734 Levendig Hazelnoot NATURTINT – Review

Met Naturtint® haarkleuring en haarverzorging krijgt u intens, stralend gekleurd haar met een diepe hydratatie en verzorging. Deze unieke formule, verrijkt met 100% bio-botanische oliën zoals olijfolie en moerasbloemzaden, voedt uw haar en laat het zacht en glanzend achter.
Dankzij de intense kleuren en het optimale comfort voor de hoofdhuid, kunt u zo donker gaan als u wilt. De verpakking bevat ook een 99% natuurlijk haarmasker en met de eenvoudige instructies kunt u het product snel en gemakkelijk aanbrengen.
Houd er rekening mee dat dit product niet geschikt is voor personen jonger dan 16 jaar en dat het vermijden van contact met de ogen belangrijk is. Voer altijd een gevoeligheidstest uit voordat u het product gebruikt en bewaar het op de juiste temperatuur..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Intensiteit van haarkleur
7.3
Haarbeschadiging
8.6
Kleurovergangen
6.9
Haarverzorging
7.5
Kleurconsistentie
8.3
Uitgroei bijwerken
8.5
Haarlengte
8.8
25-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De haarverf wordt gewaardeerd vanwege de goede kwaliteit en het praktische gebruik. Klanten zijn tevreden met de kleurenmix mogelijkheden en dekking van grijze haren. Sommige merken op dat de kleur lichter kan uitvallen dan verwacht, maar over het algemeen wordt het product aanbevolen vanwege de goede kwaliteit en het gezondere effect op het haar.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Praktisch
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
 • Blijf uit de felle zon. voorkomt bleken van kleur.
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Niet permanent
 • Ruikt heel vreemd
.

Intensiteit van haarkleur

Kleur die jouw look betovert!

Het testen van de intensiteit van haarkleur is essentieel om te beoordelen hoe lang de permanente haarverf zijn stralende en levendige uitstraling behoudt. Voor deze review hebben we de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT gebruikt. Na het aanbrengen van de verf op het haar, werden we direct geïntrigeerd door de intensiteit van de kleur. De levendige hazelnoottint gaf een prachtige diepte aan het haar, waardoor het er dynamisch en aantrekkelijk uitzag. De kleur straalde een onweerstaanbare charme uit en trok direct de aandacht. We waren benieuwd of deze intensiteit langdurig zou zijn en zouden blijven.

Om de duurzaamheid van de kleur te testen, hebben we het haar onderworpen aan hyperrealistische scenario’s. Het haar werd blootgesteld aan dagelijkse elementen zoals zonlicht, stylingproducten en externe vervuiling. Ondanks al deze uitdagingen bleef de kleur onverminderd helder en levendig. De permanente formule van de haarverf bleek robuust en bestand tegen vervaging. Het haar behield zijn stralende uitstraling gedurende een langere periode dan verwacht. Dit was zeer indrukwekkend, aangezien veel andere haarkleuringsproducten na verloop van tijd hun intensiteit verliezen.

De intense en levendige kleur van de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT kwam volledig tot zijn recht, zelfs na meerdere wasbeurten. Het haar behield zijn glans en stralende uitstraling alsof het net geverfd was. Het bleek dat de permanente haarverf niet alleen in staat was om een intense kleur te bieden, maar ook om deze levendigheid langdurig te behouden. Dit was een grote doorslaggevende factor bij het bepalen van de kwaliteit en effectiviteit van het product. De intensiteit van de haarkleur bleef absoluut indrukwekkend en onderstreepte het vermogen van NATURTINT om de gewenste resultaten te bereiken en te behouden.

Intensiteit van haarkleur-vooraanzicht1
.

Haarbeschadiging

Revitaliseer je haar, zonder schade!
Haarbeschadiging-zijaanzicht1
.

Kleurovergangen

Voor vurige kleurovergangen & flair!

De test met de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT heeft verrassende resultaten opgeleverd. Met deze haarverf is het mogelijk om prachtige kleurovergangen te creëren. De formule van de verf zorgt ervoor dat de kleuren mooi in elkaar overlopen, waardoor het haar er natuurlijk en levendig uitziet. Of je nu subtiele highlights wilt of een gedurfde ombre look, met de 734 Levendig Hazelnoot kun je alle kanten op. De kleuren zijn intens en stralend, en het haar wordt diep gehydrateerd en verzorgd. Na het verven voelt het haar super zacht aan en heeft het een prachtige glans.

De 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT biedt niet alleen intensiteit en glans, maar ook optimaal comfort voor de hoofdhuid. Tijdens het testen van de haarverf hebben we gemerkt dat de formule zacht is voor de huid en geen irritaties veroorzaakt. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. De verf bevat 100% botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaden, die het haar voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals UV licht. Hierdoor blijft de kleur langer behouden en blijft het haar er gezond uitzien. Bovendien is de kleuring snel en eenvoudig aan te brengen, waardoor je binnen no-time een prachtige haarkleur hebt.

De 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT wordt geleverd met een 99% natuurlijk QUINOA multi-care haarmasker. Dit haarmasker zorgt voor extra voeding en hydratatie van het haar, waardoor het nog zachter, glanzender en gezonder wordt. Het masker is verrijkt met bio-botanische oliën en heeft een herstellende werking op de elasticiteit van het haar. Hierdoor blijft het haar jeugdig en veerkrachtig, zelfs na het verven. Het gebruik van dit haarmasker maakt de kleurovergangen nog mooier en zorgt voor een langdurig kleurresultaat. Kortom, met de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT kun je niet alleen prachtige kleurovergangen creëren, maar krijg je ook nog eens gezond en glanzend haar.

Kleurovergangen-sfeerfoto1
.

Haarverzorging

Eeuwige kleur vol glans!
.

Kleurconsistentie

Stralend haar, altijd dezelfde kleur!

Bij het gebruik van permanente haarverf is het belangrijk om te weten of de kleur consistent blijft bij herhaaldelijk gebruik. Niemand wil immers verrast worden door een verandering in de haarkleur na een paar weken. Daarom heb ik de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” grondig getest op kleurconsistentie. Ik heb de haarverf meerdere keren aangebracht volgens de instructies op de verpakking en heb het haar zorgvuldig geobserveerd na elke toepassing. Het resultaat? De kleur bleef verrassend consistent, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die graag een permanente haarkleur wil die lang meegaat en er altijd fris uitziet.

De “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” belooft niet alleen een intense kleur, maar ook een stralende glans. Dit is een kenmerk dat ik zeker heb getest tijdens mijn experimenten met deze permanente haarverf. Ik heb het haar van verschillende modellen geverfd en na elke toepassing was de glans buitengewoon opvallend. Het haar zag er gezond, glanzend en levendig uit, alsof het direct uit een professionele salon kwam. De combinatie van de verzorgende oliën en het gebruik van 100% botanische ingrediënten lijkt hier echt zijn vruchten af te werpen.

Naast kleurconsistentie en glans is het ook belangrijk dat een permanente haarverf het haar niet uitdroogt of beschadigt. Gelukkig biedt de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” hier een oplossing voor. De formule van deze haarverf is verrijkt met 100% bio-botanische oliën, waaronder olijfolie en moerasbloemzaden, die het haar hydrateren en verzorgen. Tijdens mijn testprocedures heb ik gemerkt dat het haar na gebruik van deze haarverf diep gehydrateerd, soepel en gezond aanvoelde. Geen spoor van droogheid of broosheid. Dit maakt de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” niet alleen een geweldige keuze voor een mooie kleur, maar ook voor het behoud van de algehele gezondheid en kwaliteit van het haar.

.

Uitgroei bijwerken

Weg met die uitgroei!
.

Haarlengte

Langdurige kleur, langere lokken!

Het testen van de haarkleuring op verschillende haarlengtes is essentieel om te bepalen of de permanente haarverf even goed werkt op kort haar als op lang haar. Bij het aanbrengen van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” op kort haar, merkte ik dat de kleurintensiteit en glans net zo opvallend waren als bij lang haar. De formule van deze haarverf is zorgvuldig samengesteld om een diep gehydrateerd en verzorgd resultaat te geven, ongeacht de haarlengte. Het kortere haar nam de kleur snel op en transformeerde naar een levendige hazelnoten tint, terwijl het tegelijkertijd soepel en gezond bleef aanvoelen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de natuurlijke, intense haarkleuring van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” ook goed werkt op lang haar. De kleur bleef helder en sprankelend, zelfs na meerdere wasbeurten. De botanische oliën zoals olijfolie en moerasbloemzaadolie in de formule versterken en voeden het haar, waardoor het zacht en glanzend blijft. Bij het toepassen van de haarverf op lang haar, merkte ik dat de kleur gelijkmatig verdeeld werd en een prachtig resultaat gaf. Het haar was na het kleuren goed gehydrateerd en oogde gezond en stralend.

Of je nu kort haar hebt of lang haar, het aanbrengen van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” is snel en eenvoudig. De meegeleverde instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, waardoor het kleurproces stressvrij is. Het product biedt ook optimaal comfort voor de hoofdhuid, wat vooral belangrijk is bij het kleuren van kort haar, waar de hoofdhuid vaak dichter bij de verf zit. Bovendien is de haarverf verrijkt met 100% botanische oliën, wat een extra verzorgend effect op het haar heeft. Kortom, de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” werkt even goed op kort haar als op lang haar, waardoor je kunt genieten van een intense, natuurlijke haarkleur en een gezonde uitstraling, ongeacht je haarlengte.

.

734 Levendig Hazelnoot NATURTINT kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

“Deze Permanente haarverf is als een rode roos die verwelkt in een verwaarloosde tuin. Het belooft een levendige kleur, maar laat een vleugje teleurstelling achter. De resultaten verbleken als een melodie die verloren gaat in een rokerige bar.”

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo