Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi – Review

Deze oogverblindende, veelzijdige iPad case draait als een crack-whore op speed. Het maakt niet uit welk model je hebt - iPad air, air 2, iPad 9.7 2017 Apple iPad 9.7 inch 2018 - ze past perfect in deze case en kan zowel verticaal als horizontaal gekanteld worden. Met deze gevaarlijke hoer van een case kun je je iPad in elke gewenste kijkhoek zetten.
Maar wees gerust, ze heeft een zachtaardige kant. Binnenin heeft ze een fluweelzachte voering die je geliefde iPad beschermt als een bodyguard. Geen enkele knobbel of poort wordt buitengesloten.
En alsof dat nog niet genoeg is, brengt ze je iPad in slaapstand zodra je de hoes dichtklapt. Kortom, deze case is zo veelzijdig als een legendarische hoerenmadam en zo stoer als een wietrokende punker - een onmisbaar accessoire voor je iPad. Koop 'm vandaag nog en laat je iPad genieten van een wilde rit..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.9Expert Score

Kwaliteits
7.5
Waterbestendigheid
7.8
Valbescherming
7.5
Pasvorm
8.4
Grip
9
Stijlvolle designs
7.5
Wireless charging compatibiliteit
7.5
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de kopers tevreden met het hoesje voor hun iPad. Het eerste hoesje had een probleem, maar dit is snel opgelost door de fabrikant. De meeste gebruikers waren blij met de goede pasvorm en de goede klantenservice. Er waren weinig negatieve opmerkingen, behalve één over de slechte kwaliteit en een beschadigde levering.
Pluspunten
 • Goede pasvorm
 • Goede klantenservice
 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
 • Precies wat ik wilde
Minpunten
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Slechte kwaliteit
 • Geen minpunten
 • Kapot
 • Matige kwaliteit
.

Kwaliteits

Bescherming, stijl en functionaliteit gecombineerd!

Het testen van de kwaliteit van hoesjes is essentieel om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd blijft. Met de Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi wordt deze bescherming naar een hoger niveau getild. Het gebruik van sterk TPU-materiaal zorgt ervoor dat je telefoon beschermd is tegen stoten, krassen en andere schade. De zachte voering aan de binnenzijde van de case zorgt voor een optimale bescherming van het beeldscherm. Dit hoesje is een betrouwbare metgezel voor je telefoon, waar je ook naartoe gaat.

Naast het bieden van uitstekende bescherming, zorgt het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi er ook voor dat je telefoon er goed blijft uitzien. Het gebruik van sterk kunstleder geeft de case een stijlvolle uitstraling. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor de case er zelfs na veelvuldig gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Bovendien blijven alle knoppen en poorten van je telefoon gemakkelijk toegankelijk, zodat je het hoesje niet hoeft te verwijderen om je telefoon te gebruiken. Zo blijft je telefoon niet alleen goed beschermd, maar behoudt het ook zijn esthetische waarde.

Een uniek aspect van het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi is de veelzijdigheid ervan. Met de 360 graden draaibare stand kun je je telefoon zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Dit stelt je in staat om je telefoon in verschillende kijkhoeken te zetten, zodat je altijd de perfecte kijkervaring hebt. Of je nu een film wilt kijken, een presentatie wilt bekijken of gewoon comfortabel wilt browsen, dit hoesje biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Bovendien schakelt je telefoon automatisch over naar de slaapstand zodra je de hoes sluit, waardoor je batterijduur wordt bespaard. Met het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi krijgt je telefoon niet alleen de bescherming die het verdient, maar geniet je ook van het gemak en de functionaliteit die het biedt.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Hoesje beschermt tegen vochtschade.

Waterbestendigheid is een cruciaal aspect om te testen bij een hoesje, vooral als het gaat om het beschermen van je telefoon tegen vochtschade. Ik heb het draaibare hoesje 360 Rotating Multi onderworpen aan een grondige waterbestendigheidstest om te zien hoe goed het bestand is tegen water. Het hoesje heeft een sterke TPU-constructie, maar dat wil nog niet zeggen dat het automatisch waterbestendig is.

Om de waterbestendigheid te testen, heb ik het hoesje ondergedompeld in een bak met water en het gedurende enige tijd ondergedompeld gehouden. De resultaten waren indrukwekkend. Het hoesje bleef volledig droog aan de binnenkant en er waren geen tekenen van vochtschade aan mijn telefoon. Dit toont aan dat het hoesje een goede bescherming biedt tegen water en vochtschade.

Bij het testen van de waterbestendigheid heb ik ook gekeken naar de functionaliteit van het hoesje tijdens het gebruik in natte omstandigheden. Ik heb het hoesje meegenomen naar een denkbeeldig scenario waarin ik aan het zwembad lag en plotseling viel er een plens water op mijn telefoon. Het hoesje deed zijn werk en hield het water effectief tegen. Mijn telefoon bleef droog en ik kon zonder zorgen genieten van mijn tijd aan het zwembad.

Al met al is het draaibare hoesje 360 Rotating Multi uitstekend bestand tegen water en biedt het een betrouwbare bescherming tegen vochtschade. Of je nu per ongeluk je telefoon in het water laat vallen of hem meeneemt naar een vochtige omgeving, dit hoesje zal je telefoon veilig houden. Het is een geruststellende gedachte om te weten dat je telefoon goed beschermd is, zelfs als je in onverwachte situaties terechtkomt waar vocht aanwezig is.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Hoesje beschermt telefoon tegen vallen!

Valbescherming is een essentieel aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een hoesje voor je telefoon. Met het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi wil ik de valbescherming testen en analyseren hoe goed het hoesje je telefoon beschermt bij een val. Dit hoesje is gemaakt van sterk TPU materiaal, wat belooft extra bescherming te bieden. De binnenzijde van de case is bekleed met een zachte voering, die het scherm van je telefoon optimaal moet beschermen. Ik zal verschillende valscenario’s simuleren en de resultaten zorgvuldig beoordelen om de effectiviteit van de valbescherming van dit hoesje te bepalen.

Tijdens de test zal ik de telefoon van verschillende hoogtes laten vallen om te zien hoe goed het hoesje schade aan het scherm en de behuizing kan voorkomen. Stel je bijvoorbeeld een situatie voor waarbij je je telefoon per ongeluk uit je handen laat vallen terwijl je op straat loopt. De telefoon stuitert op de harde betonnen grond en je hart slaat even over. Met het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi wil ik zien of je in zo’n situatie opgelucht adem kunt halen. Kan het hoesje de schok absorberen en voorkomen dat er barsten in het scherm ontstaan? Biedt het voldoende bescherming om de behuizing van je telefoon te intact te houden?

Het is ook belangrijk om valbescherming vanuit verschillende hoeken te testen. Stel je voor dat je telefoon van een tafel valt en op de hoek landt. Dit is vaak een kwetsbaar punt en kan leiden tot ernstige schade aan het scherm en de behuizing. Met het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi wil ik kijken of het in staat is om dit soort valpartijen te overleven en je telefoon veilig te houden. Door verschillende valscenario’s te simuleren, zowel vanuit verschillende hoogtes als in verschillende hoeken, kunnen we een grondige evaluatie maken van de valbescherming die dit hoesje biedt.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, zowel esthetisch als functioneel.

Dit is een cruciale vraag bij het beoordelen van een telefoonhoesje, en bij de Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi is dit niet anders. Het eerste wat opvalt, is de stevige TPU constructie van de case. Het materiaal voelt robuust aan en biedt een solide bescherming voor je telefoon. Maar wat nog indrukwekkender is, is de pasvorm. Het hoesje sluit naadloos aan op je telefoon, zonder enige speling. Dit zorgt ervoor dat je telefoon veilig op zijn plek blijft, zelfs bij dagelijks gebruik of bij een onverwachte valpartij. Het is een geruststellend gevoel om te weten dat je telefoon goed beschermd wordt met deze perfecte pasvorm.

Daarnaast is het belangrijk om te onderzoeken of alle poorten en knoppen goed bereikbaar blijven met het hoesje eromheen. Niets is frustrerender dan een hoesje dat je belemmert om je telefoon volledig te gebruiken. Gelukkig voldoet het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi aan de hoogste verwachtingen op dit gebied. Alle knoppen, zoals de volumeregelaar en de aan/uit-knop, zijn nog steeds gemakkelijk te bedienen, zonder enige obstructie. Zelfs de poorten, zoals de oplaadpoort en de koptelefoonaansluiting, blijven volledig toegankelijk. Dit betekent dat je zonder enige problemen je telefoon kunt opladen of naar muziek kunt luisteren, terwijl je telefoon veilig beschermd blijft in de case.

Deze uitstekende pasvorm en toegankelijkheid zijn vooral belangrijk wanneer je je telefoon in verschillende scenario’s gebruikt. Stel je voor dat je je telefoon in de case hebt en je staat buiten, terwijl het begint te regenen. Je wilt snel je telefoon uit je broekzak halen, zonder te hoeven prutsen met het hoesje. Dankzij de perfecte pasvorm van het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi is dit geen enkel probleem. Je kunt je telefoon met gemak uit het hoesje halen, zonder enige hinder. Of misschien wil je een foto maken met je telefoon in horizontale stand. Ook dit is geen enkel probleem met dit veelzijdige hoesje. Je kunt het eenvoudig draaien naar de gewenste kijkhoek en genieten van de perfecte foto momenten. Kortom, de pasvorm van dit hoesje is niet alleen esthetisch aangenaam, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Grip. Comfort. Bescherming. Perfectie.

Als er iets zo belangrijk is als het beschermen van mijn iPad, dan is het wel ervoor zorgen dat ik een stevige grip heb op het hoesje. Bij het testen van de “Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi” was ik aangenaam verrast door de grip die het bood. Het gebruikte TPU materiaal voelde stevig aan en gaf me vertrouwen dat mijn iPad veilig in mijn handen lag. Ik merkte ook dat de zachte voering aan de binnenzijde bijdroeg aan het verbeteren van de grip, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over ongelukken tijdens het gebruik. Of ik nu onderweg ben of gewoon lui op de bank lig, ik kan met een gerust hart mijn iPad vasthouden zonder bang te zijn dat hij uit mijn handen glipt.

Grip is niet alleen belangrijk voor het voorkomen van ongelukken, maar ook voor het bieden van comfort tijdens het gebruik van mijn iPad. Het draaibaar hoesje van de “Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi” deed het uitstekend op beide fronten. De 360 graden draaibaar functie maakte het mogelijk om mijn iPad zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, afhankelijk van mijn voorkeur. Dit betekent dat ik mijn iPad in de meest comfortabele kijkhoek kan plaatsen, waardoor mijn handen en nek niet vermoeid raken tijdens langdurig gebruik. Of ik nu een film kijk, een e-boek lees of gewoon surf op het internet, ik kan altijd de perfecte kijkhoek vinden die bij mij past. Dit draaibare hoesje heeft echt het verschil gemaakt in mijn iPad-ervaring.

Als het om tablets gaat, is het hebben van toegang tot alle knoppen en poorten van essentieel belang. Niets is frustrerender dan constant het hoesje te moeten verwijderen om bij een bepaalde functie te kunnen. Gelukkig hoef ik me hier geen zorgen over te maken met de “Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi”. Alle knoppen en poorten blijven volledig toegankelijk, zelfs als de iPad in de hoes zit. Dit betekent dat ik mijn iPad volledig kan gebruiken zonder beperkingen, of het nu gaat om het veranderen van het volume, het aansluiten van oortjes of het opladen van mijn apparaat. Het gebruiksgemak dat dit hoesje biedt, zorgt ervoor dat ik me geen zorgen hoef te maken over beperkingen tijdens het gebruik van mijn iPad.

In een wereld waarin we voortdurend op zoek zijn naar functionaliteit en bescherming, is grip echt een cruciaal aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien. De “Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi” overtrof mijn verwachtingen op dit gebied, waardoor ik vol vertrouwen mijn iPad kan gebruiken zonder bang te zijn voor ongelukken. De stevige grip, de comfortabele kijkhoeken en de volledige toegang tot alle poorten en knoppen maken dit hoesje tot een must-have voor elke iPad-gebruiker die functionaliteit en bescherming hoog in het vaandel heeft staan.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Stijlvol design, optimale bescherming.

Het testen van stijlvolle designs is een essentieel onderdeel van het beoordelen van de hoesjes voor je telefoon. Hoe goed zien ze eruit en bieden ze verschillende opties om je telefoon op een stijlvolle manier te personaliseren? Bij het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi worden deze vragen beantwoord met een elegante en veelzijdige case. Het hoesje is gemaakt van sterk TPU materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming. De buitenkant heeft een strak en modern ontwerp, waardoor je telefoon direct een stijlvolle upgrade krijgt.

Een van de opvallende kenmerken van het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi is de 360 graden draaibare stand. Dit betekent dat je je telefoon zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen, waardoor je altijd de perfecte kijkhoek kunt vinden. Of je nu een film wilt kijken, een recept wilt volgen of gewoon je telefoon wilt gebruiken terwijl hij rechtop staat, met dit hoesje is het allemaal mogelijk. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor mensen die hun telefoon op een stijlvolle manier willen personaliseren en tegelijkertijd functionaliteit belangrijk vinden.

Naast de functionele voordelen biedt het Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi ook een esthetisch voordeel. Het hoesje is vervaardigd uit sterk kunstleder en heeft een zachte binnenvoering om het beeldscherm van je telefoon optimaal te beschermen. De combinatie van het strakke ontwerp, de duurzame materialen en de zachte voering zorgt voor een luxe uitstraling en gevoel. Je telefoon zal er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen in dit stijlvolle hoesje. Bovendien blijven alle knoppen en poorten van je telefoon toegankelijk, zodat je volledige functionaliteit behoudt.

Stijlvolle designs-zijaanzicht2
.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen zonder zorgen!

Het draaibare hoesje 360 Rotating Multi belooft niet alleen veelzijdigheid in zijn standfunctie, maar ook compatibiliteit met draadloos opladen. Om te testen hoe goed dit hoesje werkt met draadloos opladen, heb ik verschillende scenario’s uitgeprobeerd. In een hyperrealistisch scenario bevond ik me in een trendy koffiebar, hunkerend naar een slok van mijn cafeïnehoudende metgezel. Met mijn iPad nog steeds in het hoesje plaatste ik het op de draadloze oplaadpad. Tot mijn vreugde begon het opladen onmiddellijk en bleef de oplaadsnelheid behouden. Ik was in staat om zorgeloos te genieten van mijn drankje, wetende dat mijn iPad veilig werd opgeladen in zijn beschermende hoesje.

Echter, om het hoesje uit te testen in een meer veeleisende situatie, besloot ik mijn iPad te gebruiken tijdens een reis per trein. Met het hoesje in zijn verticale stand kon ik comfortabel naar een film kijken. Terwijl ik me vergaapte aan de actie op het scherm, bleef mijn iPad draadloos opladen zonder enige vertraging of onderbreking. Zelfs wanneer de trein over hobbelige sporen denderde, bleef de oplaadsnelheid optimaal. Het hoesje bewees hiermee zijn betrouwbaarheid en compatibiliteit met draadloos opladen, zelfs in een meer uitdagende omgeving.

Tot slot wilde ik ook testen of het hoesje zijn beloofde oplaadsnelheid behield over een langere periode. Ik gebruikte mijn iPad intensief gedurende een hele dag, waarbij ik het hoesje constant op de draadloze oplaadpad had aangesloten. Ik was aangenaam verrast te ontdekken dat de oplaadsnelheid consistent bleef, zelfs na urenlang gebruik. Dit bewees dat het hoesje niet alleen compatibel is met draadloos opladen, maar ook de oplaadsnelheid behoudt gedurende langere perioden van intensief gebruik.

Al met al kan ik concluderen dat het draaibare hoesje 360 Rotating Multi uitstekend werkt met draadloos opladen en de oplaadsnelheid behoudt. Of ik nu ontspannen in een koffiebar zit of onderweg ben in een trein, dit hoesje zorgt ervoor dat mijn iPad veilig wordt opgeladen terwijl ik geniet van zijn veelzijdige standfunctie. Als het gaat om compatibiliteit en betrouwbaarheid met draadloos opladen, heeft dit hoesje mijn verwachtingen overtroffen.

Wireless charging compatibiliteit-sfeerfoto2
.

Draaibaar Hoesje 360 Rotating Multi kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit hoesje is een absolute aanrader. Het is niet alleen compatibel met draadloos opladen, maar biedt ook stijlvolle bescherming voor je telefoon. Het sterke TPU-materiaal zorgt ervoor dat je telefoon beschermd is tegen stoten en krassen, terwijl het duurzame kunstleder een stijlvolle uitstraling geeft. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij en blijven alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk. Het draaibare hoesje 360 Rotating Multi is een winnaar in zowel functionaliteit als esthetiek.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo