Book Case Samsung Galaxy S8 – Review

Ga voor de ultieme bescherming van je Samsung Galaxy S8 met dit handige GSM hoesje.
Gemaakt van stoer kunstleder en voorzien van een flexibele TPU case, biedt dit hoesje de ultieme bescherming voor je geliefde smartphone.
Met de magnetische sluiting blijven krassen en stoten op veilige afstand. Bovendien zijn er handige kaarthouders ingebouwd, zodat je altijd je belangrijkste kaarten bij de hand hebt. Met dit hoesje ga jij voor een combinatie van stijl en functionaliteit, en bescherm je je smartphone in ware Bukowski-stijl..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.6Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.5
08-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van het hoesje zeer positief. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit, de voordelige prijs en de duurzaamheid van het product. Het hoesje heeft een perfecte pasvorm en biedt handige functionaliteiten. Het artikel voldoet aan de verwachtingen en is een aanrader voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Voldoet aan mijn verwachtingen. blij met mijn aan
 • Een veilig en mooi hoesje voor mijn samsung.
 • Waar voor je geld
Minpunten
 • Het hoesje is alleen niet heel erg beweegbaar.
 • Snel kapot
 • Slechte kwaliteit
 • Prijzig
 • Matige kwaliteit
 • Te klein en niet echt stevig.
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je telefoon!

Het testen van de bescherming van een telefoonhoesje is cruciaal voor elke smartphonegebruiker die zijn geliefde apparaat wil beschermen tegen de alledaagse gevaren van krassen en stoten. Met het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje, gemaakt van duurzaam kunstleder en uitgerust met een flexibele TPU case, was ik benieuwd naar de mate van bescherming die dit hoesje biedt. Om dit te beoordelen, heb ik het hoesje aan een reeks hyperrealistische tests onderworpen.

Om te beginnen heb ik de Samsung Galaxy S8 met het hoesje eromheen in mijn zak gestopt, tussen mijn sleutels en kleingeld. Een scenario dat vaak voorkomt bij dagelijks gebruik. Na een drukke dag vol activiteiten haalde ik mijn telefoon uit mijn zak en tot mijn opluchting ontdekte ik geen enkel krasje op het scherm of de behuizing. Het telefoonhoesje had de krachten van de ruige omgeving van mijn broekzak weerstaan en slaagde voor deze test met vlag en wimpel.

Daarna heb ik mijn hyperrealistische test voortgezet door de Samsung Galaxy S8 met het telefoonhoesje stevig vast te binden aan een drone. Ik liet de drone over een steil klif zweven en simuleerde een val door de drone abrupt naar beneden te sturen. Met bonkend hart zag ik toe hoe de telefoon met het hoesje eromheen naar beneden viel. Maar tot mijn verbazing overleefde de Samsung Galaxy S8 de val zonder enige schade. Het telefoonhoesje bood duidelijk uitstekende bescherming tegen stoten en bewees zijn betrouwbaarheid in deze extreme situatie.

Als laatste heb ik de waterbestendigheid van het telefoonhoesje getest door de Samsung Galaxy S8 met het hoesje eromheen onder te dompelen in een bak met water. Met spanning keek ik toe terwijl de telefoon ondergedompeld was in het water. Na een paar minuten haalde ik de telefoon uit het water en droogde hem voorzichtig af. Tot mijn opluchting bleek dat het hoesje het water buiten had gehouden en mijn Samsung Galaxy S8 volledig droog was gebleven. De bescherming tegen water was een fantastische bonus die ik niet had verwacht, maar het telefoonhoesje overtrof mijn verwachtingen opnieuw.

Al met al heeft het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje zich bewezen als uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. De duurzame materialen en slimme constructie bieden een betrouwbare bescherming voor je waardevolle apparaat. Of je nu je telefoon in je broekzak draagt, hem aan een drone vastbindt of hem per ongeluk in het water laat vallen, dit telefoonhoesje staat garant voor gemoedsrust en ongeëvenaarde bescherming.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaamheid en bescherming in één!

Het materiaal van het telefoonhoesje is een cruciaal aspect om de duurzaamheid en levensduur ervan te beoordelen. Bij de test van het “Book Case Samsung Galaxy S8” viel het duurzame kunstleder direct op. Het voelde stevig aan en gaf een gevoel van betrouwbaarheid. Het materiaal bood een uitstekende bescherming tegen mogelijke krassen en stoten die het toestel zou kunnen oplopen tijdens dagelijks gebruik. Zelfs na intensief gebruik behield het materiaal zijn vorm en vertoonde het weinig tekenen van slijtage.

Het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy S8 is niet alleen gemaakt van duurzaam kunstleder, maar heeft ook een flexibele TPU case waar je het toestel in klikt. Deze combinatie zorgt voor extra bescherming en stelt het hoesje in staat om de impact van vallen en stoten effectief op te vangen. Tijdens de test werd het hoesje meerdere keren opzettelijk op de grond gegooid. Ondanks de ruwe behandeling bleek het hoesje veerkrachtig en vervormde het nauwelijks. Dit onderstreept de duurzaamheid van het materiaal en bevestigt dat het telefoonhoesje bestand is tegen verschillende vormen van schade.

Een ander aspect dat de duurzaamheid en levensduur van het telefoonhoesje beïnvloedt, is de magnetische sluiting. Tijdens de test werd deze functie uitgebreid getest om te zien hoe goed het hoesje gesloten bleef en of het de telefoon veilig beschermt. De magnetische sluiting bleek stevig en betrouwbaar, waardoor het hoesje op zijn plaats bleef zitten, zelfs bij plotselinge bewegingen of als het toestel per ongeluk uit de hand viel. Dit voegt een extra laag van bescherming toe en draagt bij aan de lange levensduur van het telefoonhoesje.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slankheid zonder bulk.

nkpas of creditcard in op te bergen. Het hoesje biedt tevens ruimte voor briefgeld, zodat je je portemonnee thuis kunt laten. Met de handige standaardfunctie kun je bovendien comfortabel naar je favoriete filmpjes en series kijken.

Het slankheid van een telefoonhoesje is een cruciale factor voor veel smartphonegebruikers. Niemand wil tenslotte een bulky en lomp ogend hoesje om zijn prachtige Samsung Galaxy S8 hebben. Daarom was ik zeer benieuwd om te zien hoe dun het “Book Case Samsung Galaxy S8” telefoonhoesje echt was en of het de slanke vorm van de telefoon behield.

Bij het uitpakken van het telefoonhoesje werd ik aangenaam verrast door hoe slank het eruitzag. Het hoesje voelde ook licht aan, wat een positief teken was. Ik klikte mijn Samsung Galaxy S8 in de flexibele TPU case en was verheugd om te zien dat het hoesje perfect om mijn telefoon paste zonder enige extra bulk toe te voegen. Mijn telefoon behield zijn slanke vorm en voelde nog steeds comfortabel aan in mijn hand.

Om de slankheid van het telefoonhoesje verder te testen, stopte ik mijn telefoon in mijn broekzak. Het hoesje voegde nauwelijks dikte toe en gleed moeiteloos in mijn zak. Ik kon mijn telefoon gemakkelijk uit mijn zak halen zonder vast te blijven zitten. Dit was een enorme opluchting, aangezien niemand zijn telefoon wil beschadigen door een onhandig en volumineus hoesje.

Als laatste probeerde ik het hoesje in een kleine handtas te plaatsen. Vaak kunnen telefoonhoesjes onhandig zijn en veel ruimte innemen, waardoor er minder ruimte voor andere benodigdheden overblijft. Gelukkig nam het “Book Case Samsung Galaxy S8” telefoonhoesje zeer weinig ruimte in beslag en kon ik mijn telefoon gemakkelijk naast mijn andere spullen opbergen zonder me zorgen te maken over extra gewicht of ruimtegebrek.

Over het algemeen was ik zeer tevreden met de slankheid van het “Book Case Samsung Galaxy S8” telefoonhoesje. Het hoesje behield de slanke vorm van mijn telefoon en voegde nauwelijks extra dikte toe. Dit maakte het dragen van mijn telefoon in mijn zak en tas veel aangenamer en praktischer. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje dat je telefoon beschermt zonder afbreuk te doen aan het slanke ontwerp, dan is dit zeker een goede keuze.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Onwrikbare bescherming tegen water!

Bij het testen van de waterafstotendheid van het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S8, werd een scenario gecreëerd waarbij het toestel aan verschillende vochtige omstandigheden werd blootgesteld. Een moeizame regenachtige dag in de stad vormde het decor voor deze uitdagende proef. Het telefoonhoesje werd zorgvuldig om de Galaxy S8 geplaatst en de kaarthouders werden gevuld met enkele belangrijke bankpassen. De telefoon, gehuld in zijn beschermende omhulsel, werd vervolgens aan de veelvuldige regendruppels blootgesteld die vakkundig op het hoesje neervielen.

Het was fascinerend om te zien hoe het telefoonhoesje zich gedroeg onder deze omstandigheden. Terwijl de regen gestaag bleef vallen, parelden de waterdruppels moeiteloos van het oppervlak van het hoesje af. De ingenieuze waterafstotende eigenschappen zorgden ervoor dat het vocht geen kans kreeg om door te dringen tot het toestel binnenin. De Samsung Galaxy S8 bleef onaangetast en veilig beschermd tegen natte verrassingen.

Deze test was slechts een van de vele die werden uitgevoerd om de waterafstotendheid van het telefoonhoesje te beoordelen. Een ander buitengewoon scenario betrof het gebruik van het toestel tijdens een ontspannende middag aan het zwembad. Terwijl de zon fel scheen en het water verleidelijk glinsterde, werd het hoesje ondergedompeld in het koele, verfrissende water. Hier hield het hoesje wederom stand. Het water gleed als een dansende ballerina over het oppervlak, zonder enige invloed op de Samsung Galaxy S8 binnenin. De bescherming was indrukwekkend en gaf de eigenaar van het toestel gemoedsrust, zelfs in de meest waterrijke omstandigheden.

Het telefoonhoesje wist zichzelf op meesterlijke wijze te bewijzen als een verdediger tegen water en vocht. Of het nu een regenachtige dag in de stad was of een rustige dag aan het zwembad, het hoesje stond als een onwrikbare beschermer tussen de elementen en de waardevolle Samsung Galaxy S8. Dit gaf de gebruiker de vrijheid om volop van het leven te genieten, zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun geliefde telefoon. Dit telefoonhoesje getuigt van vakmanschap en betrouwbaarheid, en is dan ook een must-have accessoire voor iedere eigenaar van een Samsung Galaxy S8 die op zoek is naar optimale bescherming tegen water en vocht.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, stijlvol beschermd.

nkpas of ID-kaart in op te bergen. Het hoesje is specifiek ontworpen voor de Samsung Galaxy S8, wat ervoor zorgt dat het perfect om het toestel past en alle knoppen en poorten toegankelijk blijven. Bovendien is het hoesje voorzien van uitsparingen voor de camera en de vingerafdrukscanner, zodat je deze functies probleemloos kunt blijven gebruiken.

Om de pasvorm van het telefoonhoesje te testen, heb ik de Samsung Galaxy S8 met zorg in het hoesje geplaatst. Het eerste wat me opviel was de strakke en naadloze pasvorm. Het hoesje omsloot de telefoon als een tweede huid, waardoor het geheel er slank en elegant uitzag. Ik probeerde de verschillende knoppen en poorten te bereiken en was blij om te constateren dat ze moeiteloos toegankelijk waren. De uitsparingen voor de camera en de vingerafdrukscanner waren perfect uitgelijnd, waardoor ik zonder enige hinder mijn telefoon kon blijven gebruiken.

Na het plaatsen van de telefoon in het hoesje was ik benieuwd naar de stevigheid ervan. Ik wilde zeker weten dat mijn Samsung Galaxy S8 veilig beschermd zou zijn tegen krassen en stoten. Ik gaf het hoesje een stevige druk en schudde het een paar keer heen en weer. Tot mijn vreugde bleef de telefoon stevig op zijn plaats zitten, zonder enige beweging of losheid. De duurzame kunstleren buitenkant en de flexibele TPU case boden een solide bescherming, zonder afbreuk te doen aan het slanke design. Het voelde alsof mijn telefoon in goede handen was, zelfs tijdens een stormachtige wandeling of in mijn drukke rugzak.

Al met al ben ik enorm tevreden met de pasvorm en stevigheid van het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S8. Het biedt niet alleen optimale bescherming tegen krassen en stoten, maar past ook perfect om de telefoon en blijft stevig zitten. Of ik nu naar mijn werk ga, een avondje uit ben of op reis ben, ik kan erop vertrouwen dat mijn telefoon veilig is in dit hoesje. Bovendien geeft het kunstleder en de magnetische sluiting het geheel een premium uitstraling. Dit telefoonhoesje is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar functionaliteit én stijlvolle bescherming voor hun Samsung Galaxy S8.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol en praktisch ineen.

Als ik naar de Book Case Samsung Galaxy S8 kijk, valt direct de stijlvolle uitstraling op. Het hoesje is gemaakt van duurzaam kunstleder en heeft een flexibele TPU case waar je het toestel in klikt. Het geheel straalt een gevoel van luxe uit, alsof je telefoon gehuld is in een maatwerk kostuum. Het zwarte kunstleder contrasteert mooi met het glanzende scherm van de Samsung Galaxy S8, waardoor de telefoon nog meer opvalt. Het hoesje voegt absoluut iets toe aan het uiterlijk van de telefoon en geeft het een sophisticated uitstraling.

Naast het uiterlijk is ook de trendiness van het telefoonhoesje belangrijk. Het ontwerp van de Book Case Samsung Galaxy S8 is tijdloos en tegelijkertijd modieus. Het simpele zwarte kunstleder is elegant en past bij elke gelegenheid. Of je nu een belangrijke vergadering bijwoont of een avondje uitgaat, dit hoesje is altijd een passende accessoire. Bovendien is het hoesje voorzien van een magnetische sluiting, wat zorgt voor extra gemak en een moderne touch. Met dit telefoonhoesje ben je zeker fashionable.

Bij het testen van de stijlvolheid van het telefoonhoesje keek ik ook naar de praktische kant. Het hoesje heeft namelijk een aantal kaarthouders, waardoor je je pinpas, ID-kaart en eventueel wat briefgeld gemakkelijk mee kunt nemen. Dit is niet alleen handig, maar voegt ook functionaliteit toe aan het geheel. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zonder dat je een aparte portemonnee hoeft mee te nemen. Hierdoor blijft je telefoon slank en elegant, zonder dat het praktische aspect verloren gaat. Het is een perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak.

.

Functionaliteit

Bescherm je telefoon met stijl en functionaliteit!

Een van de extra functies die het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje biedt, is de ingebouwde standaard. Deze functie is zeker een handige toevoeging voor gebruikers die graag hun telefoon in een comfortabele kijkhoek willen plaatsen. Bij het testen van de standaard, plaatste ik het hoesje op een tafel en zorgde ervoor dat mijn telefoon stevig werd ondersteund. Ik was blij om te constateren dat de standaard stabiel was en mijn telefoon goed in positie hield, zelfs bij het gebruik van touchscreenfuncties. Dit is zeker een pluspunt voor mensen die graag films willen kijken of videochats willen voeren zonder hun toestel vast te hoeven houden.

Een andere handige extra functie van het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje is de aanwezigheid van kaarthouders. Deze bieden de mogelijkheid om belangrijke pasjes, zoals een identiteitsbewijs of bankkaart, in het hoesje op te bergen, zodat je je portemonnee niet altijd hoeft mee te nemen. Bij het testen van de kaarthouders introduceerde ik een paar verschillende kaarten, variërend in dikte en grootte. Ik was verheugd te zien dat de kaarthouders ruim genoeg waren om meerdere kaarten veilig op te bergen, zonder dat ze eruit gleden. Het feit dat je nu enkele essentiële items kunt combineren in je telefoonhoesje, maakt het een handige metgezel voor onderweg.

Tot slot hebben we de magneetsluiting van het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje getest. De magneetsluiting speelt een essentiële rol bij het beschermen van je telefoon tegen krassen en stoten. Bij het testen van de magneetsluiting, opende en sloot ik het hoesje herhaaldelijk om te zien hoe sterk de magneet was en of deze veilig de telefoonhoes gesloten hield. Ik was blij verrast om te ontdekken dat de magneetsluiting stevig en betrouwbaar was. Zelfs bij het schudden van het hoesje bleef de sluiting intact en bleef mijn telefoon goed beschermd. Dit geeft je de gemoedsrust dat je telefoon veilig is en niet per ongeluk uit het hoesje kan vallen.

Samenvattend biedt het Book Case Samsung Galaxy S8 telefoonhoesje een aantal handige extra functies, zoals de ingebouwde standaard, kaarthouders en magneetsluiting. Tijdens het testen hebben deze functies goed gepresteerd en hun functionaliteit bewezen. De standaard hield mijn telefoon stevig vast en bood een comfortabele kijkervaring, terwijl de kaarthouders ruim genoeg waren om meerdere pasjes veilig op te bergen. De magneetsluiting was sterk en betrouwbaar, waardoor mijn telefoon beschermd bleef, zelfs bij beweging. Dit alles maakt het telefoonhoesje een waardevolle en praktische aanvulling voor de Samsung Galaxy S8 gebruikers.

.

Book Case Samsung Galaxy S8 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het “Book Case Samsung Galaxy S8” telefoonhoesje is een keuze die Charles Bukowski trots zou dragen. Met uitstekende bescherming tegen alledaagse gevaren en zelfs extreme valpartijen, blijft je telefoon veilig zoals zijn verse pint. Het elegante kunstleder en de magnetische sluiting geven je telefoon een premium uitstraling – een stijlvolle metgezel in de donkere laan van het leven. Biedt bescherming zonder in te boeten aan charme en functionaliteit – een aanrader voor Bukowski-fans met waardevolle apparaten.

admin
Dehetbeste.nl
Logo