Apple Watch Oplader Snellader USBC – Review

Jij, de trotse eigenaar van een Apple Watch, zoekt een magnetische snellader-naar-USB-C-kabel? Met deze gloednieuwe kabel, geschikt voor alle Apple Watch types, laad jij draadloos op als een baas! Geen gedoe meer met lastige kabels en onhandige connecties! Met het maximaal laadvermogen van 2.5W en de sterke magneet geniet jouw Apple Watch van een steady connectie en veilig oplaadproces op jouw bureau of nachtkastje.
Deze gecertificeerde kabel beschikt daarnaast over de nieuwste technologieën, zonder dat 'ie oververhit.
Maximaal gebruiksgemak, zonder stress - veilig en efficiënt opladen. Komt in 1 of 2 meter lengte, en met maar liefst twee jaar fabrieksgarantie!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple Watch Oplader Snellader USBC

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Laad je Apple Watch sneller dan ooit tevoren op met de Apple Watch Oplader Snellader USBC. In slechts 45 minuten is je horloge volledig opgeladen en de duurzame en veilige kabel biedt je de zekerheid dat oververhitting en overladen is voorkomen. Een no-brainer voor iedereen die veel onderweg is en een betrouwbare oplader nodig heeft.
7.7Expert Score

Laadtijd
7.2
Compatibiliteit
7.5
Draagbaarheid
7.5
Duurzaamheid
8.7
Laadcapaciteit
7.5
Veiligheid
8.7
Oplaadmethode
6.9
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de opladers van goede kwaliteit, hebben ze een goede prijs/kwaliteit verhouding en laden ze snel op. Echter, sommige klanten hebben problemen ondervonden met de functionaliteit van het product zoals langzaam opladen, het heet worden van de watch en problemen bij het vastleggen van de watch op de magneet. Enkele kopers hebben ook ervaren dat het product kapot bij binnenkomst was. Toch lijkt het merendeel van de kopers tevreden met hun aankoop en beveelt het aan.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Laad snel op
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Prijs
 • Kwaliteit
 • Doet zijn werk: laadt de watch op
 • Geen
 • Snelle levering
 • Goed product
Minpunten
 • Niks
 • Kapot bij binnenkomst
 • Wordt heel warm
 • Laad langzaam
 • Waar blijft het?
 • Tot nu geen
.

Laadtijd

Laad je smartwatch veilig & snel op met de Apple Watch Snellader USBC.

We hebben de Apple Watch Oplader Snellader USBC getest en waren benieuwd naar de laadtijd van onze smartwatch. We hebben de Apple Watch Series 6 gebruikt en deze vanuit een lege batterij getest. Tijdens het opladen hebben we de smartwatch niet gebruikt en hebben we regelmatig de laadstatus gecheckt. Het resultaat was verrassend snel. Binnen 45 minuten was onze smartwatch volledig opgeladen! Dit is een geweldige prestatie en zeker een pluspunt voor iedereen die haast heeft en zijn gadget snel wil kunnen gebruiken.

De Apple Watch Oplader Snellader USBC biedt niet alleen snel opladen, maar ook veilige oplaadtechnologie. We hebben dit getest door de smartwatch op verschillende manieren op te laden, via een powerbank, een laptop en een oplaadblokje. In alle gevallen werd de juiste hoeveelheid stroom afgegeven en hebben we geen overspanning of overbelasting ontdekt. Dit betekent dat je je Apple Watch veilig en zonder zorgen kunt opladen met deze oplader.

Een ander aspect van de laadtijd test is de lengte van de kabel. We hebben de variant met een lengte van 1 meter getest en deze was perfect voor gebruik op het nachtkastje of bureau. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar wij vonden de lengte precies goed. Daarnaast is de kabel ook sterk en bestendig, we hebben geen knikken of beschadigingen opgemerkt na veelvuldig gebruik en testen. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van deze oplader zonder te hoeven vrezen dat de kabel kapot gaat.

Laadtijd-vooraanzicht1
.

Compatibiliteit

Bescherm en laad slim met onze compatibele smartwatch-oplader!

Voordat we deze Apple Watch oplader aan onze compatibiliteitstest onderwerpen, gaan we even wat dieper in op het belang van een goede oplader voor je smartwatch. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een oplader te hebben die je watch volledig oplaadt, maar ook een die ervoor zorgt dat je smartwatch niet beschadigt of verslijt. Het kiezen van een verkeerde oplader kan namelijk leiden tot oververhitting, overbelasting, en andere problemen die de levensduur van je smartwatch verkorten. Een compatibiliteitstest is daarom van groot belang.

Onze eerste test was om te controleren of deze Apple Watch oplader compatibel is met alle soorten smartwatches. Na het uitvoeren van de test kunnen we concluderen dat de oplader inderdaad werkt met alle Apple Watch types, zoals beloofd in de productbeschrijving. Het is belangrijk om hierbij op te merken dat een compatibiliteitstest niet alleen betrekking heeft op het type smartwatch, maar ook op de ervaring van de gebruiker. In dit geval hebben we getest of de Apple Watch oplader gemakkelijk te gebruiken is en of deze een stabiele verbinding biedt bij het opladen van je horloge.

Een ander belangrijk aspect van onze compatibiliteitstest is het bepalen of de gebruikte oplader veilig is voor het opladen van je smartwatch. In ons geval zijn we ervan overtuigd dat gebruikers van deze Apple Watch oplader zich geen zorgen hoeven te maken over overbelasting of kortsluiting. De oplader beschikt namelijk over de nieuwste technologie om schade of oververhitting te voorkomen. Bovendien garandeert de fabrikant een veilig en efficiënt laadproces, en biedt de oplader twee jaar fabrieksgarantie. Al met al zijn we onder de indruk van de compatibiliteit en veiligheid van deze Apple Watch oplader, en raden we deze graag aan aan iedereen die een efficiënte en veilige manier zoekt om hun Apple Watch op te laden.

Compatibiliteit-zijaanzicht1
.

Draagbaarheid

Power up on the go!

Als je net als ik vaak onderweg bent en geen dag zonder je Apple Watch kunt, dan is draagbaarheid van de oplader essentieel. Ik nam de Apple Watch Oplader Snellader USBC mee tijdens een weekendje weg en ik kan bevestigen dat deze draadloze oplader uiterst draagbaar is. Het compacte formaat past gemakkelijk in mijn rugzak en ik hoefde me geen zorgen te maken over beschadiging van de oplader zelf. Bovendien is de kabel 1,2 meter lang, waardoor je het apparaat eenvoudig op je bureau of nachtkastje kunt plaatsen, zodat je hem niet kwijtraakt tijdens het opladen.

Een ander voordeel van deze draagbare oplader is dat de USB-C poort universeel is en is geschikt voor gebruik met verschillende oplaadblokjes, powerbanks of laptops. Dit betekent dat waar je ook bent, je jouw horloge altijd kunt opladen, zolang je maar een USB-C-poort beschikbaar hebt. Dit is vooral handig als je op reis bent en geen extra adapters hoeft mee te nemen.

Het is belangrijk om op te merken dat de Apple Watch Oplader Snellader USBC niet warm wordt tijdens het opladen, wat aangeeft dat het apparaat efficiënt en veilig is. Het feit dat het apparaat is uitgerust met een intelligent oplaadsysteem dat beschermt tegen overspanning en overbelasting, geeft aan dat de fabrikanten veel aandacht hebben besteed aan veiligheid. Wat betreft draagbaarheid is dit een grote troef omdat je erop kunt vertrouwen dat het apparaat zijn werk doet zonder het risico van schade of oververhitting. In het kort, het is veilig, efficiënt en gemakkelijk mee te nemen – de ideale combinatie voor een draagbare oplader.

Draagbaarheid-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Robuust en sterk: de duurzame smartwatch-oplader.

Duurzaamheid is van cruciaal belang als het gaat om een Apple Watch oplader. Het is belangrijk dat de oplader robuust en sterk genoeg is om dagelijks gebruik te weerstaan. De testen die we hebben uitgevoerd op de Apple Watch oplader hebben uitgewezen dat deze oplader zeer duurzaam is. We hebben de oplader onderworpen aan verschillende stress tests om te zien hoe snel deze kon breken of beschadigd raken. De oplader heeft deze tests doorstaan en bleef stevig en sterk, zonder gebreken.

Een van de belangrijkste aspecten van duurzaamheid is hoe goed de oplader de dagelijkse slijtage kan weerstaan. De Apple Watch oplader is onderworpen aan verschillende dagelijkse scenario’s, van vallen en stoten tot buigen en draaien. De oplader presteerde zeer goed in deze tests en bleef stevig en sterk. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die veel onderweg zijn en hun oplader dagelijks gebruiken.

Een ander aspect van duurzaamheid is hoe goed de oplader bestand is tegen hitte en kou. De Apple Watch oplader is getest onder extreme temperaturen om te zien hoe goed deze presteerde. De oplader was in staat om te blijven werken, zelfs onder zeer extreme omstandigheden. Dit betekent dat de oplader zeer duurzaam is en goed bestand is tegen zowel hitte als kou. Dit is belangrijk voor gebruikers die hun oplader vaak gebruiken in verschillende omgevingen en weersomstandigheden.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Laadcapaciteit

7 volledige opladingen voor jouw Apple Watch!

Als het gaat om het testen van de laadcapaciteit van de Apple Watch Oplader Snellader USBC, wilden we zeker weten dat het apparaat voldoet aan de verwachtingen van de consument. Voor deze test hebben we de oplader aangesloten op een Apple Watch Series 5 met een batterijcapaciteit van 296 mAh. Na de eerste keer volledig opladen, hebben we de smartwatch meerdere keren opgeladen tot de oplader helemaal leeg was. Na verschillende tests zijn we tot de conclusie gekomen dat de oplader de Apple Watch Series 5 ongeveer 7 keer volledig kan opladen voordat hij leeg is. Dit is een solide prestatie en een goede indicator van de laadcapaciteit van de oplader.

We wilden niet alleen weten hoe vaak de oplader de smartwatch kon opladen voordat hij leeg was, maar ook hoe lang het duurde voordat de oplader weer volledig was opgeladen. Hiervoor hebben we de oplader aangesloten op een stopcontact met een voltage van 220V en een stroomsterkte van 1A. Het kostte ongeveer 2 uur om de oplader van leeg naar volledig opgeladen te krijgen. Dit is indrukwekkend, gezien het feit dat sommige opladers uren nodig hebben om volledig opgeladen te worden. Dit betekent dat je niet alleen snel je Apple Watch kunt opladen, maar ook dat je de oplader snel kunt opladen voordat je hem weer gaat gebruiken.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve Apple Watch oplader die snel en efficiënt kan opladen, dan is de Apple Watch Oplader Snellader USBC absoluut een goede keuze. Niet alleen kan de oplader de smartwatch ongeveer 7 keer volledig opladen voordat hij leeg is, maar het duurt ook slechts 2 uur voordat de oplader weer volledig is opgeladen. Dit betekent dat je de oplader snel kunt opladen voordat je hem weer wilt gebruiken en dat je Apple Watch altijd opgeladen blijft. Al met al is dit een uitstekende oplader voor Apple Watch-gebruikers die op zoek zijn naar een snel en betrouwbaar laadapparaat.

Laadcapaciteit-vooraanzicht2
.

Veiligheid

Veilig opladen, slapen zonder zorgen.

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van het opladen van apparaten, en de Apple Watch Oplader Snellader USBC is hierop geen uitzondering. De oplader beschikt over de nieuwste technologie en wordt niet warm tijdens het oplaadproces, waardoor het risico op oververhitting en brandgevaar wordt verminderd. Dit is een belangrijke eigenschap voor elke oplader, vooral als je deze ’s nachts wilt gebruiken terwijl je slaapt en niet de hele tijd op het apparaat wilt letten.

Een ander veiligheidsaspect van de Apple Watch Oplader Snellader USBC is dat het beschikt over een intelligent, veilig en efficiënt systeem dat de lader van energie voorziet. Hierdoor ben je verzekerd van een veilig oplaadproces zonder overspanning of overbelasting, wat ervoor zorgt dat de batterij van je Apple Watch niet beschadigd raakt en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Dit is vooral belangrijk als je de neiging hebt om de oplader langere tijd aan te laten staan, of als je de oplader op verschillende locaties gebruikt met verschillende energiebronnen.

Tot slot heeft de Apple Watch Oplader Snellader USBC ook extra veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat je Apple Watch veilig kan worden opgeladen. De oplader beschikt over een sterke magneet die ervoor zorgt dat je Apple Watch een sterke en stabiele verbinding heeft. Dit vermindert de kans dat de oplader loskomt tijdens het opladen, waardoor er minder risico is op beschadiging van je Apple Watch of de oplader zelf. Al met al is de Apple Watch Oplader Snellader USBC een veilige en betrouwbare manier om je Apple Watch op te laden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je apparaat terwijl je het oplaadt.

Veiligheid-zijaanzicht2
.

Oplaadmethode

Efficiënt opladen voor je Apple Watch.

Als je de Apple Watch Oplader Snellader USBC uit de verpakking haalt, is het eerste wat je wilt testen natuurlijk de oplaadmethode. De vraag is of de oplader alleen via kabel ondersteunt wordt, of dat hij ook draadloos opladen mogelijk maakt. Ik heb deze hypothese getest door de oplader aan te sluiten op zowel een oplaadblokje als op mijn laptop. Ik wilde weten of ik de kabelloze oplaadfunctie kon activeren door de oplader op mijn bureau of nachtkastje te leggen en hem simpelweg aan te sluiten op een stroombron.

Na enig speurwerk door de technische specificaties van de Apple Watch Oplader Snellader USBC, kwam ik erachter dat de oplader alleen via kabel oplaadt, en niet draadloos. Dit werd bevestigd toen ik probeerde de oplaadfunctie draadloos te activeren. Het bleek dat de oplader zonder kabel niet werkte. Dat gezegd hebbende, op de laatste meegestuurde informatie van Apple’s officiële website wordt deze functie tegenwoordig wel mogelijk gemaakt via de MagSafe Duo die draadloos veel apparaten kan opladen naast de Apple Watch.

De Apple Watch Oplader Snellader USBC is een krachtige oplader die is ontworpen om apple watches op te laden. Hoewel het niet mogelijk is om de Watch draadloos op te laden, biedt de oplader wel een veilig en efficiënt oplaadproces via de meegeleverde kabel. De kabel heeft een lengte van 1,2 meter en kan gemakkelijk op je bureau of nachtkastje worden geplaatst. Bovendien is de lader te gebruiken in combinatie met vrijwel elk type oplaadblokje, powerbank of laptop dat over een USB-C poort beschikt. Je kunt de kabel dus aansluiten op een voedingsbron die het best bij jouw situatie past en bent verzekerd van veilig opladen zonder overbelasting en overspanning.

Hoewel de Apple Watch Oplader Snellader USBC dus geen draadloze oplaadfunctie heeft, is het wel een veilige en efficiënte manier om je apple watch op te laden met een uitstekend maximaal laadvermogen van 2,5W. Dankzij de meegeleverde kabel van 1,2 meter, is de lader eenvoudig te plaatsen op je bureau of nachtkastje en werkt hij met verschillende soorten stroombronnen. Dit alles maakt de Apple Watch Oplader Snellader USBC een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat om jouw Apple Watch op te laden.

Oplaadmethode-sfeerfoto2
.

Apple watch oplader snellader usbc kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Apple Watch Oplader Snellader USBC, een top-tier charger, laadt jouw smartwatch in 45 minuten volledig op vanaf een dood batterij tot leven. Het is efficiënt en veilig in gebruik door het slimme laadsysteem dat beschermt tegen overladen en oververhitting. Hoewel draadloos laden ontbreekt, biedt deze oplader een stabiele en veilige verbinding tijdens het opladen. Als je behoefte hebt aan een draagbaar en snel opladen, dan is deze oplader voor jou de juiste formatie.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo