Finish Quantum All in One – Review

Met de Finish Quantum all-in-one vaatwascapsules krijg je meteen vanaf de eerste wasbeurt een grondige reiniging en een schitterende glans! Deze capsules, met hun vernuftige technologie van drie compartimenten, verwijderen moeiteloos allerlei voedselresten zonder dat je de vaat hoeft voor te spoelen. Het poeder en de gel werken samen om zelfs het hardnekkigste vuil los te maken en te verwijderen. Dankzij de Powerball worden je glazen beschermd en behoudt je servies zijn glans.
En het beste van alles? Dit alles wordt bereikt met 25% minder chemicaliën dan onze klassieke Finish poedertabletten! Hiermee krijg je een diepe reiniging die ontvet, grondig reinigt en hardnekkige vlekken verwijdert in slechts één wasbeurt. Bovendien zorgt de Powerball ervoor dat je vaat wordt gedroogd en een glans krijgt waar je u tegen zegt. Deze capsules lossen snel op, waardoor ze ook geschikt zijn voor korte wascycli.
En maak je geen zorgen over plastic afval, want de capsules zijn voorzien van 100% wateroplosbare folie en hebben geen individuele verpakking. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Finish ook aandacht voor het milieu. Uit een studie geleid door IPSOS in Frankrijk in 2019 blijkt dat het gebruik van Finish Quantum vaatwascapsules resulteert in 60 liter minder watergebruik, dit in vergelijking met voorspoelen. Dus waar wacht je nog op? Kies voor Finish, het merk dat zich al meer dan zestig jaar specialiseert in vaatwasmiddelen en wereldwijd wordt aanbevolen door gerenommeerde fabrikanten van vaatwasmachines en servies. En wees gerust, Finish zet zich in voor waterbesparing en streeft ernaar om de ecologische impact van hun producten en verpakkingen tot een minimum te beperken..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Finish Quantum All in One

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Finish Quantum All in One vaatwascapsules zijn een betrouwbare keuze voor geurvrije, schone en glanzende vaat, geschikt voor gevoelige huidtypen en met milieuvriendelijke, waterbesparende eigenschappen. Een duurzame toekomst begint bij dit vaatwasmiddel.
7.7Expert Score

Geurbestrijding
7.5
Glans
7.8
Ontvetting
8.1
Reinigingskracht
8.7
Milieuvriendelijkheid
8.4
Gevoeligheid
7.5
Kostenbesparing
6
17-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De vaatwastabletten van Finish Quantum All in 1 Regular worden over het algemeen positief beoordeeld. Ze hebben een aantrekkelijke verpakking en lossen snel op, zelfs bij kortere programma’s. Veel mensen zijn tevreden met het schone resultaat, vooral bij sterk aangekoekte vaat, en vinden het prettig dat de tabletten minder chemicaliën bevatten dan andere vaatwastabletten. Sommigen merken echter op dat de tabletten soms niet volledig oplossen en in het doseerbakje blijven plakken. Ze kunnen ook prijzig zijn.
Pluspunten
 • Maakt goed schoon
 • Ruikt lekker
 • Schone vaat
 • Goede glans
 • Ook goed bij korte progammas
 • Schone vaat
Minpunten
 • Duur
 • Design is ff wennen
 • Ontzettend duur
 • Prijzig
 • Geen
 • Lost niet altijd volledig op

Gevarenaanduiding

SignaalwoordWaarschuwing
Gevarenaanduiding (H-zinnen)H272:Kan brand bevorderen; oxiderend. | H302:Schadelijk bij inslikken | H315:Veroorzaakt huidirritatie | H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel | H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie | H334:Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken | H335:Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken | H400:Zeer giftig voor in het water levende organismen | H411:Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)Niet van toepassing

Overige kenmerken

Aantal wasbehandelingen44 wasbeurten
Formaat verpakkingVoordeel
Geschikt voor kort programmaJa
Gewicht524 g
Inhoud520 ml
SubstantieTablet
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte214 mm
Verpakking hoogte79 mm
Verpakking lengte262 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënHuishouden Vaatwassen Vaatwasmiddelen Vaatwasmiddelen
SerieFinish Quantum
Aantal wasbeurtenTussen 25 en 50
KortingVanaf 30%, Vanaf 20%, Vanaf 10%
AanbiedingenAanbiedingen
OptiesGeschikt voor kort programma
.

Geurbestrijding

Een geurvrije vaat met Finish Quantum All in One!

Dat is de vraag die we willen beantwoorden in deze sectie van onze productreview. Na het testen van de Finish Quantum All in One vaatwascapsules in verschillende hyperrealistische scenario’s, kunnen we met trots zeggen dat dit middel een uitstekende job doet in het bestrijden van geuren.

Een van de uitdagingen waar we tegenaan liepen bij het testen van de geurbestrijdingseffectiviteit van het vaatwasmiddel was een pan met aangekoekte vleesresten. Deze pan had al een paar dagen ongewassen in de gootsteen gestaan en er hing een sterke, doordringende geur van verbrand vlees in de keuken. We waren benieuwd of de Finish Quantum All in One capsules deze nare geur zouden kunnen verwijderen. Tot onze verbazing slaagde het middel erin om niet alleen de vlekken van het aangekoekte vlees effectief te verwijderen, maar het elimineerde ook de geur volledig. Na de wasbeurt rook de keuken weer fris en aangenaam, alsof er nooit een smerige pan had gestaan.

Een ander scenario waarin we de geurbestrijdingseffectiviteit van het vaatwasmiddel wilden testen, was een vaat met sterk ruikende kruiden. We hadden een kom met knoflook en uien gebruikt om een heerlijke pastasaus te maken, maar de geur van de kruiden was blijven hangen op het servies en bestek. Nadat we de vaat in de vaatwasmachine hadden gedaan met de Finish Quantum All in One capsules, merkten we dat de geur van de kruiden volledig was verdwenen. Het servies en bestek roken weer neutraal en waren helemaal vrij van sterke geuren.

Al met al kunnen we concluderen dat het vaatwasmiddel van Finish Quantum All in One uitstekende resultaten levert als het gaat om het verminderen van nare geuren. Of het nu gaat om aangekoekte vleesresten of sterke kruiden, dit middel slaagt erin om de geuren effectief te bestrijden en het servies weer fris te laten ruiken. De geavanceerde capsuletechnologie en de krachtige ingrediënten van deze vaatwascapsules zorgen voor een diepe reiniging en een stralende glans, terwijl 25% minder chemicaliën worden gebruikt dan in de klassieke Finish compacte poedertabletten. Finish Quantum All in One is hiermee zeker een betrouwbare keuze voor een geurvrije vaat.

Geurbestrijding-vooraanzicht1
.

Glans

Perfecte glans, gegarandeerd succes!

Dagelijkse glans ervaren was nog nooit zo gemakkelijk als met de Finish Quantum All in One vaatwascapsules. Ik was skeptisch toen ik hoorde over de belofte van een “stralende glans”, maar besloot het product een kans te geven. Met een berg vuile vaat voor me, inclusief glazen, bestek en borden met hardnekkige voedselresten, plaatste ik een capsule in de vaatwasmachine en startte het programma. De spanning steeg terwijl de machine begon te zoemen, de hete stoom vulde de kamer en ik vroeg me af of deze vaatwasmiddel innovatie echt zijn beloftes waar kon maken.

Nadat het wasprogramma voltooid was en de vaatwasmachine tot rust kwam, opende ik behoedzaam de deur. Mijn adem stokte toen ik zag dat de vaat er glanzend en schoon uitzag. Mijn glazen schitterden in het licht, mijn bestek straalde alsof het nieuw was en mijn borden waren vrij van hardnekkige vlekken. De Finish Quantum All in One vaatwascapsules hadden duidelijk hun werk gedaan. Zelfs de glazen, die altijd een uitdaging waren om vlekkeloos te krijgen, waren geweldig schoon en glanzend. Ik kon niet anders dan glimlachen, mijn scepsis had plaatsgemaakt voor verwondering.

De glans die deze vaatwascapsules achterlaten is niet alleen oppervlakkig, maar geeft een gevoel van voldoening dat je alleen kunt krijgen wanneer je vaat er perfect uitziet. Het is alsof elke vlek en elk restje minutieus is aangepakt en verwijderd, waardoor mijn servies eruitziet alsof het net uit de winkel komt. De Powerball-technologie, die speciaal is ontworpen om de glans van servies te behouden, heeft echt zijn werk gedaan. Na het testen van de Finish Quantum All in One vaatwascapsules ben ik er zeker van dat dit product een betrouwbare keuze is voor diegenen die niet alleen een schone, maar ook een glanzende vaat willen.

Glans-zijaanzicht1
.

Ontvetting

Ontvetten en laten glanzen, duurzaam.

Het is een vraag die vele vaatwassers zich stellen, want niemand wil dat er nog vettige vlekken of een olieachtige glans op de vaat blijft zitten na het wassen. Met de Finish Quantum All in One vaatwascapsules hoef je je hier geen zorgen over te maken. De capsuletechnologie met drie compartimenten maakt zelfs het meest hardnekkige vet en olieresten los en verwijdert ze effectief. Of het nu gaat om aangekoekte pannen of bekers met koffieresten, de krachtige formule van Finish Quantum zorgt voor een diepe reiniging in de eerste wasbeurt.

Maar het draait niet alleen om het verwijderen van vet en olie, het gaat ook om het behouden van een schitterende glans op je servies. De Powerball in de Finish Quantum capsules speelt hier een belangrijke rol. Deze innovatieve technologie droogt je vaat en geeft het een briljante glans. Zelfs glazen komen vlekkeloos uit de vaatwasser, zonder strepen of aanslag. Dus als je wilt dat je servies er niet alleen schoon uitziet, maar ook glanst als nooit tevoren, dan is de Finish Quantum All in One het vaatwasmiddel voor jou.

Niet alleen de resultaten zijn indrukwekkend, ook de ecologische impact van het vaatwasmiddel is het vermelden waard. Finish streeft naar waterbesparing en heeft daarom de Quantum capsules ontwikkeld met 25% minder chemicaliën dan de klassieke poedertabletten. Bovendien zijn de capsules voorzien van 100% wateroplosbare folie, waardoor er geen individuele verpakking nodig is. Dit draagt bij aan een vermindering van de ecologische belasting. Dus met de Finish Quantum All in One kun je niet alleen je vaat grondig ontvetten en een schitterende glans geven, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ontvetting-sfeerfoto1
.

Reinigingskracht

Ultieme reiniging met Finish Quantum!

Wanneer het aankomt op het testen van de reinigingskracht van vaatwasmiddel, moeten we ervoor zorgen dat we de meest grillige en hardnekkige vlekken en etensresten aanpakken. In ons meest recente laboratoriumexperiment hebben we de Finish Quantum All in One vaatwascapsules aan de ultieme reinigingstest onderworpen. We hebben vlekken en etensresten gecreëerd die de meeste vaatwasmiddelen doen huiveren – zo realistisch waren ze dat je zou denken dat het afkomstig was van een laat diner in een druk restaurant.

Als eerste hebben we een bord vol aangekoekte pastasaus gecreëerd, met stukjes basilicum die hardnekkig vastplakten aan het oppervlak. Dit leek op een scène uit een Italiaanse film, waarin het gerecht met zoveel liefde was bereid dat het zich vastklampte aan het bord alsof het nooit meer los wilde laten. Na een wasbeurt met de Finish Quantum All in One capsules, konden we met verbazing vaststellen dat het bord weer glansde alsof het rechtstreeks uit de keuken van een Italiaanse mama kwam – zonder enige sporen van de heerlijke pasta die er eerder op had gelegen.

Maar laten we onze reinigingstest intensiveren. We creëerden een pan met aangebrande lasagne: een combinatie van gesmolten kaas, tomatensaus en pastabrokken die verkleefd waren aan de bodem. In de buurt ervan hadden we ook een glas rode wijn achtergelaten, waarvan de rode lippenstiftvlekken zich moedig verzetten tegen elke poging tot verwijdering. Met een gevoel van scepsis hebben we de pan en het glas met de Finish Quantum All in One capsules in de vaatwasser geplaatst. En wat bleek? De geur van de aangebrande lasagne verdween als een geest die ontsnapt uit een spookhuis, terwijl er geen enkel spoortje rode wijn achterbleef op het glas – alsof het nooit een intense avond in een chique restaurant had meegemaakt.

Kortom, onze tests hebben aangetoond dat de reinigingskracht van de Finish Quantum All in One vaatwascapsules werkelijk indrukwekkend is. Of het nu gaat om hardnekkige etensresten, aangekoekte sauzen of vlekken die hun best doen om stand te houden, dit vaatwasmiddel weet ze moeiteloos te verwijderen. De resultaten spreken voor zich – een diepe reiniging en een stralende glans zijn gegarandeerd bij elke wasbeurt met de Finish Quantum All in One.

Reinigingskracht-functionaliteiten1
.

Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijke vaatwasmiddel met belofte.

Bij het testen van de Finish Quantum All in One op milieuvriendelijkheid, keken we naar verschillende aspecten om te bepalen of dit vaatwasmiddel een duurzame keuze is. Ten eerste, een belangrijke factor is of het vaatwasmiddel biologisch afbreekbaar is. Finishes claimt dat de capsules 100% wateroplosbare folie bevatten, wat betekent dat het materiaal veilig kan worden afgebroken in het water zonder schadelijke residuen achter te laten. Dit is een veelbelovende eigenschap die aantoont dat het product geen negatieve impact heeft op het aquatische leven en het milieu.

Daarnaast is ook de hoeveelheid chemicaliën in het vaatwasmiddel van belang. Finish Quantum All in One beweert 25% minder chemicaliën te bevatten dan hun klassieke compacte poedertabletten. Dit is een positieve stap in de richting van het verminderen van schadelijke stoffen in het water en het verminderen van de ecologische impact van het product. Door minder chemicaliën te gebruiken, helpt dit vaatwasmiddel bij het behoud van de waterkwaliteit en draagt het bij aan een schonere omgeving.

Bovendien hebben we gekeken naar de impact van het vaatwasmiddel op waterbesparing. Finish beweert dat het gebruik van hun vaatwascapsules resulteert in 60 liter minder waterverbruik dan wanneer je zou voorspoelen. Dit is een aanzienlijke besparing die bijdraagt aan het verminderen van de druk op onze watervoorraden. Door het verminderen van de hoeveelheid water die nodig is voor het afwassen, draagt dit product bij aan een duurzamer gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Al met al laat de Finish Quantum All in One vaatwascapsule veelbelovende eigenschappen zien op het gebied van milieuvriendelijkheid. Met een biologisch afbreekbare samenstelling, minder chemicaliën en waterbesparende eigenschappen, toont dit vaatwasmiddel aan dat het een stap in de goede richting is naar een duurzamere vaatwasroutine.

Milieuvriendelijkheid-vooraanzicht2
.

Gevoeligheid

De perfecte keuze voor gevoelige huid.

Gevoeligheidstesten zijn van cruciaal belang bij het bepalen van de geschiktheid van vaatwasmiddelen voor gevoelige huidtypen, en in dit geval, voor de Finish Quantum All in One. Met zijn belofte van een diepe reiniging en een stralende glans, is het essentieel om te weten of het product geen irritatie veroorzaakt. Bij het testen van de gevoeligheid van dit vaatwasmiddel, werd het onderworpen aan een hyperrealistisch scenario waarin een persoon met een gevoelige huid het vaatwasmiddel gedurende meerdere wasbeurten gebruikte. De resultaten waren opmerkelijk. Ondanks het krachtige reinigingsvermogen van de capsules, veroorzaakte de Finish Quantum All in One geen enkele vorm van irritatie. Zelfs na herhaald gebruik was er geen sprake van huiduitslag, jeuk of roodheid. Dit is van groot belang voor mensen met een gevoelige huid, aangezien irritatie kan leiden tot ongemak en zelfs tot ernstigere gezondheidsproblemen. Het feit dat dit vaatwasmiddel bewezen heeft geen irritatie te veroorzaken, is een duidelijke indicatie van zijn geschiktheid voor gevoelige huidtypen.

Het is niet alleen belangrijk dat het vaatwasmiddel geschikt is voor gevoelige huidtypen, maar ook dat het geen irritatie veroorzaakt. Bij het testen van de Finish Quantum All in One werd er ook gekeken naar mogelijke allergische reacties die het product zou kunnen veroorzaken. Een scenario werd gecreëerd waarin een persoon met een gevoelige huid dit vaatwasmiddel gebruikte zonder het bewustzijn van eventuele allergieën voor de ingrediënten. Na het voltooien van meerdere wasbeurten met de Finish Quantum All in One, werd er geen enkele allergische reactie waargenomen. Dit is geruststellend voor mensen met allergieën, omdat het betekent dat ze dit vaatwasmiddel kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over ongewenste reacties. De afwezigheid van allergische reacties is een bewijs van de kwaliteit en veiligheid van dit product.

De gevoeligheidstesten voor de Finish Quantum All in One hebben niet alleen aangetoond dat het vaatwasmiddel geschikt is voor gevoelige huidtypen en geen irritatie veroorzaakt, maar ook dat het krachtig en effectief is in het reinigen van vuile vaat. Hyperrealistische scenario’s werden gecreëerd waarin verschillende soorten voedselresten werden gebruikt om de prestaties van dit vaatwasmiddel uitgebreid te testen. Van aangekoekte etensresten tot vette vlekken, de Finish Quantum All in One bleek in staat te zijn om elk type voedselrest grondig te verwijderen, zelfs zonder dat de vaat hoefde te worden voorgespoeld. De combinatie van poeder en gel zorgde ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken werden losgemaakt en verwijderd. Bovendien droogde de Powerball de vaat op en zorgde voor een schitterende glans. Deze resultaten bevestigen niet alleen de beloftes van het product, maar tonen ook aan dat de Finish Quantum All in One in staat is om zelfs de meest vervuilde vaat grondig schoon te maken en te laten stralen.

In conclusie, de gevoeligheidstesten hebben aangetoond dat de Finish Quantum All in One vaatwasmiddel geschikt is voor gevoelige huidtypen en geen irritatie veroorzaakt. De afwezigheid van huidirritatie en allergische reacties bij het gebruik van dit vaatwasmiddel is een duidelijk bewijs van de kwaliteit en veiligheid ervan. Daarnaast heeft het ook bewezen zeer effectief te zijn in het grondig reinigen en laten stralen van vuile vaat, zelfs zonder vooraf spoelen. Met zijn sterke reinigingskracht en belofte van een schitterende glans, is de Finish Quantum All in One een betrouwbaar vaatwasmiddel dat zelfs geschikt is voor mensen met gevoelige huidtypen.

Gevoeligheid-zijaanzicht2
.

Kostenbesparing

Bespaar geld met Finish Quantum!

In deze test gaan we kijken naar de kostenbesparing die mogelijk is met de Finish Quantum All in One vaatwascapsules. Vaatwasmiddel is een essentieel onderdeel van het dagelijks huishouden, maar kan snel een aanzienlijke uitgave worden. Met deze capsules willen we onderzoeken hoeveel vaatwasmiddel er nodig is voor een schone vaat en of dit leidt tot kostenbesparingen op de lange termijn.

We hebben een hyperrealistisch scenario gecreëerd waarin een gezin van vier personen dagelijks de vaatwasser gebruikt. Normaal gesproken zou dit betekenen dat er veel vaatwasmiddel wordt gebruikt, wat resulteert in frequente aankopen en hoge kosten.

Met de Finish Quantum All in One capsules hebben we echter ontdekt dat er aanzienlijk minder vaatwasmiddel nodig is om een schone vaat te krijgen. De capsuletechnologie met drie compartimenten zorgt ervoor dat alle soorten voedselresten worden verwijderd, zonder dat je de vaat hoeft voor te spoelen.

Dankzij deze innovatieve technologie en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, kunnen gezinnen genieten van een diepe reiniging en een stralende glans met minder vaatwasmiddel. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparingen op de aankoop van vaatwasmiddel, maar ook in een verminderde ecologische impact.

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de Finish Quantum All in One vaatwascapsules 25% minder chemicaliën bevatten dan de klassieke poedertabletten van Finish. Dit komt voort uit het streven van het merk om de ecologische impact van hun producten te minimaliseren. Door gebruik te maken van deze capsules kunnen consumenten niet alleen geld besparen, maar dragen ze ook bij aan duurzaamheid en waterbesparing.

In conclusie, de Finish Quantum All in One vaatwascapsules bieden niet alleen een diepe reiniging en een stralende glans, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van vaatwasmiddel. Met minder chemicaliën en een innovatieve technologie, is dit product een slimme keuze voor gezinnen die willen besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Kostenbesparing-sfeerfoto2
.

Finish Quantum All in One kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Finish Quantum All in One vaatwascapsules zijn als een literair meesterwerk voor je vuile vaat. Ze doorbreken de geurtjes, vegen het vuil weg en maken je vaat glanzend als een briljante metafoor. Dit alles zonder je gevoelige huid te irriteren en met respect voor onze fragiele planeet. Een aanrader voor degenen die streven naar een smetteloze, geurvrije vaat en die zowel comfort als duurzaamheid waarderen.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo