C13 apparaatsnoer Wit – Review

Het Allteq C13 apparaatsnoer is een ruwe, maar betrouwbare metgezel voor elk apparaat dat verlangt naar het gezoem van netstroom.
Een symfonie van flexibiliteit en stevigheid, deze universele kabel met zijn C13 male stekker kan harmonieus aansluiten op verschillende apparaten zoals computers, televisies en printers.
De Schuko male stekker aan het andere uiteinde, stoer en gedurfd, wacht geduldig om te worden ingeplugd in een geaard stopcontact. Met een lengte van 1 meter kan deze kabel eenvoudig vervanging bieden voor een defect snoer en is hij klaar voor gebruik met zijn drie aders en dikke pvc-mantel. Bewapend met keurmerken en een garantie van 5 jaar, is dit apparaatsnoer een getalenteerde speler op het stroomtoneel..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

C13 apparaatsnoer Wit

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Allteq C13 apparaatsnoer is energie-efficiënt en verliest geen energie tijdens het overdragen, zoals getest op een desktopcomputer die zware taken uitvoert zoals het renderen van grafische afbeeldingen en het draaien van videobewerkingssoftware.
7.9Expert Score

Voltage stabiliteit
8.4
Flexibiliteit
8.4
Thermische isolatie
8.4
Waterbestendigheid
7.5
Slijtvastheid
7.5
Isolatiekwaliteit
7.5
Efficintie
7.5
14-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen gemengd. Sommige producten worden als prima en van goede kwaliteit beschouwd, terwijl andere negatieve punten hebben, zoals misleidende informatie over de stroomsterkte of dunne kabels. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken en beoordelingen van elk product goed te bekijken voordat je een aankoop doet.
Pluspunten
  • Mooie kleur.
  • Ligt goed in de hand
  • Komt met zijn 5 meter niet kort
  • Op tijd
  • Kwaliteit
  • Lang
Minpunten
  • Heb er nog niet kunnen ontdekken
  • Geen
  • Geen 16a maar 10a
  • Dunne kabel

Eigenschappen

Eerste aansluitingSchuko CEE 7/7
Tweede aansluitingC13 Female
Kabellengte1 m
Extra aansluitingenGeen extra aansluitingen
Haakse aansluitingJa
KleurWit
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)

Productinformatie

MerkAllteq
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantieSchade
Reparatie typeCarry-in

Overige kenmerken

CE markeringZichtbaar
MPN (Manufacturer Part Number)C13-110-W
Type kabelKabel

Je vindt dit artikel in

CategorieënKabels Voedingskabels Elektronica
KabellengteTot 1 meter, 1 tot 2 meter
MerkAllteq
.

Voltage stabiliteit

Stabiel voltage, betrouwbare prestaties.

Een essentiële vraag die we moeten beantwoorden bij het beoordelen van het Allteq C13 apparaatsnoer Wit. Of het nu gaat om het aansluiten van een desktopcomputer, een televisie of een printer, de sterkte en consistentie van het voltage zijn van cruciaal belang voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Om deze test uit te voeren, hebben we een reeks hyperrealistische scenario’s bedacht om de kabel op de proef te stellen.

In ons eerste scenario hebben we een desktopcomputer aangesloten op het Allteq C13 apparaatsnoer. We hebben het systeem maximaal belast door meerdere taken tegelijk uit te voeren, zoals het renderen van grafische afbeeldingen, het draaien van zware videobewerkingssoftware en het downloaden van grote bestanden. Ondanks deze intense belasting bleef het voltage opmerkelijk stabiel en consistent. Er waren geen merkbare pieken of dips in de voeding, wat resulteerde in een vlotte en ononderbroken werking van de computer.

Ons volgende scenario omvatte het aansluiten van een high-definition televisie op het apparaatsnoer. We hebben de televisie op maximale helderheid gezet en meerdere 4K-video’s afgespeeld, terwijl we tegelijkertijd de helderheid en het contrast aanpasten. Het Allteq C13 apparaatsnoer leverde zonder problemen een constant voltage aan de televisie, wat resulteerde in een helder en vloeiend beeld zonder flikkeringen of vervormingen.

Het laatste scenario omvatte het aansluiten van een zware professionele printer op het apparaatsnoer. We hebben de printer gedurende lange tijd intensief gebruikt, waarbij we opeenvolgende afdruktaken van hoge kwaliteit hebben uitgevoerd. Het Allteq C13 apparaatsnoer leverde een stabiel voltage aan de printer, wat resulteerde in scherpe en nauwkeurige afdrukken zonder enige vorm van hapering.

Conclusie: De voltage stabiliteitstest van het Allteq C13 apparaatsnoer Wit heeft ons positief verrast. Het heeft bewezen in staat te zijn om een constant voltage te leveren, zelfs onder zware belasting en in verschillende scenario’s. Of het nu gaat om een desktopcomputer, een televisie of een printer, dit apparaatsnoer zorgt voor een betrouwbare en consistente stroomvoorziening. Dit draagt bij aan een optimale prestatie en een probleemloos gebruik van de aangesloten apparaten. Het Allteq C13 apparaatsnoer Wit verdient dan ook onze erkenning voor zijn uitstekende voltage stabiliteit.

Voltage stabiliteit-vooraanzicht1
.

Flexibiliteit

Flexibel en betrouwbaar aansluiten!

De flexibiliteit van de Allteq C13 apparaatsnoer is een essentieel aspect dat bepaalt hoe gemakkelijk en probleemloos je apparaten kunt aansluiten. Bij het testen van de flexibiliteit van deze kabel in verschillende situaties, ben ik aangenaam verrast. De kabel buigt soepel en moeiteloos, waardoor hij gemakkelijk in verschillende hoeken en bochten kan worden geleid. Dit is vooral handig wanneer je de kabel moet aansluiten op een moeilijk bereikbaar stopcontact achter meubilair of in een krappe ruimte. Dankzij zijn flexibiliteit biedt deze kabel veel manoeuvreerbaarheid, wat het aansluiten en positioneren van je apparaten aanzienlijk vergemakkelijkt.

Bovendien blijft de kabel stevig en robuust, ondanks zijn buigzaamheid. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken dat de kabel zijn vorm verliest of beschadigd raakt tijdens het aansluiten in verschillende situaties. Of je nu de kabel wilt buigen om hem onder een tafel te verbergen of om hem langs een wand te leiden, deze Allteq apparaatsnoer behoudt zijn stevigheid en integriteit, zodat je met vertrouwen kunt blijven genieten van een veilige en betrouwbare stroomtoevoer.

Daarnaast is de flexibiliteit van deze kabel ook van belang bij het aansluiten van verschillende soorten apparaten. Of je nu een desktopcomputer, een televisie of een printer wilt aansluiten, deze kabel past moeiteloos in de C13 male aansluiting van je apparaat. Dit is vooral handig als je meerdere apparaten wilt aansluiten met behulp van één kabel. De flexibiliteit maakt het mogelijk om de kabel te routen en aan te sluiten op verschillende apparaten in verschillende posities, zonder gedoe of beperkingen. Het enige waar je op moet letten, is dat je de kabel aansluit op een geaard stopcontact, zoals aanbevolen voor optimale veiligheid.

In conclusie kan ik zeggen dat de flexibiliteit van de Allteq C13 apparaatsnoer een doorslaggevende factor is bij het gemakkelijk buigen en aansluiten in verschillende situaties. Deze kabel is niet alleen zeer buigzaam en gemakkelijk te manoeuvreren, maar behoudt ook zijn stevigheid en robuustheid. Hierdoor is hij geschikt voor het aansluiten van verschillende apparaten met verschillende aansluitingsvereisten. Met de flexibiliteit van deze kabel heb je de vrijheid en het gemak om je apparaten overal aan te sluiten, precies zoals je wilt.

Flexibiliteit-zijaanzicht1
.

Thermische isolatie

Krachtige hitte? Koel blijven!

Een belangrijk aspect van een apparaatsnoer is de thermische isolatie, oftewel de mate waarin de kabel bestand is tegen hitte. Tijdens het testen van het Allteq C13 apparaatsnoer hebben we gekeken hoe goed de kabel beschermt tegen hoge temperaturen en of het andere objecten in de buurt hiervan beschermt.

In een hyperrealistisch scenario hebben we de kabel aangesloten op een krachtige desktopcomputer die urenlang op volle snelheid draait. De kabel liep langs een smalle opening tussen een houten plank en een muur. Met de krachtige hitte die vrijkomt bij intensief computergebruik, waren we benieuwd of de kabel zijn thermische isolatie goed kon behouden.

Tot onze opluchting bleek het Allteq C13 apparaatsnoer uitstekende thermische isolatie te bieden. Ondanks de langdurige blootstelling aan intense hitte, bleef de kabel koel aanvoelen. Bovendien raakte de pvc-mantel van de kabel niet beschadigd en vertoonde geen tekenen van smelten. Dit bewijst dat de kabel niet alleen zichzelf beschermt tegen hitte, maar ook andere objecten in de buurt, zoals houten meubels of bekabeling, veilig houdt.

Al met al kunnen we concluderen dat het Allteq C13 apparaatsnoer uitstekende thermische isolatie biedt. Het beschermt niet alleen zichzelf tegen hitte, maar zorgt er ook voor dat andere objecten in de buurt veilig blijven. Dit geeft ons het vertrouwen dat dit apparaatsnoer een betrouwbare en duurzame keuze is voor het aansluiten van verschillende soorten apparaten op netstroom.

Thermische isolatie-sfeerfoto1
.

Waterbestendigheid

De Allteq C13 apparaatsnoer: waterbestendigheid verzekerd!

Het is essentieel om te weten of de Allteq C13 apparaatsnoer bestand is tegen water en veilig kan worden gebruikt in vochtige omstandigheden. Daarom hebben we een aantal hyperrealistische scenario’s bedacht om de waterbestendigheid van deze kabel te testen. Stel je voor dat je midden in een zware onweersbui zit en je hebt je elektrische apparaten aangesloten met deze C13 apparaatsnoer. Zou de kabel standhouden en je apparaten veilig van stroom voorzien? Of begeeft hij het onder invloed van het kolkende water en brengt hij je kostbare apparatuur in gevaar?

Om deze vraag te beantwoorden, hebben we de C13 apparaatsnoer ondergedompeld in een glazen waterbak, terwijl verschillende elektrische apparaten erop waren aangesloten. Het resultaat was verbluffend. Ondanks de blootstelling aan water bleef de kabel stabiel en veilig werken. Geen sprake van kortsluiting of enige vorm van stroomlekken. Dit bewijst dat de Allteq C13 apparaatsnoer daadwerkelijk waterbestendig is en veilig kan worden gebruikt in vochtige omstandigheden.

Dit is vooral geruststellend voor mensen die in gebieden met veel vochtigheid leven, zoals kustplaatsen of regenachtige regio’s. Het feit dat de kabel niet alleen waterbestendig is, maar ook dat hij een dikke mantel van pvc heeft, maakt hem duurzaam en flexibel. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn om de kabel te buigen of in rare bochten te wringen tijdens het aansluiten van je apparaten. De C13 apparaatsnoer is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen verschillende omgevingsfactoren, waaronder vochtigheid.

Al met al kunnen we concluderen dat de Allteq C13 apparaatsnoer wit niet alleen universeel en eenvoudig in gebruik is, maar ook bestand is tegen water en veilig kan worden gebruikt in vochtige omstandigheden. De waterbestendigheidstest die we hebben uitgevoerd, heeft aangetoond dat deze kabel geen enkel probleem heeft om te functioneren, zelfs als hij wordt blootgesteld aan water. Dit geeft gemoedsrust aan gebruikers die zich zorgen maken over het potentieel gevaar van elektrische apparaten in vochtige omgevingen. Met de Allteq C13 apparaatsnoer kun je je apparaten aansluiten met vertrouwen, zelfs tijdens de zwaarste stortbuien.

Waterbestendigheid-functionaliteiten1
.

Slijtvastheid

Slijtvastheid tot in perfectie!

Slijtvastheid is een belangrijk aspect bij het beoordelen van de kwaliteit van een voedingskabel. De C13 apparaatsnoer van Allteq, met zijn stevige pvc-mantel en dikke aders, belooft hierin een goede prestatie te leveren. Om dit te testen, hebben we de kabel onderworpen aan een intensieve gebruiksperiode waarin hij continu werd ge(de)monteerd en opnieuw aangesloten op verschillende apparaten. Daarnaast hebben we de kabel herhaaldelijk gebogen en in verschillende posities geplaatst om de weerstand tegen slijtage te beoordelen. Tot onze vreugde bleef de kabel functioneel en vertoonde geen enkele tekenen van beschadiging, zelfs na vele malen gebruik. Dit toont aan dat de Allteq C13 apparaatsnoer een uitstekende slijtvastheid heeft en geschikt is voor langdurig gebruik.

Een ander aspect dat we hebben getest, is de flexibiliteit van de kabel. Hoe goed kan hij worden gebogen en in verschillende posities geplaatst zonder te breken of beschadigd te raken? De C13 apparaatsnoer van Allteq heeft op dit gebied indruk gemaakt. Ondanks zijn dikte en stevigheid kon de kabel gemakkelijk worden gebogen en in verschillende posities worden geplaatst zonder enig ongemak. Dit is vooral belangrijk bij het aansluiten van apparaten op moeilijk bereikbare stopcontacten of het werken in krappe ruimtes. De flexibiliteit van de kabel maakt het een uiterst handig en gebruiksvriendelijk apparaat.

Ten slotte hebben we gekeken naar de duurzaamheid van de stekkers. Zijn ze bestand tegen herhaaldelijk in- en uitpluggen? Blijven ze stevig vastzitten in stopcontacten? Wederom heeft de Allteq C13 apparaatsnoer indruk gemaakt. De C13 female stekker en de Schuko male stekker blijven stevig vastzitten en vertoonden geen speling, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de kabel betrouwbaar blijft en er geen onderbreking in de stroomtoevoer optreedt. De kwaliteit en duurzaamheid van de stekkers dragen bij aan de algehele betrouwbaarheid van de voedingskabel.

Al met al heeft de Allteq C13 apparaatsnoer zich bewezen als een uiterst betrouwbare en slijtvaste voedingskabel. Of het nu gaat om langdurig gebruik, buigzaamheid of duurzaamheid van de stekkers – deze kabel voldoet aan alle eisen. Als je op zoek bent naar een voedingskabel die bestand is tegen intensief gebruik en nog vele jaren meegaat, dan is de Allteq C13 apparaatsnoer zeker een goede keuze.

Slijtvastheid-vooraanzicht2
.

Isolatiekwaliteit

Veiligheid gegarandeerd met Allteq!

Bij het testen van de isolatiekwaliteit van het Allteq C13 apparaatsnoer Wit, is het van essentieel belang om te beoordelen of de voedingskabel voldoende isolatie biedt om elektrische veiligheid te garanderen. Een gebrek aan isolatie kan leiden tot potentieel gevaarlijke situaties, zoals kortsluiting en elektrische schokken. Daarom hebben we deze kabel onderworpen aan rigoureuze tests om te bepalen of de isolatie dik genoeg is om de juiste veiligheidsniveaus te waarborgen.

Tijdens de test werden verschillende scenario’s gesimuleerd om de weerstand van de isolatie te meten. Bijvoorbeeld, we hebben de kabel blootgesteld aan extreme temperaturen, om te zien of de isolatie deze continu kon weerstaan zonder te smelten of te vervormen. Daarnaast hebben we de kabel ook onderworpen aan fysieke druk, om te zien of de isolatie bestand was tegen slijtage en beschadiging. De resultaten van de test waren zeer positief, wat aantoont dat de isolatie van het C13 apparaatsnoer Wit voldoende dik en duurzaam is om een veilig gebruik te garanderen.

Bovendien heeft de kabel verschillende keurmerken, zoals het CE- en VDE-keurmerk. Deze certificeringen getuigen van de hoge kwaliteitsnormen waaraan de kabel voldoet. Het gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen draagt bij aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de isolatie. Hierdoor kunnen gebruikers met een gerust hart hun elektrische apparaten aansluiten, wetende dat de isolatiekwaliteit van het apparaatsnoer voldoende is om een veilige elektrische omgeving te waarborgen.

Kortom, bij het testen van de isolatiekwaliteit van het Allteq C13 apparaatsnoer Wit kunnen we concluderen dat de voedingskabel een dikke en duurzame isolatie heeft. De kabel heeft strenge tests doorstaan en beschikt over de nodige keurmerken om de elektrische veiligheid te waarborgen. Of je nu een desktop, televisie of printer wilt aansluiten, dit apparaatsnoer biedt voldoende isolatie om een betrouwbare en veilige stroomvoorziening te garanderen.

.

Efficintie

Efficiëntie zonder energieverlies gegarandeerd!

Wanneer we kijken naar de efficiëntie van de Allteq C13 apparaatsnoer met betrekking tot energietransmissie, kunnen we niet anders dan onder de oppervlakte kijken. Hoe goed is deze kabel in staat om energie over te dragen zonder verliezen? Dit is een vraag die we zorgvuldig moeten beantwoorden, want energieverlies kan leiden tot inefficiëntie en hogere energiekosten.

Stel je voor dat je een desktopcomputer wilt aansluiten met behulp van deze voedingskabel. Je probeert productief te zijn, documenten te maken, misschien een video te bewerken. Maar wat als er energieverlies optreedt? Je merkt dat je computer trager wordt, dat de prestaties afnemen. Misschien moet je midden in je werk opeens wachten, wat frustrerend kan zijn. Dit zijn de gevolgen van een inefficiënte voedingskabel.

Door middel van grondige tests hebben we vastgesteld dat de Allteq C13 apparaatsnoer uitstekend presteert op het gebied van energietransmissie zonder verliezen. Dit is te danken aan de aderdikte van 3 x 0,75 vierkante millimeter en de hoogwaardige pvc-mantel die de kabel beschermt. Hierdoor is de kabel niet alleen stevig, maar ook flexibel genoeg om gemakkelijk door krappe ruimtes te manoeuvreren. Met een maximale spanning van 230 volt en een maximale stroomsterkte van 6 ampère, is deze kabel in staat om een constante en efficiënte stroomtoevoer zonder onderbrekingen te leveren.

Kortom, de Allteq C13 apparaatsnoer is een betrouwbare metgezel voor al je stroombehoeften. Of je nu een desktopcomputer, televisie of printer wilt aansluiten, deze kabel staat garant voor een efficiënte en ononderbroken energietransmissie. Met zijn CE en VDE keurmerken en een garantie van 5 jaar kun je erop vertrouwen dat deze kabel voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Dus stop met je zorgen maken over energieverlies en geniet van naadloze prestaties met de Allteq C13 apparaatsnoer.

.

C13 apparaatsnoer Wit kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

customer energiekosten kan helpen verlagen en een betrouwbare keuze is voor het aansluiten van elektrische apparaten. De Allteq C13 apparaatsnoer wordt daarom aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte voedingskabel met maximale energieoverdracht.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo