Kindersmartwatches

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Kindersmartwatches
Aafje

GPSHorlogeKids GPS horloge kind – – Review

Met het GPS Horloge voor kinderen krijg je als ouder dat geruststellende gevoel, wetende waar je kinderen zich bevinden en de mogelijkheid om ze een berichtje te sturen of even te bellen. Bij GPSHorlogeKids bieden we online-installatiehulp, waarbij we je stap voor stap begeleiden bij het installatieproces. Als installeren een uitdaging voor je is, kunnen we het horloge ook voor je installeren tegen een kleine vergoeding.
Dit horloge is voorzien van een upgrade voor de WhatsApp-app, zodat je chats, berichten en foto’s kunt versturen. Houd er echter rekening mee dat de werking van WhatsApp na oktober 2023 niet kan worden gegarandeerd. Verder heeft het horloge een Nederlandstalig menu, is het geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en beschikt het over handige functies zoals een camera, vibratie-alarm, videobellen en meer.
Met de accuduur van 48+ uur in energiebesparende stand en de mogelijkheid om positiebepaling te doen via GPS, wifi-hotspots of LBS, biedt dit horloge de nodige gemoedsrust. De verpakking bevat een Nederlandse handleiding, het GPS Horloge zelf, een USB-magnetische voedingskabel en een SIM-kaart van Lebara met bel- en internet tegoed. Let op: je hebt een aparte simkaart nodig om het horloge te kunnen gebruiken. Kies voor Proximus in België voor uitstekende dekking en lage tarieven..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo