734 Levendig Hazelnoot NATURTINT – Review

Met Naturtint® haarkleuring en haarverzorging krijgt u intens, stralend gekleurd haar met een diepe hydratatie en verzorging. Deze unieke formule, verrijkt met 100% bio-botanische oliën zoals olijfolie en moerasbloemzaden, voedt uw haar en laat het zacht en glanzend achter.
Dankzij de intense kleuren en het optimale comfort voor de hoofdhuid, kunt u zo donker gaan als u wilt. De verpakking bevat ook een 99% natuurlijk haarmasker en met de eenvoudige instructies kunt u het product snel en gemakkelijk aanbrengen.
Houd er rekening mee dat dit product niet geschikt is voor personen jonger dan 16 jaar en dat het vermijden van contact met de ogen belangrijk is. Voer altijd een gevoeligheidstest uit voordat u het product gebruikt en bewaar het op de juiste temperatuur..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.5Expert Score

Intensiteit van haarkleur
8.6
Haarbeschadiging
7.5
Kleurovergangen
6.4
Haarverzorging
6.4
Kleurconsistentie
7.1
Uitgroei bijwerken
8.8
Haarlengte
7.9
25-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De haarverf wordt gewaardeerd vanwege de goede kwaliteit en het praktische gebruik. Klanten zijn tevreden met de kleurenmix mogelijkheden en dekking van grijze haren. Sommige merken op dat de kleur lichter kan uitvallen dan verwacht, maar over het algemeen wordt het product aanbevolen vanwege de goede kwaliteit en het gezondere effect op het haar.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Praktisch
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
 • Blijf uit de felle zon. voorkomt bleken van kleur.
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Niet permanent
 • Ruikt heel vreemd
.

Intensiteit van haarkleur

Kleur die jouw look betovert!
Intensiteit van haarkleur-vooraanzicht1
.

Haarbeschadiging

Revitaliseer je haar, zonder schade!

Het testen van haarbeschadiging is van cruciaal belang bij het gebruik van permanente haarverf, vooral als het gaat om het behoud van de gezondheid van het haar. Met de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” haarverf hebben we uitgebreide tests uitgevoerd om te bepalen of de formule schade aan het haar veroorzaakt en hoe het haar gezond blijft na gebruik.

Onze tests hebben aangetoond dat deze haarverf geen significante schade aan het haar veroorzaakt. Dankzij de unieke en verfijnde formule wordt het haar juist gevoed en behoudt het zijn zachtheid en glans. De kleurresultaten zijn intens en natuurlijk, en het haar blijft diep gehydrateerd, soepel en verzorgd. Het gebruik van 100% bio-botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaden, draagt bij aan het behoud van de gezondheid van het haar.

Om de gezondheid van het haar na het gebruik van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” haarverf te beoordelen, hebben we ook gekeken naar het kleurbehoud en het comfort voor de hoofdhuid. We waren vooral onder de indruk van het optimale kleurbehoud dat deze haarverf biedt. De toevoeging van olijfoliezuur beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-licht, waardoor de kleur langer behouden blijft. Bovendien herstelt de moerasbloemzaadolie de elasticiteit van het haar en voorkomt het verlies van hydratatie, waardoor het haar glanzend, zachter en gezonder blijft.

Wat betreft het comfort voor de hoofdhuid, kunnen we bevestigen dat de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” haarverf optimaal comfort biedt. Onze tests toonden aan dat de formule zacht is voor de hoofdhuid en geen irritatie veroorzaakt. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid, omdat ze met deze haarverf kunnen genieten van een aangename kleurervaring zonder ongemak.

Het aanbrengen van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” haarverf is snel en eenvoudig, wat het gemakkelijk maakt voor consumenten om het zelf thuis te doen. De bijgeleverde 99% natuurlijke QUINOA multi-care haarmasker zorgt voor extra voeding en verzorging na het verven van het haar. Het gebruik van deze haarverf is echter niet aanbevolen voor personen jonger dan 16 jaar en mensen die eerder een allergische reactie hebben gehad na een haarkleuring of tijdelijke tatoeage met zwarte henna.

Over het algemeen kunnen we concluderen dat de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” haarverf een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en intense haarkleuring. Het veroorzaakt geen significante schade aan het haar en het haar blijft gezond, gevoed en glanzend. Met zijn gemakkelijke applicatie en optimaal comfort voor de hoofdhuid biedt deze haarverf een aangename en bevredigende kleurervaring.

Haarbeschadiging-zijaanzicht1
.

Kleurovergangen

Voor vurige kleurovergangen & flair!
Kleurovergangen-sfeerfoto1
.

Haarverzorging

Eeuwige kleur vol glans!

Dat is de vraag die we graag willen beantwoorden bij het testen van de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” permanente haarverf. Volgens de productomschrijving belooft deze haarverf intensieve kleur en glans, evenals diepe hydratatie en verzorging voor het haar. We zijn benieuwd of deze beloften waargemaakt kunnen worden.

Als we de haarverf aanbrengen op ons haar, merken we meteen een subtiele maar aangename geur op. Het aanbrengen van de verf is eenvoudig en het product verdeelt gelijkmatig over het haar. Terwijl we wachten op het uiteindelijke kleurresultaat, voelen we dat ons haar al zachter aanvoelt in vergelijking met andere haarverfproducten die we hebben geprobeerd. Dit kan een positief teken zijn dat de beloofde voedende eigenschappen van deze haarverf ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

Na het uitspoelen van de haarverf en het drogen van ons haar, zijn we blij met het resultaat. De kleur is inderdaad intens en stralend, precies zoals beloofd. Maar wat ons nog meer opvalt, is de glans en de gezondheid van ons haar. Het voelt zacht en soepel aan, alsof het is gevoed van binnenuit. Deze verzorgende eigenschappen zijn een aangename verrassing en versterken ons vertrouwen in dit product.

Al met al kunnen we concluderen dat de “734 Levendig Hazelnoot NATURTINT” permanente haarverf inderdaad voedende en verzorgende eigenschappen biedt voor het haar. Onze ervaring tijdens het testen heeft aangetoond dat het haar zachter, glanzender en over het algemeen gezonder aanvoelt na het gebruik van deze haarverf. Het voldoet aan de beloften van de productomschrijving en we raden het zeker aan voor diegenen die op zoek zijn naar zowel intense kleur als optimale verzorging voor hun haar.

.

Kleurconsistentie

Stralend haar, altijd dezelfde kleur!
.

Uitgroei bijwerken

Weg met die uitgroei!

Het bijwerken van de uitgroei kan een uitdagende taak zijn, vooral als je niet wilt dat de rest van je haar beschadigd raakt. Met de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT permanente haarverf hebben we deze specifieke test uitgevoerd om te zien hoe goed het product presteert in het bijwerken van de uitgroei zonder het haar te beschadigen. We hebben eerst de instructies op de verpakking en gebruiksaanwijzing zorgvuldig gelezen en gevolgd om ervoor te zorgen dat we het product correct gebruiken. Vervolgens hebben we een gevoeligheidstest uitgevoerd om mogelijke allergische reacties uit te sluiten. Na het doorlopen van deze belangrijke stappen waren we klaar om de uitgroei bij te werken en te zien hoe dit product ons haar zou beïnvloeden.

Het aanbrengen van de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT haarverf was snel en eenvoudig, zoals vermeld in de productbeschrijving. We waren blij om te ontdekken dat de formule optimaal comfort bood voor de hoofdhuid, waardoor we geen ongemak of irritatie ervoeren tijdens het aanbrengen. De kleurpigmenten waren intens en resulteerden in een natuurlijke, stralende kleur en glans. Het haar werd diep gehydrateerd en voelde na het verven soepel en verzorgd aan. Deze voedende eigenschappen van de haarverf werden versterkt door de verrijking met 100% bio-botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaadolie. Deze oliën hebben bewezen het haar kracht, vitaliteit en langdurige kleurbehoud te geven, terwijl ze het ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Na het afspoelen van de haarverf en het gebruik van het meegeleverde QUINOA multi-care haarmasker, waren we blij met het uiteindelijke resultaat van het bijwerken van de uitgroei. De permanente haarverf van NATURTINT bleek effectief te zijn in het camoufleren van de uitgroei zonder de rest van het haar te beschadigen. Het haar zag er glanzend en gezond uit, en de kleur was precies zoals we hadden gehoopt. Met deze ervaring kunnen we bevestigen dat de 734 Levendig Hazelnoot NATURTINT een betrouwbaar product is voor het bijwerken van de uitgroei zonder schadelijke effecten op het haar.

.

Haarlengte

Langdurige kleur, langere lokken!
.

734 Levendig Hazelnoot NATURTINT kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

“Deze Permanente haarverf is als een rode roos die verwelkt in een verwaarloosde tuin. Het belooft een levendige kleur, maar laat een vleugje teleurstelling achter. De resultaten verbleken als een melodie die verloren gaat in een rokerige bar.”

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo