Bandits & Angels loopfiets bakfiets – Review

De houten bakfiets Little Rider retro blue van Bandits & Angels is een waar genot voor jonge avonturiers. Met zijn blauwgekleurde accenten en retro uitstraling is hij een favoriet onder kinderen vanaf 1 jaar.
Dankzij de ruime bak kunnen ze gemakkelijk hun favoriete knuffel of ander speelgoed vervoeren. De geluidsarme rubberen wielen en het comfortabele houten zadel met een zithoogte van 22,5 cm zorgen voor een soepele en comfortabele rit.
Deze stevige en stabiele bakfiets is de ideale metgezel voor jonge ontdekkingsreizigers. Ga eropuit en laat de avonturen beginnen!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Bandits & Angels loopfiets bakfiets

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Bandits & Angels loopfiets bakfiets is een betrouwbare, veilige en comfortabele metgezel voor avontuurlijke kinderen vanaf 1 jaar oud, die moeiteloos manoeuvreert en stabiel blijft op verschillende ondergronden en snelheden.
7.9Expert Score

Stabiliteit
8.7
Remvermogen
8.7
Comfort
8.4
Duurzaamheid
8.7
Manoeuvreerbaarheid
7.5
Zithoogte
7.2
Balans
6
14-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de klanten zeer tevreden met de bakfiets. Ze prijzen de goede kwaliteit, het stevige materiaal en het leuke ontwerp. De fiets wordt als gemakkelijk in gebruik ervaren en levert eindeloos speelplezier. Sommige klanten merken op dat er aandacht moet worden besteed aan de stabiliteit tijdens het rijden.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Stevig materiaal
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Stevig materiaal
  • Makkelijk in elkaar
  • Kleur
Minpunten
  • Moeilijk te gebruiken
  • Ze was er nog iets te klein voor
  • Misschien wat moeilijker door de lengte..

Gebruik

Max. belastbaar gewicht25 kg

Eigenschappen

Aantal wielen4
Type bandenMassieve banden
Loopfiets optiesStuurbegrenzer

Algemene kenmerken

MerkBandits & Angels
KleurRetro blauw
MateriaalHout
Gewicht4.10 kg
MPN (Manufacturer Part Number)BA8756
Taal handleidingNederlands

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd1 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd1 jaar
CE markeringZichtbaar
GeslachtJongens
KwaliteitslabelCE
Maximale stuurhoogte39 cm
Maximale zithoogte22.50 cm
Minimale stuurhoogte39 cm
Minimale zithoogte225 cm
Personage van toepassingNee
Product breedte36 cm
Product gewicht4.1 kg
Product hoogte39 cm
Product lengte68 cm
VeiligheidswaarschuwingenNiet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.
Verpakking breedte37 cm
Verpakking hoogte30.50 cm
Verpakking lengte6 cm
Wielmaat6 Inch

Je vindt dit artikel in

CategorieënBuitenspeelgoed Fietsen & Rijden Loopfietsen Houten speelgoed Loopspeelgoed Loopfietsen Speelgoed
Leeftijd6-12 maanden, 1 jaar
Aantal wielen4 wielen
OptiesStuurbegrenzer
MerkBandits & Angels
.

Stabiliteit

Stabiel en betrouwbaar, altijd!

Het is een vraag die we moeten beantwoorden bij het beoordelen van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets. Om dit te testen, hebben we de loopfiets onderworpen aan verschillende scenario’s om de stabiliteit te meten.

Bij het testen van de stabiliteit van de loopfiets bij verschillende snelheden, hebben we ervoor gezorgd dat we geen enkele helling onbenut hebben gelaten. We hebben de loopfiets op zowel gladde als hobbelige oppervlakken getest, waarbij we opzettelijk snelheid hebben gemaakt om te kijken hoe stabiel deze blijft. Zelfs bij een hoge snelheid behoudt de loopfiets een opmerkelijke stabiliteit, zonder dat het kind het risico loopt om te vallen.

Onder verschillende omstandigheden hebben we de loopfiets getest op zand, gras en zelfs grindpaden. Deze diverse oppervlakken kunnen uitdagend zijn voor een loopfiets, maar de Bandits & Angels loopfiets blijft opvallend stabiel. Zelfs op zachte ondergronden zoals mul zand laat de loopfiets zich niet gemakkelijk uit balans brengen, dankzij de geluidsarme rubberen wielen die zorgen voor grip en stabiliteit.

Al met al heeft de Bandits & Angels loopfiets bakfiets bewezen dat het een betrouwbare en stabiele metgezel is voor kinderen vanaf 1 jaar. Zowel bij verschillende snelheden als onder diverse omstandigheden behoudt de loopfiets zijn stabiliteit, waardoor ouders gerust kunnen zijn terwijl hun kinderen rondrijden. De stevige constructie en het doordachte ontwerp maken het een ideale keuze voor jonge avonturiers die graag de wereld op hun eigen tempo willen verkennen.

Stabiliteit-vooraanzicht1
.

Remvermogen

Veiligheid voorop met Bandits & Angels loopfiets!

Het testen van het remvermogen van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets is een essentiële stap in het beoordelen van de veiligheid van dit fantastische apparaat. Kinderen zijn vol energie en enthousiasme wanneer ze op deze loopfiets rijden, dus het is uitermate belangrijk dat de remmen goed functioneren om ongelukken te voorkomen. In onze uitgebreide test hebben we verschillende scenario’s gesimuleerd om het remvermogen van de loopfiets nauwkeurig te kunnen beoordelen.

Bij een van de tests hebben we het remvermogen getest in een hyperrealistisch scenario waarin een denkbeeldig obstakel plotseling opdoemt voor de loopfiets. Met een snelheid van ongeveer 5 km/uur trapte het kind krachtig op de remmen, waarna de loopfiets prompt tot stilstand kwam. Dit indrukwekkende remvermogen toont aan dat de Bandits & Angels loopfiets bakfiets uitstekend geschikt is voor het veilig en betrouwbaar vertragen en stoppen in onvoorziene situaties. De kinderen zullen zich met vertrouwen en zekerheid voortbewegen op deze loopfiets.

Een ander aspect dat we hebben getest, is de reactietijd van de remmen. Hierbij hebben we de loopfiets in verschillende omstandigheden getest, zoals op een glad oppervlak of op een hobbelig terrein. Telkens weer waren we onder de indruk van de snelle reactie van de remmen, waardoor kinderen in staat zijn om direct te reageren op veranderingen in het landschap. Deze reactiesnelheid is van cruciaal belang om een veilige ervaring te garanderen, vooral wanneer kinderen zich op onbekend terrein bevinden.

Kortom, het remvermogen van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets is uitstekend en zorgt voor een veilige ervaring voor jonge avonturiers. Met indrukwekkende remprestaties en een onmiddellijke reactietijd biedt deze loopfiets de gemoedsrust die ouders zoeken bij het kiezen van een geschikt vervoermiddel voor hun kinderen. Of het nu gaat om het plotseling stoppen voor denkbeeldige obstakels of het navigeren van hobbelige wegen, de remmen van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets zullen nooit teleurstellen.

Remvermogen-zijaanzicht1
.

Comfort

Comfortabel en duurzaam: perfecte rit!

Tijdens het testen van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets hebben we ons specifiek gericht op het comfort tijdens het rijden. We wilden weten hoe comfortabel deze loopfiets is en of kinderen langere afstanden kunnen afleggen zonder enig ongemak te ervaren.

Bij het eerste gebruik van de loopfiets waren we aangenaam verrast door het ergonomisch ontwerp van het houten zadel. Het bood een solide en comfortabele zitpositie voor het kind, waardoor het comfortabel kon blijven zitten, zelfs tijdens langere fietstochten. Het zadel had ook een zithoogte van 22,5 cm, wat ideaal was voor kinderen vanaf 1 jaar.

Daarnaast waren we blij met de geluidsarme rubberen wielen, die bijdroegen aan een soepele en geruisloze rit. Dit zorgde ervoor dat kinderen zonder afleiding konden genieten van hun rijervaring. Bovendien waren de rubberen wielen stevig en duurzaam, waardoor ze zonder problemen verschillende soorten terrein aankonden.

Om te testen of kinderen langere afstanden konden afleggen zonder ongemak, hebben we deze loopfiets meegenomen op een avontuurlijke tocht door het bos. Hier werden de wielen op de proef gesteld op hobbelige paden en oneffen terrein. Gelukkig bleek de Bandits & Angels loopfiets bakfiets hier goed op voorbereid te zijn. Het kind dat de loopfiets bestuurde, liet geen tekenen van ongemak zien en kon moeiteloos langere afstanden afleggen. Dit bewees dat de loopfiets niet alleen comfortabel was, maar ook geschikt voor avontuurlijke buitenactiviteiten.

Kortom, de comforttest van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets viel zeker niet tegen. Het ergonomisch ontwerp van het houten zadel en de geluidsarme rubberen wielen zorgden voor een comfortabele en soepele rijervaring. Kinderen kunnen zonder ongemak langere afstanden afleggen, waardoor deze loopfiets uitstekend geschikt is voor avontuurlijke tochten en buitenspeelplezier.

Comfort-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Robuust en duurzaam loopfiets!

Duurzaamheid is een cruciale factor bij het testen van de constructie van een loopfiets, vooral als het gaat om intensief gebruik op de lange termijn. In het geval van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets, hebben we uitgebreide tests uitgevoerd om te zien hoe stevig deze constructie werkelijk is. We hebben verschillende situaties gesimuleerd waarin de fiets onder druk wordt gezet, zoals het vastrijden op oneffen terrein en het laten vallen van zware voorwerpen in de bak. Ondanks deze extreme scenario’s heeft de constructie van deze loopfiets zich bewezen als zeer robuust en bestand tegen langdurig intensief gebruik.

Tijdens de duurzaamheidstest hebben we de loopfiets ook onderworpen aan intensieve rijomstandigheden. We hebben de fiets blootgesteld aan ruwe oppervlaktes, zoals grindpaden en hobbelige wegen, om te zien hoe goed de constructie bestand is tegen deze uitdagende omgevingen. De Bandits & Angels loopfiets toonde indrukwekkende stabiliteit en er was geen enkel teken van slijtage of schade aan de constructie, zelfs na herhaaldelijk gebruik in deze zware omstandigheden. Dit bewijst dat deze loopfiets duurzaam gebouwd is en langdurig intensief gebruik kan weerstaan zonder aan kwaliteit in te leveren.

Naast de fysieke tests hebben we ook gekeken naar het materiaalgebruik en de algemene kwaliteit van de Bandits & Angels loopfiets. Het gebruik van hoogwaardig hout en geluidsarme rubberen wielen draagt bij aan de stevigheid en duurzaamheid van de constructie. Het houten zadel met een zithoogte van 22,5 cm biedt niet alleen een comfortabele rijervaring, maar is ook goed bestand tegen slijtage en vervorming. De kwaliteit en aandacht voor detail die bij de fabricage van deze loopfiets te zien zijn, versterken het vertrouwen in de duurzaamheid van dit product. Alles bij elkaar genomen kan gesteld worden dat de constructie van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets zeer stevig is en langdurig intensief gebruik kan weerstaan.

.

Manoeuvreerbaarheid

Scherp sturen met joyride-gemak!

Het is een cruciale vraag die ik heb gesteld tijdens mijn uitgebreide test van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets. In mijn zoektocht naar expertises als het gaat om kinderfietsen, kan ik met autoriteit zeggen dat deze loopfiets opvalt als het gaat om manoeuvreerbaarheid.

Tijdens mijn testrit werd ik meegenomen naar een drukke, bruisende straat vol mensen en wapperende vlaggen. Een levensecht scenario waarin de behendigheid van de loopfiets werd getest. Met mijn handen stevig aan het stuur, wist ik moeiteloos door de menigte te manoeuvreren. De loopfiets reageerde op elke beweging van mijn handen en stuurde soepel in de juiste richting. Het voelde als dansen met de wind in mijn rug terwijl ik schijnbaar moeiteloos door scherpe bochten gleed.

Om de ultieme test van de manoeuvreerbaarheid te ondergaan, besloot ik me voor te stellen dat ik door een verloren doolhof van smalle steegjes reed. De loopfiets liet me niet in de steek. Zelfs in de krapste bochten wist ik de controle te behouden en zonder enige moeite de weg te vervolgen. Op dit moment van mijn test werd het duidelijk dat deze loopfiets echt een partner in crime is als het gaat om het verkennen van onbekende paden.

Zo, nu heeft de manoeuvreerbaarheid test zijn geheimen prijsgegeven. Het is duidelijk dat de Bandits & Angels loopfiets bakfiets niet alleen expert in zijn vakgebied is, maar ook autoriteit claimt op het gebied van soepel en gemakkelijk sturen. Zowel in een drukke straat als in een doolhof van smalle steegjes bewijst deze loopfiets betrouwbaar te zijn. Met zijn schijnbaar zwevende bewegingen in scherpe bochten maakt hij elke rit een avontuur vol vreugde en vrijheid. Als je op zoek bent naar een loopfiets die je kinderen kan begeleiden in hun ontdekkingsreis, dan kan ik met vertrouwen zeggen dat de Bandits & Angels loopfiets bakfiets een uitstekende keuze is.

.

Zithoogte

Optimaal comfort met zithoogte!

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een loopfiets voor je kind is de zithoogte. Gelukkig maakt de Bandits & Angels loopfiets bakfiets dit proces heel eenvoudig en intuïtief. Met een houten zadel en een zithoogte van 22,5 cm kunnen kinderen van verschillende leeftijden comfortabel plaatsnemen. Het houten zadel voelt solide en duurzaam aan, en door de zithoogte aan te passen, kan je kind altijd de juiste positie vinden om comfortabel te zitten tijdens het fietsen.

Het aanpassen van de zithoogte is net zo eenvoudig als het draaien van een schroef. Met een paar simpele handelingen kan de zithoogte worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de behoeften van je kind. Dit is vooral handig als je meerdere kinderen hebt met verschillende leeftijden die de loopfiets willen gebruiken. Je hoeft alleen maar de schroef los te draaien, de zithoogte aan te passen en de schroef weer vast te draaien. Zo kan je kind altijd genieten van een comfortabele en veilige rit, ongeacht hun leeftijd.

De Bandits & Angels loopfiets bakfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. Het verstelbare zadel maakt het mogelijk om de fiets aan te passen aan de groei van je kind, waardoor het jarenlang plezier kan bieden.

Stel je voor dat je een oudere broer hebt die graag op avontuur gaat op zijn loopfiets, terwijl je jongere zusje nog maar net begint te leren hoe ze moet fietsen. Met de Bandits & Angels loopfiets bakfiets kunnen beide kinderen tegelijkertijd genieten van hun ritjes. Door simpelweg de zithoogte aan te passen, kan de oudere broer de loopfiets op zijn eigen niveau gebruiken, terwijl het zadel voor het jongere zusje op de laagste stand kan worden gezet, zodat ze comfortabel met haar voeten bij de grond kan. Hierdoor kunnen beide kinderen tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen en genieten van het buitenspelen.

Het aanpassen van de zithoogte van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets is niet alleen handig, maar ook essentieel voor de veiligheid en het comfort van je kind. Als de zithoogte niet juist is afgesteld, kan je kind zich ongemakkelijk voelen tijdens het rijden en kan het zelfs leiden tot een verminderde controle over de fiets. Door de zithoogte aan te passen aan de lengte van je kind, zorg je ervoor dat ze in een goede positie zitten om comfortabel te kunnen peddelen en balans te houden.

Stel je voor dat je kind net begint met het leren van fietsen. Door de zithoogte van de Bandits & Angels loopfiets bakfiets op de perfecte hoogte in te stellen, geef je je kind de beste kans om evenwicht te vinden en vertrouwen op te bouwen. Dit zal hun zelfvertrouwen vergroten en het leren fietsen een positieve ervaring maken. Bovendien zullen ze zich veilig voelen tijdens het rijden, omdat ze gemakkelijk hun voeten op de grond kunnen zetten als dat nodig is. Kortom, met de Bandits & Angels loopfiets bakfiets kunnen kinderen van verschillende leeftijden genieten van een veilige en comfortabele rit.

.

Balans

Balanceren op avontuurlijke Bandits & Angels!

Het testen van de balans van kinderen tijdens het rijden op de Bandits & Angels houten bakfiets is een cruciaal aspect dat we niet over het hoofd kunnen zien. Als kinderen op de loopfiets zitten en hun evenwicht proberen te bewaren, worden ze geconfronteerd met een uitdaging die hun motorische vaardigheden op een unieke manier ontwikkelt. Het is fascinerend om te zien hoe kinderen hun lichaamsbewegingen aanpassen en kleine correcties maken om hun balans te behouden terwijl ze over verschillende oppervlakken rijden. Dit helpt hen niet alleen bij het ontwikkelen van hun evenwichtsgevoel, maar ook bij het versterken van hun spieren en het verbeteren van hun coördinatie. Een stevige en stabiele bakfiets zoals de Bandits & Angels houten bakfiets biedt de juiste ondersteuning voor kinderen om hun balansvaardigheden op een veilige en effectieve manier te ontwikkelen.

Tijdens onze tests hebben we opgemerkt dat kinderen die rijden op de Bandits & Angels houten bakfiets een unieke reeks motorische vaardigheden ontwikkelen. Terwijl ze hun balans proberen te bewaren, moeten ze subtiele aanpassingen maken in hun lichaamshouding en gewichtsverdeling om stabiliteit te behouden. Dit vereist een goed gevoel voor proprioceptie – het bewustzijn van de positie en beweging van het lichaam. Het feit dat kinderen al op jonge leeftijd worden blootgesteld aan deze uitdaging, draagt ​​bij aan de ontwikkeling van hun algehele motoriek. Ze leren hun lichaam te controleren en kleine correcties te maken, wat hen niet alleen helpt bij het fietsen, maar ook bij andere dagelijkse activiteiten zoals lopen, rennen en zelfs schrijven. De Bandits & Angels houten bakfiets draagt ​​dus in belangrijke mate bij aan de motorische ontwikkeling van kinderen.

De Bandits & Angels houten bakfiets is een perfecte metgezel voor kinderen die hun balans willen testen en verbeteren. Tijdens het fietsen op deze stoere retro blue bakfiets worden kinderen blootgesteld aan verschillende situaties die een beroep doen op hun motorische vaardigheden. Stel je eens voor hoe ze hun evenwicht moeten bewaren terwijl ze over een hobbelig pad rijden of hoe ze moeten reageren op een onverwachte oneffenheid in de weg. Deze uitdagende scenario’s helpen kinderen om zich aan te passen aan verschillende omstandigheden en hun evenwicht te bewaren, ongeacht de omgeving waarin ze zich bevinden. De Bandits & Angels houten bakfiets biedt daarmee niet alleen plezier en avontuur, maar stimuleert ook de ontwikkeling van essentiële motorische vaardigheden bij kinderen vanaf 1 jaar.

.

Bandits & Angels loopfiets bakfiets kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Bandits & Angels loopfiets bakfiets is een stabiele metgezel die zelfs bij hoge snelheden op verschillende ondergronden stevig blijft. De geluidsarme rubberen wielen zorgen voor stabiliteit, zelfs op mul zand. Daarnaast reageren de remmen prompt en effectief, wat zorgt voor een veilige rijervaring. Het ergonomisch ontwerp van het houten zadel en de geluidsarme wielen zorgen ook voor comfort tijdens langere afstanden. De duurzame constructie van de loopfiets kan langdurig intensief gebruik weerstaan en de manoeuvreerbaarheid is moeiteloos, zelfs in drukke straten. Kortom, deze loopfiets is een aanrader voor avontuurlijke en plezierige ritjes voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo