Dating for Geeks 10 Dating – Review

Dating for Geeks, een strip vol bizarre ontmoetingen en ongemakkelijke situaties, is de perfecte metgezel voor iedereen die het gezeur van zijn ouders over kleinkinderen meer dan zat is. Maar pas op, want deze strip neemt de datingwereld een tikje serieus met een vleugje humor à la Charles Bukowski.
Leer de moeder van je toekomstige kinderen kennen, al is ze de garantie dat ze een Mogwai in een Gremlin verandert niet vergeten. Of ontmoet de droomman met een buitensporige collectie speelgoed, maar met een strikte regel dat het nooit uit de originele verpakking mag komen.
Dating for Geeks is de ideale strip voor iedereen op zoek naar iemand om samen een cosplaybaby mee te maken. En voor degenen die al iemand hebben gevonden om elkaars familie teleur te stellen, is dit de perfecte strip om het geld dat een relatie en een kind kosten, te besteden aan een extra dikke uitgave van een stripboek..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Dating for Geeks 10 Dating

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het leven is een eindeloze strijd vol drank en verval. Deze content onthult de rauwe realiteit van de menselijke conditionering, doordrenkt met Bukowski’s kenmerkende rauwe en eerlijke stijl.
7.4Expert Score

Graphic novels recenseren
7.4
01-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De consensus is dat de strips van Dating for Geeks humoristisch en herkenbaar zijn voor geeks en nerds. De boeken hebben goede kwaliteit, mooie illustraties en goede humor. Hoewel sommige lezers vinden dat er te weinig delen zijn, wordt over het algemeen aanbevolen om de strips te kopen.
Pluspunten
 • Humor
 • Herkenbaar
 • Geeks en nerds
 • Goede kwaliteit van boeken
 • Mooie illustraties
 • Goeie humor
Minpunten
 • Te weinig delen
 • Geen bananen
 • Onee dat was kwok
 • Soms pijnlijk confronterend
 • Veel te weinig delen
 • Te snel uitgelezen 🙁

Inhoud

Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 november 2019
Aantal pagina’s48
IllustratiesMet illustraties

Betrokkenen

HoofdauteurKenny Rubenis
HoofduitgeverijUitgeverij L

Overige kenmerken

Editie1
Gewicht301 g
Product breedte220 mm
Product hoogte5 mm
Product lengte290 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte220 mm
Verpakking hoogte5 mm
Verpakking lengte290 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënStripboeken, Manga & Graphic Novels Strips & Graphic novels Boeken
SerieDating For Geeks
TaalNederlands
Boek, ebook of luisterboek?Boek
Studieboek of algemeenAlgemene boeken
.

Graphic novels recenseren

Duik in de wereld van Graphic Novels!

Het recenseren van graphic novels is een belangrijke taak, aangezien het helpt om lezers de beste boeken te laten ontdekken die beschikbaar zijn in het Nederlands. Er zijn tal van geweldige graphic novels die in ons land zijn uitgebracht, en het is essentieel om de beste daarvan te identificeren. Vanwege het brede scala aan genres en thema’s kunnen deze boeken worden afgestemd op verschillende smaken en leeftijdsgroepen. Het is belangrijk om te overwegen welke graphic novels het meest geschikt zijn voor verschillende leeftijden, om ervoor te zorgen dat elke lezer kan genieten van een boeiende en passende leeservaring.

Bij het zoeken naar geschikte graphic novels voor verschillende leeftijdsgroepen is het belangrijk om rekening te houden met zowel de inhoud als de visuele stijl van de boeken. Voor jongere lezers kan een graphic novel met kleurrijke illustraties en een eenvoudig verhaal een geweldige introductie zijn tot het genre. Deze boeken zijn vaak luchtig en leuk, met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Voor tieners en jongvolwassenen zijn er graphic novels die iets complexere thema’s behandelen, zoals identiteit, vriendschap en de zoektocht naar volwassenheid. Deze boeken bieden een diepere kijk op de menselijke ervaring en kunnen jongeren helpen om belangrijke levenslessen te begrijpen.

Voor volwassen lezers zijn er graphic novels die een breed scala aan genres en onderwerpen verkennen. Van historische fictie tot sciencefiction en van mysteries tot autobiografieën, er is voor elk wat wils. Het identificeren van de beste graphic novels voor volwassenen is echter een uitdagende taak, omdat ieders smaak anders is. Sommige lezers kunnen de voorkeur geven aan grafische romans met diepgaande verhaallijnen en complexe personages, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan humoristische en luchtige graphic novels. Het is daarom belangrijk om verschillende boeken te onderzoeken en recensies te lezen om de beste keuzes te kunnen maken voor volwassen lezers.

Graphic novels recenseren-vooraanzicht1
.

Dating for Geeks 10 Dating kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze Strips & Graphic novels zijn als een wilde nacht op de straten van Los Angeles, doordrenkt met rauwe emotie en scherpe observaties. Met hun meeslepende verhalen en uitdagende visuals laten ze je verdrinken in een wereld van onvervalste creativiteit. Een absolute aanrader voor liefhebbers van kunst die de rauwe realiteit niet schuwt.

Dating for Geeks 10 Dating – Review
Dating for Geeks 10 Dating – Review

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo