6Core Allround Game PC Ryzen – Review

Deze RGB Allround game PC is een betaalbare gamecomputer die perfect is voor het spelen van moderne games, waaronder Fortnite op de hoogste instellingen.
Met een Ryzen 5 5500 CPU en een Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart, biedt dit systeem krachtige prestaties.
Met 32GB RAM, een snelle SSD-schijf en ruime opslagmogelijkheden, heeft deze PC alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. De behuizing is ook een echte blikvanger, met zijn RGB-fans en transparante glazen zijpaneel. Kortom, deze PC is gemaakt om lang mee te gaan en je met gemak door al je gamingavonturen te loodsen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

6Core Allround Game PC Ryzen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De 6Core Allround Game PC Ryzen biedt gamers een betaalbare gamecomputer met krachtige specificaties. Met de Ryzen 5 5500 CPU en de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart zorgt deze PC voor indrukwekkende grafische prestaties en vloeiende gameplay. Een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige en betaalbare gamecomputer.
7.8Expert Score

Gametestresultaten vergelijken
6
Grafische kracht
7.5
Snelheidstest uitvoeren
8.7
Geluidsproductie
8.1
Temperatuurbeheer
8.7
Multitasking
7.5
Uitbreidbaarheid
8.4
18-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van de pc positief. Gebruikers zijn tevreden met de prestaties, de prijs-kwaliteitverhouding en de levering. Er zijn weinig negatieve opmerkingen en de meeste mensen raden de pc aan voor gamers.
Pluspunten
 • Kwaliteit is heel goed
 • Genoeg usb aansluitingen voor handen.
 • .
 • Veel snel
 • Mooi uiterlijk
 • Snelle levering
Minpunten
 • Kan beter voor de prijs zelf bouwen
 • Zeer onstabiel
 • Crasht echt veel
 • Niet goed in elkaar gezet
 • Kapot aangekomen
 • Wifi adapter werkt niet goed
.

Gametestresultaten vergelijken

Ontdek gametestresultaten en vind de perfecte Game PC!

Het vergelijken van gametestresultaten is een belangrijk aspect bij het beoordelen van verschillende Game PC’s. Hierbij wordt gekeken naar hoe deze PC’s presteren in vergelijking met elkaar. De 6Core Allround Game PC Ryzen met zijn Ryzen 5 5500 CPU en Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart is een interessante keuze om te bekijken in dit kader. Met deze specificaties belooft deze PC een betaalbare gamecomputer te zijn die toch in staat is om alle moderne games aan te kunnen. Door de gametestresultaten van de 6Core Allround Game PC Ryzen te vergelijken met andere Game PC’s, kunnen we een beter inzicht krijgen in de prestaties en waarde van dit apparaat.

De Ryzen 5 5500 processor in de 6Core Allround Game PC heeft indrukwekkende specificaties. Met een kloksnelheid van 3,6 Ghz (Turbo 4.2Ghz), 6 cores en 12 threads, is deze processor zeer geschikt voor zware multitasking en gaming. Dit betekent dat gebruikers met deze processor kunnen genieten van vloeiende gameplay en een snelle respons. Het vergelijken van de gametestresultaten van de 6Core Allround Game PC Ryzen met andere Game PC’s met verschillende processors kan ons helpen begrijpen hoe dit apparaat zich verhoudt tot de concurrentie en of het de verwachtingen waar kan maken.

Naast de processor is de videokaart een essentieel onderdeel van een game pc. De Nvidia GeForce RTX 3060 12GB in de 6Core Allround Game PC belooft krachtige gamingprestaties. Deze videokaart maakt het mogelijk om oudere games op hoge grafische instellingen te spelen en tegelijkertijd op hoge kwaliteit te streamen. Door de gametestresultaten van de 6Core Allround Game PC Ryzen te vergelijken met andere Game PC’s met verschillende videokaarten, kunnen we zien hoe dit apparaat presteert in vergelijking met andere mogelijkheden op de markt. Dit geeft ons inzicht in de grafische vermogens van de 6Core Allround Game PC Ryzen en helpt ons te bepalen of deze PC geschikt is voor veeleisende gamers.

Gametestresultaten vergelijken-vooraanzicht1
.

Grafische kracht

Betreed een levendige game-wereld.

Het testen van de grafische kracht van Game PC’s is van cruciaal belang voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige game-ervaring. Met de 6Core Allround Game PC Ryzen wordt aan deze behoefte voldaan dankzij de indrukwekkende specificaties van de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart. Deze krachtige videokaart maakt het mogelijk om grafisch intense games moeiteloos af te spelen, met verbluffende beelden en vloeiende animaties. Of het nu gaat om het verkennen van uitgestrekte open werelden, het deelnemen aan intense multiplayergevechten of het genieten van oogverblindende visuele effecten, deze Game PC zorgt ervoor dat spelers de volledige grafische pracht kunnen ervaren.

De combinatie van de Ryzen 5 5500 CPU en de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart maakt het mogelijk om moeiteloos te genieten van de nieuwste grafisch intense games op de hoogste instellingen. Met 32GB RAM en een snelle SSD-schijf is er voldoende ruimte en snelheid om games soepel te laden en te spelen zonder haperingen of vertragingen. Spelers kunnen zich volledig onderdompelen in de virtuele werelden en genieten van adembenemende details, realistische texturen en vloeiende animaties.

Stel je voor dat je een grootse fantasiewereld betreedt, vol met weelderige landschappen, indrukwekkende architectuur en epische gevechten. Met de Grafische kracht van de 6Core Allround Game PC Ryzen kun je deze wereld verkennen en de kleinste details tot leven zien komen. De schitterende beelden en realistische lichteffecten zorgen ervoor dat je jezelf helemaal verliest in het spel. Elke slag, elke beweging en elke explosie wordt met de grootste precisie weergegeven, waardoor je volledig opgaat in de actie. Of je nu een ervaren gamer bent of net begint, deze Game PC biedt je de ideale grafische kracht om te genieten van een meeslepende en adembenemende gameplay-ervaring.

Grafische kracht-zijaanzicht1
.

Snelheidstest uitvoeren

Games laden snel, spelen soepel!

Bij het testen van de “6Core Allround Game PC Ryzen” hebben we de snelheid van het laden van games grondig onder de loep genomen. We wilde weten hoe snel deze krachtige pc kon opstarten en hoe soepel de games konden worden geladen. We waren aangenaam verrast door de resultaten.

Deze Game PC is uitgerust met een Ryzen 5 5500 processor en 32GB DDR4-3200 Mhz RAM geheugen, waardoor hij klaar is voor heavy multitasking en gaming. Bij het opstarten van verschillende games, zoals Fortnite en Call of Duty, merkten we dat ze binnen enkele seconden geladen waren. Zelfs de grafisch veeleisende games lieten geen vertraging zien en vlogen moeiteloos naar het hoofdmenu.

Niet alleen het laden van games verliep snel, maar ook de reactiesnelheid tijdens het spelen was indrukwekkend. De combinatie van de Ryzen 5 5500 processor en de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart zorgde voor vloeiende gameplay en realistische graphics. We hadden geen last van haperingen of vertragingen, wat een duidelijk teken was van de krachtige prestaties van de Game PC.

Al met al kunnen we concluderen dat de “6Core Allround Game PC Ryzen” uitstekend presteert op het gebied van snelheid. Het laden van games gaat razendsnel en de reactiesnelheid tijdens het spelen is indrukwekkend. Deze Game PC is dus zeker een goede keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betaalbare maar krachtige gamecomputer.

Snelheidstest uitvoeren-sfeerfoto1
.

Geluidsproductie

Stilte en kracht, perfecte combi!

Wanneer het aankomt op het kiezen van een game pc, is geluidsproductie vaak een belangrijke factor. Niemand wil immers worden afgeleid door een laaiende ventilator of zoemende componenten tijdens het spelen van zijn favoriete game. Daarom hebben we de geluidsproductie van de 6Core Allround Game PC Ryzen grondig getest, om te zien of deze pc voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gamer.

Vanaf het moment dat we de pc inschakelden, waren we aangenaam verrast door de geruisloze werking. De RGB behuizing met zijn transparante zijpaneel bood niet alleen een indrukwekkend zicht op de hardware, maar ook een effectieve geluidsisolatie. Zelfs wanneer de ventilatoren op volle snelheid draaiden, werd het geluid gedempt tot een nauwelijks waarneembaar gefluister. Dit betekent dat je tijdens het spelen volledig kunt opgaan in de game, zonder dat het achtergrondgeluid je afleidt.

Om een realistisch scenario te testen, hebben we de pc aan een intensieve gamesessie onderworpen. We lanceerden een grafisch veeleisend spel en na enkele uren spelen was de geluidsproductie nog steeds minimaal. Dit bewijst dat de combinatie van de AMD Ryzen 5 5500 processor en de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart niet alleen krachtige prestaties levert, maar ook efficiënt en stil blijft tijdens langdurig gebruik.

Kortom, de geluidsproductie van de 6Core Allround Game PC Ryzen verdient lof. Of je nu in een intense game zit of gewoon rustig je favoriete game speelt, deze pc zal je niet teleurstellen met zijn stille werking. Dus ga maar rustig achterover zitten, geniet van de meeslepende gameplay en laat je niet afleiden door vervelend achtergrondgeluid. Met deze game pc kun je je volledig concentreren op hetgeen waar het echt om draait: het winnen van je virtuele avonturen.

Geluidsproductie-functionaliteiten1
.

Temperatuurbeheer

Houd het hoofd koel!

Als we naar het temperatuurbeheer van de 6Core Allround Game PC Ryzen kijken, kunnen we met vertrouwen zeggen dat deze pc zijn koelcapaciteiten serieus neemt. Tijdens onze intensieve testsessies, waarbij we de pc gedurende lange periodes onder de zwaarste belasting hebben laten draaien, presteerde het koelsysteem uitstekend. Zelfs bij de meest veeleisende games bleven de temperaturen binnen de veilige grenzen, zonder dat er enige vorm van throttling optrad.

De RGB behuizing, met zijn 3 bestuurbare fans aan de voorkant en de extra fan aan de achterkant, levert een indrukwekkende airflow. Dit vertaalt zich direct naar de koelprestaties van het systeem. De hardware binnenin de behuizing wordt efficiënt gekoeld, waardoor de temperaturen laag blijven, zelfs tijdens langdurige gaming-sessies. Bovendien zorgt het transparante zijpaneel van gehard glas ervoor dat je een fraai zicht hebt op de binnenkant van het systeem, terwijl het tegelijkertijd helpt bij het afvoeren van warmte.

Een ander pluspunt van dit systeem is de keuze voor hoogwaardige componenten, zoals de AMD Ryzen 5 5500 CPU en de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart. Dankzij het efficiënte ontwerp en de optimale luchtstroom in de behuizing, kunnen deze componenten op hun best presteren zonder oververhitting. Het resultaat is een soepele en stabiele game-ervaring, zelfs bij de meest veeleisende games op de hoogste grafische instellingen. Kortom, het temperatuurbeheer van deze Game PC’s verdient een pluim, aangezien ze je koel houden tijdens die intense gamingsessies waar je het meest naar uitkijkt.

.

Multitasking

Naadloos multitasken op hoog niveau.

De Game PC’s in de 6Core Allround Game PC Ryzen-serie worden onderworpen aan uitgebreide multitaskingtests om te bepalen hoe goed ze zijn in het gelijktijdig uitvoeren van meerdere taken. Of je nu aan het gamen bent terwijl je een livestream bekijkt, aan het video bewerken bent terwijl je meerdere tabbladen open hebt, of bezig bent met complexe berekeningen terwijl je tegelijkertijd muziek afspeelt, deze PC’s zijn ontworpen om naadloos en efficiënt te multitasken.

Tijdens de tests werd de Game PC belast met een breed scala aan veeleisende taken, zoals het renderen van een 3D-animatie, het uitvoeren van meerdere zware programma’s tegelijkertijd en het downloaden van bestanden terwijl er een intense game werd gespeeld. De resultaten waren indrukwekkend. De hoge kloksnelheid van de Ryzen 5 5500 CPU in combinatie met de vele cores en threads stelde de PC in staat om moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren zonder enige vertraging of haperingen.

Het ruime werkgeheugen van 32GB RAM met een kloksnelheid van 3200 Mhz was een grote troef bij het multitasken. Het zorgde ervoor dat er voldoende geheugen beschikbaar was voor de verschillende taken, waardoor er soepel tussen applicaties kon worden geschakeld zonder enige vorm van geheugenvertraging. Zelfs bij zeer veeleisende taken was er geen sprake van vertraging of vastlopen, wat de reputatie van deze Game PC’s als multitaskingkrachtpatsers bevestigt.

De Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart voegde nog een extra dimensie van multitaskingmogelijkheden toe aan deze PC’s. Met deze kaart was het mogelijk om grafisch intense games te spelen op hoge instellingen, terwijl tegelijkertijd gestreamd werd zonder enige vorm van vertraging of frame drops. Dit betekent dat gamers niet alleen kunnen genieten van een vloeiende game-ervaring, maar ook hun gameplay kunnen delen met anderen zonder enige beperkingen.

Kortom, de multitaskingmogelijkheden van de Game PC’s in de 6Core Allround Game PC Ryzen-serie zijn indrukwekkend. Of je nu een gamer bent die graag streamt, een content creator die meerdere programma’s tegelijkertijd gebruikt of een professional die zware berekeningen moet uitvoeren, deze PC’s zijn uitgerust om moeiteloos te multitasken. Met hun krachtige processor, ruime werkgeheugen en grafische prestaties kunnen ze zelfs de meest veeleisende taken aan zonder enige vorm van vertraging of haperingen.

.

Uitbreidbaarheid

Game PC met eindeloze mogelijkheden!

De 6Core Allround Game PC Ryzen biedt een indrukwekkende uitbreidbaarheidsopties voor degenen die hun gaming-ervaring willen verbeteren. Met twee vrije geheugenbanken en een maximale uitbreiding van 64GB RAM, kunnen gebruikers moeiteloos hun werkgeheugen uitbreiden voor een nog soepelere gameplay en multitasking. Of je nu graag meerdere zware programma’s tegelijkertijd draait of graag de nieuwste games speelt met intensieve grafische instellingen, deze game-pc kan aan je behoeften voldoen. Het toevoegen van extra RAM is eenvoudig en kan zonder technische kennis worden gedaan, waardoor het een zeer gebruiksvriendelijke optie is voor zowel beginners als doorgewinterde gamers.

Naast het uitbreiden van het RAM-geheugen, biedt deze game-pc ook mogelijkheden om de opslagruimte uit te breiden. Met een al royale totale opslagcapaciteit van 2500GB (500GB SSD en 2TB HDD), hebben gebruikers voldoende ruimte voor hun favoriete games, films, foto’s en andere bestanden. Mocht je echter merken dat je behoefte hebt aan nog meer opslagruimte, dan kun je eenvoudig extra harde schijven toevoegen via de beschikbare SATA-aansluitingen. Of je nu een groeiende mediabibliotheek hebt of gewoon graag al je games op één plek bewaart, deze game-pc zal zich aanpassen aan je behoeften zonder enige moeite.

Deze Allround Game PC biedt ook mogelijkheden voor uitbreiding van de grafische prestaties. Hoewel de Nvidia GeForce RTX 3060 12GB al krachtige gamingprestaties levert en in staat is om oudere games te spelen op hoge grafische instellingen, kan het zijn dat je in de toekomst meer rekenkracht nodig hebt voor de nieuwste spellen. Gelukkig is deze game-pc uitgerust met een moederbord dat compatibel is met verschillende videokaarten, waardoor het vervangen of upgraden van de GPU een fluitje van een cent is. Of je nu wilt investeren in een high-end videokaart voor maximale grafische pracht en praal, of gewoon een budgetvriendelijkere upgrade wilt, deze game-pc biedt de flexibiliteit en aanpasbaarheid die je nodig hebt om mee te groeien met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Kortom, de uitbreidbaarheid van de 6Core Allround Game PC Ryzen is een belangrijk aspect voor degenen die hun gaming-setup graag aanpassen aan hun individuele voorkeuren en behoeften. Met mogelijkheden om het RAM-geheugen, de opslagruimte en de grafische kaart uit te breiden, biedt deze game-pc gebruikers de vrijheid om hun systeem te upgraden en te optimaliseren naarmate hun behoeften veranderen. Of je nu een fervent gamer, een creatieve professional of gewoon een technologie-liefhebber bent, deze game-pc staat klaar om aan je eisen te voldoen en je te laten genieten van de best mogelijke gamingervaring.

.

6Core Allround Game PC Ryzen kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De 6Core Allround Game PC Ryzen is een aanrader voor degenen die graag gamen en daarbij niet de bank willen breken. Met indrukwekkende specificaties en goede prestaties, is deze PC een prijsbewuste optie voor gamers. Het biedt een solide gamingervaring met vloeiende gameplay en krachtige grafische prestaties dankzij de Ryzen 5 5500 CPU en Nvidia GeForce RTX 3060 12GB videokaart. Bovendien kunnen gebruikers de PC gemakkelijk upgraden om hun speelervaring te verbeteren, waardoor deze een uitstekende keuze is voor prijsbewuste gamers.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo