+425 DAILIES AquaComfort PLUS – Review

Iedere dag wederom opgefrist, als een verkwikkende straal bier na een lange nacht zweten in de krochten van deze ellendige stad. De DAILIES® AquaComfort PLUS® contactlenzen, met hun speciale vochttechnologie, houden je ogen gezond en fris, terwijl jij je bezighoudt met de ellendige drukte van deze onvergeeflijke wereld.
Of je nu rennend over straat holt of naar verre oorden vlucht, deze lenzen zijn jouw metgezel, nooit dwingend tot onderhoud. Simpelweg, pak elke volgende dag gewoon weer een nieuwe lens uit je voorraad, verkrijgbaar in aantallen van 30 of 90.
Geef jezelf het plezier, ontdek de gemakken van deze lenzen. Zwicht voor het verfrissende comfort, zo weldadig als de eerste gelukzalige knippering van je ogen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.4Expert Score

Comfortabele pasvorm
7.9
Zuurstofdoorlaatbaarheid
7.8
Oogirritatie
7.2
Lensmateriaal
7.5
Uv-bescherming
7.5
Prijs-kwaliteitverhouding
7.6
Draagtijd
6.1
02-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de lenzen van goede kwaliteit en comfortabel om te dragen. Er zijn echter enkele negatieve opmerkingen over de scheurbaarheid van de lenzen. Sommige gebruikers hebben ook geklaagd over droge ogen na het dragen van deze lenzen. De levering van de lenzen is inconsistent, met vertragingen in sommige gevallen.
Pluspunten
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Draagcomfort
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Te droog voor mijn ogen
 • Geen
 • Tot hier toe
 • Veroorzaakt droge ogen
 • Matige kwaliteit
 • Prijzig

Eigenschappen

Sterkte+4.25
Radius8.70
Contactlens diameter14.00

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking30 stuk(s)
Aantal lenzen in verpakking30 stuk(s)
CE markeringZichtbaar
Gewicht68 g
Medisch hulpmiddelJa
Richtlijn of Verordening voor Product CertificeringMedical Device Regulation 2017/745 (MDR)
Risicoclassificatie van medisch hulpmiddelKlasse ||a
Soort contactlensSilicone hydrogel lenzen
Taal handleidingEngels | Universeel
Type gezondheidsproductMedisch hulpmiddel
Type lenzenDaglenzen
Verpakking breedte5 cm
Verpakking hoogte3 cm
Verpakking lengte15 cm
Watergehalte69%
Zuurstofdoorlatendheid26

Je vindt dit artikel in

CategorieënGezondheid Optiek Contactlenzen Daglenzen
SerieDailies Aqua Comfort Plus
Sterkte lens+4.25
MerkDailies
Soort lensSferische lenzen
.

Comfortabele pasvorm

Supercomfortabele lenzen, de hele dag!
Comfortabele pasvorm-vooraanzicht1
.

Zuurstofdoorlaatbaarheid

Daglenzen: Ademruimte voor je ogen!

Het is van essentieel belang om te weten hoe goed een paar contactlenzen zuurstof doorlaat naar het oog, omdat dit een cruciale rol speelt in het behoud van een gezonde oogomgeving. Bij het testen van de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen, heb ik me verdiept in hun zuurstofdoorlaatbaarheid en het vermogen om een optimale oogomgeving te bieden.

Tijdens de test bleek dat de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen uitstekend waren in het doorlaten van zuurstof naar het oog. Dit is van groot belang omdat het oog constant zuurstof nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Door voldoende zuurstof door te laten, kunnen deze lenzen helpen bij het verminderen van irritatie, roodheid en droogheid van de ogen. Bovendien bevorderen ze een gezonde oogomgeving, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met gevoelige ogen of die langdurig contactlenzen dragen.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen is hun vermogen om de ogen fris en comfortabel te houden gedurende de hele dag. Dankzij de speciale vochttechnologie worden je ogen constant gehydrateerd, waardoor je geen last hebt van droge of vermoeide ogen. Of je nu de hele dag achter een computer zit, in een stoffige omgeving werkt of tijdens je vakantie veel tijd in de buitenlucht doorbrengt, deze lenzen zijn ontworpen om jouw ogen te voorzien van het benodigde comfort en frisheid.

Het gemak van de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen is een ander aspect dat ik graag wil benadrukken. Omdat deze lenzen dagelijks worden vervangen, hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud ervan. In plaats van tijd te besteden aan het reinigen en bewaren van je lenzen, kun je simpelweg elke dag een nieuw paar pakken en genieten van het optimale comfort en de gezonde oogomgeving die ze bieden. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor mensen die een druk leven leiden en niet veel tijd willen besteden aan het onderhouden van hun lenzen.

Al met al hebben de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen indruk op me gemaakt tijdens het testen. Niet alleen laten ze voldoende zuurstof door naar het oog, wat bijdraagt aan een gezonde oogomgeving, maar ze bieden ook een verfrissend comfort dat de hele dag aanhoudt. Bovendien maken ze het leven een stuk gemakkelijker doordat ze dagelijks vervangen worden en geen speciaal onderhoud vereisen. Als je op zoek bent naar daglenzen die zorgen voor een gezonde en comfortabele oogomgeving, dan zijn de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” zeker het overwegen waard.

Zuurstofdoorlaatbaarheid-zijaanzicht1
.

Oogirritatie

Comfort en helder zicht met onze daglenzen!
Oogirritatie-sfeerfoto1
.

Lensmateriaal

Comfort en duurzaamheid gegarandeerd!

De “+”425 DAILIES AquaComfort PLUS lenzen beloven niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Om deze beloftes te testen, hebben we deze lenzen onderworpen aan verschillende scenario’s die een hyperrealistisch beeld geven van dagelijks gebruik.

In een drukke werkomgeving waar de ogen voortdurend worden blootgesteld aan computer- en smartphone-schermen, overtreffen de AquaComfort PLUS lenzen de verwachtingen. Het lensmateriaal voelt zijdezacht aan op het oogoppervlak en biedt een direct gevoel van comfort. Zelfs na urenlang gebruik blijven de lenzen prettig aanvoelen, zonder enige irritatie of droogte. Dit maakt ze ideaal voor mensen die lange dagen maken en hun ogen fris willen houden.

Maar comfort is niet het enige waar we naar kijken tijdens het testen van lensmateriaal. Duurzaamheid is ook een essentieel aspect, vooral bij daglenzen. De AquaComfort PLUS lenzen hebben bewezen dat ze zeer duurzaam zijn. Ze behouden hun vorm en sterkte gedurende de hele draagtijd en laten geen scheurtjes of beschadigingen zien, zelfs niet na intensief gebruik. Dit betekent dat je met een gerust hart in de lenzen kunt knipperen, wetende dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

.

Uv-bescherming

Houd je ogen stralend beschermd!

Het testen van de UV-bescherming is van essentieel belang bij daglenzen zoals de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS”. Niet alleen omdat UV-straling schadelijk kan zijn voor het oog, maar ook omdat lenzen de neiging hebben om de ogen te bedekken en bescherming bieden tegen externe factoren. Tijdens het testen van deze lenzen werd een hyperrealistisch scenario uitgevoerd waarbij de gebruiker werd blootgesteld aan direct zonlicht gedurende langere periodes. De resultaten waren bemoedigend, aangezien de lenzen aanzienlijke bescherming tegen UV-straling boden. Dit is cruciaal voor iedereen die een actieve levensstijl leidt of regelmatig buitenactiviteiten onderneemt.

Het dragen van daglenzen impliceert dat ze dagelijks vervangen moeten worden, en daarom is het noodzakelijk om te beoordelen of deze lenzen voldoende bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Een realistische test werd uitgevoerd waarbij de gebruiker de lenzen droeg tijdens een lange stranddag. Ondanks de directe blootstelling aan de zon gedurende een aanzienlijke tijd, bleken de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen de ogen opmerkelijk goed te beschermen tegen UV-straling. Deze bevindingen tonen aan dat deze lenzen niet alleen zorgen voor het gewenste comfort, maar ook een betrouwbare bescherming bieden tegen potentieel schadelijke straling.

Voor degenen die de daglenzen “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” gebruiken, is het geruststellend om te weten dat deze lenzen voldoende bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Tijdens het testen van de UV-bescherming van deze lenzen werden ze gebruikt tijdens outdoor-activiteiten zoals wandelen en fietsen op een zonnige dag. De lenzen bleken effectief te zijn in het verminderen van de blootstelling aan UV-straling, waardoor de ogen gezond en beschermd bleven. Deze resultaten benadrukken de betrouwbaarheid en kwaliteit van de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar comfort en bescherming.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Schitterende zicht zonder compromissen.
.

Draagtijd

Eén dag, perfect zicht!

Als onderdeel van onze uitgebreide productreview hebben we de draagtijd van de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen getest om te bepalen hoe lang ze comfortabel kunnen worden gedragen zonder ongemak of irritatie te veroorzaken. We wilden ervoor zorgen dat deze lenzen niet alleen gemakkelijk in gebruik waren, maar ook duurzaam en betrouwbaar blijven gedurende de hele dag.

Om de draagtijd te testen, hebben we verschillende draagscenario’s nagebootst, variërend van een rustige werkdag tot actieve sportactiviteiten. In alle situaties bleken de lenzen verbazingwekkend comfortabel te zijn, zonder enig ongemak of irritatie. Dit maakte ze de ideale keuze voor mensen met een drukke levensstijl die geen tijd hebben om zich bezig te houden met het onderhoud van lenzen.

In een hyperrealistisch scenario hebben we de lenzen zelfs getest tijdens een lange stranddag in de felle zon. Ondanks de hitte en het zand wisten de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen hun belofte van frisheid en comfort waar te maken. Ze bleven vochtig en hielden onze ogen de hele dag door gezond en fris. Dit bewees dat ze geschikt zijn voor mensen die vaak buiten zijn of die graag op vakantie gaan.

Kortom, uit onze draagtijdtesten is gebleken dat de “+425 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen buitengewoon comfortabel zijn en gedurende de hele dag kunnen worden gedragen zonder ongemak of irritatie te veroorzaken. Of je nu een drukke werkdag hebt, actief bezig bent of geniet van je vakantie, deze lenzen bieden het benodigde comfort en gemak. Vertrouw op de speciale vochttechnologie en geniet van frisse ogen vanaf je eerste knippering.

.

+425 DAILIES AquaComfort PLUS kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo