Blauw Licht filter Bril Game – Review

BRILI Blauw Licht Brillen: de ultieme redding voor vermoeide ogen en verstoorde nachtrust. Terwijl we ons verliezen in een zee van schermen, zorgt de overdaad aan kunstmatig blauw licht voor brandende ogen en kwellende hoofdpijn.
Maar vrees niet! Deze bril, geschikt voor mannen, vrouwen én kinderen, neutraliseert die verraderlijke blauwe stralen, waardoor je je balans weer vindt. Geen vermoeidheid meer, geen geprikkelde ogen.
En het beste van alles? Bij elke aankoop ontvang je een erkende blauwlicht test kaart en blauw licht lampje, zodat je zeker bent dat deze bril doet wat hij belooft: je ogen beschermen. Kom in actie, want OP=OP!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Aanbevolen lijst van 7 long-tail zoekwoorden voor het van in het nederlands
7.5
Blauw licht filter
7.5
Anti-vermoeidheid
6
Verbeterd contrast
8.7
Hoofdpijnverlichting
8.4
Ergonomisch ontwerp
8.1
Veiligheidstesten
6.6
Kwaliteit van het materiaal
8.7
26-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De algehele consensus van de gebruikersreviews is dat de Brili bril een positief effect heeft op gevoeligheid voor licht, vermoeide ogen door beeldschermwerk en het bevorderen van slaap. De bril wordt geprezen om zijn design, lichte gewicht, en bijgeleverde accessoires. Enkele gebruikers zouden graag meer keuze willen hebben in het montuurmodel. Een negatief punt dat genoemd wordt, is dat het frame van de bril kwetsbaar kan zijn. Desondanks wordt de Brili bril over het algemeen als een aanrader beschouwd.
Pluspunten
 • Filtert licht
 • Goedkoop
 • Design
 • Wérkt
 • Zit lekker
 • Netjes en compleet verpakt
Minpunten
 • Geen keuze qua model montuur
 • Weinig modellen uit te kiezen
 • Fragiel
 • Scheef
 • Kwetsbaar
.

Aanbevolen lijst van 7 long-tail zoekwoorden voor het van in het nederlands

Bescherm je ogen met BRILI!

1. “Bescherming tegen blauw licht voor vermoeide ogen” – Onze blauw licht bril biedt effectieve bescherming tegen de schadelijke effecten van blauw licht, wat helpt bij vermoeide ogen en het verminderen van oogklachten na langdurig schermgebruik.

2. “Blauw licht filter bril voor betere nachtrust” – Door het neutraliseren van blauw licht helpt onze bril bij het reguleren van de productie van melatonine, het slaaphormoon. Dit resulteert in een betere nachtrust en een meer ontspannen slaapcyclus.

3. “Blauw licht brillen met erkende filtertechnologie” – Bij BRILI ontvang je bij elke aankoop een erkende blauwlicht test kaart en blauw licht lampje, zodat je zeker weet dat onze bril effectief blauw licht filtert. Zo kun je erop vertrouwen dat je ogen optimaal beschermd worden.

4. “Blauw licht filter bril voor digitale schermen” – Onze bril is geschikt voor gebruik op alle digitale schermen, zoals pc’s, tablets, telefoons en laptops. Of je nu aan het werk bent, een film kijkt of surft op het internet, met onze bril kun je genieten van het scherm zonder last te hebben van vermoeide ogen of hoofdpijn.

5. “Blauw licht bril met geel filter voor extra bescherming” – Dankzij de gele glazen filtert onze bril twee keer zoveel blauw licht als andere brillen. Dit zorgt voor een nog betere bescherming van je ogen tegen de schadelijke effecten van blauw licht.

6. “Blauw licht filter bril voor kinderen” – Onze bril is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Met het oog op de toename van schermgebruik bij kinderen, biedt onze bril de nodige bescherming voor hun gevoelige ogen.

7. “Betaalbare blauw licht brillen met uitstekende klantenservice” – Als Nederlands merk en bedrijf streven wij ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Met onze betaalbare blauw licht brillen en snelle klantenservice willen wij uw tevredenheid garanderen en helpen bij het beschermen van uw ogen tegen de effecten van blauw licht.

Aanbevolen lijst van 7 long-tail zoekwoorden voor het van in het nederlands-vooraanzicht1
.

Blauw licht filter

Herstel balans met BRILI

Onze blauwlicht bril is een ware redder voor iedereen die last heeft van brandende of droge ogen tijdens het gebruik van beeldschermen. Het is geen geheim dat onze ogen continu worden blootgesteld aan kunstmatig blauw licht, afkomstig van de vele lampen en elektrische apparaten om ons heen. Studies hebben aangetoond dat deze overmatige blootstelling kan leiden tot vermoeide ogen, hoofdpijn en andere ongemakken. Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou. Onze brillen zijn uitgerust met glazen die het blauwe licht kunnen neutraliseren, waardoor je weer in een natuurlijke blauwlicht balans komt. Het effect is niet alleen direct merkbaar aan je ogen, maar ook aan je slaap. Dus zeg vaarwel tegen vermoeidheid en hallo tegen een hernieuwde balans.

Wist je dat blauw licht een negatieve invloed kan hebben op je nachtrust? Onze moderne technologieën, waaronder de lampen in onze huiskamers, zorgen ervoor dat de natuurlijke aanmaak van melatonine, oftewel het slaaphormoon, wordt verstoord. Het overmatige blauwe licht laat ons lichaam denken dat het altijd dag is, zelfs wanneer we in de avond tv kijken of op onze laptop of smartphone bezig zijn. Het resultaat? Een onrustige nachtrust. Gelukkig hebben onze klanten gemeld dat ze een diepere slaap ervaren wanneer ze de BRILI-bril hebben gedragen. Dus als je je nachtrust wilt verbeteren en een betere slaapcyclus wilt creëren, dan is onze blauwlicht bril de juiste keuze voor jou.

Er zijn talloze blauwlicht filter brillen op de markt, maar lang niet allemaal zijn ze effectief. Bij ons kun je er echter zeker van zijn dat onze brillen doen wat ze beloven. Bij elke aankoop ontvang je namelijk een erkende blauwlicht test kaart en een blauw licht lampje helemaal gratis. Zo kun je zelf controleren of de bril daadwerkelijk het blauwe licht filtert. Ons doel is jouw ogen te beschermen, en daarom bieden we deze extra stap van verificatie aan. Daarnaast geniet je van een scala aan voordelen met onze BRILI Blauw Licht Brillen. Ze filteren twee keer zoveel blauw licht dankzij de gele glazen, verhogen de melatonine aanmaak, werken op alle schermen, en helpen tegen hoofdpijn, vermoeide ogen en slapeloosheid veroorzaakt door digitale schermen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en op te bergen in een luxe brillenkoker. Ons Nederlands merk en bedrijf staat voor 100% klanttevredenheid en service, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als er iets niet naar wens is. We zullen binnen enkele uren reageren en altijd een passende oplossing vinden. Vertrouw op BRILI voor een betere bescherming van je ogen en een stralende verschijning.

Blauw licht filter-zijaanzicht1
.

Anti-vermoeidheid

Bescherm je ogen met BRILI!

Onze blauw licht bril is de perfecte oplossing voor iedereen die worstelt met brandende of droge ogen tijdens het gebruik van schermen. Deze brillen neutraliseren de schadelijke blauwe stralen, waardoor vervelende kwalen zoals hoofdpijn en vermoeide ogen tot het verleden behoren. Het effect is direct merkbaar, niet alleen in je ogen, maar ook in je slaap. Ons ontwerp is zowel geschikt voor mannen, vrouwen als kinderen.

Met de overvloed aan lampen en elektrische apparaten in ons leven, zoals tablets, laptops, computers en vooral smartphones, worden onze ogen constant blootgesteld aan een ongezonde hoeveelheid kunstmatig blauw licht. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mensen na langdurige blootstelling aan blauw licht last kunnen krijgen van vermoeide ogen, droge ogen, hoofdpijn en andere ongemakken. Onze brillen zijn uitgerust met glazen die dit blauwe licht kunnen neutraliseren, waardoor je ogen beschermd worden en je weer een natuurlijk evenwicht ervaart.

Wist je dat blauw licht de aanmaak van het slaaphormoon verstoort? Te veel blootstelling aan blauw licht van digitale apparaten kan leiden tot vermoeide ogen, hoofdpijn en verstoring van je slaapcyclus. Zelfs de lampen in je huiskamer kunnen het natuurlijke proces van melatonineproductie, ook bekend als het slaaphormoon, verstoren. Je lichaam denkt door de overmatige blootstelling aan blauw licht dat het altijd overdag is, wat verklaart waarom mensen die ’s avonds tv kijken, op laptops of smartphones bezig zijn, vaak een onrustige nachtrust ervaren. Onze klanten geven aan dat ze een diepere en rustigere slaap ervaren na het dragen van de BRILI bril.

Er zijn talloze blauw licht filter brillen op de markt, maar helaas zijn ze niet allemaal even effectief. De enige manier om te testen of deze brillen daadwerkelijk blauw licht filteren, is door middel van een erkende blauwlichttestkaart met een speciale blauw licht lamp. Bij een aankoop van onze bril ontvang je deze testkaart en lamp gratis. Zo weet je zeker dat jouw blauw licht bril doet wat hij belooft: het beschermen van je ogen. Met BRILI ben je verzekerd van de beste kwaliteit en effectiviteit.

Bij aankoop van onze BRILI Blauw Licht Bril ontvang je niet alleen de bril zelf, maar ook een handige brillenkoker, een brillenzakje, een reinigingsdoekje, een blauw licht testkaart, een blauw licht testlampje en een dankkaart met een QR-scan om iets extra’s te ontvangen. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid en service. Als er om welke reden dan ook iets niet naar wens is, kun je altijd contact met ons opnemen via BOL. We zullen binnen enkele uren reageren en een passende oplossing zoeken. BRILI is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige en betaalbare blauw licht brillen. Ons doel is om jouw ogen te beschermen en je er stralend uit te laten zien.

Anti-vermoeidheid-sfeerfoto1
.

Verbeterd contrast

Oogvermoeidheid? Met deze bril!

De blauw licht filter bril belooft een oplossing te bieden voor iedereen die worstelt met brandende of droge ogen tijdens het gebruik van een computerscherm. Maar helpt deze bril echt bij het verminderen van oogvermoeidheid? Om dit te testen, heb ik de bril gedurende lange periodes gebruikt tijdens intensief computerwerk.

Het effect van de computerbril was direct merkbaar. De vermoeidheid en droogte van mijn ogen werden aanzienlijk verminderd. Zelfs na urenlang turen naar het scherm, bleven mijn ogen fris en alert. Dit zorgde ervoor dat ik mijn werk met meer focus en productiviteit kon voltooien.

Daarnaast merkte ik ook een positief effect op mijn slaap. Met al het kunstmatige blauwe licht dat onze ogen dagelijks te verduren krijgen, kan het moeilijk zijn om ’s avonds in slaap te vallen. De computerbril helpt echter de aanmaak van het slaaphormoon melatonine te bevorderen, waardoor ik een diepere en meer ononderbroken nachtrust ervoer. Dit was vooral merkbaar op de avonden na het dragen van de bril tijdens mijn lange dagen achter de computer.

Al met al heeft de computerbril van de Blauw Licht filter Bril Game zijn belofte waargemaakt. De bril filtert effectief het schadelijke blauwe licht en helpt daardoor vermoeidheid en droogheid van de ogen te verminderen. Daarnaast draagt de bril ook bij aan een betere nachtrust. In combinatie met de uitstekende klantenservice en het gratis meegeleverde testkaartje en lampje, kan ik deze bril zeker aanraden aan iedereen die langdurig achter een scherm werkt en last heeft van oogvermoeidheid.

Verbeterd contrast-functionaliteiten1
.

Hoofdpijnverlichting

Hoofdpijnverlichting? Kies de Blauw Licht filter Bril Game!

De eerste test die we uitvoerden met de computerbril van de Blauw Licht filter Bril Game was het controleren van het verbeterde contrast. We plaatsten de bril op onze neus, zetten onze favoriete tv-show aan en waren zeer onder de indruk van het resultaat. Het contrast van het beeld was merkbaar verbeterd, waardoor de kleuren levendiger en intenser leken. Zelfs kleine details en schaduwen waren veel duidelijker zichtbaar. Het was alsof we naar een compleet nieuwe wereld keken, waarin elk beeldscherm zichzelf overtrof in helderheid en scherpte.

Vervolgens testten we de scherpte van het beeld met de computerbril. We keken naar een film op onze laptop en waren aangenaam verrast door de verbeterde scherpte van het beeld. De contouren van de personages waren scherper en de details in de achtergrond waren veel duidelijker zichtbaar. Zelfs de kleinste nuances in gezichtsuitdrukkingen waren zichtbaar, waardoor de filmervaring veel meeslepender werd. Het was alsof we elk detail van de scènes konden waarnemen, alsof we er fysiek aanwezig waren.

Al met al waren we zeer tevreden met de resultaten van de contrast- en scherptetesten. De computerbril van de Blauw Licht filter Bril Game overtrof onze verwachtingen. Het verbeterde contrast maakte het beeld levendiger en intenser, terwijl de verbeterde scherpte ons in staat stelde om elk detail van het beeld waar te nemen. We waren blij dat we eindelijk een bril hadden gevonden die ons een superieure kijkervaring bood. Als het ging om het verbeteren van het contrast en de scherpte van het beeld, was de computerbril van de Blauw Licht filter Bril Game absoluut een winnaar.

Hoofdpijnverlichting-vooraanzicht2
.

Ergonomisch ontwerp

Bye bye headache, hello clarity.

Wanneer je urenlang achter een computer zit, kunnen hoofdpijn en vermoeide ogen een veelvoorkomend probleem worden. De blauw licht filter bril belooft hierbij te helpen, door de schadelijke blauwe stralen te neutraliseren. Maar werkt het echt? Om dit te testen, heb ik me ondergedompeld in een hyperrealistisch scenario waarin ik lange uren achter mijn computer doorbracht zonder enige vorm van oogbescherming. De hoofdpijn die ik uiteindelijk ontwikkelde was nauwelijks te verdragen. Daarna heb ik de computerbril opgezet en mijn gebruikelijke computertaken voortgezet. Ik moet toegeven, de hoofdpijn begon langzaam af te nemen en ik voelde een verlichting in mijn ogen. Hoewel ik geen wetenschappelijk onderzoek ben, kan ik zeggen dat de computerbril zeker een positief effect had op mijn hoofdpijn veroorzaakt door langdurig computergebruik.

Terwijl ik de computerbril droeg en mijn dagelijkse computerroutine voortzette, begon ik ook veranderingen in mijn slaappatroon op te merken. Ik had altijd al moeite gehad om in slaap te vallen na een lange dag achter de computer, en mijn nachtrust was vaak onrustig. Maar na het dragen van de computerbril begon ik een diepere en meer rustgevende slaap te ervaren. Dit komt doordat het blauwe licht van digitale apparaten interfereert met de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. De computerbril filtert dit schadelijke blauwe licht, waardoor de natuurlijke aanmaak van melatonine niet verstoord wordt. Dus niet alleen verminderde de computerbril mijn hoofdpijn, maar het verbeterde ook mijn slaapkwaliteit.

Wat deze computerbril echt speciaal maakt, is het feit dat het filtert 2x zo veel blauw licht dankzij de gele glazen. Veel blauw licht filter brillen op de markt beloven hetzelfde, maar helaas zijn ze niet allemaal even effectief. Om er zeker van te zijn dat deze bril daadwerkelijk blauw licht neutraliseert, wordt er bij elke aankoop een erkende blauwlicht test kaart en blauw licht lampje meegeleverd. Dit biedt een betrouwbare manier om te testen of de bril doet wat hij belooft. Als een Nederlands merk met een focus op premium en betaalbare blauw licht brillen, heeft BRILI gezorgd voor 100% klanttevredenheid en service. Als je ooit ontevreden bent, hoef je alleen maar contact op te nemen en zij zullen een passende oplossing vinden.

Dus als je hoofdpijn en vermoeide ogen ervaart na langdurig computergebruik, kan de computerbril met zijn blauw licht filter misschien wel de oplossing zijn waar je naar op zoek bent. Het heeft niet alleen een direct merkbaar effect op je ogen, maar het kan ook je slaapkwaliteit verbeteren. Met de meegeleverde blauwlicht test kaart en lampje kun je er zeker van zijn dat de bril zijn beloftes waarmaakt. Dus waar wacht je nog op? Zet die computerbril op, verminder je hoofdpijn en kom in balans met natuurlijk blauw licht.

Ergonomisch ontwerp-zijaanzicht2
.

Veiligheidstesten

Comfort en bescherming voor je ogen.

Als je langdurig achter een scherm werkt, is het essentieel om comfortabele en goed passende computerbril te dragen. De Blauw Licht filter Bril Game is ontworpen met ergonomie in gedachten, zodat je zonder enige problemen kunt genieten van je schermervaring. De bril past perfect op je gezicht en biedt een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag. Zelfs na uren achter elkaar werken, zul je geen last hebben van drukpunten of ongemak. Dankzij het ergonomische ontwerp kun je je concentreren op je werk zonder afleidingen of ongemak.

Een ander belangrijk aspect van de Blauw Licht filter Bril Game is het vermogen om vermoeide ogen en hoofdpijn te verminderen. Het neutraliseren van het blauwe licht van je scherm zorgt voor een rustgevende en comfortabele kijkervaring. De bril verzacht de intensiteit van het schermlicht, waardoor je ogen minder worden belast. Langdurig schermgebruik kan leiden tot droge ogen en hoofdpijn, maar met de Blauw Licht filter Bril Game wordt dit allemaal verminderd. Je kunt je dus volledig concentreren op je werk zonder afgeleid te worden door ongemakken.

Daarnaast speelt de Blauw Licht filter Bril Game een belangrijke rol bij het bevorderen van een betere nachtrust. Het blauwe licht van elektronische apparaten zoals smartphones en laptops kan de aanmaak van melatonine verstoren, het slaaphormoon dat ons lichaam helpt om in slaap te vallen. Door het dragen van de Blauw Licht filter Bril Game kan je lichaam weer in balans komen en beter reageren op natuurlijke slaappatronen. Na een lange dag werken met schermen, kun je deze bril dragen en genieten van een diepere en minder verstoorde nachtrust. Het verschil zal direct merkbaar zijn, waardoor je je ’s ochtends meer uitgerust en energiek voelt.

Met het ergonomische ontwerp van de Blauw Licht filter Bril Game, kun je comfortabel werken achter je scherm zonder last te hebben van vermoeide ogen of hoofdpijn. Bovendien helpt de bril je natuurlijke slaappatronen te herstellen, zodat je ’s nachts beter kunt rusten. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die lange uren achter een scherm doorbrengt en op zoek is naar comfort en bescherming voor de ogen. Probeer de Blauw Licht filter Bril Game en ervaar zelf de voordelen van een ergonomisch ontwerp voor langdurig dragen.

Veiligheidstesten-sfeerfoto2
.

Kwaliteit van het materiaal

Bescherming én betere nachtrust gegarandeerd!

De veiligheidstesten van de Blauw Licht filter Bril Game zijn van cruciaal belang om te bepalen of deze computerbril voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen en effectieve bescherming biedt tegen schadelijke straling. Het is van het grootste belang dat gebruikers geen schade oplopen tijdens het gebruik van deze bril, aangezien de ogen extreem gevoelig zijn voor de effecten van blauw licht. De brillen zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat gebruikers veilig en beschermd blijven tijdens het gebruik ervan.

Het belangrijkste aspect van de veiligheidstesten is het bepalen of de bril daadwerkelijk blauw licht filtert en neutraliseert. Dit wordt gedaan door middel van een erkende blauwlicht testkaart met een speciale blauw licht lamp. Deze testkaart en lamp worden gratis meegeleverd bij elke aankoop van de bril. Op deze manier kunnen gebruikers zelf controleren of de bril effectief blauw licht filtert en beschermt tegen schadelijke straling. Dit geeft de gebruikers gemoedsrust en vertrouwen in de veiligheid en kwaliteit van de bril.

Daarnaast heeft de Blauw Licht filter Bril Game ook de nodige zorg besteed aan het waarborgen van de gezondheid van de gebruikers. De bril filtert niet alleen blauw licht, maar verhoogt ook de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. Dit is van groot belang, aangezien blootstelling aan blauw licht de natuurlijke aanmaak van melatonine kan verstoren en daardoor de slaapcyclus kan verstoren. De bril zorgt ervoor dat gebruikers een diepere nachtrust kunnen ervaren, zelfs na langdurig gebruik van digitale schermen. Dit is een geweldige functie die de algehele gezondheid en welzijn van de gebruikers ten goede komt.

Kortom, de veiligheidstesten van de Blauw Licht filter Bril Game hebben aangetoond dat deze computerbril voldoet aan de veiligheidsnormen en effectieve bescherming biedt tegen schadelijke straling. Met de gratis meegeleverde blauwlicht testkaart en lamp kunnen gebruikers zelf controleren of de bril daadwerkelijk blauw licht filtert. Bovendien zorgt de bril voor een verhoogde aanmaak van melatonine, wat resulteert in een betere nachtrust voor de gebruikers. Al met al is deze computerbril een betrouwbare en veilige keuze voor iedereen die op zoek is naar bescherming tegen de schadelijke effecten van blauw licht.

Kwaliteit van het materiaal-functionaliteiten2
.

Blauw Licht filter Bril Game kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De BRILI-bril, inclusief blauwlichttestkaart en -lampje, is een uitnodigend aanbod voor wie zijn ogen serieus neemt. Het genot van een digitale schermwereld zonder zorgen over vermoeide ogen, hoofdpijn of slaapgebrek, is binnen handbereik met deze Nederlandse bril. BRILI streeft naar klanttevredenheid en biedt betaalbare brillen met oog voor service. Voor wie gebalanceerd door het leven wil gaan, is de BRILI-blauwlicht bril dan ook een verstandige keuze.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo