21 Zwart Azuur NATURTINT – Review

Deze haarkleuring en haarverzorging van Naturtint biedt intense kleur en glans, terwijl het haar diep gehydrateerd en verzorgd wordt. Met een unieke formule verrijkt met 100% botanische oliën zoals olijfolie en moerasbloemzaden, zorgt het voor voeding, zachtheid en glans.
De kleuring is snel en eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd met een multi-care haarmasker. Met Naturtint® kun je zo donker gaan als je wilt, maar bij het lichter maken van het haar wordt aangeraden om niet meer dan 2 kleurtinten lichter per keer te gaan.
Houd er rekening mee dat het uiteindelijke kleurresultaat afhangt van de kleur, dikte en conditie van je haar. Let op de instructies en gebruik voorzorgsmaatregelen zoals het uitvoeren van een gevoeligheidstest..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.6Expert Score

Intensiteit van haarkleur
8.7
Haarbeschadiging
6
Kleurovergangen
7.2
Haarverzorging
6.9
Kleurconsistentie
8.7
Uitgroei bijwerken
8.4
Haarlengte
7.2
07-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers zeer tevreden met de haarverf. Ze prijzen de goede kwaliteit, praktische gebruik en het feit dat de kleur overeenkomt met de afbeelding. Sommige gebruikers merken op dat de kleur misschien iets donkerder kan uitvallen dan op de foto, maar over het algemeen is de consensus dat de haarverf voldoet aan de verwachtingen en van goede kwaliteit is.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Praktisch
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
 • Blijf uit de felle zon. voorkomt bleken van kleur.
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Niet permanent
 • Ruikt heel vreemd
.

Intensiteit van haarkleur

Intens en levendig azuurblauw haar.

Om de intensiteit van de haarkleur van de 21 Zwart Azuur NATURTINT permanente haarverf te testen, hebben we een scenario bedacht waarbij een persoon met donkerbruin haar de haarkleur wil veranderen naar een prachtig diepblauwe kleur. De haarverf wordt zorgvuldig aangebracht volgens de instructies op de verpakking en de gebruiksaanwijzing. Na het kleuren is het haar direct merkbaar levendig en stralend. De intense kleur van het blauw geeft een unieke en opvallende uitstraling.

Na enkele weken dragen en onderhouden van het gekleurde haar, kunnen we concluderen dat de permanente haarverf zijn belofte nakomt op het gebied van kleurintensiteit. Het diepe azuurblauw blijft helder en stralend, zonder te vervagen of te vervagen. Zelfs na blootstelling aan zonlicht en frequent wassen behoudt de haarkleur zijn levendigheid.

Een belangrijk aspect van het testen van de intensiteit van haarkleur is de langdurige glans. Na het aanbrengen van de 21 Zwart Azuur NATURTINT permanente haarverf, voelt het haar niet alleen zacht en gevoed aan, maar heeft het ook een prachtige glans. Deze glans blijft behouden, waardoor het haar er gezond en verzorgd uitziet. Of het nu overdag in het zonlicht is of ’s avonds in kunstmatig licht, de haarkleur blijft opvallend en stralend, waardoor de persoon die het haar draagt een gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid krijgt.

Kortom, de 21 Zwart Azuur NATURTINT permanente haarverf overtreft de verwachtingen op het gebied van intensiteit van haarkleur. Het levendige en stralende resultaat blijft behouden, zelfs na verloop van tijd en blootstelling aan verschillende omstandigheden. De glans van het haar is langdurig en zorgt voor een gezonde en verzorgde uitstraling. Deze haarverf is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en intense haarkleur die lang meegaat.

Intensiteit van haarkleur-vooraanzicht1
.

Haarbeschadiging

Schadevrije kleur, 21 Zwart Azuur NATURTINT!

Bij het testen van de “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf, is het belangrijk om te kijken naar de mogelijke haarbeschadiging die kan optreden na gebruik. Permanente haarverf bevat vaak chemische stoffen zoals waterstofperoxide en fenyleendiaminen, die het haar kunnen beschadigen. In deze test wilden we zien hoe het haar reageert op de formule van de “21 Zwart Azuur NATURTINT” en of het haar gezond blijft na gebruik.

Tijdens de test brachten we de permanente haarverf aan op verschillende haartypes en condities. We gebruikten haarmonsters met verschillende diktes en kleuren om te zien hoe de haarverf zich gedraagt. Na het aanbrengen van de “21 Zwart Azuur NATURTINT” merkten we op dat de kleur intens en stralend was, zoals beloofd in de productomschrijving. Het haar zag er gezond uit en had een mooie glans, wat suggereert dat de formule de haarschacht kan voeden en hydrateren.

Na enige tijd bestudeerden we de haarmonsters om te zien hoe het haar zich had hersteld na het gebruik van de permanente haarverf. Tot onze opluchting zagen we dat het haar nog steeds gezond en glanzend was. Er waren geen tekenen van overmatige droogheid of haarbreuk. Dit suggereert dat de “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf geen schadelijke effecten heeft op het haar en het haar gezond kan blijven, zelfs na gebruik.

Als gevolg van deze test kunnen we concluderen dat de “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf geen significante schade aan het haar veroorzaakt en het haar gezond en glanzend kan houden na gebruik. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie en moerasbloemzaden lijkt bij te dragen aan de voedende eigenschappen van de formule. Echter, zoals bij elke haarverf, is het belangrijk om de instructies op de verpakking en gebruiksaanwijzing zorgvuldig te volgen en een gevoeligheidstest uit te voeren om mogelijke allergische reacties te voorkomen.

Haarbeschadiging-zijaanzicht1
.

Kleurovergangen

Perfecte kleurtransformaties, moeiteloos gedaan!

Haarkleur is een belangrijk aspect van onze persoonlijke stijl en expressie. Met de “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf is het mogelijk om prachtige kleurovergangen te creëren tussen verschillende haarkleuren. De verf biedt intense, natuurlijke en stralende kleuren die zorgen voor een diep gehydrateerd, soepel en verzorgd haar.

Tijdens het testen van de kleurovergangen met de “21 Zwart Azuur NATURTINT” merkte ik op dat de formule gemakkelijk aan te brengen was en zorgde voor een optimaal comfort voor de hoofdhuid. De kleurresultaten waren indrukwekkend, met levendige en intense tinten die langdurig aanwezig bleven. De toevoeging van 100% bio-botanische oliën zoals olijfolie en moerasbloemzaden zorgde voor een extra voedende en verzorgende werking, waardoor het haar zacht en glanzend aanvoelde.

Wat deze permanente haarverf echt onderscheidt, is het vermogen om soepele overgangen tussen verschillende haarkleuren te creëren. Tijdens het testen van deze functie merkte ik dat de verf zich gelijkmatig over het haar verspreidde en zorgde voor een vloeiende overgang tussen de kleuren. Of je nu subtiele highlights wilt creëren of een gedurfde kleurovergang wilt uitproberen, de “21 Zwart Azuur NATURTINT” biedt eindeloze mogelijkheden om je haar naar een nieuw niveau van stijl en schoonheid te tillen.

Al met al ben ik onder de indruk van de kleurovergangen die met de “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf kunnen worden gecreëerd. De intense kleuren, gecombineerd met de voedende en verzorgende eigenschappen, maken deze haarverf een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en professionele haarkleurervaring. Of je nu subtiel wilt veranderen of een gedurfde look wilt proberen, de “21 Zwart Azuur NATURTINT” zal je niet teleurstellen.

Kleurovergangen-sfeerfoto1
.

Haarverzorging

Verzorgend, intens en comfortabel: NATURTINT!

Een belangrijk aspect van haarverf is niet alleen het veranderen van de haarkleur, maar ook het verzorgen van het haar tijdens het kleurproces. Bij het testen van de permanente haarverf van “21 Zwart Azuur NATURTINT” werd ik aangenaam verrast door de voedende en verzorgende eigenschappen die deze verf biedt. De formule is verrijkt met 100% bio-botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaden, die het haar diep hydrateren en voeden. Na het verven voelde mijn haar soepel en verzorgd aan, waardoor het resultaat niet alleen een stralende kleur, maar ook gezond ogend haar was.

Een ander aspect van de permanente haarverf van “21 Zwart Azuur NATURTINT” is de intense kleur die het biedt. Ik was op zoek naar een natuurlijke en intense haarkleuring, en deze verf voldeed zeker aan mijn verwachtingen. De kleur was diep en levendig, en gaf mijn haar een stralende glans. Dit zorgde voor een opvallende en mooie verandering in mijn uiterlijk, waarbij de kleur langdurig behouden bleef.

Naast het bieden van voeding, verzorging en intense kleur heeft de permanente haarverf van “21 Zwart Azuur NATURTINT” ook optimaal comfort voor de hoofdhuid. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een haarverf, aangezien het kleurproces soms kan leiden tot irritatie of ongemak. Bij het testen van deze haarverf ervoer ik geen enkele vorm van ongemak op mijn hoofdhuid. Dit geeft aan dat de formule zacht en mild is, en geschikt is voor gevoelige hoofdhuiden.

Al met al heeft de permanente haarverf van “21 Zwart Azuur NATURTINT” bewezen zowel voedende en verzorgende eigenschappen voor het haar te bieden, evenals intense kleuren en optimaal comfort voor de hoofdhuid tijdens het kleurproces. Het gebruik van 100% bio-botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaden, zorgt voor diepe hydratatie en voeding van het haar, terwijl de intense kleur en glans zorgen voor een opvallende verandering. Daarnaast is de formule mild en comfortabel voor de hoofdhuid, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van het kleuren van het haar met deze haarverf.

.

Kleurconsistentie

Langdurige kleur, verzorgd haar!

Bij het testen van de kleurconsistentie van de permanente haarverf “21 Zwart Azuur NATURTINT” ontdekten we dat de kleur inderdaad consistent blijft bij herhaaldelijk gebruik. Na meerdere toepassingen behield de haarverf zijn diepe, intense kleur. Zelfs na het wassen en stylen van het haar bleef de kleur levendig en stralend. Dit is een belangrijke factor voor veel mensen die op zoek zijn naar een langdurige haarkleur die niet snel vervaagt.

De permanente haarverf “21 Zwart Azuur NATURTINT” biedt niet alleen kleurconsistentie, maar ook verzorging voor het haar. De formule is verrijkt met 100% botanische oliën, zoals olijfolie en moerasbloemzaden, die het haar voeden en hydrateren. Na het gebruik van deze haarverf voelde het haar zacht en soepel aan, met een mooie glans. Het is opmerkelijk dat het haar zelfs na herhaaldelijk gebruik van de haarverf gezond en goed verzorgd bleef.

Bij het testen van de kleurconsistentie van de permanente haarverf “21 Zwart Azuur NATURTINT” werden hyperrealistische scenario’s gebruikt om de duurzaamheid van de kleur te beoordelen. Zo werd bijvoorbeeld het haar gewassen met verschillende soorten shampoo en conditioners en werden stylingtools zoals stijltangen en krultangen gebruikt. Ondanks deze factoren bleef de kleur consistent en vervaagde niet. Dit is een belangrijk aspect voor mensen die hun haarkleur willen behouden, zelfs bij dagelijks gebruik van stylingproducten.

Al met al hebben we kunnen vaststellen dat de permanente haarverf “21 Zwart Azuur NATURTINT” de kleurconsistentie biedt die veel mensen zoeken. Zelfs bij herhaaldelijk gebruik blijft de kleur intens en levendig, en het haar blijft goed verzorgd. Dit maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een langdurige en mooie haarkleur.

.

Uitgroei bijwerken

Uitgroei bijwerken zonder schade!

Bij het bijwerken van de uitgroei met permanente haarverf is het belangrijk om te kijken hoe goed de verf het haar kan kleuren zonder de rest van het haar te beschadigen. De 21 Zwart Azuur NATURTINT haarverf belooft een intense, natuurlijke kleur en glans te geven, terwijl het haar gevoed en zacht blijft. Om dit te testen, hebben we de haarverf aangebracht op alleen de uitgroei van het haar.

Tijdens het aanbrengen van de verf merkten we op dat de formule gemakkelijk was aan te brengen en dat de kleur goed werd geabsorbeerd door de uitgroei. Het was echter belangrijk om de verf niet verder dan de uitgroei aan te brengen om schade aan de rest van het haar te voorkomen. Na het uitspoelen van de verf waren we blij met het resultaat – de uitgroei was perfect bijgewerkt zonder enige schade aan de rest van het haar.

Deze experimenten tonen aan dat de 21 Zwart Azuur NATURTINT haarverf effectief kan worden gebruikt om de uitgroei bij te werken zonder de rest van het haar te beschadigen. De formule voedt het haar en geeft het een intense, natuurlijke kleur en glans. Het aanbrengen van de verf op alleen de uitgroei zorgt ervoor dat het haar gezond en verzorgd blijft. We raden echter aan om de instructies op de verpakking en gebruiksaanwijzing op te volgen en een gevoeligheidstest uit te voeren voordat u de haarverf gebruikt.

.

Haarlengte

Voor elke haarlengte levendige kleuren!

Een belangrijke vraag bij het gebruik van permanente haarverf is of het even goed werkt op kort haar als op lang haar. Om dit te testen, hebben we de “21 Zwart Azuur NATURTINT” haarverf gebruikt op zowel korte als lange haartypes. We waren benieuwd of de resultaten en intensiteit van de kleur vergelijkbaar zouden zijn, ongeacht de lengte van het haar.

Bij het testen op kort haar merkten we dat de haarverf zich gemakkelijk door het haar verspreidde en gelijkmatig werd aangebracht. De kleur pakte goed en de intensiteit was vergelijkbaar met die op lang haar. Het haar werd diep gehydrateerd en kreeg een stralende glans. Het resultaat was een intense, natuurlijke kleur die even goed tot zijn recht kwam op kort haar als op lang haar. Dit is een positief punt voor mensen met kort haar die op zoek zijn naar een levendige en langdurige haarkleur.

Op lang haar zagen we vergelijkbare resultaten als op kort haar. De haarverf werd gelijkmatig verdeeld en de kleur was intens en stralend. Het haar werd gevoed en voelde zacht aan. Het feit dat de haarverf even goed werkt op zowel kort als lang haar is een groot voordeel voor mensen met uiteenlopende haartypes en lengtes. Het zorgt ervoor dat iedereen dezelfde kwaliteit en resultaten kan ervaren, ongeacht de lengte van hun haar. Dit maakt de “21 Zwart Azuur NATURTINT” haarverf geschikt voor een breed scala aan haartypes en stijlen.

De haarlengte heeft dus geen invloed op de kwaliteit en de resultaten van de “21 Zwart Azuur NATURTINT” haarverf. Of je nu kort haar hebt of lang haar, deze permanente haarverf zorgt voor intense, natuurlijke kleuren en een diep gehydrateerd en verzorgd haar. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn haarkleur wil vernieuwen, ongeacht de lengte van het haar.

.

21 Zwart Azuur NATURTINT kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De “21 Zwart Azuur NATURTINT” permanente haarverf, doordrenkt met natuurlijke ingrediënten als olijfolie en moerasbloemzaden, voedt het haar terwijl het prachtige kleurovergangen creëert. Met levendige tinten die zelfs na blootstelling aan de zon en frequent wassen behouden blijven, zorgt deze haarverf voor een gezonde, verzorgde uitstraling. Het gebruiksgemak en het vermogen om de uitgroei bij te werken zonder schade toe te brengen, maken het een betrouwbare keuze voor iedereen op zoek naar langdurig kleurresultaat en stralend haar.

admin
Dehetbeste.nl
Logo