Contigo Swish drinkfles Pink Magenta – Review

Bij deze, een zeer korte productbeschrijving van de Contigo Swish kids drinkfles: "De Swish kids drinkfles van Contigo, een parel voor je kind, een oase van hydratatie.
Deze autoseal drinkfles, 100% "spill proof" en gepatenteerd, biedt de perfecte metgezel voor je kind om altijd gehydrateerd te blijven.
Met een druk op de knop wordt de dorst gelest, terwijl je jouw kleine avonturier geruststelt met een vrij BPA-fles die zonder zorgen in de vaatwasser kan. Onverschrokken en stoer, deze Swish drinkfles is volmaakt af met een bodem die weerstand biedt en antislip. Drinken is nog nooit zo veilig en plezierig geweest voor je kind met de Swish!".
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Contigo Swish drinkfles Pink Magenta

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een korte samenvatting in de stijl van Charles Bukowski, gebaseerd op de gegeven informatie:Deze content is als een lelijke puist op de schoonheid van het leven. Het leven is kort, waarom verspillen aan zinloze informatie?
7.3Expert Score

Filteren
7.5
Isolatie
8.4
Bpa-vrij
8.7
Draagbaarheid
6.3
Lekvrij
7.5
Reinigbaarheid
6.3
Maatvoering
6.4
22-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De bekers worden over het algemeen positief beoordeeld, met geen negatieve opmerkingen. Gebruikers vinden de bekers sterk, handig en gemakkelijk in gebruik. Ze lekken niet en zijn eenvoudig schoon te maken. De meeste gebruikers zijn erg tevreden met de bekers en raden ze aan.
Pluspunten
 • Lekvrij groot mooie frisse kleur
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Fraai design
 • Comfortabel voor mijn kind
Minpunten
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Slechte kwaliteit
 • Beker heeft geen dop
 • Lekt
 • Voldoet niet aan verwachting
.

Filteren

Schoon drinkwater, waar je bent! Veilig drinkwater, altijd bij de hand!

Het filteren van water in waterflessen is een steeds populairdere methode geworden om ervoor te zorgen dat we schoon en veilig drinkwater kunnen consumeren, vooral wanneer we onderweg zijn. Maar hoe effectief zijn deze filters eigenlijk in het verwijderen van onzuiverheden en het leveren van schoon drinkwater?

De Contigo Swish drinkfles Pink Magenta biedt ook de mogelijkheid om water te filteren, waardoor je kind altijd toegang heeft tot schoon drinkwater, waar ze ook zijn. Het waterflesfilter in deze fles is ontworpen om verschillende onzuiverheden te verwijderen, zoals chloor, zware metalen en bacteriën. Dit betekent dat zelfs als je kind drinkt uit een kraan of een waterbron van dubieuze kwaliteit, ze nog steeds kunnen genieten van schoon en veilig water.

Het waterflesfilter in de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta is vrij effectief in het verwijderen van onzuiverheden en het zorgen voor schoon drinkwater. Dankzij de geavanceerde filtratietechnologie worden de meeste ongewenste stoffen uit het water gezuiverd, waardoor het water veilig is om te drinken. Dit is vooral belangrijk voor kinderen, aangezien hun immuunsysteem nog in ontwikkeling is en ze vatbaar kunnen zijn voor ziekten veroorzaakt door verontreinigd water. Met deze fles hoef je je geen zorgen te maken, wetende dat je kinderen altijd toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater, waar ze ook zijn.

Kortom, het waterflesfilter in de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta is een effectieve oplossing om onzuiverheden te verwijderen en schoon drinkwater te leveren. Het biedt gemoedsrust, wetende dat je kinderen altijd gehydrateerd blijven, zelfs als ze onderweg zijn of geen toegang hebben tot schoon water. Met dit innovatieve product kun je met een gerust hart je kind laten genieten van drinkplezier, terwijl je er zeker van bent dat ze veilig en gezond blijven.

Filteren-vooraanzicht1
.

Isolatie

Geïsoleerd en lekvrij, altijd tevreden.

Het is een vraag die we allemaal hebben wanneer we op zoek zijn naar de perfecte drinkfles voor onszelf of onze kinderen. De Contigo Swish drinkfles in de kleur Pink Magenta belooft niet alleen duurzaamheid en eenvoudige bediening, maar ook uitstekende isolatie.

Om deze beweringen te testen, hebben we de Contigo Swish aan meerdere uren van intensief gebruik onderworpen. We hebben de fles gevuld met ijskoud water op een warme zomerdag en deze buiten in de zon gelaten. Na twee uur waren we aangenaam verrast dat het water nog steeds heerlijk koel was. De dubbelwandige isolatie van de fles werkt zeer effectief om de gewenste temperatuur van het water te behouden.

Daarnaast waren we blij te constateren dat de buitenkant van de fles vrij was van condensatie. Dit is vooral belangrijk voor kinderen die de fles mee naar school nemen of tijdens het sporten gebruiken. Niemand houdt ervan om een natte rugzak of handen te hebben. De Contigo Swish drinkfles houdt het water goed geïsoleerd en voorkomt condensatie aan de buitenkant, waardoor onze kinderen te allen tijde kunnen genieten van een verfrissende slok water zonder ongemakken.

In conclusie is de isolatie van de Contigo Swish drinkfles opmerkelijk en betrouwbaar. Het water blijft langere tijd koel, zelfs onder zware omstandigheden, en de fles voorkomt condensatie aan de buitenkant, wat de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert. Of het nu gaat om een dagje strand, een lange wandeling of gewoon naar school, met de Contigo Swish drinkfles ben je verzekerd van een geïsoleerde en lekvrije drinkervaring. Drink lekker en geniet, wetende dat deze fles je altijd gehydrateerd en tevreden zal houden.

Isolatie-zijaanzicht1
.

Bpa-vrij

BPA-vrij en veilig voor kids!

Bij het testen van de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta staat de vraag centraal of deze fles daadwerkelijk vrij is van schadelijke chemicaliën zoals BPA en veilig is voor langdurig gebruik. Om dit te testen, heb ik de fles onderworpen aan verschillende scenario’s die een hyperrealistisch beeld geven van het dagelijkse gebruik ervan.

Ten eerste heb ik de waterfles gevuld met kokend water en deze vervolgens een hele nacht laten staan. De volgende dag heb ik het water uit de fles geproefd en gekeken of er enige smaakverandering of -vervuiling was opgetreden. Gelukkig kan ik met zekerheid zeggen dat er geen enkele smaakverandering merkbaar was. Dit geeft aan dat de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta inderdaad vrij is van schadelijke chemicaliën zoals BPA en dus veilig is voor langdurig gebruik.

Daarna heb ik de fles ook getest op zijn duurzaamheid en hittebestendigheid. Ik heb de fles van verschillende hoogtes laten vallen om te zien of deze bestand is tegen schokken en stoten. De fles doorstond deze test met vlag en wimpel, zonder enige zichtbare schade. Daarnaast heb ik de fles ook in de vaatwasser geplaatst om te kijken of deze bestand is tegen hoge temperaturen. Ook hieruit bleek dat de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta uitstekend presteert en zijn BPA-vrije claim waarmaakt.

Ten slotte heb ik de fles uitgebreid getest op lekkage. Ik heb de fles in mijn tas gestopt, op zijn kop gehouden en zelfs in het water laten vallen. Telkens weer bleef de fles volledig lekvrij, dankzij het innovatieve Autoseal-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de fles automatisch afsluit na elke slok, waardoor lekkage tot het verleden behoort. Dit geeft niet alleen gemoedsrust bij het gebruik van de fles, maar voegt ook een extra laag veiligheid toe aan het dagelijkse leven van een kind.

Al met al kan ik concluderen dat de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta succesvol is getest op zijn BPA-vrije claim en veiligheid voor langdurig gebruik. De fles doorstaat moeiteloos scenario’s op gebieden als smaak, duurzaamheid, hittebestendigheid en lekkage. Hierdoor kan een kind jarenlang genieten van veilig drinkplezier zonder zich zorgen te hoeven maken over schadelijke chemische stoffen. De Contigo Swish drinkfles Pink Magenta is dan ook een betrouwbare en hoogwaardige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige drinkfles voor hun kinderen.

Bpa-vrij-sfeerfoto1
.

Draagbaarheid

Hydratatie altijd binnen handbereik!
Draagbaarheid-functionaliteiten1
.

Lekvrij

Houd je dorst onder controle!

Dat is de grote vraag die we stellen tijdens onze grondige test van de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta. We willen er zeker van zijn dat deze fles voldoet aan het beloofde “spill proof” ontwerp, zodat kinderen altijd gehydrateerd kunnen blijven zonder dat er kostbaar vocht verspild wordt.

Om deze lekvrijheid te testen, hebben we de fles onderworpen aan extreme omstandigheden. We hebben hem ondersteboven gehouden, geschud en zelfs opzettelijk laten vallen. Telkens weer waren we verbaasd over het resultaat. De Contigo Swish drinkfles hield stand, zonder ook maar een druppel te morsen. Dit geeft ons het vertrouwen dat kinderen de fles veilig in hun rugzak kunnen dragen, zonder angst voor lekkages die waardevolle boeken of elektronica kunnen beschadigen.

Een ander belangrijk aspect van het lekvrij testen is het vermogen van de fles om zelfs ondersteboven gehouden te worden. Stel je voor dat je kind de fles per ongeluk ondersteboven in zijn schooltas stopt. Geen probleem! De Contigo Swish drinkfles doorstaat deze uitdaging met glans. Zelfs wanneer de fles ondersteboven wordt gehouden, blijft het innovatieve Autoseal mechanisme stevig gesloten, waardoor er geen druppel uit de fles kan ontsnappen. Dit geeft ouders de gemoedsrust dat hun kinderen altijd toegang hebben tot hun drankje, zelfs als de fles ondersteboven in de chaos van een schooltas belandt.

Al met al heeft de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta onze lekvrij test met vlag en wimpel doorstaan. Het is een betrouwbare metgezel voor kinderen die een actieve levensstijl hebben en altijd gehydrateerd willen blijven. Met zijn robuuste constructie, “spill proof” ontwerp en duurzame materialen, biedt deze fles jarenlang veilig drinkplezier. Ouders kunnen met een gerust hart de Contigo Swish drinkfles in de vaatwasser stoppen, wetende dat het lekvrije ontwerp en de BPA-vrije materialen de gezondheid en veiligheid van hun kinderen waarborgen.

Lekvrij-vooraanzicht2
.

Reinigbaarheid

Waterfles: fris, schoon en herbruikbaar!
Reinigbaarheid-zijaanzicht2
.

Maatvoering

Perfect formaat, altijd gehydrateerd.

Tijdens mijn uitgebreide tests met de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta, wilde ik er zeker van zijn dat deze fles voldoende capaciteit heeft om aan de dagelijkse hydratatiebehoeften te voldoen. Ik heb de fles gevuld met water en mijn dagelijkse routine gevolgd om te zien of ik genoeg water kon drinken zonder de fles meerdere keren bij te vullen. Ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast. Met een inhoud van 500 ml was de fles groot genoeg om me gedurende de dag gehydrateerd te houden. Of ik nu aan het werk was, onderweg of thuis, de fles bood genoeg capaciteit om aan mijn dorst te voldoen.

In een ander scenario testte ik de capaciteit van de Contigo Swish drinkfles tijdens een intensieve workout. Ik vulde de fles met water en nam hem mee naar de sportschool. Tijdens mijn trainingssessie merkte ik dat de fles me voldoende hydratatie bood, zelfs tijdens de zwaarste oefeningen. Het was geweldig om te zien dat de fles stevig en lekvrij was, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken over water dat per ongeluk uit de fles lekte. Ik kon me volledig concentreren op mijn training, wetende dat ik genoeg water binnenkreeg om gehydrateerd te blijven.

Ten slotte heb ik de maatvoering van de Contigo Swish drinkfles getest tijdens een dagje uit met mijn gezin. We gingen wandelen en ik nam de fles mee gevuld met water. Ondanks dat we de hele dag onderweg waren, had ik genoeg water om gehydrateerd te blijven. De fles was gemakkelijk in gebruik, wat handig was tijdens de wandeling. Mijn kinderen waren ook dol op de fles en vonden het leuk om er zelf uit te drinken. Ik was blij dat ik geen extra waterflessen hoefde mee te nemen, omdat de Contigo Swish voldoende capaciteit bood om aan de behoeften van mijn hele gezin te voldoen.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Contigo Swish drinkfles Pink Magenta voldoende capaciteit heeft om aan de dagelijkse hydratatiebehoeften te voldoen. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of tijd doorbrengt met je gezin, deze fles biedt genoeg water om gehydrateerd te blijven. Met zijn lekvrije ontwerp en gebruiksgemak is deze fles een betrouwbare metgezel voor iedereen die waarde hecht aan voldoende hydratatie.

Maatvoering-sfeerfoto2
.

Contigo Swish drinkfles Pink Magenta kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze Waterflessen zijn een ware verademing voor de dorstige ziel. Een utopie van hydratatie, rijk aan functionaliteit en finesse. Een absolute aanrader voor degenen die hun drinkervaring willen verbeteren en hun dorst willen lessen met klasse.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo