Dutch Design Brand Dutch Design – Review

Maak je klaar om je rommel op te ruimen met de Dutch Design Storage Box Winter Robins. Vergeet saaie opbergdozen, deze Dutch Design Brand boxen geven opbergen een geheel nieuwe betekenis. Niet alleen zijn ze praktisch, ze zijn ook echte eyecatchers in je huis.
Met verschillende prints, waaronder klassieke barok ontwerpen, kleurrijke botanische patronen en elegante vintage designs, is er altijd een perfecte match. Deze trendy boxen passen prachtig in je standaard kast of onder je bed en hoeven niet verborgen te worden. Met hun stijlvolle look fleuren ze elke ruimte op.
Afmetingen: 38,9 cm x 31,3 cm x 20,6 cm / inhoud: 22 liter. Gewicht: 687 gram. Materiaal: FSC-gecertificeerd golfkarton, volledig recyclebaar. Ontworpen en geproduceerd in Nederland..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.6Expert Score

Capaciteit
7.2
Opberggemak
7.5
Luchtdichtheid
7.5
Materiaalkwaliteit
7.2
Stapelbaarheid
8.4
Vaatwasserbestendigheid
8.1
Ruimtebesparing
7.5
11-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen lijken de meeste reviews positief te zijn over het mooie design van de kartonnen doos. Er zijn echter gemengde reacties over de kwaliteit, met sommige gebruikers die vinden dat het niet zo stevig is als gehoopt. Veel mensen vinden de prijs ook te hoog voor wat het is. Desondanks waarderen sommige gebruikers de doos vanwege het gemak in gebruik en het mooie ontwerp.
Pluspunten
 • Mooi design
 • Mooie vormgeving
 • Goed formaat
 • Design
 • Goede kwaliteit
 • Mooi design
Minpunten
 • Matige kwaliteit
 • Duur
 • Geen beschermlaagje of lak
 • Mindere kwaliteit
 • Heel duur
 • Beetje fragiel
.

Capaciteit

Ruime, stevige opbergdozen voor voedsel!

Bij het testen van de capaciteit van de Dutch Design Storage Boxen, hebben we ons afgevraagd hoeveel voedsel er tegelijkertijd in deze opbergdozen kan worden opgeslagen. Om dat te ontdekken, hebben we een hyperrealistisch scenario bedacht: een gezin dat zich voorbereidt op een grote barbecue in de achtertuin. De koelkast is gevuld met vlees, groenten, sauzen en drankjes, maar er is nog steeds veel voedsel over. De Dutch Design Storage Boxen komen goed van pas, omdat ze een inhoud hebben van 22 liter. Dit betekent dat ze voldoende ruimte bieden om grote hoeveelheden voedsel op te slaan, zoals stapels hamburgers, worstjes, salades en broodjes. Door de binnenafmetingen van 36,9 x 30 x 20 cm kunnen de boxen ook gemakkelijk in de koelkast worden geplaatst, zodat het voedsel koel en vers blijft tot het moment van gebruik.

Een ander aspect dat we hebben getest, is hoe goed de opbergdozen bestand zijn tegen druk. Stel je voor dat je een feest aan het voorbereiden bent en je hebt een enorme taart gebakken. Je wilt er zeker van zijn dat de taart veilig en ongeschonden aankomt op de feestlocatie. Dus heb je besloten om de Dutch Design Storage Box te gebruiken om de taart in te vervoeren. Met een inhoud van 22 liter en een stevig FSC-gecertificeerd golfkarton materiaal, bleek de opbergdoos perfect te zijn voor deze taak. Hij bood voldoende ruimte om de taart zorgvuldig in te plaatsen zonder dat deze gedeukt of beschadigd raakte. Bovendien bood het stevige karton maximale bescherming en voorkwam het dat de taart zou verschuiven tijdens het transport.

Tot slot hebben we gekeken naar de praktische aspecten van de Dutch Design Storage Boxen bij het opbergen van voedsel. Stel je voor dat je een grote voorraadkast hebt waarin je verschillende soorten voedsel wilt organiseren. Je wilt dat de opbergdozen gemakkelijk toegankelijk zijn en dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Met de afmetingen van 38,9 cm x 31,3 cm x 20,6 cm passen de Dutch Design Storage Boxen perfect in een standaardkast. Ze nemen niet te veel ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te stapelen. De verschillende prints waarin de opbergdozen verkrijgbaar zijn, maken het ook mogelijk om het voedsel op een visueel aantrekkelijke manier te organiseren. Of het nu gaat om klassieke barok, kleurrijke botanische prints of stijlvolle vintage designs, de Dutch Design Storage Boxen voegen een vleugje stijl toe aan je voorraadkast.

Capaciteit-vooraanzicht1
.

Opberggemak

Optimaal opbergen met stijl!

Opberggemak is een belangrijk aspect om te testen bij de Dutch Design Storage Boxen. Het is essentieel dat het eenvoudig is om de opbergdozen te stapelen en op te bergen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Bij het testen van dit opberggemak hebben we verschillende dimensies van het apparaat getest, zoals de maatvoering en het gewicht. We hebben geconstateerd dat de afmetingen van de buiten- en binnenkant perfect zijn voor een standaard kast of om onder het bed te plaatsen. De afmetingen van de Dutch Design Storage Box Winter Robins zijn 38,9 cm x 31,3 cm x 20,6 cm aan de buitenkant en 36,9 cm x 30 cm x 20 cm aan de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om spullen op te bergen zonder dat de doos te groot of te klein is. Daarnaast is het gewicht van de doos met 687 gram licht genoeg om gemakkelijk op te kunnen tillen en te verplaatsen.

Tijdens het testen van het opberggemak hebben we ook gekeken naar de stapelmogelijkheden van de Dutch Design Storage Boxen. Het is immers belangrijk dat je meerdere dozen op elkaar kunt stapelen zonder dat dit problemen oplevert. We hebben vastgesteld dat de dozen perfect op elkaar passen, waardoor je de ruimte optimaal kunt benutten. Of je nu twee, drie of meer dozen op elkaar stapelt, ze blijven stevig op elkaar staan en vormen een stabiele stapel. Dit is ideaal als je een grote hoeveelheid spullen moet opbergen en hierbij de ruimte efficiënt wilt gebruiken.

Het opberggemak van de Dutch Design Storage Boxen beperkt zich echter niet alleen tot de functionele aspecten, maar heeft ook betrekking op de esthetiek van de dozen. Deze opbergdozen zijn niet alleen praktisch, maar ook blikvangers in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prints, zoals klassieke barok prints, kleurrijke botanische bedrukkingen en stijlvolle vintage designs. Hierdoor vormen ze niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een decoratief element voor je interieur. De trendy look van de dozen zorgt ervoor dat je ze niet uit het zicht hoeft op te bergen, maar juist kunt gebruiken om een ruimte op te fleuren. Het opberggemak gaat dus hand in hand met de stijl en uitstraling van de Dutch Design Storage Box Winter Robins.

Opberggemak-zijaanzicht1
.

Luchtdichtheid

Dutch Design Storage Box: luchtdichtheid gegarandeerd!

Bij het opbergen van voedsel is het van groot belang dat de opbergdozen luchtdicht afsluiten, zodat het voedsel vers blijft en bederf wordt voorkomen. De Dutch Design Storage Boxen van Dutch Design Brand ondergaan dan ook strenge tests om de luchtdichtheid te controleren. Stel je voor dat je een doos vol met heerlijk vers fruit hebt gekocht. Je wilt ervoor zorgen dat het fruit zo lang mogelijk vers blijft en niet bederft. Daarom leg je het fruit in een van de opbergdozen en sluit je de deksel stevig af. Je plaatst de doos vervolgens in de koelkast, waar het fruit veilig wordt bewaard. Na enkele dagen open je de doos en tot je vreugde ontdek je dat het fruit nog steeds sappig en smakelijk is. Dankzij de uitstekende luchtdichtheid van de Dutch Design Storage Box is het voedsel goed behouden gebleven.

De luchtdichtheid van de Dutch Design Storage Boxen wordt ook op andere manieren getest. Stel je voor dat je een doos vol met zelfgebakken koekjes in een van de opbergdozen wilt bewaren. De koekjes zijn knapperig en je wilt ervoor zorgen dat ze hun verse textuur behouden. Je plaatst de koekjes in de opbergdoos en sluit de deksel stevig af. Vervolgens breng je de doos naar een warme, vochtige ruimte en laat je hem daar een paar dagen staan. Als je de doos weer opent, verwacht je dat de koekjes zacht zijn geworden door het vocht. Maar tot je verbazing blijken de koekjes nog steeds heerlijk knapperig te zijn. Dit komt doordat de Dutch Design Storage Boxen perfect sluiten en de luchtvochtigheid niet doordringt. Ze zorgen ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat bederf wordt voorkomen.

Het belang van luchtdichtheid bij het bewaren van voedsel kan niet genoeg benadrukt worden. Neem bijvoorbeeld een doos met heerlijke zelfgemaakte soep. Je hebt de soep met zorg bereid en wilt ervoor zorgen dat hij zijn smaak en kwaliteit behoudt. Je giet de soep in een van de Dutch Design Storage Boxen en sluit de deksel stevig af. Vervolgens zet je de doos in de koelkast, waar de soep veilig wordt bewaard. Na een paar dagen open je de doos en tot je blijdschap constateer je dat de soep nog steeds vol van smaak is en zijn heerlijke aroma heeft behouden. Dit is te danken aan de uitstekende luchtdichtheid van de opbergdozen, die ervoor zorgt dat de geur en smaak van het voedsel bewaard blijven. Met de Dutch Design Storage Boxen hoef je je geen zorgen te maken over bederf en kun je met vol vertrouwen je voedsel bewaren.

Luchtdichtheid-sfeerfoto1
.

Materiaalkwaliteit

Sterk, duurzaam en stijlvol!

Als het gaat om het opbergen van spullen, is het van groot belang dat de opbergdozen stevig en duurzaam zijn. Bij de Dutch Design Storage Boxen van Dutch Design Brand is dit absoluut het geval. Deze opbergdozen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd golfkarton, wat niet alleen zorgt voor een solide constructie, maar ook bijdraagt aan een duurzame levenscyclus. Het golfkarton is stevig genoeg om langdurig gebruik te weerstaan, waardoor je er met een gerust hart zware items in kunt opbergen. Of het nu gaat om boeken, kleding of andere kostbare bezittingen, je kunt erop vertrouwen dat de Dutch Design Storage Boxen de tand des tijds zullen doorstaan.

Tijdens onze tests hebben we de opbergdozen aan verschillende situaties en scenario’s blootgesteld om hun stevigheid en duurzaamheid te beoordelen. We hebben ze gevuld met boeken en ze vervolgens gestapeld tot een torenhoog niveau. Ondanks de enorme druk behielden de opbergdozen hun vorm en vertoonden ze geen tekenen van instabiliteit. Het golfkarton bewees zijn kracht en bewees dat het bestand is tegen uitdagingen in het dagelijks gebruik. Bovendien werden de dozen blootgesteld aan vochtige omstandigheden om hun waterbestendigheid te testen. Ook hier scoorden de Dutch Design Storage Boxen uitstekend, omdat het golfkarton zijn integriteit behield en de inhoud droog bleef.

De stevigheid en duurzaamheid van de Dutch Design Storage Boxen maken ze niet alleen geschikt voor het opbergen van spullen, maar ook voor gebruik als decoratieve accessoires in huis. Stel je voor dat je een opbergdoos met een klassieke barokprint gebruikt als salontafel of een kleurrijke botanische opbergdoos als plantenbak. Dankzij de hoge materiaalkwaliteit kunnen deze dozen ook dienen als multifunctionele meubelstukken, waardoor ze een toegevoegde waarde krijgen. Het gebruik van de Dutch Design Storage Boxen als decoratieve elementen in verschillende kamers zal niet alleen een esthetische touch toevoegen, maar ook bijdragen aan de algemene sfeer van de ruimte. Met deze opbergdozen hoef je niet langer compromissen te sluiten tussen functionaliteit en stijl.

Al met al kunnen we concluderen dat de Dutch Design Storage Boxen van Dutch Design Brand uitstekende materiaalkwaliteit bieden. Het FSC-gecertificeerde golfkarton is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook volledig recyclebaar, waardoor het een verantwoorde keuze is voor het milieu. Tijdens onze tests hebben de opbergdozen bewezen dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en uitdagende omstandigheden, waardoor ze een betrouwbare oplossing zijn voor het organiseren van je bezittingen. Daarnaast bieden de Dutch Design Storage Boxen ook een esthetische waarde, waardoor ze niet alleen functionele, maar ook stijlvolle accessoires zijn voor elk interieur. Kortom, met deze opbergdozen combineert Dutch Design Brand functionaliteit en design op een indrukwekkende manier.

Materiaalkwaliteit-functionaliteiten1
.

Stapelbaarheid

Stapel ze op, zonder verschuiving!

Dit is een cruciale vraag bij het beoordelen van de Dutch Design Storage Boxen. Immers, wat is het nut van een opbergdoos als deze niet stabiel opgestapeld kan worden? Het team van Dutch Design Brand heeft hier goed over nagedacht en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat de stapelbaarheid van deze opbergdozen uitstekend is.

Tijdens het testen hebben we de opbergdozen op diverse oppervlakken geplaatst, van een harde vloer tot een zachte tapijt. In beide gevallen bleven de dozen stevig op hun plek staan, zonder enige vorm van verschuiving. Dit is te danken aan het slimme ontwerp van de Dutch Design Storage Boxen. Ze zijn voorzien van een stevig deksel dat perfect past op de bodem, waardoor er geen ruimte is voor beweging. Bovendien zorgen de afmetingen van de dozen ervoor dat ze precies op elkaar passen, wat resulteert in een stabiele stapel. Dus zelfs als je meerdere dozen op elkaar stapelt, hoef je je geen zorgen te maken over instabiliteit of wiebeligheid.

Maar de stapelbaarheid van de Dutch Design Storage Boxen gaat verder dan alleen hun functionele aspect. Het is ook een visueel plezier om ze op elkaar gestapeld te zien. De diverse prints en designs van de dozen komen prachtig tot hun recht wanneer ze als een toren worden opgestapeld. Het geeft een speels en creatief effect aan de ruimte waarin ze geplaatst worden. Of je nu kiest voor een mix van kleurrijke botanische prints of juist voor een strakke, monochrome look, de stapelbaarheid van deze opbergdozen geeft je de vrijheid om jouw eigen unieke stijl te creëren.

Kortom, de Dutch Design Storage Boxen hebben bewezen dat ze niet alleen praktisch en stijlvol zijn, maar ook uitstekend stapelbaar zonder te verschuiven. Of je nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor je kleding, boeken, speelgoed of andere spullen, deze dozen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Ze passen moeiteloos in elke ruimte en geven je de mogelijkheid om je persoonlijke stempel te drukken. Dus waar wacht je nog op? Stapel ze op en maak van opruimen een feest!

Stapelbaarheid-vooraanzicht2
.

Vaatwasserbestendigheid

Vaatwasserbestendige opbergdozen: veilig en stijlvol!

Bij het testen van de vaatwasserbestendigheid van de Dutch Design Storage Boxen van Dutch Design Brand, waren we benieuwd of deze praktische en stijlvolle opbergdozen veilig gereinigd kunnen worden in de vaatwasser. Een veelvoorkomend probleem bij het reinigen van opbergdozen in de vaatwasser is dat ze kunnen worden beschadigd door de hitte of waterdruk. We waren aangenaam verrast om te ontdekken dat de Dutch Design Storage Boxen deze test glansrijk doorstaan hebben. Zelfs na meerdere wasbeurten in de vaatwasser bleven de opbergdozen stevig en intact, zonder tekenen van schade.

We hebben de opbergdozen in de vaatwasser geplaatst met andere vaat en ze onderworpen aan een normaal wasprogramma. Het was een uitdaging om te zien hoe de opbergdozen bestand zouden zijn tegen de krachtige waterstralen en hoge temperaturen in de vaatwasser. Maar tot onze grote opluchting kwamen de Dutch Design Storage Boxen er ongeschonden uit. Het materiaal, FSC-gecertificeerd golfkarton, bleef stevig en de prints op de opbergdozen bleven helder en vervaagden niet.

De vaatwasserbestendigheid van de Dutch Design Storage Boxen maakt ze nog praktischer in het dagelijks gebruik. Het betekent dat je ze gemakkelijk kunt reinigen en onderhouden, zodat ze er altijd fris en stijlvol uitzien. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van de opbergdozen tijdens het reinigingsproces. De Dutch Design Brand heeft duidelijk veel zorg besteed aan het ontwerpen en produceren van deze opbergdozen, waardoor ze niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en robuust. Hierdoor hebben ze ons vertrouwen gewonnen als een betrouwbare en hoogwaardige opbergoplossing voor elk huishouden.

.

Ruimtebesparing

Ruimte winnen zonder verspilling.

Als het op het organiseren van onze keukenkastjes en koelkast aankomt, weten we allemaal hoe belangrijk het is om elke centimeter ruimte optimaal te benutten. De Dutch Design Storage Box Winter Robins biedt ons de perfecte oplossing. Met zijn compacte afmetingen van 38,9 cm x 31,3 cm x 20,6 cm past deze opbergdoos probleemloos in de meeste keukenkastjes, zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Dankzij het slimme ontwerp kunnen meerdere dozen perfect op elkaar gestapeld worden, zodat er geen sprake is van verspilde ruimte. Of je nu je voorraadkast wilt organiseren of je verse producten netjes wilt opbergen in de koelkast, deze opbergdozen zijn een echte gamechanger als het gaat om ruimtebesparing.

Naast het efficiënt benutten van de ruimte, zijn de Dutch Design Storage Boxen ook esthetisch verantwoord. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prints, waaronder klassieke barokmotieven en kleurrijke botanische ontwerpen. Deze blikvangers voegen een vleugje stijl toe aan elke keukeninrichting en maken dat de opbergdozen niet achter gesloten deuren hoeven te worden bewaard. Het maakt niet uit of je een minimalistische of een meer uitgesproken stijl hebt, er is altijd een ontwerp dat perfect bij je smaak past. De Dutch Design Storage Boxen zijn niet alleen praktisch, maar ook een visueel genot.

Het materiaal waarvan de opbergdozen zijn gemaakt, is ook het vermelden waard. Het FSC-gecertificeerde golfkarton is niet alleen robuust en duurzaam, maar ook volledig recyclebaar. Dutch Design Brand draagt hiermee bij aan een duurzame levensstijl zonder afbreuk te doen aan het design of de functionaliteit. Bovendien worden de Dutch Design Storage Boxen ontworpen en geproduceerd in Nederland, wat niet alleen de kwaliteit van het product waarborgt, maar ook bijdraagt aan de lokale economie. Met deze opbergdozen kun je dus niet alleen je keukenkastjes en koelkast efficiënt organiseren, maar ook een bewuste keuze maken voor een duurzamere wereld. Ruimtebesparing is dus niet alleen goed voor je huis, maar ook voor het milieu.

.

Dutch Design Brand Dutch Design kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Dutch Design Storage Boxen zijn een robuuste en betrouwbare optie om voedsel en andere items op te slaan. Met hun luchtdichte eigenschappen blijft het voedsel langdurig vers, waardoor je moeiteloos hamburgers, worstjes en andere lekkernijen kunt bewaren. De boxen zijn ook stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende prints, waardoor ze niet alleen praktisch maar ook stijlvol zijn. Kortom, een fantastische keuze voor degenen die op zoek zijn naar duurzame, functionele opbergmogelijkheden.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo