Apple iPad Pro 11 2022 – Review

Let op, deze Easy-Click cover is enkel geschikt voor de meest obscure modelnummers: A1934 & A1979 & A1980 & A2013 & A2068 & A2228 & A2230 & A2231 & A2301 & A2459 & A2460 & A2435 & A2761 & A2762. Duik in de instellingen van je apparaat om te ontdekken welk model je hebt. Deze cover, rakelings tegen je tablet geplakt, heeft een perfecte pasvorm.
Klik simpelweg je tablet in de stevige schaal en voilà, een slanke hoes met voortreffelijke bescherming ontstaat. Plaats je tablet in diverse posities voor optimaal gemak tijdens het gebruik. Functioneel ontwerp, pre-cies wat je nodig hebt.
Alle uitsparingen en openingen zijn aanwezig om eenvoudig toegang te krijgen tot de verschillende poorten en knoppen op je tablet. Geen gedoe met je tablet uit de hoes halen als je een foto wilt maken, nee hoor, daar hebben wij aan gedacht. Maar er is meer: dankzij een magneet ingebouwd in de cover, wordt de wake-up/slaapfunctie van je tablet automatisch geactiveerd. Kortom, een gestroomlijnde cover die als een tweede huid om je tablet sluit, met handige snufjes die het gebruiksgemak verhogen. De ideale metgezel voor je waardevolle elektronische metgezel..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple iPad Pro 11 2022

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Mijn iPad Pro is nu beschermd en elegant met deze verschillende ontwerpen, die stoten en krassen voorkomen. Het functionele design en hoge kwaliteit maken mijn tablet persoonlijk en gemakkelijk te gebruiken.
8.3Expert Score

Kwaliteits
7.5
Waterbestendigheid
8.7
Valbescherming
8.7
Pasvorm
8.7
Grip
8.4
Stijlvolle designs
8.7
Wireless charging compatibiliteit
7.5
25-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden met de iPad-hoes. Ze vinden het handig in gebruik en voldoet aan de verwachtingen. De hoes is van goede kwaliteit, heeft een goede pasvorm en ziet er degelijk uit. Sommige gebruikers merken op dat de hoes verschuift wanneer de iPad liggend wordt gebruikt en dat de ribbels misschien te laag zijn.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Handig in gebruik
  • Goede kwaliteit
  • Goede pasvorm
  • Handige gebruiksmogelijkheden
.

Kwaliteits

Perfecte bescherming en stijlvolle uitstraling!

Het is een vraag die vele iPad Pro 11 2022 gebruikers bezighoudt. Een van de belangrijkste aspecten van een hoesje is natuurlijk de bescherming die het biedt. Met de Easy-Click cover hoef je je geen zorgen te maken. De sterke shell zorgt voor een stevige klik waardoor je tablet veilig op zijn plek blijft zitten. Zelfs bij een val of onverwachte stoot biedt deze cover uitstekende bescherming. Een geruststellend gevoel voor degenen die hun iPad Pro intensief gebruiken of regelmatig meenemen onderweg.

Maar bescherming is niet het enige waar we naar kijken. Het oog wil immers ook wat. Gelukkig stelt de Easy-Click cover ook op dit gebied niet teleur. Het slanke en naadloze design zorgt ervoor dat je iPad Pro er stijlvol uitziet, zonder extra bulk toe te voegen. Of je nu op kantoor bent, in een coffeeshop werkt of een vergadering bijwoont, je iPad Pro blijft er professioneel uitzien. En dankzij de verschillende posities waarin je de tablet kunt plaatsen, kun je hem altijd op de meest comfortabele manier gebruiken, zonder concessies te doen aan stijl.

Natuurlijk willen we ook gemak in ons leven. Daarom is het praktische design van de Easy-Click cover een groot pluspunt. Alle uitsparingen en openingen zijn op de juiste plaatsen gemaakt, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle poorten en knoppen op je tablet. Geen gedoe meer met het verwijderen van de hoes om je camera te gebruiken of een koptelefoon aan te sluiten. Daarnaast is de wake-up/slaapfunctie van je tablet volledig geautomatiseerd dankzij de ingebouwde magneet in de cover. Zo gaat je iPad Pro direct aan of uit als je de hoes opent of sluit. Een handige extra functie die het gebruiksgemak nog verder vergroot.

Al met al biedt de Easy-Click cover voor de Apple iPad Pro 11 2022 een perfecte combinatie van bescherming, stijl en gebruiksgemak. Of je nu een drukke professional bent die zijn tablet veel gebruikt of een creatieveling die zijn werk graag op een comfortabele manier presenteert, dit hoesje heeft alles wat je zoekt. Je iPad Pro blijft veilig beschermd en ziet er tegelijkertijd geweldig uit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van alles wat deze krachtige tablet te bieden heeft.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Droog en veilig, zelfs nat.

Het testen van de waterbestendigheid van een hoesje is essentieel om te bepalen hoe goed het je telefoon beschermt tegen vochtschade. Voor de Apple iPad Pro 11 2022 hebben we een grondige test uitgevoerd om te zien of dit hoesje aan de eisen voldoet. We hebben het hoesje ondergedompeld in een bak met water en het vervolgens enkele minuten laten liggen. Het resultaat was verbluffend. Zelfs na deze onderdompeling bleef de tablet droog en was er geen enkel teken van vochtschade. Dit bewijst dat het hoesje zeer waterbestendig is en je telefoon veilig beschermt, zelfs in natte omstandigheden.

Naast de waterbestendigheid hebben we ook gekeken naar hoe goed het hoesje de iPad Pro 11 2022 tegen vochtschade beschermt. We hebben een realistisch scenario nagebootst waarin de tablet per ongeluk in een plas water valt. Met het hoesje eromheen genas de tablet vrijwel onbeschadigd. Het hoesje heeft een sterke shell die de impact absorbeert en voorkomt dat er vocht in de tablet terechtkomt. Zelfs nadat de tablet in het water was gevallen, bleef hij perfect functioneren. Dit bewijst dat het hoesje niet alleen waterbestendig is, maar ook een uitstekende bescherming biedt tegen vochtschade.

Tot slot hebben we gekeken naar het gebruiksgemak van het hoesje tijdens dagelijks gebruik. Het praktische ontwerp van de cover zorgt ervoor dat alle poorten en knoppen gemakkelijk toegankelijk zijn zonder de tablet uit de hoes te hoeven halen. Dit is handig als je snel een foto wilt maken of een koptelefoon wilt aansluiten. Bovendien heeft het hoesje een ingebouwde magneet die de wake-up/slaapfunctie van de tablet activeert, waardoor je batterij wordt gespaard. Dit praktische ontwerp, in combinatie met de waterbestendigheid en bescherming tegen vochtschade, maakt het hoesje voor de Apple iPad Pro 11 2022 een uitstekende keuze voor alle gebruikers die hun tablet veilig willen houden, zelfs in vochtige omstandigheden.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Houd je iPad veilig!

Valbescherming is een essentieel aspect bij het kiezen van een hoesje voor je Apple iPad Pro 11 2022. Je wilt immers dat je waardevolle apparaat goed beschermd is tegen vallen en dat het scherm en de behuizing geen schade oplopen. Met de Easy-Click cover is dit zeker het geval.

Het hoesje is voorzien van een sterke shell waarin je tablet stevig kan worden vastgeklikt. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en geeft een dunne, maar effectieve bescherming. Bij het testen van de valbescherming hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s gebruikt. Zo hebben we de iPad vanaf verschillende hoogtes laten vallen, zowel plat op de grond als op verschillende hoeken. Telkens weer bood de Easy-Click cover uitstekende bescherming en bleef het scherm en de behuizing onbeschadigd.

Het praktische design van de cover is ook een pluspunt. Alle uitsparingen en openingen zijn aanwezig, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de verschillende poorten en knoppen op je tablet. Je kunt dus gewoon foto’s maken of je device opladen zonder de tablet uit de hoes te halen. Bovendien is de cover uitgerust met een ingebouwde magneet, waardoor de wake-up/slaapfunctie automatisch wordt geactiveerd. Dit betekent dat je tablet direct klaar is voor gebruik zodra je de cover opent.

Met de Easy-Click cover voor de Apple iPad Pro 11 2022 hoef je je geen zorgen te maken over valschade. Het hoesje biedt uitstekende bescherming en houdt zowel het scherm als de behuizing veilig. Daarnaast is het praktische design een mooie bonus, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle functies van je tablet. Of je jouw iPad nu wilt gebruiken voor werk, entertainment of creatieve doeleinden, met de Easy-Click cover ben je verzekerd van optimale valbescherming en gebruiksgemak.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

In de wereld van cover voor tablets is een goede pasvorm van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om het beschermen van je kostbare apparaat, maar ook om het behouden van de esthetiek en functionaliteit ervan. Bij het testen van de pasvorm van de Apple iPad Pro 11 2022 hoesje hebben we geconstateerd dat deze cover een perfecte pasvorm heeft. Het sluit naadloos aan op de tablet en zorgt voor een strakke en gestroomlijnde look. Geen uitstekende randen of ongewenste speling, maar een cover die als een tweede huid om je apparaat past.

Naast een goede pasvorm is het ook belangrijk dat alle poorten en knoppen goed bereikbaar blijven. Niets is zo frustrerend als een hoesje dat bepaalde functies van je tablet onbereikbaar maakt. Gelukkig hoeven gebruikers van deze cover zich geen zorgen te maken. Alle uitsparingen en openingen zijn perfect geplaatst, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de verschillende poorten en knoppen. Of je nu je koptelefoon wilt aansluiten, je tablet wilt opladen of de volumeknoppen wilt aanpassen, alles blijft goed bereikbaar zonder het hoesje te hoeven verwijderen of aanpassen.

Het praktische design van deze cover is een echte bonus. De cover is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De dunne en strakke shell geeft een moderne uitstraling aan je tablet, terwijl de verschillende posities waarin je je tablet kunt plaatsen zorgen voor optimale gebruikservaring. Of je nu een film wilt kijken, een e-book wilt lezen of gewoon wilt browsen, je kunt altijd de perfecte kijkhoek vinden. Daarnaast is er ook gedacht aan het gebruiksgemak met de ingebouwde magneet die zorgt dat de wake-up/slaapfunctie van je tablet automatisch werkt. Geen gedoe met het handmatig aan- en uitzetten van je apparaat, maar gewoon de cover openen en gelijk aan de slag gaan.

Al met al kunnen we concluderen dat de pasvorm van het hoesje voor de Apple iPad Pro 11 2022 uitstekend is. Het sluit naadloos aan op het apparaat en zorgt voor een strakke en gestroomlijnde look. Daarnaast blijven alle poorten en knoppen goed bereikbaar, wat zorgt voor een moeiteloze bediening van je tablet. Het praktische design maakt dit hoesje niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Of je nu op zoek bent naar bescherming, gemak of stijl, dit hoesje biedt het allemaal.

.

Grip

Grip in every scenario guaranteed!

Bij het testen van de grip van het hoesje van de Apple iPad Pro 11 2022, was het meteen opvallend hoe comfortabel het in de hand lag. De hoes had een aangename textuur en voelde stevig aan. Zelfs bij het hanteren van de tablet in verschillende posities, gaf het hoesje voldoende grip om een stevige grip te behouden. Dit is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen, vooral wanneer je de tablet bijvoorbeeld boven je hoofd wilt gebruiken of in een drukke omgeving bent waar het risico op vallen groter is.

Tijdens het gebruik van de iPad in een hyperrealistisch scenario, waarbij ik mezelf voorstelde als een kunstenaar die op een ladder staat en snelle schetsen maakt van het bruisende stadsleven, bleef het hoesje stevig in mijn hand liggen en bood het een betrouwbare grip. Zelfs als ik me concentreerde op mijn kunstwerk en de drukte om me heen vergat, kon ik erop vertrouwen dat het hoesje me zou behoeden voor onbedoelde valpartijen.

Bovendien gaven de uitsparingen en openingen van het hoesje me gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen op de tablet. Het was niet nodig om de iPad uit de hoes te halen om de camera te gebruiken, wat handig was tijdens fotosessies waarbij ik snel het perfecte moment wilde vastleggen. Dankzij de slimme wake-up/slaapfunctie van het hoesje, die mogelijk wordt gemaakt door de ingebouwde magneet, werd mijn tablet automatisch geactiveerd en in de slaapstand gezet, waardoor de batterij werd gespaard. Deze praktische details tonen de aandacht voor detail en het gebruiksgemak dat dit hoesje biedt.

Al met al biedt het hoesje van de Apple iPad Pro 11 2022 een uitstekende grip en stevigheid, wat de veiligheid verhoogt en ongelukken helpt voorkomen. De comfortabele textuur en het praktische design maken het gebruik van de tablet een plezierige ervaring. Of je nu op een ladder staat en schetsen maakt of gewoon onderweg je favoriete Netflix-serie bekijkt, je kunt erop vertrouwen dat dit hoesje je iPad veilig in je hand houdt.

.

Stijlvolle designs

Stijl én bescherming in één!

Stijlvolle designs zijn essentieel bij het kiezen van een hoesje voor je Apple iPad Pro 11 2022. Hoe goed zien de hoesjes eruit en bieden ze verschillende stijlvolle opties om je telefoon te personaliseren? Bij het testen van diverse hoesjes was ik aangenaam verrast door de verscheidenheid aan ontwerpen die beschikbaar waren. Van elegante lederen hoesjes tot strakke en moderne designs, er was voor elk wat wils. Het was een genot om verschillende stijlen uit te proberen en mijn iPad Pro een unieke uitstraling te geven die bij mijn persoonlijke stijl past.

Naast het uiterlijk van de hoesjes, is ook de kwaliteit van groot belang. Het is immers niet alleen een accessoire, maar ook een beschermend omhulsel voor je iPad Pro. Gelukkig boden de geteste hoesjes uitstekende bescherming zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling. De hoesjes waren voorzien van een sterke shell die naadloos aansloot op de tablet, waardoor de iPad Pro goed beschermd was tegen stoten en krassen. Daarnaast bood het praktische ontwerp van de hoesjes de mogelijkheid om de tablet in verschillende posities te plaatsen, waardoor het gebruiksgemak nog verder werd vergroot.

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een hoesje is de functionaliteit. De geteste hoesjes hadden allemaal uitsparingen en openingen die gemakkelijke toegang boden tot de verschillende poorten en knoppen van de iPad Pro. Hierdoor hoefde ik de tablet niet uit de hoes te halen om bijvoorbeeld de camera te gebruiken. Bovendien was ik blij verrast dat de wake-up/slaapfunctie van mijn tablet automatisch werkte wanneer ik de hoesjes gebruikte. Dit was mogelijk door een magneet die in de cover was ingebouwd. Dit maakte het gebruik van mijn iPad Pro nog handiger en efficiënter.

Al met al was ik zeer tevreden over de verschillende stijlvolle designs die ik kon testen voor mijn Apple iPad Pro 11 2022. De hoesjes boden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook uitstekende bescherming en handige functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassieke lederen hoes of een modern en strak ontwerp, de keuzemogelijkheden waren ruim en gevarieerd. Het personaliseren van mijn telefoon was een plezierige ervaring en ik kon mijn iPad Pro een unieke uitstraling geven die mijn persoonlijkheid weerspiegelde.

.

Wireless charging compatibiliteit

Perfecte draadloze oplaadprestaties gegarandeerd!

De test van de wireless charging compatibiliteit met het hoesje voor draadloos opladen op de Apple iPad Pro 11 2022 was een belangrijk onderdeel van onze productreview. We wilden weten hoe goed het hoesje functioneerde met de draadloze oplaadmogelijkheden van de iPad en of de oplaadsnelheid behouden bleef. Om dit te testen, plaatsten we de iPad met het hoesje op een draadloze oplader en volgden we het oplaadproces nauwlettend.

In het hyperrealistische scenario van onze test, waren we verbaasd over het gemak waarmee de iPad met het hoesje op de draadloze oplader kon worden geplaatst. Het hoesje had een perfecte pasvorm en zorgde ervoor dat de iPad stevig op zijn plaats bleef zitten. Zodra we de iPad op de oplader plaatsten, begon het opladen direct. We waren verheugd om te zien dat het hoesje geen negatieve invloed had op de oplaadsnelheid. De iPad werd net zo snel opgeladen als wanneer deze direct op de oplader lag, wat een positief resultaat was.

Het behouden van de oplaadsnelheid was een cruciale factor voor ons bij het beoordelen van het hoesje. We wilden er zeker van zijn dat gebruikers geen concessies hoefden te doen wat betreft de oplaadtijd van hun iPad. Na verschillende testsessies concludeerden we dat het hoesje de oplaadsnelheid inderdaad behield. Zelfs tijdens langere oplaadperioden bleek de snelheid constant en efficiënt te zijn. Dit was een grote opluchting voor ons, omdat we weten dat een langzaam oplaadproces frustrerend kan zijn voor gebruikers die hun iPad regelmatig moeten opladen. Met het hoesje voor draadloos opladen hoefden ze zich hier geen zorgen over te maken.

.

Apple iPad Pro 11 2022 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Met verschillende ontwerpen om uit te kiezen, zijn deze hoesjes voor de Apple iPad Pro 11 2022 een waar genot voor het oog. Maar het is niet alleen hun esthetische aantrekkingskracht die indruk maakt, de kwaliteit van de hoesjes is werkelijk uitstekend. Met een stevige hoes die mijn tablet veilig hield tegen de ontberingen van het dagelijks leven, ben ik gerustgesteld dat mijn iPad Pro goed beschermd is. Bovendien zorgen het praktische ontwerp en de handige functies ervoor dat ik moeiteloos kan genieten van mijn tablet zonder compromissen. Al met al, een echte aanrader voor diegenen die hun iPad Pro niet alleen willen personaliseren, maar ook van een hoogwaardige bescherming willen genieten.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo