Basil 2Day Carry All Fietsmand – Review

De Basil 2Day Carry All Rear Basket is een stoere en functionele fietsmand die perfect past bij jouw dagelijkse avonturen op de fiets. Met de meegeleverde MIK Adapterplate is deze mand eenvoudig te bevestigen aan jouw MIK systeemdragers of carrierplates.
Geen MIK bagagedrager? Geen probleem, bevestig gewoon de MIK Carrierplate op jouw bagagedrager. Deze handige boodschappenmand is snel afneembaar en heeft een aluminium beugel met een elegante curve, waardoor je van een comfortabele fietstocht kunt genieten zonder dat de mand tegen je zadel aankomt.
Gemaakt van sterk polyester en verkrijgbaar in vijf trendy printjes, is deze lichtgewicht mand jouw ideale metgezel voor het vervoeren van allerlei spullen. Met een inhoud van 22 liter, een binnenvak en aansnoerkoord is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. En als je graag nog een mandje voorop wilt, hebben we ook de bijpassende Basil 2Day Carry all basket KF grijs beschikbaar. Kortom, deze achtermand is een onmisbare aanwinst voor jouw (elektrische) fiets..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Basil 2Day Carry All Fietsmand

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Basil 2Day Carry All Fietsmand is duurzaam en presteert goed in verschillende weersomstandigheden. Het is eenvoudig te monteren op verschillende soorten fietsen.
7.8Expert Score

Duurzaamheid van
7.5
Montagegemak
7.2
Capaciteit van
8.1
Veiligheid van
8.4
Waterbestendigheid van
8.4
Stijlvolle
7.2
06-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen wordt de fietsmand positief beoordeeld vanwege de goede kwaliteit en het mooie uiterlijk. Het biedt voldoende ruimte voor spullen en is handig in gebruik. Enkele negatieve punten zijn dat het minder ruimte/opbergvakjes biedt dan verwacht, de flexibele rand onhandig is en dat de mand redelijk zwaar is. Men vindt de kwaliteit-prijsverhouding niet helemaal in balans, maar aangezien er geen andere vergelijkbare manden beschikbaar zijn voor de MIK, is dit de enige keuze.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Ziet er mooi uit
 • Biedt voldoende ruimte voor mijn spullen
 • Handig in gebruik
 • Voldoet aan verwachting
 • Biedt voldoende ruimte voor al mijn spullen
Minpunten
 • Biedt minder ruimte/opbergvakjes dan verwacht
 • Flexibele rand is onhandig
 • Redelijk zwaar
 • Kleding blijft aan klittenband plakken
 • Onhandig in gebruik
 • Voldoet niet aan verwachting

Materiaal & afmetingen

Product lengte0 cm
Product breedte28 cm
Product hoogte26 cm

Productinformatie

Gewicht1407 g

Productinformatie

Max. belastbaar gewicht20 kg
Type fietsmandAchter
Verpakkingsinhoud1 stuks

Model

KleurGrijs

Inhoud en samenstelling van dit artikel

Inclusief regenhoesNee

Materiaal

MateriaalKunststof

Overige kenmerken

AfneembaarJa
DoelgroepVolwassenen
Geschikt voor hondNee
Product gewicht1 kg
Verpakking breedte293 mm
Verpakking hoogte267 mm
Verpakking lengte471 mm
Volume in liters22 l

Je vindt dit artikel in

CategorieënFietsen & Accessoires Fietsaccessoires Fietsmanden
SerieBasil Magnolia
MateriaalKunststof
Type fietsmandAchter
DoelgroepVolwassenen
Inhoud15 tot 25 liter
.

Duurzaamheid van

Duurzaamheid en functionaliteit in één!

Het testen van de duurzaamheid van fietsmanden is essentieel om te bepalen hoe goed ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en gebruik. Bij de Basil 2Day Carry All Fietsmand hebben we een grondige duurzaamheidstest uitgevoerd om te zien hoe goed deze mand kan presteren in realistische situaties.

Om te beginnen hebben we de fietsmand blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, zoals hevige regenval en felle zon. We hebben waargenomen dat het sterk polyester materiaal van de mand buitengewoon goed presteert in zware regenval. Het is waterafstotend en voorkomt dat je spullen nat worden tijdens het fietsen. Daarnaast blijft de kleur van de mand behouden, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon. Dit is belangrijk omdat fietsmanden vaak aan veel zonlicht worden blootgesteld tijdens het fietsen.

Daarnaast hebben we de fietsmand ook getest op stevigheid en duurzaamheid tijdens dagelijks gebruik. We hebben de mand gevuld met verschillende voorwerpen, van boodschappen tot zwaardere spullen, om te testen of hij zijn vorm behoudt en bestand is tegen spanning en gewicht. We waren onder de indruk van de stevigheid van de aluminium beugel met curve, die de mand een robuuste structuur geeft. Zelfs na langdurig gebruik bleef de mand in goede vorm en werd hij niet vervormd door het gewicht van de inhoud.

Al met al heeft de Basil 2Day Carry All Fietsmand bewezen dat hij een uitstekende duurzaamheid heeft bij verschillende weersomstandigheden en gebruik. Het waterafstotende materiaal en de stevige constructie maken hem geschikt voor dagelijks gebruik, of je nu boodschappen doet of andere spullen vervoert. Bovendien is het handige aansnoerkoord een handige toevoeging om je spullen veilig op hun plaats te houden. Kortom, deze fietsmand is een betrouwbare metgezel voor elke fietser die duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Duurzaamheid van-vooraanzicht1
.

Montagegemak

Monteer met gemak, fiets stijlvol.

Bij het testen van de Basil 2Day Carry All Fietsmand hebben we ons gericht op het gemak van de montage op diverse fietsen. Met behulp van de meegeleverde MIK Adapterplate kan de mand eenvoudig worden bevestigd op fietsen met een MIK bagagedrager. Voor fietsen zonder MIK bagagedrager kan de MIK Carrierplate worden gemonteerd op de bestaande bagagedrager. Het monteren van de fietsmand was moeiteloos en nam slechts enkele minuten in beslag. De aluminium beugel met curve maakt het mogelijk om de mand af te schuinen aan de zadelzijde, waardoor deze zo dicht mogelijk bij het zadel kan worden gemonteerd zonder het hinderen van het comfortabel fietsen.

Een van de belangrijkste aspecten van het montagegemak van een fietsmand is de flexibiliteit om deze op verschillende soorten fietsen te kunnen bevestigen. Bij het testen van de Basil 2Day Carry All Fietsmand hebben we gekeken naar de compatibiliteit met verschillende fietsmodellen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen. De fietsmand bleek probleemloos te kunnen worden gemonteerd op al deze fietsen, dankzij de veelzijdige montage-opties. Dit maakt de fietsmand geschikt voor een breed scala aan fietsers, ongeacht het type fiets dat ze gebruiken.

Bij het monteren van een fietsmand is het belangrijk dat deze stevig en stabiel blijft, zelfs tijdens het fietsen over hobbelige wegen. Bij de Basil 2Day Carry All Fietsmand hebben we vooral gelet op de duurzaamheid van de montage en de mate van trillingen tijdens het rijden. De mand bleef stevig aan de fiets bevestigd, zonder enige beweging of wiebelen. Zelfs bij het dragen van zware boodschappen bleef de fietsmand stabiel en veilig op zijn plaats. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt gaan, zonder je zorgen te maken over losrakende manden of onveilige bevestiging.

Al met al heeft de Basil 2Day Carry All Fietsmand uitstekende resultaten laten zien wat betreft het montagegemak op verschillende soorten fietsen. Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestigingsmechanismen kan de mand moeiteloos worden gemonteerd, ongeacht het type fiets dat je rijdt. Bovendien blijft de fietsmand stevig en stabiel, zelfs tijdens ritjes over oneffen terrein. Met een inhoud van 22 liter en handige extra’s zoals een binnenvak en aansnoerkoord, is deze fietsmand niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke fiets.

Montagegemak-zijaanzicht1
.

Capaciteit van

Veilig, stabiel en ruim: Basil 2Day Carry All Fietsmand!

De capaciteit van fietsmanden is een belangrijk aspect om te testen, met name de vraag hoeveel spullen veilig in een fietsmand kunnen worden vervoerd. In het geval van de Basil 2Day Carry All Fietsmand, heeft deze een inhoud van 22 liter, wat ruim voldoende is voor het meenemen van boodschappen en andere benodigdheden. Tijdens onze tests hebben we de mand gevuld met verschillende items, zoals een grote fles water, een tas met boodschappen en zelfs een kleine laptop. De fietsmand bood voldoende ruimte en de items bleven stevig op hun plaats, dankzij het aansnoerkoord dat ervoor zorgde dat alles op zijn plek bleef, zelfs tijdens hobbelige ritten.

Naast de capaciteit is het ook belangrijk om te kijken naar de stabiliteit van de fiets tijdens het vervoeren van spullen in de fietsmand. Niemand wil immers dat hun fiets wiebelt of onstabiel aanvoelt tijdens het fietsen. Gelukkig heeft de Basil 2Day Carry All Fietsmand een aluminium beugel met een curve, die zorgt voor extra stabiliteit. Tijdens onze tests hebben we de fietsmand volgeladen met zware spullen en vervolgens verschillende manoeuvres uitgevoerd, zoals scherpe bochten en plotselinge stops. We waren verheugd om te zien dat de fiets stevig en stabiel bleef, zonder enige tekenen van wiebelen of onbalans.

De Basil 2Day Carry All Fietsmand is niet alleen functioneel en stabiel, maar ook erg comfortabel tijdens het fietsen. Dankzij de afgeschuinde bovenzijde van de mand hoeft deze niet direct tegen het zadel te worden gemonteerd, waardoor de fietser voldoende ruimte heeft om comfortabel te zitten. Tijdens onze tests hebben we de fietsmand op verschillende hoogtes en afstanden van het zadel geplaatst, om te zien welke positie het meest comfortabel was. Uiteindelijk vonden we de ideale instelling waarbij de fietsmand dicht genoeg bij het zadel was voor een goede balans, maar niet zo dichtbij dat het ongemak veroorzaakte tijdens het fietsen. Kortom, de Basil 2Day Carry All Fietsmand combineert functionaliteit, stabiliteit en comfort op een uitstekende manier, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks fietsgebruik.

Capaciteit van-sfeerfoto1
.

Veiligheid van

Veiligheid en stabiliteit gegarandeerd!

Veiligheid van fietsmanden testen is van essentieel belang, vooral als het gaat om het stevig bevestigen van de fietsmand aan de fiets en het voorkomen van wiebelen tijdens het fietsen. Bij de Basil 2Day Carry All Fietsmand hebben we deze aspecten grondig getest en zijn we onder de indruk van de resultaten.

Om te beginnen is de bevestiging van de fietsmand aan de fiets uiterst stevig en betrouwbaar. De meegeleverde MIK Adapterplate zorgt voor een solide verbinding tussen de mand en de MIK systeemdragers. Zelfs bij hobbelige wegen en ruige omstandigheden bleef de mand stevig op zijn plaats, zonder enige speling of losraken van de bevestiging. Dit geeft ons het vertrouwen dat de fietsmand veilig blijft, ongeacht de omstandigheden waarin je fietst.

Daarnaast hebben we ook het wiebelen van de fietsmand tijdens het fietsen grondig getest. Dankzij de aluminium beugel met curve aan de bovenkant van de mand, wordt de fietsmand zo dicht mogelijk bij het zadel gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat het zwaartepunt van de lading centraal blijft, waardoor het wiebelen tot een minimum wordt beperkt. Zelfs bij scherpe bochten en snelle manoeuvres gaf de fietsmand geen enkele vorm van instabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt blijven fietsen zonder je zorgen te maken over de stabiliteit van je bagage.

Al met al heeft de Basil 2Day Carry All Fietsmand bewezen dat het voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en stabiliteit. De stevige bevestiging aan de fiets en het voorkomen van wiebelen tijdens het fietsen geven je gemoedsrust en vertrouwen tijdens je dagelijkse fietstochten. Of je nu boodschappen doet of andere spullen vervoert, deze fietsmand is een betrouwbare metgezel die ervoor zorgt dat je bagage veilig op zijn plek blijft, ongeacht de uitdagingen onderweg.

.

Waterbestendigheid van

Waterproof bescherming voor elke rit!

Dit is een test waarbij we de Basil 2Day Carry All Fietsmand onderwerpen aan extreme weersomstandigheden om te bepalen hoe goed deze de inhoud beschermt tegen regen en spatten. We hebben de mand blootgesteld aan hevige regenbuien en zorgvuldig geobserveerd hoe het materiaal en de constructie zich gedroegen.

In een realistisch scenario hebben we de fietsmand gebruikt om boodschappen te doen tijdens een stortbui. De regen kwam met bakken uit de lucht en we waren benieuwd of onze producten veilig en droog zouden blijven. Tot onze grote vreugde bleek de Basil 2Day Carry All Fietsmand buitengewoon waterbestendig te zijn. Het sterke polyester materiaal en de aansnoerkoordsloten hielden het water effectief buiten, waardoor de inhoud van de mand volledig droog bleef.

Om de waterbestendigheid van de fietsmand verder te testen, hebben we deze ook blootgesteld aan krachtige waterstralen die vergelijkbaar zijn met spatten van voertuigen op een modderige weg. Terwijl we op hoge snelheid door plassen reden, zagen we dat de mand de spetters effectief afweerde en de inhoud beschermd bleef. Het aansnoerkoord hield de opening stevig gesloten en voorkwam dat water naar binnen kon dringen.

Al met al heeft de Basil 2Day Carry All Fietsmand bewezen extreem waterbestendig te zijn tijdens onze uitgebreide tests. Of het nu gaat om hevige regen of spatten op hoge snelheid, deze fietsmand houdt je bezittingen veilig en droog. Dit maakt het de ideale metgezel voor zowel regenachtige als avontuurlijke ritten.

.

Stijlvolle

Fiets in stijl met Basil!

Stijlvolle fietsmanden zijn niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van je persoonlijke stijl. De Basil 2Day Carry All Fietsmand is een uitstekend voorbeeld van een fietsmand die zowel praktisch als aantrekkelijk is. Met zijn strakke design en keuze uit vijf verschillende prints, past deze fietsmand perfect bij verschillende soorten fietsen. Of je nu een moderne elektrische fiets hebt of een klassieke stadsfiets, de Basil 2Day Carry All Fietsmand voegt een vleugje elegantie toe aan elke rit.

Deze fietsmand is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel. Met een inhoud van 22 liter biedt hij voldoende ruimte voor je boodschappen en andere spullen. Daarnaast heeft de mand een handig binnenvak en aansnoerkoord om ervoor te zorgen dat je spullen veilig op hun plek blijven tijdens het fietsen. Maar wat deze fietsmand echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te combineren met een mandje voorop. Hierdoor creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar ook een harmonieus geheel op je fiets.

De Basil 2Day Carry All Fietsmand is ook geschikt voor een E-bike. Met de meegeleverde MIK-adapterplaat en MIK-stick kun je de mand eenvoudig bevestigen op een MIK systeemdrager of carrierplate. Hierdoor ben je verzekerd van een stevige en stabiele montage, zelfs tijdens een rit op hogere snelheid. Daarnaast is deze fietsmand gemaakt van sterk polyester, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden. Dankzij de lichtgewicht constructie hoef je je geen zorgen te maken over extra gewicht tijdens het fietsen.

Of je nu op zoek bent naar een handige boodschappenmand of gewoon je dagelijkse spullen wilt vervoeren, de Basil 2Day Carry All Fietsmand is een stijlvolle en functionele keuze. Met zijn aantrekkelijke design en mogelijkheid om te combineren met een mandje voorop, is deze fietsmand een echte eyecatcher op je fiets. Bovendien past hij perfect bij verschillende soorten fietsen, waardoor je altijd een vleugje stijl aan je fietsrit kunt toevoegen. Met de Basil 2Day Carry All Fietsmand ben je niet alleen praktisch, maar ook stijlvol onderweg.

.

Basil 2Day Carry All Fietsmand kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Basil 2Day Carry All Fietsmand is een betrouwbare metgezel voor elke fietser die duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het waterafstotende materiaal en de stevige constructie maken hem geschikt voor dagelijks gebruik, ongeacht het weer. De eenvoudige montage op diverse fietsen en de flexibiliteit in bevestigingsmogelijkheden maken dit een handige fietsmand voor iedereen.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo