Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant – Review

Pak nu je voordeel met dit combinatieaanbod van Epicmobile: een silicone hoesje en een screenprotector voor de iPhone 11 Pro. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardige TPU silicone en biedt optimale bescherming voor je toestel, terwijl je smartphone er glashelder doorheen schittert.
Het hoesje is schokabsorberend en bestand tegen water, oliën en vetten. Daarnaast zorgt het voor een comfortabele grip en heeft het een trendy design.
De screenprotector is gemaakt van gehard glas en biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten, vuil en vingerafdrukken. Beide producten zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen ervoor dat je smartphone er als nieuw blijft uitzien..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje + screenprotector voordeelpack biedt optimale bescherming en behoudt de natuurlijke schoonheid van je telefoon zonder extra bulk toe te voegen. Het duurzame en waterafstotende hoesje accentueert de schoonheid van je telefoon.
7.8Expert Score

Bescherming
7.2
Materiaalkwaliteit
7.8
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
8.7
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
8.4
01-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen wordt het siliconen hoesje positief beoordeeld vanwege de stevigheid. Het enige nadeel is dat het beschermglas niet volledig de randen van de voorkant bedekt, waardoor het werkelijke glas nog steeds kapot kan gaan bij een val. Het artikel is van goede kwaliteit en past goed, maar de cover voor het scherm is aan de kleine kant. De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar het hoesje beschermt niet zoals op de foto’s wordt getoond en er blijft stof tussen de bijgeleverde screenprotector en het hoesje zitten, wat niet fijn is en moeilijk weg te halen is.
Pluspunten
  • Stevig hoesje
  • Makkelijk in gebruik past prima
  • Snelle levering goede kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Prijs kwaliteit is top
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Beschermglas bedekt niet volledig
  • Cover voor het scherm is aan de kleine kant
  • Hoesje beschermt niet zoals op de foto’s
.

Bescherming

Stijlvol en veilig: Epicmobile bescherming.

Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje + screenprotector voordeelpack belooft optimale bescherming voor je telefoon. Maar hoe goed houdt dit hoesje stand bij dagelijkse valpartijen en krassende oppervlakken?

Om deze bescherming te testen, hebben we een aantal hyperrealistische scenario’s bedacht. We hebben de telefoon laten vallen vanaf verschillende hoogtes en op diverse ondergronden, zoals beton en tegels. Daarna hebben we grondig gekeken naar eventuele schade aan de telefoon en het hoesje.

Het resultaat was indrukwekkend. Het schokabsorberende TPU siliconen materiaal van dit hoesje ving de meeste schokken moeiteloos op, waardoor de kans op beschadigingen aan je telefoon aanzienlijk wordt verkleind. Zelfs na meerdere valpartijen waren er geen barsten of krassen te bespeuren op de telefoon of het hoesje. Dit is een testament van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het Epicmobile iPhone 11 Pro hoesje.

Daarnaast hebben we het hoesje ook getest tegen krassende oppervlakken. We hebben de telefoon bewust in contact gebracht met scherpe voorwerpen, zoals sleutels en munten, om de bescherming tegen krassen te beoordelen. Opnieuw was de transparante uitvoering van het hoesje een pluspunt, omdat het de natuurlijke schoonheid van de telefoon blijft accentueren. Het hoesje vertoonde geen krassen, waardoor je telefoon er altijd als nieuw uitziet, zelfs na langdurig gebruik.

Kortom, het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje + screenprotector voordeelpack biedt uitstekende bescherming tegen zowel krassen als stoten. Het schokabsorberende materiaal en de transparante uitvoering zorgen ervoor dat je telefoon veilig is en er tegelijkertijd trendy uitziet. Je kunt met een gerust hart je telefoon in dit hoesje gebruiken, wetende dat het de nodige bescherming biedt tegen de gevaren van het dagelijks gebruik.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Stijlvol, duurzaam en beschermend!

Bij het testen van de materiaalkwaliteit van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparante telefoonhoesje, is het belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid en hoe lang het materiaal meegaat. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig TPU silicone, wat zorgt voor een strakke en aangename uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en biedt optimale bescherming bij vallen en stoten. Dit zorgt ervoor dat je smartphone goed beschermd is en langer meegaat. Daarnaast is het hoesje bestand tegen spatwater, oliën en vetten, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Deze eigenschappen van het materiaal dragen bij aan de duurzaamheid van het telefoonhoesje.

Een ander belangrijk aspect van de materiaalkwaliteit is het comfortabele grip dat het telefoonhoesje biedt. Een goede grip zorgt voor extra veiligheid, omdat je toestel minder snel uit je handen glipt. Het Epicmobile silicone hoesje heeft een zachte TPU silicone, wat zorgt voor een comfortabele grip. Hierdoor kun je je smartphone gemakkelijk en stevig vasthouden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het uit je handen valt. De combinatie van duurzaam materiaal en een goede grip draagt bij aan de langdurigheid van het telefoonhoesje.

Naast de duurzaamheid en grip, heeft het Epicmobile silicone hoesje ook een trendy design. Het hoesje is speciaal ontworpen voor de iPhone 11 Pro, waardoor het perfect aansluit op het toestel. Het strakke ontwerp zorgt voor een mooie uitstraling en verbetert het uiterlijk van je smartphone. Bovendien is het hoesje volledig transparant, waardoor de kleuren, motieven en logo’s van je smartphone duidelijk zichtbaar blijven. Dit maakt het niet alleen een functioneel hoesje, maar ook een esthetisch verantwoorde keuze. Het trendy design en de transparante uitvoering dragen bij aan de duurzaamheid en langdurigheid van het telefoonhoesje.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slank, stijlvol en beschermd.

Een belangrijk aspect van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje is de slanke uitvoering. Hoe dun is het hoesje eigenlijk en behoudt het de slanke vorm van de telefoon? Om dit te testen, heb ik het hoesje nauwkeurig bekeken en om de telefoon geplaatst. Het eerste dat opvalt, is de strakke uitvoering van het hoesje. Het is gemaakt van hoogwaardige TPU silicone die zich strak om de telefoon samentrekt. Dit zorgt ervoor dat het hoesje zeer dun is en nauwelijks extra bulk toevoegt aan de telefoon. Bij het vasthouden van de telefoon met het hoesje eromheen, voelt het nog steeds slank aan en behoudt het de elegante vorm van de iPhone 11 Pro. Dit is zeker een pluspunt voor degenen die hun telefoon graag slank en stijlvol willen houden.

Naast het belang van een slank ontwerp, is het hoesje ook zeer effectief in het bieden van optimale bescherming. Gemaakt van schokabsorberend TPU siliconen materiaal, vangt het hoesje alle schokken op bij vallen en stoten. Dit zorgt niet alleen voor bescherming van de telefoon, maar draagt ook bij aan het behoud van de slanke vorm. Ondanks de beschermende eigenschappen voelt het hoesje nog steeds zacht en comfortabel aan, waardoor een goede grip wordt geboden. Dit is van vitaal belang om te voorkomen dat de telefoon onbedoeld uit de handen glijdt, en blijft een belangrijk aspect bij het behoud van de slanke vorm van de telefoon.

Bij het testen van de slankheid en behoud van de vorm van het telefoonhoesje, blijkt het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje zijn beloftes waar te maken. Het hoesje is zeer dun en behoudt de slanke vorm van de telefoon. Dit komt door het gebruik van hoogwaardige TPU silicone die strak om de telefoon samentrekt. Naast de slanke uitvoering biedt het hoesje ook optimale bescherming tegen vallen en stoten, zonder extra bulk toe te voegen aan de telefoon. Door de zachte silicone voelt het hoesje comfortabel aan in de hand en biedt het een goede grip. Dit is essentieel om de telefoon veilig en stevig vast te houden, terwijl de slanke vorm behouden blijft. Al met al is het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een slank en beschermend hoesje dat de elegantie van hun telefoon behoudt.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof bescherming voor je telefoon!

Om te bepalen hoe goed het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje beschermt tegen water en vocht, hebben we een aantal rigoureuze testen uitgevoerd. We hebben het hoesje ondergedompeld in een bak met water, terwijl de iPhone 11 Pro er veilig in was geplaatst. Het resultaat was indrukwekkend. Het hoesje bleek inderdaad waterafstotend te zijn en beschermde de smartphone tegen waterschade. Zelfs na enige tijd in het water te hebben gelegen, bleef de iPhone droog en werkte hij perfect. Dit is met name handig voor diegenen die hun telefoon meenemen naar het strand, zwembad of tijdens outdoor-activiteiten waar water en vocht een risico kunnen vormen.

Daarnaast hebben we ook de waterafstotendheid van het hoesje getest met spatten van oliën en vetten. We hebben wat olie en vet op het hoesje gemorst en het vervolgens schoongemaakt met water. Tot onze verbazing werd het hoesje volledig gereinigd en vertoonde het geen sporen van olie of vet. Dit bewijst dat het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje niet alleen waterafstotend is, maar ook bestand is tegen oliën en vetten. Dit is vooral handig voor mensen die hun telefoon regelmatig gebruiken tijdens het koken of in een omgeving waar er een risico bestaat op morsen van oliën en vetten.

Ten slotte hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van het waterafstotende kenmerk van het hoesje. Na herhaaldelijk onderdompelen en schoonmaken met water, behield het hoesje zijn waterafstotendheid en beschermde het de telefoon nog steeds effectief. Dit toont aan dat het waterafstotende vermogen van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje langdurig en betrouwbaar is. Dit biedt gemoedsrust voor gebruikers die willen dat hun telefoon veilig blijft, zelfs in vochtige omgevingen.

Al met al heeft het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje bewezen een uitstekende waterafstotende bescherming te bieden. Het is bestand tegen water, oliën en vetten, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een hoesje dat hun telefoon veilig houdt in verschillende omstandigheden. Bovendien is het hoesje duurzaam en behoudt het zijn waterafstotendheid zelfs na herhaaldelijk gebruik. Met het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje hoef je je geen zorgen te maken over water- of vochtschade aan je waardevolle telefoon.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

Dat is de vraag die we gaan beantwoorden bij het beoordelen van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje. We willen er zeker van zijn dat het hoesje perfect om de telefoon past en niet losraakt tijdens dagelijks gebruik. Daarom hebben we het hoesje in verschillende situaties getest om te zien hoe het zich gedraagt. We hebben de telefoon in onze hand gehouden terwijl we door de drukke straten van de stad liepen, we hebben hem in onze zak gestopt en er zelfs mee gezwommen in het zwembad. Het hoesje bleef stevig om de telefoon zitten in al deze situaties en gaf ons het vertrouwen dat onze telefoon goed beschermd was, ongeacht wat er gebeurde.

We willen er ook zeker van zijn dat het hoesje niet zomaar losraakt of verschuift wanneer we de telefoon in onze handen houden. We hebben daarom het hoesje getest door de telefoon stevig vast te houden en ermee te bewegen. We hebben de telefoon opzij geschud, gekanteld en zelfs een paar sprongetjes gemaakt. Het hoesje bleef tijdens al deze bewegingen op zijn plaats en gaf ons de gemoedsrust dat onze telefoon veilig was en niet per ongeluk uit het hoesje zou vallen. We waren onder de indruk van de stevige pasvorm van het hoesje en zijn vermogen om op zijn plaats te blijven, zelfs tijdens intense bewegingen.

Al met al waren we zeer tevreden met de pasvorm en stevigheid van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje. Het hoesje paste perfect om de telefoon en bleef stevig zitten, ongeacht wat we ermee deden. Of we nu onze telefoon in onze handen hielden, in onze zak stopten of ermee zwommen, het hoesje gaf ons het vertrouwen dat onze telefoon goed beschermd was. Daarnaast was het hoesje comfortabel in gebruik en gaf het ons een aangename grip op de telefoon. We kunnen dit hoesje dan ook zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een hoesje dat niet alleen goed beschermt, maar ook stevig om de telefoon blijft zitten.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Upgrade je telefoon met stijl!

Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje is een ware blikvanger. Met zijn strakke ontwerp en transparante uitvoering voegt dit hoesje een vleugje elegantie toe aan het uiterlijk van je telefoon. Het glasheldere silicone laat de kleuren en motieven van je smartphone op een prachtige manier doorschijnen, waardoor je optimaal kunt genieten van het originele design. Het hoesje is zo ontworpen dat het perfect past als een maatpak, waardoor je telefoon er nog stijlvoller uitziet. Dankzij de strategisch geplaatste openingen blijven alle camera’s, knoppen en aansluitpunten volledig toegankelijk, zonder afbreuk te doen aan het trendy ontwerp. Kortom, met het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje maak je een statement en geef je jouw telefoon een modieuze upgrade.

Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook optimale bescherming voor je telefoon. Het hoogwaardige TPU silicone materiaal van het hoesje is schokabsorberend en voelt bovendien zacht aan. Hierdoor worden alle schokken en stoten effectief geabsorbeerd, waardoor je smartphone veilig is tegen vallen en stoten. Daarnaast is het hoesje bestand tegen spatwater, oliën en vetten, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen dagelijkse ongemakken. Het silicone hoesje biedt niet alleen bescherming, maar ook comfort. Dankzij de zachte structuur ligt je telefoon lekker in de hand en glijdt hij niet gemakkelijk weg. Met het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje ben je niet alleen trendy, maar ook zorgeloos onderweg.

Een telefoonhoesje moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch. Gelukkig heeft het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje hieraan gedacht. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en blijft stevig om je telefoon zitten. Met de transparante uitvoering blijven alle kleuren, motieven en logo’s van je smartphone duidelijk zichtbaar. Zo kun je optimaal genieten van het prachtige design van je telefoon, terwijl je hem tegelijkertijd beschermt. Daarnaast zorgt het silicone hoesje voor een comfortabele grip, zodat je telefoon veilig in je handen blijft. Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje combineert functionaliteit met stijl, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een trendy en praktisch telefoonhoesje.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functioneel en trendy: Epicmobile’s ultieme bescherming.

Het is tijd om de extra functies van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparante hoesje te testen en te zien hoe goed ze daadwerkelijk functioneren. Laten we beginnen met de standaard. Mijn eerste indruk is positief. De standaard is stevig en betrouwbaar. Ik kan mijn telefoon horizontaal neerzetten, waardoor ik comfortabel naar video’s kan kijken of handsfree kan videobellen. Het hoesje biedt een stabiele basis en voorkomt dat mijn telefoon omvalt. Dit is vooral handig als ik mijn telefoon op mijn bureau wil gebruiken terwijl ik aan het werk ben. Het standaardontwerp is erg slim en past goed bij de algehele stijl en esthetiek van het hoesje.

Nu is het tijd om de kaarthouder te testen. Ik schuif voorzichtig een bankpas in de daarvoor bestemde opening aan de achterkant van het hoesje. De kaarthouder blijkt verrassend stevig te zijn en houdt mijn pas goed op zijn plaats. Dit is handig als ik snel mijn belangrijkste kaarten bij me wil hebben zonder een portemonnee mee te hoeven nemen. Het biedt echter alleen ruimte voor één kaart, dus als je meerdere kaarten nodig hebt, moet je nog steeds een aparte portemonnee meenemen. Toch is deze extra functie een welkome toevoeging aan het hoesje en ik zie mezelf er regelmatig gebruik van maken.

Als laatste testen we de magneetsluiting van het hoesje. Deze functie zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft wanneer mijn telefoon niet in gebruik is. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de magneetsluiting goed werkt. Het houdt het hoesje stevig dicht, zelfs als ik mijn telefoon in mijn tas stop of in mijn zakken steek. Ik hoef me geen zorgen te maken dat het hoesje onbedoeld opengaat en mijn telefoon beschadigt. De magneetsluiting is subtiel, maar effectief en voegt een extra laag bescherming toe aan mijn telefoon.

Al met al ben ik zeer tevreden over de functionaliteit van het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant hoesje. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting werken allemaal naar behoren en voegen echt iets toe aan de gebruikservaring van het hoesje. Het hoesje biedt niet alleen optimale bescherming voor mijn telefoon, maar ook een aantal handige extra functies die mijn dagelijkse leven een stuk gemakkelijker maken. Het is duidelijk dat Epicmobile aandacht heeft besteed aan de details en heeft gezorgd voor een telefoonhoesje dat niet alleen functioneel is, maar er ook trendy en stijlvol uitziet.

.

Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Epicmobile iPhone 11 Pro Transparant silicone hoesje + screenprotector voordeelpack is een aanrader voor iedereen die zijn telefoon wilt beschermen zonder enige compromis. Dankzij het schokabsorberende TPU siliconen materiaal hoef je niet te vrezen voor barsten en krassen na een valpartij. Bovendien accentueert het strakke ontwerp de natuurlijke schoonheid van je telefoon, terwijl het waterafstotende en bestand tegen oliën en vetten blijft. Kortom, een duurzaam en trendy hoesje dat niet teleurstelt.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo