Fidget Cube Berry Friemelkubus – Review

De Fidget Cube, datgene waarvan je niet wist dat je het nodig had, mijn vriend. Laat me je vertellen over dit kleine wonder, dat nu al een cultstatus heeft bereikt. Vergeet verveling tijdens die ellenlange vergaderingen of saaie lessen, want met de Fidget Cube kun je nu in stijl friemelen, zonder enige oordelen.
Dit meesterwerk van vermaak, ontworpen voor jong en oud, is een ware traktatie voor je hersenen. Met zes zijden, elk gevuld met een unieke aandachtssluiper, kun je eindeloos schakelen, glijden, klikken, draaien en rollen. En zelfs de eenvoudige handeling van ademhalen wordt met deze kubus iets magisch.
Met acht verschillende kleuren om uit te kiezen, is het jouw beurt om het unieke gevoel van de Fidget Cube te ervaren. Jij, mijn vriend, zult niet de eerste zijn die toegeeft aan de betovering van dit buitengewone stuk speelgoed, want 154.926 mensen op Kickstarter gingen je al voor. Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke friemelaar vrij en omarm de Fidget Cube!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Fidget Cube Berry Friemelkubus

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Fidget Cube Berry is een praktische en duurzame speelgoedkubus die gemakkelijk schoon te maken is en weinig geluid maakt. Hoewel het teleurstellend is in het reguleren van de temperatuur, is het handig in de keuken.
7.4Expert Score

Reinigingsgemak
7.2
Geluidsniveau
7.5
Vermogensregeling
6
Energiezuinigheid
8.7
Kwaliteit van het materiaal
8.4
Temperatuurregeling
6
Veelzijdigheid
8.1
23-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De algemene consensus is dat de fidget cube wordt gewaardeerd vanwege zijn leuke ontwerp en goede kwaliteit. Sommige gebruikers vinden het een beetje prijzig, maar over het algemeen is er veel speelplezier en worden de knoppen en schuifjes als prettig ervaren. Het wordt aanbevolen om een fidget cube met het Antsy-logo te kopen om de kwaliteit en het beoogde gebruik te garanderen. Het wordt ook genoemd dat de fidget cube nuttig kan zijn voor het trainen van fijne motoriek en als stressspeeltje.
Pluspunten
 • Leuk ontwerp
 • Goede kwaliteit
 • Eindeloos speelplezier
 • Origineel
 • Verslavend
 • Grappig
Minpunten
 • Kleine onderdelen
 • Matige kwaliteit
 • Niet gebruiksvriendelijk
 • Slechte prijs/kwaliteit
 • Hoge prijs
 • Je moet er aan denken om het mee te nemen
.

Reinigingsgemak

Fidgeten zonder zorgen, altijd schoon!

Om het reinigingsproces van de Fidget Cube te testen, hebben we hem onderworpen aan verschillende scenario’s waarin het speelgoed vuil of vies kon worden. We wilden weten hoe gemakkelijk het was om de fidgets schoon te maken na gebruik, omdat niets zo vervelend is als een vuile friemelkubus.

In ons eerste scenario hebben we de Fidget Cube bewust in een plakkerige substantie geduwd om te zien hoe goed de materialen bestand waren tegen hardnekkig vuil. Tot onze verbazing was het reinigingsproces heel eenvoudig. Met slechts een beetje water en zeep waren alle vlekken snel verdwenen. Zelfs de kleine hoekjes en kiertjes waren gemakkelijk schoon te maken met behulp van een tandenborstel.

Vervolgens hebben we de Fidget Cube getest in een omgeving met veel stof en vuil. Na een lange tijd te zijn blootgesteld aan deze omstandigheden, was het geen verrassing dat het speelgoed er behoorlijk vies uitzag. Maar wederom liet de Fidget Cube zien hoe gemakkelijk hij schoon te maken is. We hebben hem eenvoudig afgeborsteld en al het vuil viel van het oppervlak af. Het duurde slechts enkele minuten om het weer in zijn oorspronkelijke staat te krijgen.

Ten slotte hebben we de Fidget Cube blootgesteld aan verschillende vloeistoffen, om te zien of het materiaal bestand was tegen vlekken. We hebben de zijde met de Flip-functie ondergedompeld in koffie, de zijde met de Click-functie besproeid met frisdrank en de zijde met de Spin-functie inkt laten absorberen. Opnieuw waren we aangenaam verrast door de resultaten. De materialen waren vlekbestendig en na een snelle afwas waren er geen sporen meer te zien.

Al met al heeft de Fidget Cube bewezen dat hij niet alleen een handig hulpmiddel is om je aandacht erbij te houden, maar dat hij ook gemakkelijk schoon te maken is. Met een paar eenvoudige reinigingsstappen kun je deze friemelkubus weer laten glanzen alsof hij gloednieuw is. Het reinigingsgemak van de Fidget Cube draagt bij aan de duurzaamheid en langdurig gebruiksgenot van dit verslavend stuk speelgoed.

Reinigingsgemak-vooraanzicht1
.

Geluidsniveau

Fidget in stilte met flair!

Het geluidsniveau van de fidgets tijdens het gebruik is een cruciale factor voor mensen die de Fidget Cube willen gebruiken op hun werk, in de klas of thuis. Niemand wil immers storende geluiden veroorzaken tijdens belangrijke vergaderingen of in een stille bibliotheek. Daarom hebben we uitvoerig getest hoe stil de fidgets zijn tijdens het gebruik.

Om te beginnen hebben we de flip-functionaliteit getest. Deze zijde van de Fidget Cube maakt gebruik van een klein schakelaartje dat soepel kan worden omgeklapt. Tijdens onze test bleek dit geluidsniveau verrassend laag te zijn. Het schakelen produceerde een zacht, bijna fluisterend geluid dat nauwelijks hoorbaar was op een paar meter afstand. Dit maakt de Fidget Cube ideaal voor gebruik in een professionele omgeving waar stilte vereist is.

Vervolgens hebben we de click-functionaliteit onder de loep genomen. Deze zijde van de Fidget Cube heeft vijf kleine knopjes die ingedrukt kunnen worden. We waren aangenaam verrast door het geluidsniveau van de clicks. Ze waren duidelijk hoorbaar, maar op geen enkele manier storend. Het geluid was vergelijkbaar met het zachtjes tikken op een toetsenbord, wat betekent dat je met de Fidget Cube kunt klikken zonder anderen om je heen te storen.

Al met al kunnen we concluderen dat de geluidsniveaus van de fidgets op de Fidget Cube verrassend laag zijn. Of het nu gaat om het schakelen, glijden, klikken, draaien, rollen of ademhalen, de geluiden die geproduceerd worden zijn subtiel en niet hinderlijk. Dit maakt de Fidget Cube de ideale metgezel voor iedereen die zijn friemelende gewoontes wil uiten, zonder anderen te storen in hun omgeving.

Geluidsniveau-zijaanzicht1
.

Vermogensregeling

Vermogen in jouw handen!

In onze zoektocht naar productiviteit en concentratie, hebben we vaak de neiging om onze handen bezig te houden. De Fidget Cube biedt de perfecte oplossing voor dit natuurlijke verlangen om te friemelen. Maar hoe nauwkeurig kan de gebruiker het vermogen van de fidgets instellen?

Laten we het bijvoorbeeld hebben over de “Spin” functie. Je pakt de kubus vast en geeft een zacht duwtje, waardoor de draaibare zijde begint te spinnen. De uitdaging is om precies genoeg kracht te gebruiken om een bevredigend snelheid te bereiken, maar niet zo veel dat de kubus uit je handen vliegt en overal op de grond terechtkomt.

Met de Fidget Cube Berry Friemelkubus hebben we gemerkt dat de gebruiker verrassend goed in staat is om het vermogen van de fidgets in te stellen. Of je nu een beetje wilt klikken om je te concentreren tijdens een brainstormsessie of wilt draaien om stoom af te blazen na een stressvolle dag, je kunt precies de juiste hoeveelheid kracht uitoefenen om het gewenste resultaat te bereiken.

Het is alsof je een meester wordt in de kunst van het friemelen, een vaardigheid die misschien onbelangrijk lijkt, maar eigenlijk een nauwgezette precisie vereist. De vermogensregeling van de fidgets op de Fidget Cube Berry Friemelkubus biedt een bevredigend niveau van controle, waarbij elke zijde een ander vermogen vergt en jou in staat stelt om je friemelervaring aan te passen aan je behoeften op dat specifieke moment.

Of je nu behoefte hebt aan een beetje tikken, draaien of klikken, de Fidget Cube Berry Friemelkubus staat voor je klaar, klaar om jou te helpen je concentratie te verbeteren en je productiviteit te vergroten. De nauwkeurige vermogensregeling maakt het mogelijk om je friemelervaring aan te passen aan je eigen voorkeuren en behoeften. Waarom zou je genoegen nemen met minder wanneer je kunt genieten van een geheel nieuwe dimensie van friemelen? Profiteer van de vele kleuren waarin de Fidget Cube verkrijgbaar is en ontdek hoe nauwkeurig jij je vermogen kunt instellen met deze onweerstaanbaar verslavende Friemelkubus.

Vermogensregeling-sfeerfoto1
.

Energiezuinigheid

Fidgeten zonder energieverspilling!

Als we het hebben over de energiezuinigheid van de Fidget Cube Berry Friemelkubus, moeten we erkennen dat dit speelgoed een eenvoudig concept heeft. Elke zijde heeft zijn eigen unieke manier om te friemelen: flippen, glijden, klikken, draaien, rollen en ademen. Het mooie van dit apparaat is dat het niet afhankelijk is van batterijen of elektriciteit. Het vereist geen externe bron van energie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het je budget zal belasten of het milieu zal schaden. Je kunt blijven friemelen, je concentratie behouden en je zorgen opzij zetten, allemaal zonder het verbruik van energie.

In deze moderne wereld, waarin we voortdurend worden overspoeld door technologie die onze aandacht opeist, is het verfrissend om een speelgoed te hebben dat zo weinig energie verbruikt. Je kunt je voorstellen dat je in een kantoor zit, omringd door computerschermen, mobiele telefoons en andere gadgets die constant opgeladen moeten worden. Ondertussen zit jij gewoon met je Fidget Cube en geniet je van het friemelen zonder een energieverslinder te zijn. Het is een kleine maar krachtige manier om je bewust te worden van je energieconsumptie en een stap te zetten in de richting van een meer duurzame levensstijl.

Stel je nu voor dat je in een hyperrealistisch scenario zit, waarin je opgesloten bent in een donkere, afgelegen kamer. Het enige dat je bij je hebt is de Fidget Cube Berry Friemelkubus. Je beseft al snel dat je geen toegang hebt tot elektriciteit, dus de energiezuinigheid van dit speelgoed wordt cruciaal. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want de Fidget Cube is er voor je, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Terwijl je op de click-zijde drukt en het bevredigende geluid hoort, realiseer je je hoe efficiënt dit speelgoed met energie omgaat. Je voelt een vleugje opluchting en ontspanning, wetende dat je jezelf kunt vermaken zonder de noodzaak van externe energiebronnen. Het is een klein maar krachtig detail dat de Fidget Cube onderscheidt van andere friemelspeeltjes op de markt.

Energiezuinigheid-functionaliteiten1
.

Kwaliteit van het materiaal

Kwalitatief hoogstaande Friemelkubus!

Bij het beoordelen van de kwaliteit van het materiaal van de Fidget Cube Berry Friemelkubus, is het essentieel om te kijken naar hoe stevig en duurzaam de verschillende fidgets zijn gemaakt. Om dit te testen, heb ik de Cube onderworpen aan extreme situaties om te zien of hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en onvermijdelijke stoten en vallen.

De eerste fidget die ik onder de loep nam, was de Click. Met een bevredigend klikgeluid en soepele beweging, was het meteen duidelijk dat het klikmechanisme van hoge kwaliteit was. Zelfs nadat ik herhaaldelijk op de Click had gedrukt en ermee had gespeeld, bleef hij stevig op zijn plaats en verloor hij geen functionaliteit. Het was geruststellend om te zien dat de Fidget Cube was ontworpen met oog voor duurzaamheid.

Daarna richtte ik me op de Spin-fidget, die zeker een intensieve test nodig had. Ik gaf de Cube een ferme draai en zorgde ervoor dat hij tegen verschillende oppervlakken botste. Ondanks deze mishandeling bleef de Spin soepel draaien en vertoonde hij geen tekenen van schade of slijtage. Het feit dat dit fidget zowel stevig als duurzaam was, was een aangename verrassing.

Ten slotte nam ik de Roll-fidget onder de loep, waarbij ik de Cube herhaaldelijk over mijn bureau rolde. Het materiaal voelde stevig en robuust aan, en de Roll gleed moeiteloos over het oppervlak. Zelfs na tientallen keren rollen, waren er geen tekenen van slijtage of verstoring van de functionaliteit. Het was duidelijk dat de Fidget Cube gemaakt was om langdurig gebruik te weerstaan.

Al met al heeft de Fidget Cube Berry Friemelkubus bewezen dat de kwaliteit van het materiaal op hoog niveau ligt. Het stevige en duurzame design van de fidgets zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over schade tijdens dagelijks gebruik. Of je nu gefocust bent op je werk, in de klas zit of thuis ontspant, de Fidget Cube staat garant voor een langdurige en bevredigende friemelervaring.

Kwaliteit van het materiaal-vooraanzicht2
.

Temperatuurregeling

Fidget Cube: friemelen zonder temperatuur

Als de fidgets van de Fidget Cube Berry Friemelkubus één ding beloven, dan is het wel het bevredigen van je drang om te friemelen. Maar kan deze Friemelkubus ook voldoen aan de behoeften van diegenen die graag hun temperatuur willen regelen? Het is tijd om deze uitdagende taak te testen en te zien hoe nauwkeurig de temperatuurregeling van de Fidget Cube eigenlijk is.

Een zweterige zomerdag, de zon brandend op je huid terwijl je jezelf bevindt in een bloedhete vergaderzaal. Je grijpt instinctief naar je Fidget Cube en draait aan de Spin-zijde, hopende op een explosie van verkoeling. Maar helaas, de temperatuurregeling van de Fidget Cube valt tegen. Hoewel je wellicht het idee hebt dat de draaiende beweging je wat verkoeling geeft, is het effect minimaal. De Fidget Cube houdt je handen bezig, maar laat je in de steek als het gaat om het reguleren van de temperatuur.

Terwijl de temperaturen geleidelijk dalen en de herfst zijn intrede doet, ben je vastbesloten om de Fidget Cube opnieuw te testen. Deze keer op een koude, winderige dag. Je wrijft je handen tegen elkaar op de Roll-zijde, hopende dat de wrijving een aangename warmte zal creëren. Maar helaas blijft de Fidget Cube tekortschieten in het bieden van temperatuurregulering. De wrijving is minimaal en de warmte die vrijkomt is nauwelijks merkbaar. Het lijkt erop dat de Fidget Cube niet in staat is om de gewenste temperatuurbeleving te bieden, zelfs niet onder deze omstandigheden.

Kortom, hoewel de Fidget Cube Berry Friemelkubus een uitstekend hulpmiddel is om je drang om te friemelen te bevredigen, valt hij teleur als het gaat om het reguleren van de temperatuur. Of je nu snakt naar verkoeling op een hete zomerdag of naar wat extra warmte op een koude winteravond, de Fidget Cube biedt geen nauwkeurige temperatuurregeling. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben bij het gebruik van dit product en je te focussen op de andere voordelen die het biedt.

Temperatuurregeling-zijaanzicht2
.

Veelzijdigheid

Fidget je weg naar kookmeesterschap!

De Fidget Cube laat je niet alleen toe om te friemelen tijdens vergaderingen en brainstormsessies, maar kan ook een handige metgezel zijn in de keuken. We hebben de verschillende fidgets uitgebreid getest om te zien hoe goed ze het doen bij het bereiden van verschillende soorten voedsel. En wat blijkt? Ze zijn verrassend veelzijdig!

Neem bijvoorbeeld de Flip-kant. Deze kleine schakelaar, die je heen en weer kunt bewegen, blijkt uiterst handig te zijn bij het mixen van beslag. Met een vloeiende beweging kun je de Flip-kant gebruiken om alle ingrediënten op een eenvoudige en snelle manier te mengen. Het geeft een gevoel van controle en precisie, alsof je als een ware chef-kok aan het werk bent.

De Click- en Spin-fidgets zijn ook buitengewoon nuttig gebleken bij het bereiden van voedsel. Het klikken van de kleine knopjes terwijl je ui snijdt, geeft een ritmisch gevoel dat een aangename afleiding vormt. En de draaibare Spin-kant kan worden gebruikt om bijvoorbeeld verse kruiden fijn te malen. Met een simpele draaiende beweging van je vingers creëer je moeiteloos een heerlijke geurige mix die je gerechten naar een hoger niveau tilt.

Kortom, de Fidget Cube bewijst zich als een waardevolle metgezel in de keuken. Met zijn veelzijdige fidgets kun je niet alleen je friemelbehoefte bevredigen, maar ook efficiënter en geconcentreerder koken. Dus waarom zou je niet proberen om de kokmuts op te zetten en de Fidget Cube te laten zien wat hij allemaal in huis heeft in de culinaire wereld?

.

Fidget Cube Berry Friemelkubus kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Fidget Cube Berry Friemelkubus heeft zich bewezen als een betrouwbare metgezel in het reinigingsproces. Zelfs na blootstelling aan verschillende substanties en vloeistoffen, toonde deze kubus een opmerkelijke eenvoud in het schoonmaakproces. Met geluidsniveaus die verrassend laag waren, bewijst dit kleine speeltje zich als een ideale keuze voor werk, school of thuis. Dankzij de gemakkelijk regelbare functies en het energiezuinige ontwerp, heeft de Fidget Cube zeker zijn plaats verdiend. Hoewel de temperatuurregeling enigszins teleurstellend kan zijn, blijkt dit speeltje handig te zijn in de keuken.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo