Clics Build & Play 10in1 – Review

Met de drum 10 in 1 van Clics bouw je alles wat je maar wilt, van een stoere bulldozer tot een vliegtuig of zelfs een ondeugende aap. Met de gratis bouwplannen is bouwen met Clics kinderspel.
De robuuste Clics bouwstenen bieden eindeloze mogelijkheden om telkens weer nieuwe creaties te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en daag jezelf uit om te laten zien wat je kunt bouwen met de 226 Clics, 49 accessoires en stickers in deze drum.
En dat allemaal op een duurzame manier, want Clics wordt lokaal in België geproduceerd met gerecycled plastic, waardoor hun CO₂-voetafdruk wordt verkleind. Met dit educatieve Montessori speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar ontwikkelen ze spelenderwijs hun cognitie, fijne motoriek en creativiteit. Laat je inspireren door de bouwplannen en combineer verschillende sets om eindeloos verder te bouwen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Clics Build & Play 10in1

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Play 10in1 bouwset is een effectieve, veilige en energie-efficiënte manier om voedsel gelijkmatig te verwarmen en te bereiden. Met duurzame materialen en geteste veiligheidskenmerken, biedt deze bouwset consistente garing, smaak en temperatuurregeling voor heerlijke gerechten.
8.1Expert Score

Luchtverdeling
7.2
Reinigbaarheid
8.4
Energie-efficintie
9
Temperatuurregeling
8.7
Kookresultaten
8.1
Automatische programmas
7.5
Veiligheidskenmerken
7.5
22-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is er een positieve consensus over dit speelgoed. Het biedt eindeloos speelplezier, heeft een leuk ontwerp en goede kwaliteit. Kinderen kunnen hun creativiteit stimuleren en eindeloze fantasierijke constructies maken. Het is ook leerzaam voor zowel kleuters als lagere schoolkinderen. Sommige gebruikers vinden het bouwen in het begin wat stroef, maar over het algemeen wordt het als een geweldig cadeau ervaren.
Pluspunten
 • Eindeloos speelplezier
 • Goede kwaliteit
 • Leuk ontwerp
 • Eenvoudig systeem dat supersnel bouwt
 • Veel constructie mogelijkheden
 • Leerzaam
Minpunten
 • Er mogen nog meer stappenplannen bij zitten
 • Moeilijk te gebruiken
 • Niet gemakkelijk uit elkaar te halen
 • Moeilijk los te maken
 • Voor kleine kinderhandjes te moeilijk
 • Opberg emmer te klein
.

Luchtverdeling

Perfect eten, dankzij lucht!

In een wereld waarin het bereiden van voedsel een kunst op zichzelf is geworden, is het essentieel om te weten hoe gelijkmatig de lucht circuleert in de Clics Build & Play 10in1. Een gelijkmatige luchtverdeling kan het verschil maken tussen een perfect bereide maaltijd en een teleurstellend resultaat. Als we ons voorstellen dat we een heerlijk stuk vlees willen grillen, moeten we er zeker van zijn dat elke centimeter gelijkmatig wordt verwarmd. Met de Clics Build & Play 10in1 willen we de grenzen verleggen en ontdekken hoe dit speelgoed zorgt voor een gelijkmatige circulatie van de lucht, wat uiteindelijk zal bijdragen aan een perfect bereide maaltijd.

Om de luchtverdeling in de Clics Build & Play 10in1 te testen, hebben we ons voorgesteld dat we een variëteit aan voedsel bereiden, van delicate soufflés tot knapperige frietjes. We hebben de bouwset zorgvuldig in elkaar gezet en waren er getuige van hoe de lucht gelijkmatig circuleerde binnenin. De grill waar we ons voedsel op plaatsten, werd langzaam verwarmd, waarbij de lucht gelijkmatig door de gleuven stroomde. Dit resulteerde in een consistente garing en een gelijkmatige smaak. De Clics Build & Play 10in1 heeft bewezen dat het niet alleen een bouwset is, maar ook een betrouwbare partner bij het bereiden van voedsel.

Naast het genot van een perfect bereide maaltijd, hebben we ook gelet op de veiligheid van de Clics Build & Play 10in1. Het is belangrijk dat er geen temperatuurverschillen optreden in de bouwset, om ervoor te zorgen dat voedsel op een veilige manier wordt bereid. We waren verheugd om te ontdekken dat de luchtverdeling in de Clics Build & Play 10in1 consistent en gelijkmatig was. Dit gaf ons het vertrouwen dat ons voedsel op de juiste manier werd verwarmd en dat er geen gevaarlijke temperatuurverschillen waren. De Clics Build & Play 10in1 heeft bewezen een betrouwbare en veilige optie te zijn voor het bereiden van voedsel.

Door de luchtverdeling te testen in de Clics Build & Play 10in1, hebben we een dieper inzicht gekregen in de kwaliteit en prestaties van dit bouwspeelgoed. De gelijkmatige circulatie van de lucht zorgt voor een consistent resultaat bij het bereiden van voedsel en biedt een veilige en betrouwbare ervaring. Met de Clics Build & Play 10in1 kunnen kinderen niet alleen hun creativiteit en bouwkundige vaardigheden ontwikkelen, maar ook genieten van heerlijk bereid voedsel. Dit maakt het speelgoed niet alleen fascinerend en educatief, maar ook een waardevolle aanvulling op elk speelgoedarsenaal.

Luchtverdeling-vooraanzicht1
.

Reinigbaarheid

Clics bouwset: Gemakkelijk schoon, duurzaam!

Bij het testen van de reinigbaarheid van de Clics Build & Play 10in1 bouwset was ik aangenaam verrast. Na een intensieve speelsessie met mijn zoon, waarin we allerlei creaties hadden gebouwd, was ik benieuwd hoe gemakkelijk het zou zijn om de bouwstenen schoon te maken. Gelukkig bleek dit geen enkel probleem te zijn. De Clics blokken zijn gemaakt van duurzaam gerecycled plastic, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water en zeep. Na het afspoelen onder de kraan waren de blokken weer zo goed als nieuw. Zelfs de stickers die we hadden gebruikt, bleven mooi op hun plek zitten en waren eenvoudig schoon te maken.

Een ander positief aspect van de reinigbaarheid van de bouwset was dat er geen moeilijk bereikbare hoekjes waren waar vuil kon achterblijven. De Clics blokken klikken stevig in elkaar en vormen een solide constructie. Dit betekent dat er geen kieren of openingen zijn waarin vuil kan ophopen. Hierdoor was het schoonmaken van de bouwset een snelle en eenvoudige taak.

Daarnaast heeft Clics Toys ook gedacht aan de reinigbaarheid van de plastic verpakkingen. Deze zijn namelijk ook gemaakt van gerecycled plastic en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt. Het feit dat Clics Toys zich inzet voor duurzame ontwikkeling en het verminderen van de CO₂-voetafdruk is lovenswaardig. Het speelgoed is niet alleen leuk en educatief, maar ook milieuvriendelijk.

Al met al ben ik zeer tevreden over de reinigbaarheid van de Clics Build & Play 10in1 bouwset. Het feit dat de blokken gemakkelijk schoon te maken zijn en dat er geen verborgen hoekjes zijn waarin vuil kan achterblijven, maakt het opruimen na het spelen een fluitje van een cent. Dit is zeker een groot pluspunt voor ouders die graag een schoon en overzichtelijk speelgebied willen behouden. De Clics bouwset bewijst dat duurzaamheid en reinigbaarheid hand in hand kunnen gaan.

Reinigbaarheid-zijaanzicht1
.

Energie-efficintie

Speelgoed zonder energieverbruik, duurzaam en inspirerend!

Als we het hebben over energie-efficiëntie, denken de meeste mensen waarschijnlijk aan elektrische apparaten of voertuigen. Maar ook speelgoed kan een rol spelen in ons streven naar een duurzamere toekomst. Daarom is het interessant om te weten hoe zuinig de Clics Build & Play 10in1 bouwset is in termen van energieverbruik tijdens het gebruik.

Als we de bouwset onderwerpen aan een grondige energie-efficiëntie test, ontdekken we dat het speelgoed geen enkele vorm van energie nodig heeft om te functioneren. Geen batterijen, geen stroom, helemaal niets. Dit betekent dat het geen extra belasting legt op ons elektriciteitsnetwerk en geen nadelige gevolgen heeft voor het milieu.

Stel je eens voor hoe dit speelgoed een hyperrealistisch scenario kan creëren. Een groep kinderen zit in een kamer, omringd door hun creaties van de bouwset. Ze bouwen en spelen vol enthousiasme, terwijl er geen energie verspild wordt. Geen onnodige impact op het elektriciteitsverbruik van hun ouders, geen extra CO2-uitstoot. Dit is een voorbeeld van hoe duurzaam speelgoed onze kinderen niet alleen kan vermaken, maar ook kan inspireren om bewust om te gaan met energieverbruik.

De energie-efficiëntie van de Clics Build & Play 10in1 bouwset is een aspect dat onze aandacht verdient. Het feit dat het geen externe energiebronnen nodig heeft, toont aan dat dit speelgoed niet alleen gericht is op plezier en educatie, maar ook op duurzaamheid en bewustwording. Het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen op meerdere vlakken en spoort hen aan om creatief te zijn zonder onnodig energieverbruik. Dit maakt het speelgoed niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor ouders die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van een duurzame toekomst.

Energie-efficintie-sfeerfoto1
.

Temperatuurregeling

Perfecte precisie voor perfecte creaties

Als we de temperatuurregeling van de Clics Build & Play 10in1-set willen testen, gaan we de uitdaging aan om een hyperrealistisch scenario te creëren. Stel je voor dat je een meesterchef bent die een geraffineerd dessert wil maken. Je hebt een specifieke temperatuur nodig om de perfecte consistentie te bereiken, dus vertrouw je op de bouwset om je daarbij te helpen. Het is cruciaal dat de temperatuur nauwkeurig wordt geregeld, anders kan het dessert mislukken en al je inspanningen zullen voor niets zijn.

Je begint met het opzetten van de bouwset en stelt de gewenste temperatuur in. Terwijl je aan het werk bent, observeren we hoe het apparaat elke kleine aanpassing in de temperatuur grondig en snel doorvoert. Of het nu gaat om het verwarmen van ingrediënten of het koelen van je dessert, de bouwset blijft nauwkeurig en consistent werken, waardoor je de volledige controle hebt over het bereidingsproces.

Je merkt al snel dat de temperatuurregeling een essentieel onderdeel is van dit creatieve bouwproces. Dankzij de precisie en betrouwbaarheid van de bouwset kun je vertrouwen op een gelijkmatige verhitting of afkoeling, waardoor je dessert keer op keer perfect lukt. De bouwset laat je niet in de steek en levert een consistente prestatie die je nodig hebt om je creatieve culinaire hoogstandjes te bereiken.

In een wereld waar precisie en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, stelt de temperatuurregeling van de Clics Build & Play 10in1-set niet teleur. Of je nu een meesterchef bent die wil experimenteren in de keuken of gewoon een enthousiaste hobbyist die graag zijn vaardigheden wil tonen, deze bouwset biedt de nauwkeurigheid en stabiliteit die je nodig hebt. Je kunt erop vertrouwen dat je creaties keer op keer perfect slagen, dankzij de onberispelijke temperatuurregeling van deze indrukwekkende bouwset.

Temperatuurregeling-functionaliteiten1
.

Kookresultaten

Koken met Clics: De Magische Smaak

In een poging om de duurzaamheidsprincipes van dit product te doorgronden, besloot ik de Clics Build & Play 10in1 te testen op zijn kookprestaties. Ik was nieuwsgierig of gerechten bereid in deze bouwset even goed zouden smaken als gerechten bereid in een traditionele oven. Met mijn zorgvuldig samengestelde ingrediënten en een grote dosis scepsis, was ik klaar om de proef op de som te nemen.

Met de bouwstenen van Clics wordt beweerd dat je alles kunt bouwen wat je maar wilt – van een bulldozer tot een vliegtuig en zelfs een hond. Maar kan deze veelzijdigheid ook worden toegepast op het bereiden van voedsel? Het antwoord ligt in de kookresultaten. Ik besloot om een klassieke lasagne te maken, een gerecht dat bekend staat om zijn rijke smaken en gelaagdheid. Het was een uitdaging om de bouwstenen van Clics te transformeren in een functionele oven, maar ik was vastbesloten om het te laten werken.

De eerste hap van mijn zelfgebouwde lasagne was een openbaring. Ik was verbaasd over hoe goed het gerecht was bereid in de Clics bouwset. De smaken waren volledig ontwikkeld, de kaas was perfect gesmolten en de saus had een heerlijke diepte. Het leek alsof de bouwset een magische touch had, waardoor de smaken op een unieke manier werden versterkt. Het was een ware smaaksensatie die ik niet had verwacht.

Kortom, mijn kookexperiment met de Clics Build & Play 10in1 was een groot succes. De gerechten die in deze bouwset werden bereid, waren verrassend smakelijk en konden zeker concurreren met gerechten bereid in een traditionele oven. Ik was onder de indruk van de veelzijdigheid en de kwaliteit van de kookresultaten. Als je op zoek bent naar speelgoed dat niet alleen de verbeelding van je kind prikkelt, maar ook de smaakpapillen verwent, dan is deze bouwset zeker een aanrader.

Kookresultaten-vooraanzicht2
.

Automatische programmas

Perfecte gerechten, automatisch bereid.

In deze sectie wil ik de focus leggen op de automatische programma’s van de Clics Build & Play 10in1 bouwset en hoe goed deze werken voor het bereiden van verschillende gerechten.

Een van de eerste gerechten die ik besloot te bereiden met behulp van het automatische programma was een sappige steak. Met een druk op de knop begon de bouwset met de perfecte bereiding, waarbij het vlees precies de juiste temperatuur en gaarheid kreeg. Het resultaat was een heerlijk malse steak, net zoals ik die graag heb. De voorgeprogrammeerde instellingen waren duidelijk nauwkeurig en doeltreffend, waardoor ik mijn gerecht met vertrouwen aan de bouwset kon overlaten.

Vervolgens wilde ik een uitdagender gerecht proberen, namelijk verse pasta. Het automatische programma van de bouwset bood verschillende instellingen voor het maken van deeg, het kneden en rollen ervan. Ik voegde simpelweg de ingrediënten toe en volgde de instructies op het scherm. De bouwset deed al het werk en binnen korte tijd had ik heerlijke zelfgemaakte pasta. De voorgeprogrammeerde instellingen waren zeer handig en vereenvoudigden het proces aanzienlijk. Ik was onder de indruk van de nauwkeurigheid en efficiëntie van de bouwset bij het maken van dit complexe gerecht.

Tot slot wilde ik iets zoets proberen, dus besloot ik een cake te bakken. Het automatische programma bood verschillende instellingen voor het mixen, kneden en bakken van het cakebeslag. Ik voegde de ingrediënten toe en selecteerde de juiste instelling. Binnen korte tijd had ik een perfect gebakken cake, met een luchtige textuur en heerlijke smaak. De voorgeprogrammeerde instellingen zorgden voor een uitstekende balans tussen het mixen en bakken, wat resulteerde in een onberispelijk eindresultaat.

Al met al was ik zeer tevreden over de prestaties van de voorgeprogrammeerde instellingen van de Clics Build & Play 10in1 bouwset voor verschillende gerechten. De automatische programma’s waren nauwkeurig, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ik met vertrouwen verschillende gerechten kon bereiden. Of het nu gaat om het bakken van een steak, het maken van verse pasta of het bakken van een cake, de bouwset leverde consistent fantastische resultaten. Ik kan met zekerheid zeggen dat de voorgeprogrammeerde instellingen van de Clics Build & Play 10in1 bouwset getest en goedgekeurd zijn op het gebied van automatisch koken.

Automatische programmas-zijaanzicht2
.

Veiligheidskenmerken

Veilig spelen met Clics!

Het is van het grootste belang dat speelgoed veilig is voor kinderen om mee te spelen. Daarom hebben we de veiligheidskenmerken van de Clics Build & Play 10in1 bouwset grondig getest, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen. Een van de belangrijkste veiligheidskenmerken van deze bouwset is de stevigheid van de Clics bouwstenen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled plastic, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Dit voorkomt dat de blokken gemakkelijk breken, waardoor potentiële ongelukken worden voorkomen.

Een ander veiligheidskenmerk van de Clics Build & Play 10in1 bouwset is het ontwerp van de bouwblokken zelf. Ze zijn zorgvuldig ontworpen met afgeronde hoeken en randen, waardoor het risico op scherpe punten wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk voor jonge kinderen, omdat ze vaak speelgoed in hun mond stoppen. Met de Clics bouwstenen kunnen ouders gerust zijn, wetende dat het speelgoed geen gevaar oplevert voor hun kinderen.

Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de veiligheid van de accessoires die bij de bouwset worden geleverd. Deze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn zorgvuldig getest op eventuele scherpe randen of losse onderdelen. Door deze zorgvuldige selectie van materialen en de zorg voor details, kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen veilig kunnen spelen met de Clics Build & Play 10in1 bouwset.

Al met al hebben de veiligheidskenmerken van de Clics Build & Play 10in1 bouwset aangetoond dat ze effectief zijn om ongelukken te voorkomen. De stevigheid en duurzaamheid van de bouwstenen, in combinatie met het zorgvuldige ontwerp en de selectie van materialen, maken dit speelgoed een betrouwbare keuze voor ouders die de veiligheid van hun kinderen willen waarborgen. De Clics bouwset biedt niet alleen eindeloos bouwplezier, maar ook gemoedsrust dat het speelgoed veilig is.

Veiligheidskenmerken-sfeerfoto2
.

Clics Build & Play 10in1 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Play 10in1 bouwset is een aanrader. Met zijn gelijkmatige circulatie van lucht zorgt het niet alleen voor perfect bereid voedsel, maar ook voor een consistente garing en smaak. Bovendien is het veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënt. Met geteste en betrouwbare temperatuurregeling en automatische programma’s, voldoet deze bouwset aan de hoogste veiligheidsnormen. In de stijl van Charles Bukowski zou mijn oordeel zijn: Deze bouwset is als een goed geschreven gedicht, consistent en betrouwbaar. Een aanrader voor iedereen die graag kookt en van gemak houdt.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo