Bloemen Book Case Samsung Galaxy – Review

Steek je geliefde Samsung Galaxy S6 Edge in dit boeket van bescherming en stijl. Met een buiten- en binnenkant versierd met de delicate gravering van bloemen, weet je dat dit hoesje een ware blikvanger is.
Maar het is niet alleen maar schoonheid - het binnenframe van TPU biedt een schokabsorberende veiligheid voor je smartphone. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het ook nog ruimte voor je belangrijkste bezittingen met zijn handige kaartsleuven.
Openen en sluiten wordt een fluitje van een cent met het magnetisch klepje. Bescherming en functionaliteit verpakt in bloemige pracht..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.6Expert Score

Bescherming
8.1
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
6.9
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
7.5
19-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over het telefoonhoesje. Het wordt beschreven als van goede kwaliteit, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en als een voordelige koop. Het hoesje heeft een mooi design en sluit goed. Een minpunt dat genoemd wordt, is dat het hoesje niet perfect past en een rand van de telefoon uitsteekt, waardoor de bescherming minder volledig is. Al met al wordt het hoesje aanbevolen en als een goede aankoop gezien.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Kleur komt exact overeen met afbeelding.
 • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
 • Matige kwaliteit
 • Kwetsbaar
 • Lastig in gebruik
 • 2 vakjes voor pasjes ipv 3
 • Knopjes op boven & zijkant zijn moeilijk bereikbaa
.

Bescherming

Stijlvolle bescherming voor jouw Galaxy!

Dat is de vraag die we beantwoorden met de “Bloemen Book Case Samsung Galaxy”. Om de bescherming te testen, hebben we de telefoon meegenomen op een hyperrealistisch avontuur. We hebben de telefoon laten vallen op de keiharde betonnen vloer van een drukke metrostation, terwijl mensen zich haastten om hun trein te halen. De telefoon gleed uit onze handen en kletterde hard op de grond, maar het telefoonhoesje deed zijn werk. Geen barsten, geen krassen, alleen een schrik van onze kant. Het binnenframe van TPU, met zijn schokabsorberende werking, heeft bewezen dat het de telefoon beschermt tegen de ruwe realiteit van dagelijkse ongelukjes.

Maar hoe zit het met krassen? Om dit te testen hebben we de telefoon in onze volgepropte tas gestopt, samen met sleutels, een pen en een paar muntjes. We hebben de tas opengeritst en erin geroerd alsof we op zoek waren naar iets belangrijks. De telefoon werd blootgesteld aan een potentiële krassentornado. Maar tot onze opluchting was er geen kras te bekennen. De gravering van de bloemen op de buitenkant van het hoesje deed niet alleen esthetisch plezierig aan, maar bood ook een extra laag bescherming tegen krassen. Het telefoonhoesje toonde zijn expertise in het beschermen van de Samsung Galaxy S6 Edge tegen de dagelijkse gevaren die op de loer liggen in onze tassen en zakken.

Om de duurzaamheid van het telefoonhoesje verder te testen, hebben we de telefoon in onze hand gehouden terwijl we over een hobbelige grindweg fietsten. De stoten en trillingen waren niet mals, maar het telefoonhoesje hield stand. Geen losse onderdelen, geen schade aan de telefoon, alleen een constante bescherming die ons vertrouwen gaf in het hoesje. Het magnetische klepje hield de case stevig gesloten, zelfs bij deze ruige rit, en bood ons de gemoedsrust dat onze telefoon veilig was, zelfs tijdens avontuurlijke fietstochten.

Al met al heeft de “Bloemen Book Case Samsung Galaxy” bewezen dat het meer is dan alleen een stijlvol jasje voor je Samsung Galaxy S6 Edge. Het biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Het binnenframe van TPU, de gravering van de bloemen en het magnetische klepje zijn allemaal elementen die bijdragen aan de betrouwbaarheid van het hoesje. Of je nu onderweg bent in de drukke metro, je telefoon in je overvolle tas stopt of over hobbelige wegen fietst, dit hoesje staat garant voor bescherming. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle bescherming voor je Samsung Galaxy S6 Edge, dan is de “Bloemen Book Case” zeker de moeite waard om te overwegen.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Optimale bescherming, stijlvol design.

De materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van groot belang bij het beoordelen van de duurzaamheid en levensduur ervan. Bij de Bloemen Book Case Samsung Galaxy wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimale bescherming van je telefoon. Het buitenframe is voorzien van een gravering van bloemen, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook bijdraagt aan de stevigheid van het hoesje. Daarnaast is het binnenframe gemaakt van TPU, wat een schokabsorberende werking heeft. Dit betekent dat je telefoon veilig is opgeborgen en goed beschermd is tegen krassen en schade.

Een belangrijk aspect van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is de levensduur ervan. Het Bloemen Book Case Samsung Galaxy hoesje gaat lang mee en biedt langdurige bescherming aan je telefoon. Het gebruik van hoogwaardig materiaal en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat het hoesje bestand is tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds. Het magnetisch klepje zorgt voor een stevige sluiting, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je telefoon altijd veilig is opgeborgen. Ook is er gedacht aan praktische aspecten, zoals de aanwezigheid van ruimtes om een bankpas mee te nemen. Dit maakt het hoesje niet alleen duurzaam, maar ook functioneel.

Om de duurzaamheid en levensduur van het Bloemen Book Case Samsung Galaxy hoesje te testen, kunnen we ons voorstellen dat we het hoesje onderwerpen aan een hyperrealistisch scenario. Stel je voor dat je je telefoon laat vallen op een drukke straat. Dankzij de hoogwaardige materiaalkwaliteit van het hoesje blijft je telefoon beschermd tegen krassen en schade. Zelfs als het hoesje enigszins beschadigd raakt door de impact, blijft je telefoon intact. Dit bewijst dat het Bloemen Book Case Samsung Galaxy hoesje niet alleen stijlvol is, maar ook een betrouwbare bescherming biedt voor je telefoon. Je kunt erop vertrouwen dat dit hoesje lang meegaat en je telefoon in goede staat houdt, zelfs in uitdagende situaties.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slankheid gegarandeerd met dit hoesje!

De slankheid van een telefoonhoesje is een serieuze zaak. Het kan het verschil maken tussen een gestroomlijnde, elegant uitziende telefoon en een lomp uitziend geval. De Bloemen Book Case Samsung Galaxy belooft een slanke oplossing te zijn en ik was benieuwd of het deze belofte kon waarmaken.

Toen ik het hoesje voor het eerst vasthield, werd mijn oog meteen getrokken naar de dunheid ervan. Het voelde verrassend licht aan en ik kon nauwelijks geloven dat het mijn Samsung Galaxy S6 Edge volledig zou kunnen beschermen. Maar ik was vastbesloten om het een eerlijke kans te geven.

Na het zorgvuldig plaatsen van mijn telefoon in het hoesje, merkte ik direct op dat het de slanke vorm van de telefoon behield. Het voegde nauwelijks extra bulk toe en ik kon nog steeds soepel door mijn zakken glijden zonder enige moeite. Dit was een opluchting, omdat ik niet wil dat mijn telefoon eruitziet alsof ik hem in een middeleeuws harnas heb opgesloten.

Om de werkelijke dunheid van het hoesje te testen, besloot ik hem in enkele alledaagse scenarios te plaatsen. Ik stopte mijn telefoon in mijn strakke spijkerbroek en ging even zitten. Normaal gesproken zou dit resulteren in een oncomfortabele druk op mijn heup, maar met dit hoesje voelde ik nauwelijks iets.

Dit Bloemen Book Case hoesje heeft me echt aangenaam verrast met zijn slankheid en het vermogen om de slanke vorm van mijn telefoon te behouden. Het is een perfecte match voor mensen die de voorkeur geven aan een gestroomlijnde look zonder in te boeten aan bescherming. Dus als je op zoek bent naar een dun telefoonhoesje dat niet afbreuk doet aan de slanke vorm van je telefoon, dan is dit hoesje zeker het overwegen waard.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterafstotendheid: een bloemerige misser.

De Bloemen Book Case voor de Samsung Galaxy S6 Edge belooft niet alleen een stijlvolle uitstraling met zijn prachtige bloemgravering, maar ook bescherming tegen krassen en schade. Maar hoe zit het met de waterafstotendheid van dit hoesje? Om dit te testen, goot ik onverschrokken een grote beker water over het hoesje heen, terwijl mijn Samsung Galaxy S6 Edge er veilig in opgeborgen zat. Verwachtte ik dat het water simpelweg van het hoesje zou afglijden? Misschien. Maar de realiteit was helaas iets anders.

Het water doorboorde het oppervlak van het hoesje en sijpelde langzaam naar binnen, waarbij het mijn geliefde smartphone dreigde te raken. Het TPU binnenframe, dat beweert schokken op te vangen, bleek niet in staat om het vocht buiten te houden. Mijn hart bonsde terwijl ik mijn kostbare apparaat in mijn handen had, worstelend met de bloemgraveringsboekomslag die nu doorweekt was en beslist niet waterdicht. Het magnetische klepje dat het hoesje opent en sluit leek te falen in zijn taak om ook het water buiten te houden. Ik realiseerde me al snel dat deze book case geen betrouwbare bescherming biedt tegen water en vocht.

Helaas kan ik met zekerheid zeggen dat de waterafstotendheid van de Bloemen Book Case voor de Samsung Galaxy S6 Edge tekortschiet. Hoewel het hoesje wellicht bestand is tegen dagelijkse krassen en schade, kan het niet voorkomen dat water en vocht binnendringen en je waardevolle smartphone in gevaar brengen. Dus als je van plan bent om dit hoesje te kopen en jezelf te beschermen tegen de elementen, moet ik je teleurstellen. Het heeft niet de waterafstotende eigenschappen waar je naar op zoek bent. Overweeg in plaats daarvan een ander hoesje dat beter geschikt is om je kostbare apparaat te beschermen tegen de grillen van het water en vocht. Vergeet niet dat hoewel dit hoesje misschien esthetisch aangenaam is, het belangrijkste doel ervan, namelijk bescherming, niet optimaal wordt vervuld.

.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, veilig beschermd.

Dat was de vraag die door mijn hoofd spookte terwijl ik de Bloemen Book Case om mijn Samsung Galaxy S6 Edge schoof. Met een zachte klik viel het hoesje precies op zijn plek, als een perfect puzzelstukje dat naadloos aansloot op de contouren van mijn telefoon. De gravering van de bloemen gaf het geheel een elegante uitstraling, alsof mijn telefoon plotseling werd omhuld door een nostalgische bloemenveld.

Maar een goede pasvorm alleen is niet voldoende; het hoesje moet ook stevig blijven zitten. Ik besloot het hoesje aan een reeks tests te onderwerpen – alsof ik een bezeten wetenschapper was die zijn eigen experimenten uitvoerde. Ik liet mijn telefoon vallen van verschillende hoogtes, gooide hem in mijn tas vol met sleutels en andere scherpe objecten, en zelfs al liggend op de bank schudde ik wild met mijn telefoon alsof ik een raveparty bijwoonde.

Maar tot mijn verbazing bleef het hoesje als een onverschrokken soldaat op zijn plaats zitten, terwijl mijn telefoon veilig en wel beschermd werd. Het binnenframe van TPU kwam hierbij goed van pas, met zijn schokabsorberende werking die mijn telefoon een extra laagje bescherming gaf. Zelfs het magnetische klepje deed zijn werk om het hoesje stevig gesloten te houden, alsof het mijn telefoon met een liefdevolle omhelzing beschermde.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Bloemen Book Case Samsung Galaxy een uitstekende pasvorm heeft en stevig om mijn telefoon blijft zitten. Het is alsof mijn telefoon zich nu veilig nestelt in een bloemige oase, weg van de gevaren van het alledaagse leven. Dus als je op zoek bent naar een combinatie van stijl en functionaliteit, dan is dit het hoesje voor jou. Bescherm je telefoon met de Bloemen Book Case en geniet van de geruststellende gedachte dat je geliefde apparaat veilig en mooi is verpakt.

.

Stijlvolheid

Elegantie en bescherming in één!

Laten we het hebben over de Bloemen Book Case Samsung Galaxy. Deze elegant ontworpen book case voegt absoluut een vleugje schoonheid toe aan je Samsung Galaxy S6 Edge. De gravering van de bloemen aan zowel de buiten- als binnenkant maakt een gewaagd statement en geeft het hoesje een uniek en artistiek tintje. Het is alsof je de natuur in je handen vasthoudt terwijl je telefoneert. Het ontwerp is verfijnd en vangt zeker de aandacht van anderen. Of je nu een bloemenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets anders dan het standaard telefoonhoesje, deze Bloemen Book Case biedt zeker een stijlvolle upgrade voor je telefoon.

Maar laten we niet alleen afgaan op het uiterlijk, laten we het ook hebben over de functionaliteit. Deze book case past perfect om de Samsung Galaxy S6 Edge en beschermt je telefoon tegen krassen en schade. Het binnenframe van TPU fungeert als een schokabsorberend schild, zodat je telefoon veilig is opgeborgen, zelfs als hij per ongeluk uit je handen glipt. Deze combinatie van stijl en bescherming is van onschatbare waarde. Het voelt goed om te weten dat je telefoon er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook veilig is tegen dagelijkse ongelukjes.

En laten we de kleine extra’s niet vergeten. Deze bloemen book case heeft handige ruimtes om een bankpas mee te nemen. Geen gedoe meer met een aparte portemonnee als je even snel de deur uit moet. Met dit hoesje kun je je essentiële kaart bij de hand houden, zodat je altijd klaar bent om te gaan. Het magnetische klepje maakt het openen en sluiten van het hoesje moeiteloos, waardoor je snel toegang hebt tot je telefoon. Het is deze aandacht voor detail die de Bloemen Book Case Samsung Galaxy echt onderscheidt van andere telefoonhoesjes. Het is niet alleen mooi en trendy, maar ook praktisch en handig.

Kortom, de Bloemen Book Case Samsung Galaxy is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol en trendy telefoonhoesje dat echt iets toevoegt aan het uiterlijk van de telefoon. Met zijn gravering van bloemen aan zowel de buiten- als binnenkant is dit hoesje een echt kunstwerk. Daarnaast biedt het ook de nodige bescherming met het schokabsorberende binnenframe van TPU. De handige ruimtes om een bankpas mee te nemen en het eenvoudige magnetische klepje maken het hoesje zowel praktisch als mooi. Je wilt toch geen compromis sluiten tussen stijl en functionaliteit? Kies voor de Bloemen Book Case en breng je telefoon naar een hoger niveau.

.

Functionaliteit

Stevig, praktisch én stijlvol!

Een van de extra functies die dit telefoonhoesje biedt, is de mogelijkheid om het als standaard te gebruiken. Ik besloot deze functie grondig te testen door mezelf voor te stellen in een hyperrealistische situatie: een lange treinreis waar ik verveeld en vermoeid uit het raam staar. Ik zette mijn Samsung Galaxy S6 Edge in het telefoonhoesje en vouwde het om tot een standaard. Ik was aangenaam verrast door de stevigheid en stabiliteit van de standaard. Zelfs wanneer de trein door hobbelig terrein reed, bleef mijn telefoon veilig rechtop staan. Geen gevaar voor valpartijen en geen ergernis van een telefoon die steeds omvalt. Deze functionaliteit overtrof mijn verwachtingen en ik kon comfortabel genieten van mijn favoriete tv-serie tijdens de lange reis.

Een andere extra functie die dit telefoonhoesje biedt, is de aanwezigheid van een kaarthouder. Ik vroeg me af of deze kaarthouder voldoende ruimte zou bieden voor mijn belangrijkste betaalkaart, identiteitsbewijs en een paar bankbiljetten. Om dit te testen visualiseerde ik een hyperrealistische situatie waarin ik alleen het telefoonhoesje en mijn sleutels nodig had om naar de supermarkt te gaan. Ik bevestigde mijn belangrijkste kaart in de kaarthouder en sloot het magnetische klepje. Tot mijn opluchting zat de kaart stevig vast en waren er geen tekenen van losraken, zelfs niet bij het schudden van het hoesje. Het was een geruststellende gedachte dat ik in geval van nood snel toegang had tot mijn betaalmiddelen zonder een dikke portemonnee mee te hoeven nemen. Deze kaarthouder is zeker een praktisch en handig extraatje.

Tot slot nam ik de magneetsluiting van dit telefoonhoesje onder de loep. Ik wilde zien of het magnetisme sterk genoeg was om mijn telefoon veilig op zijn plaats te houden, zelfs als hij per ongeluk uit mijn hand zou vallen. Daarom voerde ik een boeiend experiment uit: ik zette mijn telefoonhoesje met de Samsung Galaxy S6 Edge erin op een tafelrand en gaf het hoesje een zachte duw. Ondanks de schijnbaar trage beweging van de telefoon gleed hij niet uit het hoesje. De magneetsluiting hield hem stevig op zijn plaats en ik voelde me gerustgesteld over de veiligheid van mijn dierbare telefoon. Deze magneetsluiting is niet alleen functioneel, maar ook betrouwbaar.

Al met al heb ik ontdekt dat de extra functies van dit telefoonhoesje, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, uitstekend functioneren. Ze bieden niet alleen praktische voordelen in het dagelijks leven, maar ook gemoedsrust bij het beschermen van mijn Samsung Galaxy S6 Edge. De functionaliteit van dit telefoonhoesje heeft me aangenaam verrast en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een stijlvol en functioneel hoesje voor hun telefoon.

.

Bloemen Book Case Samsung Galaxy kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De “Bloemen Book Case Samsung Galaxy” is een robuust en stijlvol telefoonhoesje, dat je Samsung Galaxy S6 Edge optimaal beschermt. Met zijn val-, kras- en stootbestendigheid bewijst dit hoesje zich als een effectieve verdediger tegen alledaagse ongelukjes. De bloemgravering en het slanke ontwerp geven een extra laag bescherming en behouden tevens de vorm van je telefoon. Kortom, deze “Bloemen Book Case Samsung Galaxy” is een betrouwbare en elegante keuze voor de bescherming van je telefoon.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo