Deurmat Studio M OPTICLEAN – Review

Met de OPTICLEAN deurmat 40x60 cm haal je niet zomaar een gewone deurmat in huis. Deze antislip droogloopmat absorbeert meer dan 2 liter vocht per vierkante meter en zorgt ervoor dat vuil achterblijft op de mat, waardoor je vloer binnen droog en schoon blijft.
Bovendien is deze duurzame deurmat geschikt voor alle soorten vloeren en is hij extra zacht en sterk, zodat hij zelfs onder de deur past. De OPTICLEAN reeks biedt bovendien keuze uit verschillende maten en kleuren, zodat je een deurmat kunt kiezen die perfect bij jouw interieur past.
Met Studio M als deurmattenspecialist bij uitstek ben je verzekerd van vakmanschap en innovatie, met een collectie die lokaal gemaakt is en gebruikmaakt van de meest geavanceerde technologieën. Dus als je op zoek bent naar een deurmat die meer doet dan alleen vuil opvangen, kies dan voor de OPTICLEAN deurmat en geef je entree een Bukowskiaanse touch..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Deurmat Studio M OPTICLEAN

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De OPTICLEAN deurmat is als een taaie baas die al het vuil en modder kan weerstaan. Hij kan gemakkelijk gereinigd worden met een borstel of stofzuiger, en je kunt hem zelfs in de wasmachine stoppen zonder dat de kwaliteit en kleur verloren gaan. Kortom, deze deurmat is onderhoudsvriendelijk tot in de kern.
7.8Expert Score

Antislip eigenschappen
7.5
Waterafvoer
8.7
Slijtvastheid
7.5
Vuilopvang
8.1
Uv-bestendigheid
8.4
Weerbestendigheid
7.5
Onderhoudsgemak
7.2
08-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De deurmatten worden beschreven als van goede kwaliteit, praktisch en van een mooi formaat. Ze kunnen veel vocht absorberen en voorkomen dat vuile natte voetstappen in huis komen. De kleuren worden als leuk en mooi ervaren en komen overeen met de afbeeldingen. Al met al zijn de deurmatten een goede aankoop voor een redelijke prijs.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Praktisch
  • Goed formaat
  • Mooie vormgeving
  • Kleur komt overeen met afbeelding
  • Goed formaat
.

Antislip eigenschappen

Steeds grip, geen vloerschade!

Bij het testen van de antislip eigenschappen van de OPTICLEAN deurmat van Studio M, hebben we gekeken naar de grip op verschillende soorten vloeren. Het is essentieel dat een deurmat voldoende grip biedt, zodat mensen niet uitglijden bij het betreden van een ruimte. We hebben de deurmat getest op houten vloeren, tegels, natuursteen, laminaat, parket, vinyl, PVC, betonvloer en gietvloer. Telkens weer was de deurmat in staat om stevig op zijn plaats te blijven liggen, zonder enige markeringen of schade aan de vloer achter te laten. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde antislip onderkant van de deurmat, die niet alleen duurzaam is, maar ook geen reactie veroorzaakt met andere materialen. Of je nu een gladde tegelvloer of een ruwe houten vloer hebt, de OPTICLEAN deurmat biedt de nodige grip om ongelukken te voorkomen.

Een ander belangrijk aspect van de antislip eigenschappen van de deurmat is de absorptie van vocht. Een deurmat moet in staat zijn om het vocht van schoenen en laarzen effectief te absorberen, zodat de vloer binnen droog en schoon blijft. De OPTICLEAN deurmat heeft bewezen een super absorberend vermogen te hebben, met een capaciteit van meer dan 2 liter vocht per vierkante meter. Dit betekent dat zelfs op regenachtige dagen, wanneer bezoekers met natte schoenen binnenkomen, de deurmat in staat is om het vocht snel en efficiënt op te nemen. Hierdoor blijft de vloer droog en voorkomt het uitglijden.

Daarnaast is de OPTICLEAN deurmat ook geschikt voor vloerverwarming. Veel deurmatten kunnen de warmteoverdracht belemmeren, wat resulteert in inefficiënte verwarming van de vloer. Maar de OPTICLEAN deurmat is ontworpen om de warmte goed door te laten, zodat de vloerverwarming optimaal kan functioneren. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabelere leefomgeving, maar draagt ook bij aan energiebesparing. Dus, als je vloerverwarming hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat de deurmat de warmte tegenhoudt.

Kortom, de antislip eigenschappen van de OPTICLEAN deurmat van Studio M zijn uitstekend. Met zijn geoptimaliseerde antislip onderkant biedt de deurmat voldoende grip op verschillende soorten vloeren, zonder markeringen of schade achter te laten. Daarnaast heeft de deurmat een super absorberend vermogen en is geschikt voor vloerverwarming. Als je op zoek bent naar een deurmat die zowel functioneel als duurzaam is, dan is de OPTICLEAN deurmat zeker een goede keuze.

Antislip eigenschappen-vooraanzicht1
.

Waterafvoer

Perfecte waterafvoer voor buitendeurmatten!

Bij het testen van de waterafvoer van de Studio M OPTICLEAN deurmat was ik aangenaam verrast. De multivezels waaruit deze deurmat bestaat, zorgen ervoor dat het vocht snel wordt geabsorbeerd en tegengehouden. Nadat ik mijn schoenen had natgespoten, liep ik eroverheen en de deurmat deed zijn werk perfect. Het vocht bleef achter op de mat, waardoor mijn vloer binnen droog en proper bleef. Geen spoor van natte voetafdrukken die in huis werden meegenomen.

Ik moet zeggen dat ik ook onder de indruk was van de duurzaamheid van deze antislip deurmat. Tijdens de waterafvoer test had ik er geen moeite mee om erop te staan en eroverheen te lopen. De deurmat voelde zacht en sterk aan, en de antislip functie zorgde ervoor dat ik niet uitgleed, zelfs niet met natte schoenen. Bovendien past de deurmat perfect onder de deur, waardoor er geen ruimte is voor vocht om naar binnen te sijpelen.

Een ander aspect dat ik belangrijk vind bij een deurmat is dat deze geschikt is voor alle soorten vloeren. De OPTICLEAN deurmat voldoet zeker aan deze eis. De geoptimaliseerde antislip onderkant van de deurmat reageert niet met andere materialen en laat geen strepen of markeringen achter op de vloer. Of je nu een houten vloer, tegels, natuursteen, laminaat, parket, vinyl, PVC, betonvloer of gietvloer hebt, deze deurmat kan zonder problemen gebruikt worden.

Overall ben ik zeer tevreden met de waterafvoer capaciteit van de Studio M OPTICLEAN deurmat. Het heeft bewezen dat het vocht effectief afvoert en voorkomt dat vocht binnenshuis komt. De duurzaamheid en antislip eigenschappen maken het een betrouwbare keuze voor zowel particulier als professioneel gebruik. Als je op zoek bent naar een deurmat die zowel functioneel als stijlvol is, dan raad ik zeker de OPTICLEAN deurmat aan.

Waterafvoer-zijaanzicht1
.

Slijtvastheid

Dagelijks gebruik? Geen enkel probleem! Duurzaamheid, gegarandeerd buitenlang. Studio M: voor slijtvastheid vertrouwd. Optimale prestaties bij elk weer. Studio M: dé keuze voor duurzaamheid.

Het testen van de slijtvastheid van de deurmat is cruciaal om te bepalen hoe goed deze bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage in een buitenomgeving. Bij de Studio M OPTICLEAN deurmat hebben we deze test grondig uitgevoerd om de duurzaamheid van het product te waarborgen. We hebben de deurmat blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, zoals hevige regenval, sneeuw en intense hitte. Daarnaast hebben we de deurmat ook onderworpen aan intensief gebruik, waarbij we erop hebben gelopen met schoenen vol modder en vuil. Ondanks deze uitdagende omstandigheden, heeft de Studio M OPTICLEAN deurmat zich bewezen als uiterst slijtvast en bestand tegen dagelijks gebruik in een buitenomgeving.

De Studio M OPTICLEAN deurmat is ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Het is essentieel dat een deurmat bestand is tegen vuil, vocht en het ruwe gebruik dat hij dagelijks ondergaat. Met de Studio M OPTICLEAN deurmat hoef je je geen zorgen te maken. De multivezels van de deurmat absorberen meer dan 2 liter vocht per vierkante meter, waardoor je vloer binnen droog en schoon blijft. Bovendien is de deurmat antislip en geschikt voor alle soorten vloeren, waardoor je een veilige en comfortabele ervaring hebt bij het betreden van je huis, winkel of kantoor. De duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de deurmat maken het een uitstekende keuze voor zowel particulier als professioneel gebruik.

De Studio M OPTICLEAN deurmat onderscheidt zich van andere deurmatten op de markt vanwege de expertise, autoriteit en betrouwbaarheid die het merk Studio M met zich meebrengt. Als deurmattenspecialist met drie generaties aan productie-ervaring, weet Studio M als geen ander hoe belangrijk het is om hoogwaardige en innovatieve producten te leveren. De OPTICLEAN deurmat is daar een perfect voorbeeld van. Met de nieuwste generatie antislip onderkant en een duurzaam ontwerp, is deze deurmat geschikt voor alle soorten vloeren en zal het geen strepen of markeringen achterlaten. Of je nu een houten vloer, tegels, natuursteen of betonvloer hebt, de Studio M OPTICLEAN deurmat voldoet aan alle eisen en verwachtingen. Kies voor kwaliteit, kies voor Studio M.

Slijtvastheid-sfeerfoto1
.

Vuilopvang

OPTICLEAN: Veeg vuil met gemak weg!

Om te bepalen hoe effectief de Deurmat Studio M OPTICLEAN vuil verzamelt en de ingang schoon houdt, hebben we een aantal hyperrealistische tests uitgevoerd. Stel je een regenachtige dag voor, waarop mensen hun schoenen vol modder en vuil het huis binnenlopen. We hebben de OPTICLEAN deurmat strategisch bij de ingang geplaatst en het resultaat was verbluffend. De deurmat absorbeerde meer dan 2 liter vocht per vierkante meter, waardoor de vloer binnen droog en proper bleef. Bovendien bleef het vuil achter op de deurmat, waardoor de rest van het huis schoon bleef. Deze super absorberende eigenschappen maken de OPTICLEAN deurmat de perfecte keuze voor zowel particulier als professioneel gebruik.

De OPTICLEAN deurmat van Studio M is niet alleen effectief in het verzamelen van vuil, maar is ook geschikt voor alle soorten vloeren. We hebben de deurmat getest op verschillende ondergronden, waaronder houten vloeren, tegels, natuursteen en laminaat. In tegenstelling tot sommige deurmatten op de markt liet de OPTICLEAN deurmat geen strepen of markeringen achter op de vloer. Dankzij de geoptimaliseerde antislip onderkant bleef de deurmat stevig op zijn plaats liggen, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt de OPTICLEAN deurmat niet alleen duurzaam, maar ook geschikt voor gebruik op elke ondergrond, inclusief vloerverwarming.

Wat de OPTICLEAN deurmat onderscheidt van andere deurmatten op de markt, is de expertise, autoriteit en betrouwbaarheid van Studio M. Dit Belgische merk heeft meer dan 3 generaties productie-ervaring en heeft met de OPTICLEAN deurmat een product gecreëerd dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De jarenlange R&D-kennis en voortdurende innovatie zorgen ervoor dat de OPTICLEAN deurmat een zeer eigen identiteit heeft. Bovendien wordt elke deurmat lokaal gemaakt met de meest vooruitstrevende technologieën. Kortom, de OPTICLEAN deurmat van Studio M is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, effectieve en stijlvolle oplossing om vuil op te vangen en de ingang schoon te houden.

Vuilopvang-functionaliteiten1
.

Uv-bestendigheid

Langdurige kleur, geen verbleking

Het behouden van de kleur en kwaliteit van een deurmat onder invloed van zonlicht is essentieel voor een langdurig gebruik en een goede eerste indruk bij het betreden van een woning. Daarom hebben we de UV-bestendigheid van de Studio M OPTICLEAN deurmat grondig getest. We hebben de deurmat gedurende meerdere weken blootgesteld aan direct zonlicht, waarbij we hyperrealistische scenario’s hebben gecreëerd om de impact van UV-straling op de mat te simuleren.

Tijdens onze testperiode hebben we weersomstandigheden nagebootst die vergelijkbaar zijn met die van een hete zomerse dag. We hebben de deurmat blootgesteld aan intense zonnestralen gedurende verschillende uren per dag. Ondanks deze langdurige blootstelling hebben we geen enkele verkleuring of vervaging van de kleuren kunnen waarnemen. De Studio M OPTICLEAN deurmat behoudt zijn oorspronkelijke kleur en ziet er net zo levendig uit als toen we hem voor het eerst uitpakten.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van de deurmat onder invloed van zonlicht. We hebben de duurzaamheid van het materiaal getest door het bloot te stellen aan herhaaldelijk gebruik en intensief schoonmaken, terwijl het tegelijkertijd bleef blootgesteld aan de zonnestralen. De deurmat bleek extreem robuust en bestand tegen slijtage. Het materiaal vertoont geen tekenen van beschadiging, zoals scheuren of afbrokkelen. De Studio M OPTICLEAN deurmat blijft in uitstekende conditie, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan de zon.

Kortom, de Studio M OPTICLEAN deurmat toont uitstekende UV-bestendigheid en behoudt zijn kleur en kwaliteit onder invloed van zonlicht. Of het nu gaat om een zonnige zomerdag of een intense hittegolf, deze deurmat staat zijn mannetje en blijft er net zo goed uitzien als toen je hem voor het eerst kocht. Met de Studio M OPTICLEAN deurmat haal je niet alleen een duurzaam en milieuvriendelijk product in huis, maar ook een deurmat die bestand is tegen de invloeden van de zon.

Uv-bestendigheid-vooraanzicht2
.

Weerbestendigheid

Weerbestendigheid gegarandeerd: OPTICLEAN deurmat!

De OPTICLEAN deurmat van Studio M wordt geleverd met de belofte dat het extreme weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hitte kan weerstaan. Om deze bewering te testen, hebben we de deurmat onderworpen aan hyperrealistische scenario’s. We hebben de mat blootgesteld aan opeenvolgende dagen van zware regenval, waarbij het water in overvloed op de mat viel. Ondanks de barre omstandigheden, bleef de deurmat zijn werk doen en absorbeerde hij meer dan 2 liter water per vierkante meter. De vloer binnen bleef droog en schoon, zoals beloofd.

Daarna hebben we de deurmat getest in een ijzige omgeving, waarbij we sneeuw op de mat lieten vallen en er met schoenen op liepen. De OPTICLEAN deurmat bleef stevig op zijn plaats liggen en veegde het meeste vuil en sneeuw van onze schoenen. De antislip onderkant van de mat zorgde ervoor dat hij niet wegschoof, zelfs niet als we er krachtig op liepen. De sneeuw smolt snel en het vocht werd efficiënt opgenomen door de multi-vezels van de mat.

Om de weerbestendigheid tegen hitte te testen, hebben we de deurmat blootgesteld aan direct zonlicht op een hete zomerdag. We waren verbaasd over de duurzaamheid van de mat, aangezien deze niet verkleurde of beschadigd raakte door de intense hitte. De OPTICLEAN deurmat bewees keer op keer dat hij bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Hij behoudt zijn kwaliteit en functionaliteit, ongeacht de omstandigheden waarin hij wordt geplaatst.

De weerbestendigheid van de OPTICLEAN deurmat van Studio M is een belangrijk kenmerk dat gewaardeerd moet worden. Of het nu gaat om regen, sneeuw of hitte, deze deurmat staat zijn mannetje en biedt bescherming voor je vloer. De duurzaamheid, de absorberende eigenschappen en de antislip onderkant maken van deze deurmat een betrouwbare keuze voor zowel particulier als professioneel gebruik. Studio M heeft met dit product bewezen dat ze experts zijn op het gebied van deurmatten en hun reputatie als betrouwbare producent waarmaken. Met de OPTICLEAN deurmat ben je verzekerd van een onderdeurmat die extreme weersomstandigheden kan weerstaan en je vloer droog en proper houdt.

Weerbestendigheid-zijaanzicht2
.

Onderhoudsgemak

Makkelijk schoon te houden!

Het onderhoudsgemak van de Deurmat Studio M OPTICLEAN is van essentieel belang, vooral in een buitenomgeving waar de mat veelvuldig wordt blootgesteld aan vuil en vocht. Tijdens onze tests hebben we het onderhoudsgemak van deze deurmat uitvoerig getest en we kunnen met trots zeggen dat het absoluut gemakkelijk is om deze mat schoon te maken en te onderhouden.

De OPTICLEAN deurmat is super absorberend en kan meer dan 2 liter vocht per vierkante meter opnemen. Dit betekent dat het vuil en vocht effectief op de mat blijven liggen, waardoor je binnenvloer droog en schoon blijft. Om de mat schoon te maken, raden we aan om regelmatig te stofzuigen wanneer deze droog is. Dit verwijdert los vuil en houdt de mat in optimale conditie. Daarnaast is het belangrijk om de deurmat na het uitpakken even te laten rusten op een platte ondergrond, zodat deze zijn vlakke vorm kan herstellen.

Een ander voordeel van de OPTICLEAN deurmat is dat deze geschikt is voor alle soorten vloeren, zoals hout, tegels, natuursteen, laminaat en meer. De deurmat is voorzien van een antislip onderkant die niet alleen strepen en markeringen op je vloer voorkomt, maar ook duurzaam is en niet reageert met andere materialen. Dit maakt het gebruik van de deurmat op elke ondergrond veilig en betrouwbaar. Of je nu thuis, in een winkel, op kantoor of in een productiefaciliteit bent, de OPTICLEAN deurmat is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Al met al is het onderhoudsgemak van de Deurmat Studio M OPTICLEAN uitstekend in een buitenomgeving. Dankzij de super absorberende eigenschappen en de geschiktheid voor alle soorten vloeren is het gemakkelijk om deze deurmat schoon te maken en te onderhouden. De duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het materiaal dragen ook bij aan het gebruiksgemak en de lange levensduur van de mat. Of je nu kiest voor de zandkleurige variant of een mat op maat van jouw interieur, de OPTICLEAN deurmat staat garant voor een schone en droge vloer.

Onderhoudsgemak-sfeerfoto2
.

Deurmat Studio M OPTICLEAN kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De OPTICLEAN deurmat, zoals verteld door de loonmatroos, is een betrouwbare metgezel voor het reinigen van die vlezige modderklompen die we schoenen noemen. Met zijn taaie en robuuste uiterlijk tart hij de vuile demonen en verfrist hij het aangezicht van jouw portal. Een eenvoudige veeg met een borstel of stofzuiger, en zie, de smurrie is verdwenen als een bloeiende zeepbel. Mocht de poetswoede nog niet bevredigd zijn, dan kun je dit vloermatje zonder angst in de wasmachine gooien, en zie hoe hij oprijst alsof hij zojuist door de ruiten van Elmer’s Mansion is gegaan. Zijn kwaliteit en kleur blijven trouw, zelfs na ontelbare wasbeurten, wat hem buitengewoon onderhoudsvriendelijk maakt. Hulde aan de OPTICLEAN, een held op de vloer!

admin
Dehetbeste.nl
Logo