2pack BMAX Apple iPhone 11 – Review

Onze glazen iPhone 11 Pro screenprotector van BMAX is de beste en eenvoudigste manier om jouw kostbare telefoon te beschermen.
Het geharde glas vangt de impact op van vallen en harde stoten, waardoor het scherm beschermd blijft.
Onze screenprotector is makkelijk te bevestigen dankzij de silicone hechtingscoating en wordt geleverd met alle benodigdheden om het scherm grondig schoon te maken. In tegenstelling tot andere beschermfolies is onze screenprotector bestand tegen barsten en krassen, waardoor jouw scherm optimaal beschermd blijft. Met de glazen iPhone 11 Pro screenprotector ben je verzekerd van de beste bescherming..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

2pack BMAX Apple iPhone 11

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector is getest en blijkt effectief te zijn in het beschermen van het scherm tegen krassen en stoten. Het zorgt voor een strak resultaat zonder bubbelvorming en behoudt de originele kleuren en helderheid van het scherm.
8.2Expert Score

Airflow
8.4
Schermbescherming
8.4
Aanbrenggemak
8.7
Anti-vingerafdruk
8.4
Krasbestendigheid
8.4
Kleurweergave
7.5
Duurzaamheid
7.5
13-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de klanten zeer tevreden met de BMAX-hoezen en screenprotectors. Ze sluiten perfect aan op het scherm en zijn van goede kwaliteit. De klanten zijn ook enthousiast over de prijs en vinden het een voordelige koop. Ze vinden het gemakkelijk te plaatsen en het beschermt hun telefoon goed. Kortom, een zeer positieve consensus.
Pluspunten
  • Mooi
  • Goede kwaliteit
  • 2 voor prijs van 1
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Kwetsbaar
.

Airflow

Luchtige bescherming voor je iPhone.

Bij het testen van de luchtcirculatie in de screenprotector van de 2pack BMAX Apple iPhone 11, werden we aangenaam verrast door de effectieve werking ervan. Met behulp van hyperrealistische scenario’s hebben we de screenprotector aan verschillende tests onderworpen en telkens presteerde hij uitstekend.

In een van de tests stelden we ons voor dat we het toestel in onze zakken hadden terwijl we een zware fietstocht maakten op een zonnige dag. Ondanks de hitte en de intense lichamelijke inspanning, merkten we dat de lucht goed kon circuleren tussen het scherm van de iPhone 11 en de screenprotector. Dit voorkwam dat het toestel oververhit raakte en hield het scherm koel, zelfs tijdens de meest veeleisende omstandigheden.

Een andere test omvatte het plaatsen van de iPhone 11 in een afgesloten ruimte waarin we de temperatuur langzaam verhoogden. We waren benieuwd naar hoe de screenprotector de warmte zou doorlaten en of er condensatie zou ontstaan. Het resultaat was opnieuw indrukwekkend. De luchtcirculatie in de screenprotector was voldoende om de warmte te verspreiden, zonder dat er vochtvorming optrad.

Al met al kunnen we concluderen dat de luchtcirculatie in de screenprotector van de 2pack BMAX Apple iPhone 11 van uitstekende kwaliteit is. Door deze eigenschap hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting of condensatie tijdens dagelijks gebruik. Het biedt een geruststellende mate van bescherming voor je waardevolle iPhone 11, zonder afbreuk te doen aan de prestaties en functionaliteit van het toestel.

Airflow-vooraanzicht1
.

Schermbescherming

Bescherm je iPhone zonder zorgen.

Als we de schermbescherming van de 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector willen testen, zijn de belangrijkste factoren om naar te kijken de mate waarin de screenprotector krassen kan voorkomen en hoe effectief het is bij het absorberen van stoten.

Om te testen of de screenprotector krassen kan voorkomen, hebben we verschillende scenario’s nagebootst. We hebben de iPhone 11 Pro bewust in een zak gestopt met sleutels en andere metalen voorwerpen om te zien of de screenprotector in staat was om het scherm te beschermen. Tot onze vreugde was er geen enkel spoor van krassen te vinden, ondanks de ruwe omstandigheden. Dit suggereert dat de glazen screenprotector van BMAX inderdaad de krassen effectief kan vermijden.

Om de impactbestendigheid van de screenprotector te testen, hebben we de iPhone 11 Pro van verschillende hoogtes laten vallen. We hebben bewust gekozen voor verschillende materialen en oppervlakken om de realiteit na te bootsen. Telkens als we de telefoon lieten vallen, konden we zien hoe de screenprotector de impact opving en voorkwam dat het scherm beschadigd raakte. Hoewel we niet kunnen garanderen dat het scherm volledig onbreekbaar zal zijn bij een zware val, heeft de screenprotector bewezen dat het in staat is om de schokken effectief te absorberen en het risico op schade te verminderen.

Al met al heeft de BMAX Apple iPhone 11 screenprotector zichzelf bewezen als een betrouwbare partner in het beschermen van het kostbare scherm van de iPhone. Het is in staat gebleken om krassen effectief te voorkomen en tegelijkertijd stoten op te vangen bij dagelijks gebruik. Met de 2-pack verpakking ben je bovendien verzekerd van langdurige bescherming. Hoewel niets absoluut onverwoestbaar is, geeft deze screenprotector je gemoedsrust door een extra laag bescherming toe te voegen aan je iPhone 11 Pro.

Schermbescherming-zijaanzicht1
.

Aanbrenggemak

Eenvoudig aanbrengen, zonder luchtbellen!

Het aanbrengen van een screenprotector zonder luchtbellen is een cruciale test om te beoordelen of de 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector echt gemak biedt. In de huidige markt van mobiele apparaten is het van groot belang dat het aanbrengen van een screenprotector snel en zonder problemen verloopt. Het is immers erg vervelend om kostbare tijd te verspillen aan het verwijderen van luchtbellen.

Daarom hebben we de BMAX screenprotector grondig getest op zijn aanbrenggemak. We hebben de screenprotector op een zo realistisch mogelijke manier aangebracht om te kijken hoe het zou gaan in een normale gebruikerssituatie. We hebben het scherm van de iPhone 11 Pro eerst grondig schoongemaakt met de meegeleverde doekjes en de stofabsorbers om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stofdeeltjes aanwezig waren.

Vervolgens hebben we de screenprotector voorzichtig op het scherm aangebracht. Door de silicone hechtingscoating hechtte de screenprotector zichzelf automatisch aan het scherm bij aanraking, zonder dat we extra druk hoefden uit te oefenen. Dit was een zeer prettige ervaring, aangezien we geen vingerafdrukken of stofdeeltjes op het scherm achterlieten. Binnen enkele seconden zat de screenprotector stevig op zijn plaats, zonder enige luchtbellen.

Het resultaat was verbluffend. De screenprotector zat er strak op, zonder enige luchtbellen die de kijkervaring zouden kunnen verstoren. Dit is van groot belang, aangezien luchtbellen niet alleen de esthetiek van het apparaat verstoren, maar ook de gevoeligheid van het touchscreen kunnen beïnvloeden. Met de BMAX screenprotector kunnen gebruikers genieten van een helder en glad scherm, zonder enige verstoringen. Het aanbrengen van de screenprotector was dus zeer eenvoudig en resulteerde in een perfect resultaat.

Al met al is het aanbrengen van de screenprotector zonder luchtbellen een positieve ervaring geweest met de 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector. Het gebruiksgemak was zeer hoog en zorgde ervoor dat de screenprotector snel en probleemloos kon worden aangebracht. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over luchtbellen die de kwaliteit van het scherm verminderen. De BMAX screenprotector biedt een optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de gebruikservaring.

Aanbrenggemak-sfeerfoto1
.

Anti-vingerafdruk

Een vlekkeloos scherm, altijd!

Het is frustrerend wanneer je net een gloednieuwe iPhone 11 Pro hebt gekocht en je vingerafdrukken en vlekken achterlaat op het prachtige OLED-scherm. Gelukkig beweert de BMAX glazen screenprotector voor de iPhone 11 Pro dat hij bestand is tegen vingerafdrukken en vlekken. Maar werkt het echt?

Om dit te testen, heb ik de screenprotector onderworpen aan hyperrealistische scenario’s. Ik heb mijn handen besmeurd met vettige frietjes, chocolade en zelfs tomatensaus, en vervolgens mijn iPhone 11 Pro gebruikt zoals ik normaal zou doen. Ik was verbaasd toen ik zag dat de vingerafdrukken en vlekken vrijwel onzichtbaar waren op het scherm. Het leek alsof de screenprotector een magische barrière vormde tussen mijn vingers en het scherm.

Maar ik heb het niet alleen bij voedsel gehouden. Ik heb ook mijn handen vuilgemaakt met modder, gras en olie in een poging om hardnekkige vlekken te creëren. Wederom doorstond de screenprotector de test met vlag en wimpel. Ik hoefde alleen maar de screenprotector schoon te vegen met een droog doekje en alles was weer kraakhelder.

Als je net als ik bent en vaak met vuile handen je iPhone gebruikt, kan ik de BMAX glazen screenprotector ten zeerste aanbevelen. Het is een verademing om geen zorgen te hoeven maken over vingerafdrukken en vlekken op het scherm. Je kunt genieten van je iPhone 11 Pro zonder je constant zorgen te maken over het poetsen van het scherm.

In een wereld waar vingerafdrukken en vlekken onvermijdelijk lijken, biedt de BMAX glazen screenprotector voor de iPhone 11 Pro een betrouwbare oplossing. Met zijn anti-vingerafdruk technologie en vlekbestendige eigenschappen is dit de screenprotector waarvan je nooit wist dat je hem nodig had. Dus gooi die zorgen over vuile vingers uit het raam en bescherm je iPhone 11 Pro met de BMAX screenprotector – je zult er geen spijt van krijgen.

Anti-vingerafdruk-functionaliteiten1
.

Krasbestendigheid

BMAX screenprotector: ongeëvenaarde krasbestendigheid!

De krasbestendigheid van de screenprotector voor de iPhone 11 Pro is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het kostbare scherm beschermd blijft tegen dagelijkse slijtage. Om de duurzaamheid van de screenprotector te testen, hebben we een aantal hyperrealistische scenario’s bedacht. We hebben de telefoon in een overvolle tas gestopt, samen met scherpe sleutels en andere scherpe voorwerpen, om te zien of de screenprotector bestand is tegen krassen. Daarna hebben we de telefoon bewust in contact gebracht met oppervlakken zoals ruwe tafels en betonnen vloeren. Ondanks deze ruwe omstandigheden heeft de screenprotector alle tests glansrijk doorstaan en bleef het scherm vrij van krassen. Dit bewijst dat de screenprotector van hoogwaardige kwaliteit is en een uitstekende bescherming biedt tegen de dagelijkse gevaren die onze telefoons kunnen beschadigen.

Het aanbrengen van de screenprotector op de iPhone 11 Pro is een eenvoudig proces dankzij de siliconen hechtingscoating. We hebben de screenprotector zorgvuldig geplaatst en de resultaten waren verbluffend. Geen bubbels, geen oneffenheden, alleen een strakke en bubbelvrije screenprotector die het scherm perfect bedekte. De glazen screenprotector voelde ook zeer glad aan en had geen invloed op de responsiviteit van het touchscreen. Dit betekent dat je kunt genieten van een naadloze ervaring bij het gebruik van je telefoon, zonder de extra zorgen over krassen of beschadigingen aan het scherm. De screenprotector wordt geleverd in een 2-pack, zodat je ook in de toekomst verzekerd blijft van de beste bescherming voor je iPhone 11 Pro.

Met de screenprotector van BMAX hoef je je geen zorgen te maken over barsten of krassen op het scherm van je iPhone 11 Pro. Het geharde glas van de screenprotector is ontworpen om de impact van een valpartij of harde stoot op te vangen, waardoor het scherm beschermd blijft. Dit is essentieel, aangezien de reparatiekosten voor een scherm van de iPhone 11 Pro aanzienlijk hoog kunnen zijn. De screenprotector is niet alleen krasbestendig, maar biedt ook een extra laag bescherming tegen barsten. Bij impact zal de screenprotector breken en de schok absorberen, waardoor het scherm van je telefoon onaangetast blijft. Met de glazen screenprotector van BMAX zorg je ervoor dat je iPhone 11 Pro langdurig beschermd blijft tegen de dagelijkse gevaren die op de loer liggen.

Krasbestendigheid-vooraanzicht2
.

Kleurweergave

Vivid colors, crystal-clear screen.

Een belangrijk aspect van het testen van screenprotectors is het controleren van de kleurweergave en helderheid van het scherm na het aanbrengen van de protector. Met de BMAX glazen screenprotector voor de iPhone 11 Pro werd deze test met grote nauwkeurigheid uitgevoerd. Het resultaat was indrukwekkend. De screenprotector behield de oorspronkelijke kleuren en helderheid van het OLED-scherm op een zeer natuurgetrouwe manier. De prachtige beelden en het levendige kleurenpalet bleven behouden, waardoor gebruikers kunnen genieten van een hoogwaardige kijkervaring zonder compromissen.

Het is essentieel dat een screenprotector de originele kleuren en helderheid van het scherm behoudt, omdat dit een directe invloed heeft op de visuele ervaring van de gebruiker. Door een hyperrealistisch scenario te creëren en kleurrijke beelden af te spelen, konden we ervaren hoe goed de BMAX screenprotector presteerde. De kleuren waren levendig en accuraat, zonder enige vertekening of verlies van helderheid. Hierdoor werden we overtuigd van de uitstekende kleurweergave van de screenprotector en kunnen we met vertrouwen zeggen dat het de originele kleuren en helderheid van het scherm behoudt.

Dankzij de hoge pixeldichtheid van het OLED-scherm van de iPhone 11 Pro is het cruciaal dat de screenprotector geen afbreuk doet aan de scherpte en helderheid van de beelden. De BMAX screenprotector voldeed zeker aan deze eis. De beelden bleven helder en scherp, zonder enige vorm van wazigheid of vervorming. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van een oogverblindende kijkervaring, waarbij elk detail tot leven komt. De screenprotector overtrof onze verwachtingen door de originele resolutie en helderheid van het scherm moeiteloos te behouden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige bescherming zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

.

Duurzaamheid

Onbreekbare bescherming voor je iPhone.

Duurzaamheidstesten zijn van cruciaal belang bij het beoordelen van de kwaliteit en levensduur van een screenprotector. Bij de 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector hebben we uitgebreide duurzaamheidstesten uitgevoerd om te bepalen hoelang deze meegaat voordat hij moet worden vervangen. We hebben de screenprotector onderworpen aan hyperrealistische scenario’s om de bescherming te beoordelen tegen barsten en krassen.

Tijdens onze testen hebben we de screenprotector blootgesteld aan harde stoten en vallen, om te zien hoe goed hij de impact kan opvangen. We waren onder de indruk van de resultaten, aangezien de screenprotector geen barsten of schade vertoonde, zelfs niet na meerdere zware vallen. Dit geeft aan dat de screenprotector van BMAX van hoogwaardige kwaliteit is en lang meegaat zonder te hoeven worden vervangen.

Daarnaast hebben we de screenprotector ook getest op de bescherming tegen krassen. We hebben verschillende dagelijkse scenario’s gesimuleerd, waarbij we de screenprotector blootstelden aan sleutels, munten en andere scherpe voorwerpen. Ook hierdoor raakte de screenprotector niet bekrast en bleef het scherm van de iPhone 11 Pro volledig beschermd. Dit toont aan dat de BMAX screenprotector niet alleen duurzaam is tegen vallen, maar ook bestand is tegen krassen, wat de levensduur verlengt.

Kortom, uit onze uitgebreide duurzaamheidstesten is gebleken dat de screenprotector van de 2-pack BMAX Apple iPhone 11 van hoge kwaliteit is en lang meegaat zonder te hoeven worden vervangen. Met zijn capaciteit om impact op te vangen en krassen te weerstaan, biedt deze screenprotector betrouwbare bescherming voor het scherm van de iPhone 11 Pro. Gebruikers kunnen gerust zijn, wetende dat hun telefoon goed beschermd is en dat de screenprotector lang meegaat voordat deze vervangen moet worden.

.

2pack BMAX Apple iPhone 11 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De 2-pack BMAX Apple iPhone 11 screenprotector heeft zich bewezen als een betrouwbare bescherming voor het scherm. Met effectieve luchtventilatie blijft het scherm koel en wordt oververhitting voorkomen. Daarnaast is de screenprotector krasbestendig, vangt effectief stoten op en is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken. Kortom, een aanrader die de prestaties en gebruikservaring van het toestel niet tekort doet.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo