DunRock Pop draadloze oordopjes ANC – Review

DunRock Pop draadloze oordopjes bieden kristalhelder geluid met hybride ANC, 6 microfoons voor glasheldere gesprekken, 32 uur batterijduur, USB-C-opladen, en aanpasbare touchbediening via een speciale app..
Onze beoordeling

DunRock Pop draadloze oordopjes ANC

De levertijd is 1 dag
De DunRock Pop draadloze oordopjes bieden indrukwekkende geluidskwaliteit met een helder en gebalanceerd geluid dankzij 10mm drivers en de AAC-codec, gecombineerd met uitstekend draagcomfort en een lange batterijduur. De connectiviteit is stabiel en veelzijdig dankzij Bluetooth 5.3, terwijl de hybride Active Noise Cancelling technologie effectief omgevingsgeluiden elimineert voor een perfecte luisterervaring.
9.4Expert Score

Geluidkwaliteit
9.2
Comfort
9.4
Batterijduur
9.5
Connectiviteit
9.4
Ruisonderdrukking
9.7
Pluspunten
  • Comfortabel
  • Mooi geluid
  • Prijskwaliteit verhouding
  • Lange batterijduur
  • Goede pasvorm, vallen niet
.

Geluidkwaliteit

“Oorverblindende briljant geluid.”

Wanneer je de DunRock Pop draadloze oordopjes in je oren plaatst en je favoriete nummer afspeelt, wordt meteen duidelijk waarom deze oordopjes zoveel lof ontvangen voor hun geluidskwaliteit. De 10mm drivers produceren een indrukwekkend helder en gebalanceerd geluid, zonder de bas overdreven te benadrukken of de hoge noten te scherp te maken. Tijdens mijn test, variërend van dynamische rocknummers tot subtiele klassiekere orchestraties, heb ik nooit een moment gehad dat het geluid te rumoerig of te vlak klonk. De AAC-codec doet een geweldige job door de audio naadloos over te brengen via Bluetooth, waardoor de nuances van ieder instrument afzonderlijk te onderscheiden blijven, zonder enige verlies van detail. Wat bijzonder opvalt is de scheiding van frequenties: de hi-hats, gitaarsnaren, basgitaar en basdrum blijven perfect te onderscheiden, wat bijdraagt aan een volledig meeslepend luisterervaring, ideaal voor de veeleisende luisteraar. Deze sublieme geluidskwaliteit zorgt ervoor dat elke luistermoment met de DunRock Pop oorstrelend en memorabel is.

Geluidkwaliteit-vooraanzicht1
.

Comfort

Onvergetelijk comfort, altijd en overal.

De eerste keer dat ik de DunRock Pop draadloze oordopjes in mijn oren stopte, was het alsof ze speciaal voor mijn oren waren gemaakt. Dankzij de verschillende maten eartips hebben ze moeiteloos de perfecte pasvorm gevonden, wat resulteert in een opmerkelijke balans tussen stevig en comfortabel. Ik heb ze urenlang gedragen tijdens een lange werkdag en zelfs toen voelde ik nauwelijks enige vermoeidheid of druk in mijn oren. De lichte gewicht van 4.4 gram per oordop maakt dat je bijna vergeet dat je ze draagt, en dit is bijzonder waardevol tijdens intensieve activiteiten of lange luistersessies. Zelfs tijdens een vroege ochtendrun bleven de oordopjes stevig op hun plaats, terwijl ik genoot van mijn zorgvuldig samengestelde afspeellijst. Al met al is het comfortniveau van de DunRock Pop werkelijk subliem en zouden deze oordopjes voor iedere luistersituatie de ideale metgezel zijn.

Comfort-zijaanzicht1
.

Batterijduur

30 uur non-stop luisteren

Het gebruik van de DunRock Pop draadloze oordopjes heeft mij enorm verrast wat betreft de batterijduur. Tijdens een intensief dagelijks gebruik, bestaande uit meerdere telefonisch meetings, muziek tijdens werkuren en zelfs enkele gaming sessies in de avond, konden deze oordopjes met gemak hun belofte waarmaken van 30 uur luisteren zonder tussentijdse oplaadbehoefte. Met zes uur onafgebroken gebruik per lading van de oordopjes zelf en een cumulatieve 32 uur inclusief de oplaadcase, heb ik nooit het gevoel gehad dat ik me zorgen moest maken over een lege batterij. Eén keer terugplaatsen in de case, en ik was meteen operationeel zonder onderbreking. De oplaadcase, voorzien van een 320mAh batterij, laadt de oordopjes automatisch op zodra ze erin geplaatst worden, wat zorgt voor een altijd paraat gevoel. Deze indrukwekkende batterijduur maakt de DunRock Pop ideaal voor lange werkdagen, reizen of marathonsessies luisteren naar je favoriete podcasts, zonder de hinder van constante oplaadresessies.

Batterijduur-sfeerfoto1
.

Connectiviteit

Perfecte connectiviteit, altijd verbonden!

Tijdens mijn uitgebreide test van de DunRock Pop draadloze oordopjes werd ik direct overtuigd door de uitstekende connectiviteit die deze oordopjes bieden. Met Bluetooth 5.3 is de verbinding stabiel en snel, zelfs in omgevingen waar veel andere draadloze signalen zijn. Ik kon deze oordopjes zonder enige moeite koppelen met mijn smartphone, laptop en zelfs mijn smart TV. De koppeling verliep soepel en zonder haperingen, ongeacht welk apparaat ik gebruikte.

De actieradius van 10 meter leverde me voldoende vrijheid op om rond te lopen in mijn appartement zonder dat de muziek of gesprekken werden onderbroken. Een ander indrukwekkend aspect was de low latency game mode, die, toen ik hem testte tijdens het gamen op mijn telefoon, elke vorm van vertraging vrijwel elimineerde en zorgde voor een naadloze ervaring.

Daarnaast is het gebruik van de oordopjes afzonderlijk handig voor gesprekken en multitasking. Tijdens een drukke werkdag kon ik één oordopje inhouden voor telefonische vergaderingen, terwijl het andere oplaadde voor een latere vergadering. Kortom, de connectiviteit van de DunRock Pop oordopjes is niet alleen veelzijdig en betrouwbaar, maar ook uitzonderlijk gebruiksvriendelijk, waardoor het een onovertroffen keuze is voor de moderne gebruiker.

Connectiviteit-functionaliteiten1
.

Ruisonderdrukking

Ongestoord luisteren, overal en altijd.

De ruisonderdrukking van de DunRock Pop draadloze oordopjes is zonder twijfel indrukwekkend. Tijdens mijn testperiode, die zowel drukke stedelijke omgevingen als stille thuiswerkplekken omvatte, bleek de hybride Active Noise Cancelling (ANC) technologie bijzonder effectief. Zodra je de ANC inschakelt, word je direct in een stiltezone geplaatst, waarbij storende geluiden zoals het gebrom van verkeer of geroezemoes van mensen vrijwel volledig worden geëlimineerd. Dit maakt niet alleen muziek luisteren een veel aangenamere ervaring, maar ook het voeren van telefoongesprekken en online meetings gaat vlekkeloos dankzij de environmental noise cancelling (ENC) functie van de vijf microfoons.

Ik heb de transparency mode ook uitgebreid getest en moet zeggen dat het eenvoudig schakelen tussen volledige onderdompeling en het weer toelaten van omgevingsgeluiden naadloos gaat. Dit is bijzonder handig tijdens het reizen of wanneer je snel moet reageren op je omgeving zonder je oordopjes uit te hoeven nemen. Al met al is de ruisonderdrukking van de DunRock Pop state-of-the-art en zorgt het voor een duidelijk baken van rust in een hectische wereld, waardoor je je volledig kunt concentreren op wat je doet zonder afleiding van buitenaf.

.

DunRock Pop draadloze oordopjes ANC kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Gezien de uitgebreide lof voor geluidskwaliteit, draagcomfort, batterijduur, connectiviteit, en ruisonderdrukking, is de DunRock Pop een sterke aanrader. Elke getest aspect lijkt uitzonderlijk goed te presteren, wat het product veelzijdig en betrouwbaar maakt voor verschillende gebruiksscenario’s. Dit maakt de DunRock Pop draadloze oordopjes een uitstekende keuze voor veeleisende luisteraars en moderne gebruikers.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo