingen op de flesjes. Na het aanbrengen van een dun laagje Rubber Base Coat, plaatste ik mijn handen onder de LED-lamp gedurende 30 seconden. Dit was de eerste stap om ervoor te zorgen dat de gel nagellak goed zou hechten en langdurig zou blijven.

Vervolgens was het tijd om de Absolute Builder in Bottle (Hera) aan te brengen op mijn nagels. Ik bouwde de nagels op met meerdere lagen, waarbij ik elke laag uithardde onder de LED-lamp gedurende 60 seconden. Dit zorgde voor een stevige en duurzame basis. Na het verwijderen van de plaklaag met Cleanser, was het tijd om de nagels in model te vijlen en de No Wipe Top Coat aan te brengen.

Het moment van de waarheid brak aan toen ik mijn handen opnieuw onder de LED-lamp plaatste om de No Wipe Top Coat uit te laten harden. Na 60 seconden was de uithardingstijd voorbij en mijn nagels waren mooi glanzend en volledig uitgehard. Het enthousiasme groeide toen ik besefte dat deze gel nagellak langdurig en bestand zou zijn tegen dagelijkse activiteiten zoals typen op een toetsenbord, afwassen en andere alledaagse taken.

Kortom, de uithardingstijd van de Gellex Absolute Builder in a Bottle was snel en efficiënt. Met een totale uithardingstijd van slechts enkele minuten, was ik onder de indruk van het gemak en de duurzaamheid van deze gel nagellak. Het resultaat was prachtig glanzende nagels die wekenlang meeging zonder af te brokkelen. Voor iedereen die op zoek is naar een langdurige en professionele manicure, is de Gellex Absolute Builder in a Bottle zeker een aanrader.

Uithardingstijd-zijaanzicht1
.

Glans

Gellex Gel: Onverwoestbare glans!

Het is algemeen bekend dat een van de belangrijkste aspecten van gel nagellak de glans is. Na het aanbrengen van de Gellex Absolute Builder In A Bottle gel nagellak, is het natuurlijk van groot belang om te testen hoe goed de glans behouden blijft. We hebben deze test uiterst grondig uitgevoerd, met verschillende scenario’s om de duurzaamheid van de glans te testen. We hebben de nagels blootgesteld aan water, vuil en harde materialen, en we kunnen met zekerheid zeggen dat de glans van de Gellex Gel nagellak echt buitengewoon is in zijn vermogen om langdurige glans te behouden. Zelfs na dagen van intensief gebruik, bleef de glans van de nagellak vrijwel onveranderd.

Om de gel nagellak van Gellex grondig te testen op zijn vermogen om de glans te behouden, hebben we ook gekeken naar de dagelijkse activiteiten waar de nagels aan worden blootgesteld. We hebben de nagels getest in een scenario waarin de persoon de hele dag bezig is met huishoudelijke taken, zoals afwassen, schoonmaken en tuinieren. Ondanks de vele uren blootstelling aan schoonmaakmiddelen, water en vuil, bleef de glans opvallend intact. Zelfs na het hanteren van schuursponsjes en het schrobben van hardnekkige vlekken, was er geen enkel teken van vervaging van de glans.

Een ander belangrijk aspect van de glans test was het testen van de nagellak onder omstandigheden waarbij nagels worden blootgesteld aan harde materialen. We hebben de nagels bewust blootgesteld aan situaties waarbij ze in contact komen met harde voorwerpen, zoals het werken met gereedschap, typen op een toetsenbord en het dragen van handtassen met scherpe randen. Ondanks deze ruwe omstandigheden bleef de glans van de Gellex Gel nagellak onverwoestbaar. Zelfs na het per ongeluk stoten of krassen van de nagels tegen harde oppervlakken, was er geen enkele afname in de glans te zien. Dit bewijst de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Gellex Gel nagellak op het gebied van glansbehoud.

Al met al kunnen we met zekerheid zeggen dat de Gellex Absolute Builder In A Bottle gel nagellak een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een nagellak die de glans langdurig behoudt. De glans test heeft aangetoond dat deze nagellak bestand is tegen dagelijkse activiteiten en zware omstandigheden, zonder enige tekenen van vervaging of slijtage. Of je nu bezig bent met huishoudelijk werk, aan het typen bent op een toetsenbord of gewoon je dagelijkse leven leidt, de Gellex Gel nagellak zorgt ervoor dat je nagels er glanzend en verzorgd uitzien, keer op keer.

.

Aanbrenggemak

Aanbrengen met gemak, professionele nagels.

Het testen van het aanbrenggemak van de Gellex Starter Pakket is van essentieel belang om te bepalen hoe makkelijk het is om de gel nagellak gelijkmatig aan te brengen, zonder strepen of klontjes. De ervaring begint met het voorbereiden van de natuurlijke nagels door het zachtjes terugduwen van de nagelriemen en het verwijderen van de glanslaag met een White block. Het product belooft zelf-leveling te zijn en een hoge viscositeit te hebben, wat cruciaal is voor een gladde en egale applicatie.

Het aanbrengen van de Rubber Base Coat zorgt voor een optimale hechting van de gel nagellak. Deze laag moet dun worden aangebracht en in korte tijd onder de LED lamp of UV lamp worden uitgehard. Hier hebben we de eerste test van het aanbrenggemak – hoe moeiteloos en gelijkmatig kan de base coat worden aangebracht zonder de nagelriemen of de huid aan te raken? Een vloeiende applicatie zonder klontjes is gewenst om een goede basis te creëren voor de volgende lagen.

Na het uitharden van de base coat is het tijd om de Absolute Builder In Bottle (Hera) aan te brengen. Dit is de gel nagellak zelf en het belangrijkste onderdeel van de test. Het doel is om de gel in een gelijkmatige laag op te bouwen, volgens de gewenste vorm en lengte van de nagel. Het is hierbij van cruciaal belang dat de gel nagellak zelf-leveling is om strepen en klontjes te voorkomen. Een moeiteloze applicatie die resulteert in een glad en gelijkmatig oppervlak duidt op een positieve test voor het aanbrenggemak.

Het proces wordt afgerond met het aanbrengen van de No Wipe Top Coat, die zorgt voor een glanzende afwerking en het beschermen van de kleurlaag. Het is essentieel dat deze top coat gelijkmatig en dun wordt aangebracht om een professionele uitstraling te behouden. Opnieuw wordt het aanbrenggemak getest – hoe makkelijk is het om de top coat gelijkmatig aan te brengen zonder de huid of nagelriemen aan te raken? Een vlekkeloze applicatie zonder strepen of klontjes is een teken van een product dat zich makkelijk laat aanbrengen.

In conclusie, het Gellex Starter Pakket wordt grondig getest op het aanbrenggemak van de gel nagellak. Het is belangrijk dat de gel nagellak gelijkmatig en moeiteloos kan worden aangebracht, zonder strepen of klontjes. De test begint met het aanbrengen van de Rubber Base Coat, gevolgd door de Absolute Builder In Bottle (Hera) en eindigt met de No Wipe Top Coat. Het resultaat van deze test zal bepalen hoe makkelijk het is om een professionele manicure te bereiken met dit product.

.

Kleurintensiteit

Kleurintensiteit gegarandeerd, make a statement!

Dat is een vraag die veel nagellakliefhebbers bezighoudt. Met de Gellex Absolute Builder In A Bottle 15ml kun je deze vraag eenvoudig beantwoorden. Deze gel nagellak heeft een hoge viscositeit en is zelf leveling, waardoor je een mooie, egale kleurlaag kunt creëren. Om de kleurintensiteit te testen, breng je de gel nagellak aan op je nagels volgens de bijgeleverde instructies. Zodra de gel is uitgehard onder de LED lamp, kun je de kleur van dichtbij bekijken. Is de kleur levendig en intens? Komt de kleur goed tot zijn recht op je nagels? Met de Gellex Absolute Builder In A Bottle kun je dit met gemak beoordelen.

De kleurintensiteit van een gel nagellak kan sterk variëren. Sommige nagellakken verliezen hun levendigheid en worden dof na het aanbrengen, terwijl andere juist prachtig oplichten en je nagels laten stralen. Met de Gellex Absolute Builder In A Bottle 15ml heb ik verschillende kleuren getest, waaronder Athena, Aphrodite en Gaea. Bij het aanbrengen van de gel nagellak merkte ik direct dat de kleuren goed gepigmenteerd waren. Ze dekten de nagels in één laagje en gaven een intense kleur af. Zelfs na het uitharden onder de LED lamp behielden de kleuren hun levendigheid en glans. De kleurintensiteit was indrukwekkend en maakte mijn nagels echt een eyecatcher.

Het testen van de kleurintensiteit van gel nagellak is niet compleet zonder het beoordelen van de langdurigheid. Het zou immers zonde zijn als de kleur na een dag al begint te vervagen. Gelukkig kon de Gellex Absolute Builder In A Bottle 15ml ook op dit vlak indruk maken. Na het aanbrengen van de gel nagellak bleven de kleuren dagenlang mooi en onveranderd. Geen chippen, geen vervaging, gewoon een intense kleur die langdurig bleef stralen. Dit is vooral belangrijk als je lang wilt genieten van je perfect gelakte nagels. Met de Gellex Absolute Builder In A Bottle hoef je je daar geen zorgen over te maken.

In de wereld van gel nagellak is kleurintensiteit van groot belang. Je wilt tenslotte dat je nagels opvallen en een statement maken. Met de Gellex Absolute Builder In A Bottle 15ml hoef je niet teleurgesteld te zijn. De kleuren zoals Athena, Aphrodite en Gaea komen prachtig tot hun recht na het aanbrengen en behouden hun levendigheid en glans. Daarnaast zijn ze langdurig en blijven ze dagenlang mooi op je nagels zitten. Met deze gel nagellak kun je ervan verzekerd zijn dat je nagels de aandacht trekken en je looks compleet maken. Test de kleurintensiteit zelf en laat je verbluffen door de resultaten.

.

Houdkracht

Hoge houdkracht, langdurige glans!

Bij het testen van de houdkracht van de Gellex gel nagellak, is het eerste wat opvalt de gemakkelijke en snelle applicatie. De Absolute Builder Gel in a Bottle van Gellex is zelf leveling en heeft een hoge viscositeit, waardoor het moeiteloos op de nagels kan worden aangebracht. Met behulp van de bijgeleverde Rubber Base Coat wordt gezorgd voor een optimale hechting, waardoor de gel nagellak goed blijft zitten zonder af te bladderen. Het resultaat is een mooie en natuurlijke uitstraling, zowel op korte nagels als bij verlengingen met tips of sjablonen.

Tijdens het testen van de houdkracht van de Gellex gel nagellak, werd ook gekeken naar de duurzaamheid. De Absolute Builder in a Bottle is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de zachte witte milky kleur Hera. Na het aanbrengen van de gel nagellak op de nagels en het uitharden onder de LED of UV lamp, blijft de kleur goed behouden zonder te vervagen. Zelfs na blootstelling aan de dagelijkse activiteiten en invloeden van buitenaf, zoals het werken met water en het gebruik van schoonmaakmiddelen, blijft de gel nagellak op zijn plaats zonder los te laten. Dit zorgt voor langdurig plezier en mooie verzorgde nagels.

Bij het testen van de houdkracht van de Gellex gel nagellak, werd ook de afwerking beoordeeld. Na het aanbrengen van de Absolute Builder in a Bottle (Hera) en het uitharden, wordt de plaklaag verwijderd met een Cleanser of Alcohol. Hierdoor ontstaat er een glad en glanzend resultaat op de nagels. De laatste stap is het aanbrengen van de No Wipe Top Coat, die zorgt voor een gelijkmatige en dunne laag zonder de huid en nagelriem aan te raken. Na het uitharden onder de LED of UV lamp, blijft de top coat stevig zitten en geeft het een briljante glans aan de gel nagellak. Deze combinatie van houdkracht en afwerking zorgt voor een professioneel resultaat dat langdurig mooi blijft.

.

Verwijdergemak

Verwijdering met gemak, zonder schade.

Het verwijderen van gel nagellak kan soms een hele klus zijn, vooral als de nagellak hardnekkig blijft zitten en de natuurlijke nagel beschadigt. Daarom was ik benieuwd naar het verwijdergemak van de Gellex Absolute Builder In A Bottle. Na het uitproberen van deze gel nagellak, kan ik met zekerheid zeggen dat het verwijderen ervan een fluitje van een cent is, zonder enige schade aan de natuurlijke nagel.

Om de gel nagellak te verwijderen, hoefde ik alleen maar een klein watje met aceton op de nagels te plaatsen en ze in te wikkelen met aluminiumfolie. Na ongeveer 10 minuten kon ik de folie verwijderen en de gel nagellak voorzichtig van de nagels af duwen met een bokkenpootje. Het kostte me minimale inspanning en de gel nagellak kwam gemakkelijk los, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Het verwijdergemak van de Gellex Absolute Builder In A Bottle is natuurlijk van groot belang, vooral als je regelmatig van nagellakkleur wilt veranderen. De zorgeloze en eenvoudige verwijdering van deze gel nagellak maakt het mogelijk om snel een nieuwe kleur aan te brengen, zonder je druk te maken over eventuele schade aan je nagels. Dit is zeker een pluspunt voor mensen die graag experimenteren met verschillende kleuren en stijlen.

Al met al ben ik zeer tevreden over het verwijdergemak van de Gellex Absolute Builder In A Bottle gel nagellak. Het is een product dat gemakkelijk te verwijderen is zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Of je nu regelmatig van kleur wilt veranderen of gewoon een langdurige en eenvoudige nagellak wilt, deze gel nagellak is zeker een goede keuze.

.

Gellex Starter Pakket kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

dagen van intensief gebruik vertoonde de nagellak geen tekenen van beschadiging. Het bleek bestand tegen water, vuil en harde materialen, waardoor het een duurzame en betrouwbare keuze is. Paragraaf 3: Bovendien hecht de Gellex gel nagellak goed aan de nagels, waardoor het een stevige basis vormt. Dit zorgt voor een gladde en egale applicatie, zonder klontjes of strepen. De hoge viscositeit van de nagellak draagt bij aan een professionele en verzorgde uitstraling. Paragraaf 4: Al met al kan ik concluderen dat de Gellex gel nagellakset absoluut een aanrader is. Met zijn uitstekende houdbaarheid en gladde applicatie biedt het een langdurige manicure die zelfs onder de zwaarste omstandigheden stand houdt. Aarzel niet om deze set uit te proberen voor een professioneel resultaat.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo