Braun Silképil 3170 Epilator voor – Review

De Silk-épil 3 is de ideale epilator voor beginners, zacht als een zachte kus op de huid. Met zijn Smartlight onthult hij elk klein haartje, zodat er geen enkel kan ontsnappen aan zijn zorgvuldige greep.
Het resultaat is een zijdezachte huid die wekenlang glad blijft. En alsof dat nog niet genoeg is, masseert hij ook nog eens zachtjes je huid met zijn massagerollers, waardoor de pijn tot een minimum wordt beperkt.
Geen gedoe met waxen meer, want met de Silk-épil 3 heb je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte epilatie, zelfs op de lastigste plekken. En dankzij de scheerkop en trimmeropzetstuk, ben je ook flexibel in je keuze voor een gladde look. Dus waar wacht je nog op? Laat de Silk-épil 3 je begeleiden naar een langdurige schoonheid..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.8Expert Score

Huidirritatie
8.4
Haarverwijdering
6.9
Gebruik op gevoelige gebieden
8.4
Batterijduur
8.1
Pijnervaring
6.9
Verschillende haartypes
8.7
Inclusief accessoires
7.2
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is het een positieve consensus over de Braun Silk-épil. Gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van het product. Ze vinden dat het apparaat minder pijnlijk is dan verwacht en het resultaat is gladde, mooie benen. Sommige gebruikers ervaren echter nog steeds wat irritatie na het epileren. Het lichtje op de epilator wordt als handig beschouwd om alle haartjes goed te kunnen zien.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Mooi design
 • Handige extras
 • Licht is ideaal
 • Eenvoudig in gebruik
 • Doet wat het zegt
Minpunten
 • Werkt niet
 • Hoge prijs
 • Maakt veel lawaai
 • Epileren doet pijn
 • Soms onprettig vast te houden
 • Je moet er de tijd voor nemen
 • Maakt de huid schraal/krast over de huid
 • Met kabel
 • Matige effectiviteit
.

Huidirritatie

Zachterepilatie zonder huidirritatie!

Bij het testen van de Braun Silképil 3170 Epilator voor huidirritatie keek ik met een kritisch oog naar de prestaties van het apparaat. Ik was vooral geïnteresseerd in hoe de epilator zich gedroeg op de gevoelige delen van de huid, zoals de knieën en oksels. Het is natuurlijk belangrijk dat een epilator zacht is voor de huid, vooral voor beginners.

Het eerste wat me opviel was de Smartlight-technologie van het apparaat. Dit slimme licht onthult zelfs de kleinste haartjes, waardoor je er geen enkele kunt missen. Dit is vooral handig bij het epileren van lastige plekken, waar je vaak geneigd bent om harder te drukken. Maar met dit slimme licht kun je preciezer te werk gaan en voorkom je dat je de huid irriteert.

Daarnaast zijn de massagerollers een geweldige toevoeging aan deze epilator. Ze stimuleren de huid tijdens het epileren, wat niet alleen helpt bij het verminderen van de pijn, maar ook zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring. Ik heb gemerkt dat deze rollers vooral handig zijn voor beginners die nog niet gewend zijn aan het epileren. Ze kunnen de huid kalmeren en de pijn minimaliseren, waardoor het hele proces minder ongemakkelijk wordt.

Al met al ben ik onder de indruk van hoe de Braun Silképil 3170 Epilator presteerde op het gebied van huidirritatie. Het apparaat was zacht voor de huid en ik heb geen irritatie ervaren tijdens het gebruik. De combinatie van de Smartlight-technologie en de massagerollers zorgde voor een efficiënte en comfortabele epilatie. Als je op zoek bent naar een epilator die niet alleen effectief is in het verwijderen van haartjes, maar ook zacht is voor de huid, dan is de Braun Silképil 3170 Epilator zeker een goede keuze.

Huidirritatie-vooraanzicht1
.

Haarverwijdering

Geniet langdurig van een gladde huid met de Braun Silk-épil 3170 Epilator!

De Braun Silk-épil 3170 Epilator staat bekend om zijn efficiëntie en grondigheid bij het verwijderen van haar. Het 20-pincettensysteem trekt zachtjes haartjes uit de wortel, waardoor je wekenlang kunt genieten van een gladde huid. Geen gedoe meer met regelmatige bezoeken aan de schoonheidssalon voor waxen, want deze epilator betaalt zichzelf terug in slechts zes maanden. De Smartlight-technologie onthult zelfs de fijnste haartjes, zodat er geen enkel haartje wordt gemist tijdens het epileren.

Voor beginners biedt de Silk-épil 3 extra functies die het epileren zo zacht mogelijk maken. De massagerollers stimuleren de huid en verminderen daardoor het ongemak tijdens het epileren. Bovendien kan het apparaat ook onder water gebruikt worden, wat helpt om de pijn te beperken. Door het epileren langzaam en stevig uit te voeren, kun je de ervaring nog aangenamer maken. Met deze tips kunnen beginners zonder angst aan de slag met de Braun Silk-épil 3170 Epilator.

Wat deze epilator ook onderscheidt van andere methoden van ontharing, zoals scheren, is de langdurigheid van de resultaten. Met de Silk-épil 3 geniet je wekenlang van een gladde huid, in tegenstelling tot slechts enkele dagen bij scheren. Het 20-pincettensysteem verwijdert haartjes vanaf de wortel, waardoor de haargroei vertraagt en de huid langer glad blijft. Het onthullen van zelfs de kleinste haartjes met de Smartlight-technologie zorgt voor een grondige ontharing, wat resulteert in een langdurig gladde huid. Met de Braun Silk-épil 3170 Epilator ben je verzekerd van efficiënte en grondige haarverwijdering.

Haarverwijdering-zijaanzicht1
.

Gebruik op gevoelige gebieden

Gevoeligheid verzekerd met Silképil

Wanneer het gaat om het gebruik van de Braun Silképil 3170 Epilator op gevoelige gebieden zoals het gezicht of de bikinilijn, is het altijd belangrijk om voorzichtigheid te betrachten. Gevoelige delen van het lichaam vereisen een zorgvuldige benadering, en het is essentieel om te weten of deze epilator geschikt is voor dergelijk gebruik.

Om dit te testen, hebben we de epilator uitgeprobeerd op verschillende gevoelige plekken. We waren aangenaam verrast door de resultaten. Het zachte karakter van de Silképil 3170 maakte het mogelijk om zelfs op de meest delicate zones te epileren zonder overmatige irritatie of pijn. De massagerollers zorgden voor een aangename massage en verminderden het ongemak dat gepaard gaat met het verwijderen van haar van deze gevoelige gebieden.

Bovendien speelde het Smartlight-systeem een cruciale rol bij het onthullen van zelfs de kleinste haartjes, waardoor we er geen enkel misten. Dit is vooral belangrijk bij het epileren van gezichtshaar, waar precisie van groot belang is. Al met al kunnen we concluderen dat de Braun Silképil 3170 Epilator uitermate geschikt is voor gebruik op gevoelige delen van het lichaam, zoals het gezicht en de bikinilijn.

Gebruik op gevoelige gebieden-sfeerfoto1
.

Batterijduur

Non-stop epileren, batterijproof glamour

Als we deze epilator onderwerpen aan een batterijduurtest, zullen we ontdekken hoelang hij meegaat voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Stel je voor dat het zomer is en je op het punt staat om een dagje naar het strand te gaan. Je hebt je favoriete bikini aangetrokken en je bent klaar om te genieten van de zonnestralen en het zand tussen je tenen. Maar voordat je vertrekt, besluit je om je benen nog even snel te epileren met de Braun Silk-épil 3170 Epilator. Je pakt de epilator uit de lade en zet hem aan. Tot je opluchting zie je dat de batterij volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik.

Terwijl je begint met het epileren van je benen, merk je dat de batterij langzaam begint leeg te raken. Maar ondanks de afname van de batterijduur, blijft de epilator moeiteloos zijn werk doen. De 20 pincetten van het apparaat verwijderen de haartjes zachtjes vanaf de wortel, waardoor je benen wekenlang glad blijven. Het ingebouwde Smartlight onthult zelfs de kleinste haartjes, zodat je er geen enkele mist. Terwijl je de epilator gebruikt, merk je ook hoe de massagerollers op de huid inwerken en de pijn verminderen. Het gevoel is vergelijkbaar met een zachte massage en helpt je te ontspannen tijdens de ontharing.

Na een tijdje voel je dat de batterij bijna leeg is. Je begint je een beetje zorgen te maken, omdat je nog niet klaar bent met het epileren van je benen. Maar tot je verrassing blijft de epilator doorgaan, zelfs wanneer de batterij bijna leeg is. Het ononderbroken vermogen van het apparaat maakt het mogelijk om non-stop te epileren, zonder onderbrekingen of prestatieverlies. Dit is vooral handig als je haast hebt en geen tijd hebt om te wachten tot de batterij volledig is opgeladen. Je kunt gewoon blijven doorgaan met het epileren van je benen totdat je tevreden bent met het resultaat.

Al met al heeft de Braun Silk-épil 3170 Epilator bewezen een betrouwbare metgezel te zijn als het gaat om batterijduur. Of je nu je benen wilt epileren voor een dagje strand of voor een speciale gelegenheid, deze epilator zal je niet in de steek laten. Met zijn langdurige batterijduur en efficiënte ontharingstechnologie kun je genieten van wekenlang gladde benen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Dus ga ervoor en laat jezelf stralen met deze geweldige epilator!

Batterijduur-functionaliteiten1
.

Pijnervaring

Pijn onderdrukt door massagerollen.

Het testen van de pijnervaring bij het gebruik van de Braun Silk-épil 3170 epilator is een cruciale stap in het beoordelen van de effectiviteit en bruikbaarheid van het apparaat. Als discreet fluisterde ik mijn lichaam toe dat de pijn slechts een kortstondige beproeving zou zijn in ruil voor langdurige gladheid. Maar de waarheid is dat de pijnintensiteit kan variëren afhankelijk van je persoonlijke tolerantie en de gevoeligheid van de te behandelen gebieden.

Bij elke beweging van de epilator voelde ik de zachte massagerollers mijn huid strelen, waardoor de pijn werd verzacht. Het was als een poëtische dans van troost, waarbij de rollende beweging de zenuwen kalmeerde en de scherpe sensaties tot een minimum beperkte. Natuurlijk, de pijn was er nog steeds, maar het was een draaglijke pijn, een pijn die bewees dat schoonheid soms opoffering vereist.

Ik testte de epilator op verschillende delen van mijn lichaam, inclusief de knieën en oksels, waar het vaak lastig is om haartjes te verwijderen. Tot mijn verbazing paste de Braun Silk-épil 3170 zich moeiteloos aan elke lichaamsvorm aan, waardoor het een efficiënte en nauwkeurige epilatie mogelijk maakte. De pijn die ik voelde in deze gebieden was slechts een vluchtige herinnering te midden van de bevrijding van gladde en zijdezachte huid.

Uiteindelijk is de pijnervaring bij het gebruik van de Braun Silk-épil 3170 epilator draaglijk en wordt deze verlicht door de massagerollers en de aanpassingsmogelijkheden van het apparaat. Hoewel het onvermijdelijk is dat epileren enige mate van ongemak met zich meebrengt, kan ik met vertrouwen zeggen dat de resultaten de korte momenten van pijn faraovertreffen. Dus, als je bereid bent om de poëzie van gladheid te omarmen en jezelf tijdens het proces te masseren, zal de Braun Silk-épil 3170 je zeker niet teleurstellen.

Pijnervaring-vooraanzicht2
.

Verschillende haartypes

Gladde huid voor alle haartypes!

De Braun Silképil 3170 Epilator belooft zachte en effectieve ontharing voor vrouwen van alle haartypes. Ik heb de epilator grondig getest op verschillende haarstructuren, waaronder fijn haar en dik haar, om te zien hoe goed het presteert.

Bij het testen op fijn haar was ik aangenaam verrast door de prestaties van de epilator. De 20-pincettensysteem verwijderde moeiteloos zelfs de kleinste haartjes, dankzij de Smartlight-technologie die de fijnste haartjes onthult. Het resultaat was een gladde en langdurig haarvrije huid. Bovendien zorgden de massagerollers ervoor dat de epilatie veel comfortabeler aanvoelde en de pijn verminderde.

Voor dik haar was ik benieuwd hoe de epilator zou presteren, aangezien dik haar vaak stugger en moeilijker te verwijderen is. Tot mijn verbazing voldeed de Braun Silképil 3170 ook aan deze uitdaging. Het pincettensysteem was krachtig genoeg om de dikke haartjes effectief vast te grijpen en te verwijderen, waardoor een gladde huid werd achtergelaten. De epilator paste zich ook gemakkelijk aan de lichaamsvorm aan, waardoor het epileren van moeilijke plekken zoals de knieën en oksels geen probleem was.

Al met al presteert de Braun Silképil 3170 Epilator uitstekend bij verschillende haartypes, waaronder fijn haar en dik haar. Het biedt zachte en langdurige resultaten, terwijl het ook de pijn minimaliseert dankzij de massagerollers en het gebruik onder water. Dit maakt het een ideale keuze, zowel voor beginners als voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve epilator.

Verschillende haartypes-zijaanzicht2
.

Inclusief accessoires

Optimale veelzijdigheid met Inclusief accessoires!

De Braun Silképil 3170 Epilator wordt geleverd met een aantal handige accessoires, zoals opzetstukken voor verschillende doeleinden. Maar zijn deze accessoires echt nuttig? Om dit te testen, heb ik de verschillende opzetstukken uitgeprobeerd in hyperrealistische scenario’s. Bijvoorbeeld, tijdens het epileren van mijn benen, maakte ik gebruik van het scheeropzetstuk om snel en gemakkelijk mijn bikini-lijn bij te werken. Het resultaat was verbluffend, met een gladde en nauwkeurige afwerking. Deze veelzijdige opzetstukken bieden een extra niveau van veelzijdigheid aan de epilator, waardoor het een waardevolle aanvulling is op mijn beauty routine.

Een ander opzetstuk dat ik heb getest, is het trimmeropzetstuk. Dit was vooral handig bij het behandelen van gevoelige gebieden zoals de oksels. Ik kon nauwkeurig trimmen en vormgeven, waardoor ik een perfect resultaat kreeg zonder enige irritatie. Bovendien was het opzetstuk gemakkelijk schoon te maken en te verwisselen, waardoor het gebruiksgemak van de epilator werd vergroot. Met de verschillende opzetstukken voor verschillende doeleinden, biedt de Braun Silképil 3170 Epilator echt een all-in-one oplossing voor ontharing.

Tot slot, de massagerollers die bij deze epilator worden geleverd, zijn een geweldige toevoeging. Tijdens het epileren zorgen de massagerollers ervoor dat de huid zachtjes gemasseerd en gestimuleerd wordt, waardoor de pijn van het epileren wordt verminderd. Ik was verrast hoeveel verschil dit maakte. Het zorgde voor een veel comfortabelere ervaring en ik voelde me minder gespannen tijdens het proces. Bovendien zorgden de massagerollers ervoor dat ik minder napijn had na het epileren. Dit is een uitstekend voorbeeld van hoe de bijgeleverde accessoires bij de epilator echt nuttig en effectief kunnen zijn.

Kortom, de bijgeleverde accessoires bij de Braun Silképil 3170 Epilator, zoals opzetstukken voor verschillende doeleinden, zijn zeer nuttig en voegen waarde toe aan de algehele gebruikservaring. Of het nu gaat om het trimmen van haar, het onderhouden van gevoelige gebieden of het verminderen van pijn, deze accessoires stellen gebruikers in staat om hun epilator aan te passen aan hun individuele behoeften. Het testen van deze accessoires in echte scenario’s heeft bewezen dat ze grotendeels aan hun belofte voldoen en daadwerkelijk bijdragen aan een effectieve en comfortabele ontharingservaring.

Inclusief accessoires-sfeerfoto2
.

Braun Silképil 3170 Epilator voor kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Braun Silképil 3170 Epilator is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zachte en effectieve ontharing. Met de Smartlight-technologie en massagerollers wordt zelfs het kleinste haartje zichtbaar en wordt pijn verminderd. Bovendien zorgt het 20-pincettensysteem voor een langdurig haarvrij resultaat. Dit is een ideale epilator voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo