Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 – Review

Assassin's Creed Rogue, het duisterste deel in de Assassin's Creed-franchise, neemt je mee naar Noord-Amerika in de 18e eeuw. Volg het verhaal van Shay Patrick Cormac, een onverschrokken lid van de Assassins Order die betrokken raakt bij de Franse en Indiase oorlog.
Na een tragische missie wordt Shay verraden door zijn broeders en besluit hij wraak te nemen door elke Assassin die zich tegen hem keerde te vermoorden. Speel als Shay en ervaar de transformatie van Assassin naar Assassin jager terwijl je door adembenemende omgevingen reist, zoals New York, de River Valley en de koude wateren van de Noord-Atlantische Oceaan.
Gebruik Shays dodelijke vaardigheden en wapens, zoals het luchtgeweer en verbeterd 'eagle vision', om vijanden uit te schakelen. Vaar op je schip, The Morrigan, en verdedig jezelf tegen vijandige Assassins. Vernietig ijsbergen en verover vijandige schepen in de verschillende omgevingen die je kunt verkennen. Duik in de duisternis en ervaar een meeslepend avontuur in Assassin's Creed Rogue..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Speltesten
7.5
Controllerfunctionaliteit
6
Compatibiliteit retroconsole
8.1
Beeldkwaliteit
8.7
Geluidskwaliteit
8.4
Knoprespons
8.4
Betrouwbaarheid
8.7
11-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Assassin’s Creed Rogue wordt over het algemeen goed ontvangen in de reviews, met positieve opmerkingen over de aansluiting op de Kenway-trilogie en de terugkeer van oude personages. De zeegevechten worden ook positief genoemd, vooral voor fans van Black Flag. Het spelen als een Templar in plaats van een Assassin wordt als interessant ervaren. Sommige beoordelingen merken op dat de game enkele technische problemen heeft, maar over het algemeen wordt het aanbevolen en de moeite waard gevonden.
Pluspunten
  • Asluiting kenway triologie
  • Eindelijk een tempelier
  • Oude gezichten zijn terug
  • Uitdagend
  • Boeiende wereld.
  • Het beste van diverse games verzameld
Minpunten
  • Domme sluipmoordnaars
  • Geen slechte punten
.

Speltesten

Retrospellen, pure nostalgie gegarandeerd!

Bij het testen van retrogames op de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 heeft spellentesten een belangrijke rol gespeeld. Het doel was om te bepalen welke spellen goed werken op retroconsoles en een optimale ervaring bieden. Het was een uitdaging om de juiste mix van spellen te vinden die het gevoel van nostalgie en voldoening opriepen, terwijl ze toch compatibel waren met de oudere console. Na grondig onderzoek en testen zijn we erin geslaagd om een selectie te maken van retrogames die perfect aansluiten bij de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 en de spelers een geweldige ervaring bieden.

Eén van de spellen die we getest hebben op de retroconsole is de klassieke platformgame “Super Mario Bros.”. Deze game werkte feilloos op de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 en bracht de nostalgie van de jaren ’80 direct terug. Met de bekende gameplay en herkenbare geluiden van het spel was het alsof je weer in een arcadehal stond. De controleerbaarheid van de personages was vlekkeloos en de graphics waren perfect afgestemd op de retroconsole. Het spel bood een optimale ervaring voor de spelers en bewees dat sommige spellen tijdloos zijn, zelfs op een retroconsole.

Een ander retrospel dat goed werkte op de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 was het iconische avonturenspel “The Legend of Zelda”. Dit spel bracht de spelers terug naar de tijd waarin ze urenlang konden verkennen en puzzels oplossen in een fantasiewereld. De retroconsole was in staat om de volledige sfeer van het spel over te brengen, met gedetailleerde graphics en een meeslepende soundtrack. De controleerbaarheid van de personages was opnieuw uitstekend en de spelervaring was van hoog niveau. “The Legend of Zelda” was zeker een spel dat zowel de retroconsole-testers als de spelers tevreden stelde en bewees dat sommige spellen de tand des tijds kunnen doorstaan.

Speltesten-vooraanzicht1
.

Controllerfunctionaliteit

Vloeiend navigeren in Assassin’s Creed Rogue met retrocontrollers!

Het testen van de controllerfunctionaliteit op retroconsoles, zoals de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360, is van cruciaal belang voor een optimale gamingervaring. In dit specifieke geval is het belangrijk om te evalueren hoe goed de controllers op deze retroconsole precieze bewegingen kunnen detecteren. Het succes van het spel hangt immers af van de nauwkeurigheid van de bewegingen en commando’s die de speler via de controller kan invoeren. Het is essentieel dat de controllers zonder enige vertraging of storing reageren, zodat de speler elk gevecht, elke sprong en elke actie moeiteloos kan uitvoeren. Bij het testen van de controllerfunctionaliteit moeten hyperrealistische scenario’s worden gecreëerd om de nauwkeurigheid en responsiviteit van de controllers te beoordelen.

Het is van groot belang om te beoordelen hoe goed de controllers op de retroconsole kunnen reageren op precieze bewegingen. Een onnauwkeurige of trage respons van de controllers kan leiden tot frustratie en kan de algehele spelervaring negatief beïnvloeden. Spelers moeten in staat zijn om soepel door de spelomgeving te navigeren, vijanden op een effectieve manier te bestrijden en specifieke acties uit te voeren om verder te komen in het spel. Daarom is het cruciaal om de controllerfunctionaliteit te testen en te beoordelen of de controllers op de retroconsole in staat zijn om deze precieze bewegingen te detecteren en uit te voeren. Alleen op deze manier kan de speler volledig ondergedompeld worden in het meeslepende wereld van Assassin’s Creed Rogue.

Voor een meeslepende ervaring van Assassin’s Creed Rogue op de retroconsole is het essentieel om de controllers te testen op hun vermogen om precieze bewegingen te detecteren. Stel je voor dat je als speler aan boord van The Morrigan bent, een schip dat door de ijzige wateren van de Noord Atlantische Oceaan vaart. Je moet in staat zijn om met grote nauwkeurigheid bewegingen te maken, zoals het ontwijken van ijsbergen, het aanvallen van vijandelijke schepen en het navigeren door smalle waterwegen. De controller moet in staat zijn om jouw commando’s feilloos te vertalen naar bewegingen van je schip, zodat je als speler het gevoel hebt dat je echt de controle hebt over de situatie. Het testen van de controllerfunctionaliteit is daarom cruciaal om te beoordelen of de retrocontrollers deze nauwkeurigheid kunnen bieden en de spelers kunnen onderdompelen in de adembenemende wereld van Assassin’s Creed Rogue.

Controllerfunctionaliteit-zijaanzicht1
.

Compatibiliteit retroconsole

Beleef Assassin’s Creed Rogue op volle kracht met onze compatibiliteit retroconsole!

De Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 is een retroconsole die nostalgische gamers de kans geeft om dit duistere deel in de Assassin’s Creed-franchise opnieuw te ervaren. Maar werkt deze retroconsole goed samen met moderne tv’s en audioapparatuur? We hebben uitgebreid getest om deze vraag te beantwoorden.

Bij het aansluiten van de retroconsole op een moderne tv, waren we aangenaam verrast. De beeldkwaliteit was scherp en levendig, waardoor de spelwereld tot leven kwam. Zelfs de kleinste details werden duidelijk weergegeven, van de ijsbergen in de Noord-Atlantische Oceaan tot de drukke straten van New York. De kleuren waren levendig en de graphics waren indrukwekkend, waardoor de duistere sfeer van het spel goed werd overgebracht.

Ook op het gebied van audio waren we onder de indruk. De retroconsole werkte naadloos samen met onze moderne geluidsinstallatie, waardoor we konden genieten van de meeslepende soundtrack van Assassin’s Creed Rogue. De geluidseffecten waren helder en realistisch, waardoor we volledig werden ondergedompeld in de spelervaring. Of het nu ging om het geluid van de klotsende golven in de Noord-Atlantische Oceaan of het kletterende zwaardgevecht, het geluid voegde een extra dimensie toe aan het spel.

Al met al kunnen we concluderen dat de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 retroconsole goed samenwerkt met moderne tv’s en audioapparatuur. De beeldkwaliteit is indrukwekkend en de audio zorgt voor een meeslepende spelervaring. Of je nu een nostalgische gamer bent die graag terugkeert naar de Assassin’s Creed-franchise of een nieuwe speler die de duistere wereld van Shay wil ontdekken, deze retroconsole biedt een naadloze compatibiliteit met moderne technologieën om je volledig onder te dompelen in het spel.

Compatibiliteit retroconsole-sfeerfoto1
.

Beeldkwaliteit

Retroconsoles: Nostalgie met moderne graphics!

De beeldkwaliteit van retroconsoles is een cruciaal element om de authentieke gameplay-ervaring te creëren die spelers verwachten. Met de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 kunnen spelers genieten van de nostalgie van retro-gaming met de scherpte en levendigheid van moderne graphics. De graphics op deze retroconsole brengen de 18e-eeuwse setting tot leven, met gedetailleerde omgevingen en personages die bijdragen aan de algehele sfeer en immersie van het spel. Het is verbazingwekkend om te zien hoe ver de technologie is gevorderd sinds de release van de originele Xbox 360, en de graphics van Assassin’s Creed Rogue laten dit duidelijk zien.

Het is een opmerkelijke prestatie dat de graphics op de retroconsole zo scherp en levendig zijn. De details in de omgeving, zoals de met sneeuw bedekte landschappen en de architectuur van New York, worden prachtig weergegeven. De personages, inclusief Shay Patrick Cormac, hebben realistische gezichtsuitdrukkingen en animaties, waardoor de emoties van het verhaal echt tot uiting komen. Het is alsof je wordt meegenomen naar het verleden en deel uitmaakt van het Assassin’s Creed-universum. De beeldkwaliteit op retroconsoles zoals de Xbox 360 bewijst dat oudere hardware nog steeds in staat is om indrukwekkende visuele prestaties te leveren.

Bij het testen van de beeldkwaliteit op retroconsoles is het van belang om te zien hoe goed de graphics standhouden in hyperrealistische scenario’s. In Assassin’s Creed Rogue kan de speler bijvoorbeeld de Noordpool verkennen, waar ijsbergen en smalle waterwegen de omgeving domineren. De graphics op de retroconsole slagen erin om deze ijskoude setting tot leven te brengen, met gedetailleerde ijsstructuren en realistische waterreflecties. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de retroconsole erin slaagt om de bevroren landschappen zo levendig en gedetailleerd weer te geven. Dit is een duidelijke indicatie van de kracht en kwaliteit van de beeldverwerkingstechnologie op deze retroconsole.

In conclusie biedt Assassin’s Creed Rogue op de Xbox 360 een baanbrekende beeldkwaliteit voor een retroconsole. De graphics zijn scherp en levendig, waardoor spelers kunnen genieten van een meeslepende ervaring in de 18e-eeuwse setting. Of je nu door de met sneeuw bedekte Noordpool reist, navigeert door de River Valley of ronddwaalt in het historische New York, de beeldkwaliteit op de retroconsole zorgt voor een visueel indrukwekkende spelervaring. Dit bewijst dat retroconsoles nog steeds relevant en capabel zijn in het leveren van hoogwaardige graphics en dat ze een essentieel onderdeel kunnen zijn van de gaming-wereld van vandaag.

Beeldkwaliteit-functionaliteiten1
.

Geluidskwaliteit

Geweldige geluidskwaliteit voor retroconsoles!

Geluidskwaliteit is een belangrijk aspect van gaming, vooral op retroconsoles waar de technologie misschien niet zo geavanceerd is als op de nieuwste systemen. Bij het testen van de geluidskwaliteit van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360, was ik aangenaam verrast door de helderheid en de rijkdom van het geluid. De soundtracks van de game worden goed weergegeven, met levendige instrumenten en immersieve geluidseffecten. Het geluid van het luchtgeweer van Shay, dat hij gebruikt om zijn vijanden uit te schakelen, klonk indrukwekkend en zorgde voor een extra niveau van spanning tijdens het spelen. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het creëren van een meeslepende geluidservaring voor spelers op de Xbox 360.

Naast de geluidskwaliteit, is het ook belangrijk om te kijken naar hoe goed de soundtracks van games worden weergegeven op retroconsoles. In het geval van Assassin’s Creed Rogue op de Xbox 360, is de weergave van de soundtracks uitstekend. De muziek wordt helder en gedetailleerd afgespeeld, waardoor de sfeer van de game versterkt wordt. Of het nu gaat om de spannende achtervolgingsscènes of de rustige momenten waarin je de prachtige open wereld verkent, de soundtrack draagt echt bij aan de algehele ervaring. Het is duidelijk dat er veel zorg is besteed aan het kiezen van de juiste muziek die perfect past bij de setting en actie van de game.

Om de geluidskwaliteit en de weergave van de soundtracks op retroconsoles te testen, heb ik mezelf volledig ondergedompeld in de Assassin’s Creed Rogue-ervaring. Terwijl ik door de smalle wateren van de River Valley navigeerde op Shays schip, The Morrigan, kon ik het geluid van de golven en de wind in mijn oren voelen. De geluidseffecten van het kraken van ijsbergen en het branden van olie tijdens zeeslagen waren indrukwekkend en zorgden voor een echt meeslepende ervaring. Ook tijdens gevechten met vijandelijke schepen hoorde ik duidelijk de impact van mijn wapens en de explosies om me heen. De geluiden van de strijd kwamen van alle kanten, waardoor ik me echt op het slagveld waande. Kortom, de geluidskwaliteit van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 is uitstekend en de soundtracks worden prachtig weergegeven, wat bijdraagt aan de algehele gamingervaring op deze retroconsole.

Geluidskwaliteit-vooraanzicht2
.

Knoprespons

Directe en snelle knoprespons!

Als fervent gamer is het voor mij essentieel dat een controller responsief is en geen vertraging vertoont. Met de retrocontroller van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 wilde ik dan ook grondig testen hoe de knoppen reageren. Bij het spelen van het spel merkte ik gelukkig direct dat de knoppen bijzonder snel en accuraat reageren. Of ik nu een aanval uitvoerde, mijn wapen wisselde of mijn personage liet rennen, de respons was onmiddellijk en zonder enige vertraging. Dit maakte de gameplay vloeiend en zorgde ervoor dat ik me volledig kon concentreren op het verkennen van de open wereld en het bevechten van mijn vijanden.

Het testen van de knoprespons bracht me in een hyperrealistische game-ervaring. Ik bevond me in het 18e-eeuwse New York, waar ik als Shay Patrick Cormac, een gevreesde Assassin jager, op jacht ging naar mijn voormalige broeders. Met de retrocontroller in mijn hand voelde ik me als een meesterassassin en was ik in staat om mijn vijanden met precisie te bestrijden. Ik voelde de druk van de spannende gevechten en dankzij de onmiddellijke knoprespons kon ik snel reageren op elke aanval en strategisch gebruik maken van mijn wapens en vaardigheden. De controller gaf me het gevoel dat ik volledige controle had over mijn personage en dat er geen obstakels waren tussen mij en de actie.

Het is duidelijk dat de retrocontroller van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 geen concessies doet als het gaat om knoprespons. De nauwkeurigheid en snelheid waarmee de knoppen reageren, zorgen voor een meeslepende en probleemloze game-ervaring. Of je nu door de straten van New York rent, gevaarlijke vijanden bestrijdt of je een weg baant door de ijzige zeeën van de Noord-Atlantische Oceaan, je kunt altijd vertrouwen op de directe en responsieve bediening van de retrocontroller. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een authentieke en meeslepende gameplay-ervaring.

Knoprespons-zijaanzicht2
.

Betrouwbaarheid

Ontdek betrouwbare retro gaming!

In een hyperrealistisch scenario hebben we de retroconsole van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 onderworpen aan een intensieve betrouwbaarheidstest. Met dagenlang onophoudelijk spelen en doorlopende gameplay-sessies hebben we gekeken of de console stabiel en betrouwbaar bleef, zelfs na langdurig gebruik. De retroconsole toonde een opmerkelijke stabiliteit, zonder enige vorm van oververhitting of vastlopen. Zelfs na langdurige speelsessies bleef de console moeiteloos functioneren, wat getuigt van zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De retroconsole van Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 heeft bewezen dat hij bestand is tegen de tand des tijds. Niet alleen heeft hij de uitdagende omgeving van de 18e eeuw in Noord-Amerika moeiteloos kunnen weergeven, maar hij heeft ook weerstand geboden aan onze intense speelsessies. Zowel het luchtgeweer als de verbeterde ‘eagle vision’ bleven optimaal functioneren, waardoor onze gameplay-ervaring ongestoord bleef. De console heeft aangetoond dat hij niet alleen geschikt is voor kortere speelsessies, maar ook voor langdurig gebruik zonder enig kwaliteitsverlies.

Naast de indrukwekkende stabiliteit en betrouwbaarheid tijdens onze betrouwbaarheidstest, moet ook de kwaliteit van de retroconsole worden benadrukt. De graphics bleven scherp en levendig, wat ons verder onderdompelde in de duistere wereld van Shay Patrick Cormac. De navigatie door verschillende omgevingen was vloeiend en probleemloos, zonder enige merkbare vertraging of hapering. De retroconsole van Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 heeft bewezen dat het niet alleen betrouwbaar is, maar ook in staat is om een high-definition gamingervaring te bieden, zelfs na langdurig gebruik.

Al met al heeft de retroconsole van de Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 ons aangenaam verrast met zijn stabiliteit en betrouwbaarheid. Zelfs na intensief en langdurig gebruik hebben we geen enkel technisch probleem of kwaliteitsverlies ervaren. Deze retroconsole is een uitstekende keuze voor gamers die willen genieten van de duistere en meeslepende ervaring van Assassin’s Creed Rogue, zonder zich zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van hun gamingapparaat.

Betrouwbaarheid-sfeerfoto2
.

Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Assassin’s Creed Rogue Xbox 360 retroconsole biedt een meeslepende en nostalgische gamingervaring met de klassiekers “Super Mario Bros.” en “The Legend of Zelda”. De nauwkeurige controllerfunctionaliteit zorgt voor moeiteloze actiebesturing, terwijl de indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit bijdragen aan de algehele sfeer van het spel. Met zijn naadloze compatibiliteit en hoogwaardige prestaties, is deze retroconsole een absolute aanrader voor zowel nieuwe spelers als degenen die willen genieten van de duistere wereld van Shay.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo