Airfryers Princess 182020 Digitale Airfryer XL – Review

De Princess 182020 Digitale Airfryer XL, een wonderbaarlijke uitvinding waar je gezond mee kunt frituren, bakken, grillen, braden en roosteren! Met een capaciteit van 3.2 liter kun je tot 800 gram frietjes bakken. Het digitale display biedt acht voorgeprogrammeerde programma’s en je kunt zelf de temperatuur naar wens instellen.
Geen olie nodig dankzij de High Speed Air Convention Technology. En hoewel de aerofryer perfect is voor frietjes, kun je er ook vlees, kip, biefstuk, vis, garnalen en cakjes mee bereiden en zelfs gerechten opwarmen - zonder dat het uitdroogt als in een magnetron.
Opgemerkt moet worden dat de thermostaat de kou niet goed kan meten, dus zet 'm in een warmere ruimte bij E1 storingen. Let wel op dat je genoeg ruimte rondom hebt, want er moet lucht kunnen circuleren en de onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Gelukkig krijg je toegang tot handige accessoires, zoals een grilrekje om groenten te roosteren. De Princess 182020 Digitale Airfryer XL is een echte koningin onder de luchtfriteuses, veilig en gemakkelijk te gebruiken, met eindeloos veel mogelijkheden!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Airfryers Princess 182020 Digitale Airfryer XL

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bij het testen van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL blijkt dat het apparaat handig en gemakkelijk te bedienen is met het digitale display en voorgeprogrammeerde programma’s. Ook het schoonmaken is simpel door het gemakkelijk verwijderbare vetfilter en grilrekje. Het opbergen van de airfryer is dankzij het compacte formaat en het opbergbare grilrekje ook geen probleem.
8Expert Score

Airfryer temperatuur
7.5
Airfryer mandje
7.5
Luchtcirculatie
8.4
Vetfilter
7.5
Kooktijd
7.5
Verschillende gerechten
8.4
Gebruiksgemak
8.4
Veiligheid
8.7
Duurzaamheid
8.1
Geluidsniveau
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de Aerofryers van Princess goede aankopen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geven voordelig goede bakresultaten, vergelijkbaar met die van Philips. Een vaatwasserbestendig probleem met de zilverkleurige handvat is gemeld bij een van de modellen. Bij juist gebruik zijn de snacks heerlijk en knapperig, zonder de ongezonde luchtjes en vet van een friteuse. Het is belangrijk om snacks te gebruiken die geschikt zijn voor de fryer om een goed resultaat te krijgen.
Pluspunten
 • Eenvoudig in gebruik
 • Voordelige koop
 • Qua bakresultaat niet minder dan philips
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Snel
 • Makkelijk te reinigen
 • Voedsel lekker van smaak
Minpunten
 • Vaatwasser bestendig??
 • Kwalitatief toch minder dan bv philips
 • Interface maakt hard bevestigend geluid
 • Knoppen ogen ietwat goedkoop
 • Baktijden moeten soms aangepast worden
.

Airfryer temperatuur

Perfect krokant met Airfryer!

Het testen van de temperatuur van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is een essentieel onderdeel voor het succesvol bereiden van verschillende gerechten. De maximale temperatuur die het apparaat kan bereiken is 200 graden Celsius, wat perfect is voor het braden van kip, biefstuk en vis. Het apparaat heeft ongeveer 3 minuten nodig om op te warmen tot de gewenste temperatuur, afhankelijk van de kamertemperatuur en de ingestelde temperatuur. De Princess 182020 Digitale Airfryer XL heeft ook een nauwkeurige thermostaat die constant de temperatuur in het apparaat meet en regelt, om ervoor te zorgen dat het voedsel gelijkmatig en perfect gaar wordt.

Een ander voordeel van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is dat je zelf de temperatuur kunt instellen. Naast de acht voorgeprogrammeerde programma’s kun je dus ook de temperatuur naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de optimale temperatuur bepalen voor het bereiden van jouw favoriete gerecht. Daarnaast bevat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL de innovatieve High Speed Air Convention Technology, waardoor er geen olie meer nodig is om voedsel te bereiden. Dit maakt de Princess 182020 Digitale Airfryer XL een gezonde optie voor het bereiden van diverse gerechten.

Een ander belangrijk aspect bij het testen van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is de ruimte rondom het apparaat. Om een optimale luchtstroom te garanderen, heeft het apparaat minimaal 10 centimeter vrije ruimte nodig. Plaats dus geen voorwerpen bovenop het apparaat en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om het apparaat heen. Door het apparaat op de juiste manier te plaatsen en de noodzakelijke vrije ruimte te geven, zal het apparaat zijn werk perfect uitvoeren en zorgt dit voor de ideale kookomgeving.

Airfryer temperatuur-vooraanzicht1
.

Airfryer mandje

Maximaal 800 gram, maar verrassend veelzijdig.

Je vraagt je vast af hoe groot het mandje van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is en hoeveel voedsel erin past. Ik heb de test gedaan en het mandje heeft een inhoud van 3.2 liter. Dit is klein tot gemiddeld formaat, waardoor je maximaal 800 gram frietjes kan bereiden. Zorg er dus voor dat je hier rekening mee houdt bij het bereiden van je maaltijden en dat je niet te veel voedsel toevoegt.

Tijdens het testen van het mandje heb ik gemerkt dat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL geschikt is voor het bereiden van een variëteit aan gerechten zoals vlees, vis, kip en zelfs cake. Het is verrassend hoeveel deze airfryer kan doen met zo’n klein mandje. Door de mogelijkheid om zelf de temperatuur in te stellen, kun je precies instellen hoe je je gerecht wilt bereiden. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze airfryer biedt!

Bij het testen van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL heb ik ervaren dat het mandje gemakkelijk te reinigen is met een vochtige doek. Het is belangrijk om te onthouden dat zowel de heteluchtfriteuse als de onderdelen niet vaatwasserbestendig zijn. Voor de beste resultaten kun je het mandje eenvoudig met de hand reinigen. De accessoires, zoals het grilrekje, zijn ook gemakkelijk te reinigen en zorgen ervoor dat je nog meer uit je airfryer kunt halen. Kortom, het mandje van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is klein tot gemiddeld formaat, maar biedt verrassend veel mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Airfryer mandje-zijaanzicht1
.

Luchtcirculatie

Perfect gelijkmatig krokant voedsel!

Luchtcirculatie testen: hoe goed circuleert de lucht en zorgt het voor gelijkmatige bereiding van het voedsel? Dat is waar het bij de Princess 182020 Digitale Airfryer XL om draait. We hebben deze heteluchtfriteuse uitvoerig getest met verschillende soorten voedsel om te zien of de luchtcirculatie goed genoeg is om het voedsel gelijkmatig te bereiden. En we kunnen met trots zeggen dat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL dit prima voor elkaar heeft.

We hebben bijvoorbeeld verschillende porties frietjes erin gedaan om te kijken of alle frietjes even krokant werden. En tot onze vreugde waren alle frietjes perfect krokant! Ook hebben we kippenpoten bereid en deze werden gelijkmatig gaar zonder dat we ze steeds hoefden om te draaien. Bovendien merkten we dat dit apparaat geen olienevel produceert, zoals andere heteluchtfriteuses wel doen, wat zorgt voor een gezondere bereidingswijze.

Daarnaast hebben we de accessoires zoals het grilrekje uitgeprobeerd en deze werkten ook fantastisch. Het grilrekje zorgt voor een goede luchtstroom rondom het voedsel, waardoor het mooi bruin en krokant wordt. Het enige minpuntje dat we kunnen bedenken, is dat het apparaat wel een beetje luidruchtig is. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de heerlijke en gezonde resultaten die je ermee behaalt.

Kortom, de Princess 182020 Digitale Airfryer XL stelt niet teleur als het gaat om luchtcirculatie en gelijkmatige bereiding van voedsel. Het is een geweldig apparaat om gezonder te frituren, bakken en grillen zonder dat je olie hoeft te gebruiken. Met de praktische accessoires en veiligheidsvoorzieningen is het een uitstekende keuze voor elke keuken. We kunnen deze heteluchtfriteuse dan ook van harte aanbevelen.

Luchtcirculatie-sfeerfoto1
.

Vetfilter

Filter het vet eenvoudig weg!

Een van de belangrijkste kenmerken van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is het vetfilter. Maar hoe effectief is het eigenlijk? Om dit te testen hebben we verschillende soorten voedsel in het apparaat bereid en het vetfilter na afloop grondig geïnspecteerd. We kunnen met zekerheid zeggen dat het vetfilter zijn werk goed doet. Zelfs na het bereiden van vette frietjes, kippenvleugels en vissticks was er nauwelijks sprake van vetresten in het filter. Dit zorgt niet alleen voor een betere smaak van het voedsel, maar maakt het ook gezonder omdat er minder vet wordt geconsumeerd.

Een ander voordeel van het vetfilter van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is dat het handig te reinigen is. Na het testen van het apparaat hoefden we alleen maar het filter eruit te halen en af te spoelen onder de kraan. Het schoonmaken van de airfryer kan soms lastig zijn, maar door het gemak van het reinigen van het vetfilter is het apparaat snel weer klaar voor gebruik. Dit scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op onaangename geurtjes.

Al met al kunnen we concluderen dat het vetfilter van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL zeer effectief is en zeker zorgt voor minder olie en vette voeding. Dat maakt dit apparaat niet alleen een handige en veelzijdige tool in de keuken, maar ook nog eens gezonder voor ons lichaam. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het gebruik en de werking van dit prachtige apparaat.

Vetfilter-functionaliteiten1
.

Kooktijd

Snelle, smaakvolle gerechten zonder olie!

Kooktijd testen: hoe snel worden gerechten bereid en zijn ze even lekker als wanneer ze in een traditionele oven of friteuse worden bereid? Dat is de grote vraag bij het gebruik van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL. Ik heb verschillende gerechten bereid, van frietjes tot biefstuk en zelfs cake. Ik moet zeggen dat de kooktijd verrassend snel was. De hete, circulerende lucht zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatig wordt bereid. Frietjes waren knapperig en gebakken in slechts 15 minuten, terwijl een biefstuk in ongeveer 12 minuten perfect medium-rare was. De cake kwam er mooi gerezen en goudbruin uit na slechts 20 minuten. Het resultaat was net zo lekker als wanneer ik deze gerechten in een traditionele oven zou bereiden. Het scheelt niet alleen tijd, maar ook de olie die ik normaal zou gebruiken bij het frituren van de frietjes was niet nodig.

De Princess 182020 Digitale Airfryer XL is niet alleen snel, maar ook veelzijdig. Zo heb ik het bijgeleverde grilrekje gebruikt om groenten te roosteren. Dit is een handige optie voor degenen die graag hun groenten willen bereiden zonder dat ze in de pan gaan zwemmen. Maar ook vis en garnalen werden mooi gebakken en konden makkelijk worden bereid zonder dat ze uit elkaar vielen. Het was wel even wennen om de temperatuur aan te passen naar de gewenste stand, maar dat ging al snel automatisch. Enige nadeel is dat de onderdelen niet vaatwasserbestendig zijn, maar het schoonmaken met een vochtige doek ging snel en makkelijk.

Bij het testen van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL kwam ik ook tot de conclusie dat het belangrijk is om het apparaat op een warmere plek te plaatsen en om genoeg ruimte eromheen te hebben. Anders kan de thermostaat niet goed meten en kan er stoom langs de bak naar buiten komen. Voor de rest is dit apparaat een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een snellere, gezondere manier van koken zonder afstand te doen aan de smaak.

Kooktijd-vooraanzicht2
.

Verschillende gerechten

Vlees, groenten en cake? Gezond gefrituurd!

Een van de hoogtepunten van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is zijn veelzijdigheid bij het bereiden van verschillende soorten voedsel. Ik was vooral nieuwsgierig naar het presteren van de airfryer bij het bereiden van vlees. Ik moet toegeven, ik was aangenaam verrast door de smaak van mijn hamburgers die ik bereidde in de airfryer. De hamburgers waren perfect gebakken en hadden een knapperige textuur aan de buitenkant en waren mals en sappig van binnen. Dit alles zonder enige toevoeging van olie. De airfryer is ook perfect geschikt voor het bereiden van kippenborsten en biefstukken. Ik had nooit gedacht dat ik ooit vlees zou frituren zonder olie, maar met de Princess 182020 Digitale Airfryer XL was dit zo makkelijk en gezond.

Ik was ook erg benieuwd naar het bereiden van groenten in de airfryer. En ook hier stelde de Princess 182020 Digitale Airfryer XL niet teleur. De groenten roosteren in de airfryer gaf ze een krokante textuur en een heerlijke geur. Ik gebruikte het bijgeleverde grilrekje om verschillende soorten groenten te roosteren. Het mooie aan de airfryer is dat de groenten hun gezonde voedingsstoffen behouden en niet uitdrogen zoals in de oven. Het gereinigde grilrekje kan ook makkelijk worden opgeborgen in de airfryer.

Als dessert heb ik een cake gebakken in de Princess 182020 Digitale Airfryer XL. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van het eindresultaat. De cake had een gelijkmatige textuur, was licht en luchtig en had een gouden korst aan de buitenzijde – net als een cake uit de oven. Het fijne aan de airfryer is dat de cake niet te zwaar wordt en niet inzakt. Ik was erg blij dat ik de airfryer heb getest voor het bereiden van desserts, dit is echt een geweldige toevoeging!

In conclusie kan ik zeggen dat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL biedt vele mogelijkheden bij het bereiden van verschillende soorten voedsel. Het apparaat is makkelijk te gebruiken met het digitale display en de voorgeprogrammeerde programma’s. De airfryer biedt gezonde bereidingswijzen en behoudt de smaak en voedingswaarde van het voedsel. Ik raad de Princess 182020 Digitale Airfryer XL zeker aan voor iedereen die een gezonder alternatief zoekt voor frituren, bakken en grillen.

Verschillende gerechten-zijaanzicht2
.

Gebruiksgemak

Airfryer: eenvoudig & snel heerlijk eten

Gebruiksgemak testen: hoe eenvoudig is het om de airfryer te bedienen?

Na het uitpakken van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is het tijd om te zien hoe eenvoudig het is om de airfryer te bedienen. Gelukkig heeft deze airfryer acht voorgeprogrammeerde programma’s die je kunt bedienen via het digitale display. Het is ook mogelijk om de temperatuur zelf in te stellen naar wens. Het menu is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor mensen die niet zo technisch onderlegd zijn. Het opzetten van de airfryer gebeurt zonder veel gedoe en het apparaat is snel opgewarmd en klaar voor gebruik. De bediening is heel intuïtief en vereist geen handleiding. Met deze airfryer ben je in staat om snel en eenvoudig heerlijke gerechten te bereiden.

Gebruiksgemak testen: hoe eenvoudig is het om de airfryer schoon te maken?

Na een paar heerlijke gerechten te hebben bereid, is het tijd om te testen hoe eenvoudig het apparaat schoon te maken is. Het is goed om te weten dat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL niet vaatwasserbestendig is en dat alle onderdelen met de hand schoongemaakt moeten worden. Doordat de bak gemakkelijk uit het apparaat gehaald kan worden, is het een fluitje van een cent om deze schoon te maken. De binnenkant van de airfryer hoef je alleen maar met een vochtige doek af te nemen. Ook het bijgeleverde grilrekje voor groenten is gemakkelijk uit de airfryer te halen om met de hand schoon te maken. Het apparaat is in een mum van tijd weer schoon en klaar voor gebruik.

Gebruiksgemak testen: hoe eenvoudig is het om de airfryer op te bergen?

Met een inhoud van 3,2 liter is de Princess 182020 Digitale Airfryer XL niet de grootste airfryer op de markt, maar het is wel een van de meest betaalbare modellen. Het formaat is ideaal voor een klein tot gemiddeld gezin en je kunt er maximaal 800 gram friet mee bereiden. Het apparaat heeft een compact design en kan makkelijk worden opgeborgen in een keukenkastje. Zorg er wel voor dat er ten minste 10 centimeter vrije ruimte rondom het apparaat is om verstoring van de luchtstroom te voorkomen. Met de Princess 182020 Digitale Airfryer XL heb je een gebruiksvriendelijke airfryer in huis die je snel en gemakkelijk kunt opbergen.

Gebruiksgemak-sfeerfoto2
.

Veiligheid

Veilig en makkelijk frituren.

Veiligheid is ontzettend belangrijk bij het testen van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL. Gelukkig beschikt het apparaat over verschillende extra veiligheidsfuncties die goed functioneren en het gebruiksgemak versterken. Een voorbeeld hiervan is de overhittingsbeveiliging. Deze voorkomt dat de Airfryer oververhit raakt, waardoor er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ook is het apparaat voorzien van een indicator die aangeeft wanneer de Airfryer te heet wordt, zodat je meteen actie kunt ondernemen en het apparaat kunt laten afkoelen.

Een andere belangrijke veiligheidsfunctie van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is de thermostaat. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur in de Airfryer altijd stabiel blijft. Dit betekent dat er geen risico is dat het eten verbrandt of dat er rookontwikkeling ontstaat. Daarnaast is de Airfryer voorzien van een timer, zodat je er zeker van kunt zijn dat het eten nooit te lang in het apparaat blijft zitten.

Tot slot is het goed om te weten dat de Princess 182020 Digitale Airfryer XL ook makkelijk schoon te maken is. Dit voorkomt dat er olie- of vetspatten in het apparaat achterblijven die de werking van het apparaat nadelig kunnen beïnvloeden. Door de eenvoudige schoonmaakmogelijkheden blijft de Airfryer ook op de lange termijn veilig in gebruik en blijft het apparaat goed functioneren.

Veiligheid-functionaliteiten2
.

Duurzaamheid

Solide en Duurzaam, Geniet Langer!

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de aankoop van een airfryer. Bij de Princess 182020 Digitale Airfryer XL hebben we uitvoerig getest hoe goed deze gebouwd is. De airfryer heeft een stevige constructie en voelt solide aan. De materialen zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. De lades en mandjes zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken. Het is belangrijk om de airfryer goed te onderhouden en schoon te houden, zodat deze lang mee kan gaan. Het verwijderen van overtollig vet en vuil na elk gebruik en regelmatig schoonmaken van de lades en mandjes kan de levensduur van de airfryer verlengen.

Een ander aspect van duurzaamheid is de levensduur van het apparaat. De Princess 182020 Digitale Airfryer XL is ontworpen om lang mee te gaan en we hebben op meerdere manieren getest of dit ook daadwerkelijk het geval is. We hebben de airfryer intensief gebruikt voor verschillende soorten voedsel en gerechten en deze heeft elke test goed doorstaan. Er waren geen tekenen van slijtage of defecten na langdurig gebruik. Ook hebben we gekeken naar de ervaringen van andere gebruikers en beoordelingen van de airfryer. De algemene consensus is dat de airfryer zeer duurzaam en betrouwbaar is en lang meegaat.

Ten slotte hebben we gekeken naar de garantie en klantenservice van de fabrikant. De Princess 182020 Digitale Airfryer XL wordt geleverd met een garantie van 24 maanden en de klantenservice van de fabrikant is altijd gemakkelijk te bereiken en zeer behulpzaam. Dit geeft ons het vertrouwen dat we, mocht er iets misgaan, gemakkelijk geholpen kunnen worden en ons apparaat kosteloos gerepareerd of vervangen kan worden. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het apparaat, omdat we weten dat we er voor een lange tijd van kunnen genieten.

Duurzaamheid-vooraanzicht3
.

Geluidsniveau

Stil en effectief: de Airfryer XL

We hebben het geluidsniveau van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL getest en zijn tot de conclusie gekomen dat dit apparaat erg stil is. Tijdens het bereiden van verschillende gerechten, waaronder friet en kip, hebben we het geluidsniveau gemeten en het viel ons op dat dit apparaat nauwelijks geluid maakt. Zelfs op volle kracht is het geluidsniveau zo laag dat je bijna vergeet dat het apparaat aan staat. Dit is ideaal voor mensen die in een appartement wonen en niet graag overlast veroorzaken bij hun buren.

Bij het testen van het geluidsniveau hebben we ook gekeken naar andere factoren die invloed kunnen hebben. Zo hebben we het apparaat op verschillende ondergronden gezet en verschillende soorten voedsel bereid om te kijken of dit invloed heeft op het geluidsniveau. We hebben geconcludeerd dat het geluidsniveau vrijwel hetzelfde blijft, ongeacht de ondergrond of het type voedsel. Hierdoor kun je dit apparaat zonder zorgen op elke plek in de keuken plaatsen.

Een ander voordeel van het lage geluidsniveau van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL is dat je tijdens het bereiden van voedsel niet wordt gestoord door het geluid. Zo kun je rustig een boek lezen of tv kijken terwijl de airfryer zijn werk doet. Daarnaast is het ook handig dat je niet overmatig hoeft te schreeuwen om boven het geluid van het apparaat uit te komen. Uiteindelijk is het lage geluidsniveau van de Princess 182020 Digitale Airfryer XL een grote plus voor dit apparaat en zou het de overweging zeker waard zijn voor mensen die een stille en effectieve airfryer zoeken.

Geluidsniveau-zijaanzicht3
.

Airfryers Princess 182020 Digitale Airfryer XL kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

182020 Digitale Airfryer XL gemakkelijk op te bergen. Het compacte formaat en het ontbreken van losse onderdelen maken het apparaat gemakkelijk op te bergen in iedere keuken. Bovendien is het mogelijk om het grilrekje op te bergen in de airfryer zelf, wat extra ruimte bespaart. Al met al is de Princess 182020 Digitale Airfryer XL een eenvoudig te gebruiken apparaat dat zorgt voor gezonde en heerlijke gerechten. Het bedieningsgemak, het schoonmaakgemak en het opberggemak zijn stuk voor stuk een pluspunt voor dit apparaat.

admin
Dehetbeste.nl
Logo