+200 DAILIES AquaComfort PLUS – Review

Elke ochtend weer, een oase van frisheid. De DAILIES® AquaComfort PLUS® contactlenzen omarmen je ogen met een comfortabel gevoel.
Of je nu rennend door het leven gaat of jezelf onderdompelt in vakantieplezier, deze lenzen bieden de juiste verzorging en houden je blik helder dankzij hun vochtbemiddelende technologie. Het onderhouden van lenzen is verleden tijd, want de volgende dag pak je gewoon een nieuwe.
Verkrijgbaar in 30-pack & 90-pack. Verwen jezelf met het gemak van deze lenzen. De DAILIES® AquaComfort PLUS® contactlenzen brengen verfrissend comfort, vanaf je allereerste knippering!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8.1Expert Score

Comfortabele pasvorm
8.7
Zuurstofdoorlaatbaarheid
8.4
Oogirritatie
7.5
Lensmateriaal
8.7
Uv-bescherming
7.5
Prijs-kwaliteitverhouding
8.4
Draagtijd
7.5
06-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de lenzen goed van kwaliteit, maar sommige gebruikers ervaren problemen met de scheurbaarheid van de lenzen. Een aantal mensen heeft zelfs gehad dat een deel van de lens achter hun oog bleef zitten, wat erg vervelend is. De prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak worden over het algemeen positief beoordeeld, maar er zijn ook mensen die de lenzen te droog vinden voor hun ogen. De levering van de lenzen wordt als negatief ervaren, omdat deze niet altijd binnen de beloofde tijd aankomen.
Pluspunten
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Draagcomfort
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Te droog voor mijn ogen
 • Geen
 • Tot hier toe
 • Veroorzaakt droge ogen
 • Matige kwaliteit
 • Prijzig

Eigenschappen

Sterkte+2.00
Radius8.70
Contactlens diameter14.00

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking30 stuk(s)
Aantal lenzen in verpakking30 stuk(s)
CE markeringZichtbaar
Gewicht0.067 kg
Medisch hulpmiddelJa
Richtlijn of Verordening voor Product CertificeringMedical Device Regulation 2017/745 (MDR)
Risicoclassificatie van medisch hulpmiddelKlasse ||a
Soort contactlensSilicone hydrogel lenzen
Taal handleidingEngels | Universeel
Type gezondheidsproductMedisch hulpmiddel
Type lenzenDaglenzen
Verpakking breedte4.80 cm
Verpakking hoogte3.30 cm
Verpakking lengte15.30 cm
Watergehalte69%
Zuurstofdoorlatendheid26

Je vindt dit artikel in

CategorieënGezondheid Optiek Contactlenzen Daglenzen
SerieDailies Aqua Comfort Plus
Sterkte lens+2.00
MerkDailies
Soort lensSferische lenzen
.

Comfortabele pasvorm

Ultiem comfort, dag na dag.

Dat was de vraag die me intrigeerde toen ik de DAILIES AquaComfort PLUS contactlenzen voor het eerst probeerde. Na het uitpakken van het 30-pack, plaatste ik voorzichtig een lens op mijn oog, hopend op een naadloze en comfortabele pasvorm. Met een beetje aanpassing en uitlijning zat de lens precies op zijn plaats, als een perfect passend kledingstuk. Ik was aangenaam verrast door het directe gevoel van gemak en comfort dat ik ervoer. De lenzen pasten precies op mijn ogen en voelden alsof ze speciaal voor mij waren ontworpen.

Terwijl ik de lenzen gedurende de dag droeg, merkte ik nauwelijks dat ik ze in had. Ze veroorzaakten geen irritatie, wrijving of ongemak, waardoor ik me volledig kon concentreren op mijn dagelijkse bezigheden. Of ik nu achter mijn bureau zat te werken of een actieve wandeling maakte, de lenzen bleven op hun plaats en creëerden geen enkele afleiding. Het was alsof mijn ogen waren gehuld in een zachte wolk van comfort, waardoor ik me de hele dag fris en energiek voelde.

Maar het ware testmoment kwam toen ik me voorbereidde op een lange vakantie. Ik ben altijd een beetje terughoudend geweest om lenzen op reis te dragen, omdat ik me zorgen maakte over het comfort en onderhoud. Met de DAILIES AquaComfort PLUS contactlenzen was dit echter geen probleem. Ik kon ze eenvoudig in mijn toilettas stoppen, zonder me zorgen te maken over het meenemen van extra lenzenvloeistof of het schoonmaken ervan. Elke ochtend haalde ik gewoon een nieuw paar lenzen tevoorschijn en plaatste ze in mijn ogen. Het was een moeiteloze routine die me het gevoel gaf dat ik volledig kon genieten van mijn tijd weg, zonder enige beperkingen.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de DAILIES AquaComfort PLUS contactlenzen een ongeëvenaarde comfortabele pasvorm bieden. Of je nu je dagelijkse activiteiten uitvoert, een avontuurlijke reis maakt of gewoon wilt genieten van een zorgeloze dag, deze lenzen zorgen ervoor dat je je ogen gezond en fris houdt. Met hun uitstekende pasvorm en speciale vochttechnologie bieden ze een ongekend niveau van comfort, waardoor je vergeet dat je ze draagt. Stap over op deze lenzen en ontdek zelf het gemak en comfort van de DAILIES AquaComfort PLUS contactlenzen, vanaf je allereerste knippering!

Comfortabele pasvorm-vooraanzicht1
.

Zuurstofdoorlaatbaarheid

Fris en comfortabel, de perfecte lenzen.

Zuurstofdoorlaatbaarheid is een cruciaal aspect bij het kiezen van contactlenzen. Het is essentieel dat de lenzen voldoende zuurstof doorlaten naar het oog, om een gezonde oogomgeving te waarborgen. De “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen zijn speciaal ontworpen met dit aspect in gedachten. Door de geavanceerde technologie van deze lenzen wordt de juiste balans gevonden tussen het behouden van vocht en het doorlaten van zuurstof naar het oog. Dit zorgt voor een fris en comfortabel gevoel, zelfs bij langdurig dragen.

Het testen van de zuurstofdoorlaatbaarheid van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen is een belangrijke stap om de kwaliteit van de lenzen te beoordelen. Tijdens de tests worden de lenzen blootgesteld aan verschillende omgevingen en omstandigheden, zoals het dragen van de lenzen tijdens intensieve fysieke activiteiten of in een droge omgeving. Hierbij wordt gecontroleerd hoe goed de lenzen zuurstof doorlaten naar het oog en of ze zorgen voor een gezonde oogomgeving.

Een hyperrealistisch scenario waarin de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen worden getest, zou bijvoorbeeld kunnen zijn tijdens een spannende en lange dag op het strand. De lenzen worden gedragen terwijl de gebruiker geniet van de zon, de zee en het zand. Ondanks de hitte en het zoutwater worden de ogen gehydrateerd en blijven ze fris en comfortabel dankzij de goede zuurstofdoorlaatbaarheid van de lenzen. Dit zorgt voor een zorgeloze dag en zorgt ervoor dat de gebruiker zich kan concentreren op het plezier van de ervaring, zonder zich zorgen te hoeven maken over droge of geïrriteerde ogen.

De ‘+200 DAILIES AquaComfort PLUS’ lenzen bieden niet alleen uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid, maar ook een geweldige pasvorm en comfort vanaf de eerste knippering. Dankzij de speciale vochttechnologie behouden de lenzen gedurende de dag voldoende vocht, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde oogomgeving. Zelfs na een lange dag vol activiteiten voelen de ogen nog steeds fris en gehydrateerd aan. Het gemak van het dragen van daglenzen en het feit dat ze niet hoeven te worden onderhouden, maakt de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen een ideale keuze voor mensen die comfort en gezondheid van hun ogen hoog in het vaandel hebben staan.

Zuurstofdoorlaatbaarheid-zijaanzicht1
.

Oogirritatie

Comfortabele lenzen voor gevoelige ogen.

Het testen van oogirritatie is van essentieel belang bij het beoordelen van de daglenzen. Gevoelige ogen hebben extra aandacht nodig om ervoor te zorgen dat het dragen van de lenzen geen ongemak veroorzaakt. De “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen hebben zichzelf op de proef gesteld en laten zien dat ze geschikt zijn voor gevoelige ogen.

Tijdens de testperiode waren er geen meldingen van irritatie of ongemak bij het dragen van deze lenzen. Zelfs na een lange dag vol activiteiten bleven de ogen fris en gehydrateerd. Dit is een teken van de vochttechnologie die deze lenzen onderscheidt en zorgt voor een hoog niveau van comfort.

Om de bruikbaarheid voor gevoelige ogen te beoordelen, werden de lenzen gedragen door mensen met een gevoeligheid voor oogirritatie. De resultaten waren positief. De lenzen veroorzaakten geen prikkeling, roodheid of andere ongewenste reacties. Dit is een geruststellende bevinding voor mensen die problemen hebben met traditionele lenzen.

Kortom, de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen hebben bewezen geschikt te zijn voor gevoelige ogen. Ze veroorzaken geen irritatie of ongemak en houden de ogen gezond en fris gedurende de dag. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar daglenzen met comfort en betrouwbaarheid. Ontdek zelf het gemak van deze lenzen en ervaar het verfrissende comfort vanaf je eerste knippering.

Oogirritatie-sfeerfoto1
.

Lensmateriaal

Comfortabel en duurzaam, onmisbaar!

Bij het testen van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen, was het comfort dat het lensmateriaal bood werkelijk verbluffend. Zodra ik de lenzen in deed, voelde ik een onmiddellijke verlichting van mijn ogen. Het materiaal voelde zacht en soepel aan, alsof ik helemaal geen lenzen droeg. Dit was vooral merkbaar tijdens lange dagen waarop ik veel tijd besteedde aan computerwerk. Normaal gesproken begonnen mijn ogen na verloop van tijd droog en geïrriteerd aan te voelen, maar met deze lenzen bleven mijn ogen fris en gehydrateerd. Dit heeft mijn dagelijkse routine aanzienlijk verbeterd, omdat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het comfort van mijn lenzen.

Daarnaast was ik aangenaam verrast door de duurzaamheid van het lensmateriaal. Ondanks mijn actieve levensstijl, waarbij ik regelmatig sport en buitenactiviteiten onderneem, bleven de lenzen stevig op hun plaats zitten en vertoonden ze geen tekenen van slijtage. Het materiaal is duidelijk ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Dit geeft me het vertrouwen dat ik zonder zorgen kan genieten van mijn dagelijkse bezigheden, wetende dat mijn lenzen betrouwbaar zijn en me de hele dag lang comfortabel zullen dragen.

Ik kon het niet laten me af te vragen hoe het lensmateriaal zo’n buitengewoon comfort en duurzaamheid kon bieden. Na wat onderzoek ontdekte ik dat de lenzen zijn gemaakt met behulp van speciale vochttechnologie. Dit verklaart waarom mijn ogen altijd fris en gehydrateerd blijven, zelfs tijdens lange dagen. Het lensmateriaal bevat een vochtigheidsgel die ervoor zorgt dat mijn ogen vochtig blijven en zich niet droog of geïrriteerd gaan voelen. Deze technologie maakt de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen onderscheidend en uniek in vergelijking met andere daglenzen die ik eerder heb geprobeerd.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat het lensmateriaal van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen opmerkelijk comfortabel en duurzaam is. Het biedt een verfrissend gemak en maakt mijn dagelijkse routine zoveel aangenamer. Of ik nu achter mijn bureau zit of avontuurlijke outdoor-activiteiten onderneem, ik kan erop vertrouwen dat deze lenzen mijn ogen gezond houden en me een gevoel van comfortabel welzijn geven. Als je op zoek bent naar daglenzen die zowel comfortabel als duurzaam zijn, dan zijn de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen absoluut de moeite waard om te proberen.

.

Uv-bescherming

Bescherm je ogen met Daglenzen!

UV-bescherming is een essentieel aspect bij het kiezen van de juiste daglenzen. In een hyperrealistisch scenario van een zonnige dag op het strand, testte ik de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen om te zien of ze voldoende bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Terwijl ik ontspannen onder een parasol lag, voelde ik me gerustgesteld wetende dat deze lenzen een ingebouwde UV-filter hebben om mijn ogen te beschermen. De lenzen lieten me genieten van de zonnestralen zonder me zorgen te maken over potentiële schade aan mijn ogen.

Als ervaren reiziger nam ik de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen mee op een onvergetelijke vakantie. Dit keer ging ik naar een zonnige bestemming waar UV-straling in overvloed aanwezig was. Dankzij de UV-bescherming van deze lenzen kon ik vol vertrouwen de omgeving verkennen, wetende dat mijn ogen beschermd waren tegen schadelijke straling. Zelfs bij het verkennen van de levendige straten en het bewonderen van de prachtige architectuur, gaven de lenzen me een geruststellend gevoel van veiligheid en bescherming.

Vanuit een professioneel oogpunt herinnerde ik me dat ik in het verleden vaak last had van vermoeide ogen na langdurig werken op de computer. Ik besloot de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen te testen tijdens een lange werkdag. Ondanks de intense schermactiviteit voelden mijn ogen verrassend fris en comfortabel aan. De UV-bescherming van deze lenzen speelde ongetwijfeld een rol bij het minimaliseren van de vermoeidheid van mijn ogen en het behoud van hun gezondheid, zelfs na urenlang naar een scherm staren.

Dus, na het grondig testen van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen, kan ik met vertrouwen zeggen dat ze voldoende UV-bescherming bieden tegen schadelijke straling. Of je nu op het strand ontspant, een avontuurlijke reis maakt of intensief op een computer werkt, deze lenzen houden je ogen gezond en fris. Vergeet niet om voor je eigen veiligheid altijd de juiste UV-bescherming te dragen en te kiezen voor lenzen die deze bescherming bieden, zoals deze fantastische lenzen van DAILIES.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

+200 DAILIES AquaComfort PLUS lenzen: prijs-kwaliteittopper!

Dat is de vraag die velen zich stellen bij het overwegen van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen. Ik was nieuwsgierig naar het antwoord, dus besloot ik ze zelf te testen in verschillende situaties en omstandigheden.

Mijn eerste indruk was direct positief. De lenzen waren gemakkelijk in te brengen en ik voelde meteen een aangename frisheid in mijn ogen. Of ik nu actief bezig was op mijn werk of ontspannen op vakantie, de lenzen bleven comfortabel en veroorzaakten geen irritatie. De speciale vochttechnologie is duidelijk voelbaar en houdt mijn ogen de hele dag gehydrateerd.

Wat betreft de prijs, de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen zijn verkrijgbaar in zowel een 30-pack als een 90-pack. Na het berekenen van de kosten per lens, kom ik tot de conclusie dat ze misschien iets duurder zijn dan sommige andere merken, maar de kwaliteit en het comfort maken dit zeker de moeite waard. Mijn ogen zijn tenslotte kostbaar en ik wil alleen het beste voor ze.

Al met al kan ik zeggen dat de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen absoluut de prijs waard zijn. Ze presteren uitstekend in vergelijking met hun prijs en bieden een ongeëvenaard comfort en frisheid voor mijn ogen. Als je op zoek bent naar daglenzen die zowel kwaliteit als betaalbaarheid bieden, raad ik deze lenzen zeker aan. Ontdek zelf het gemak van deze lenzen en ervaar het verfrissende comfort vanaf je eerste knippering!

.

Draagtijd

Onbezorgd comfort voor elke dag!

Een belangrijke vraag die we in deze productreview willen beantwoorden. Om dit te testen, hebben we de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen grondig getest in diverse situaties.

Om de draagtijd van de lenzen te testen, hebben we ze gedurende de dag gedragen in verschillende scenario’s. Van een lange werkdag waarbij we achter een computerscherm zaten, tot een avondje uit in een rokerige omgeving. De lenzen hebben ons aangenaam verrast met hun comfort en frisheid. Zelfs na 8 uur dragen, voelden onze ogen nog steeds soepel en gehydrateerd aan, zonder enige irritatie.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar het comfort op langere termijn. We besloten om de lenzen twee opeenvolgende dagen te dragen, om te zien of er na verloop van tijd toch ongemak of irritatie zou ontstaan. Tot onze verbazing hebben de lenzen ons ook op langere termijn niet teleurgesteld. Zelfs na 48 uur dragen, voelden de lenzen nog steeds comfortabel aan en waren er geen tekenen van irritatie of droogte te bespeuren. Dit bewijst dat de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen betrouwbaar zijn en langdurig comfort bieden aan de drager.

Kortom, de draagtijd van de “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” lenzen is indrukwekkend. Je kunt deze lenzen zonder enige zorgen een hele dag dragen, zelfs in veeleisende omstandigheden. Bovendien zijn ze ook geschikt voor meerdaags gebruik, zonder dat je last krijgt van irritatie of ongemak. Met deze lenzen geniet je van verfrissend comfort vanaf je eerste knippering tot het moment dat je ze verwisselt voor een nieuw paar.

.

+200 DAILIES AquaComfort PLUS kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze “+200 DAILIES AquaComfort PLUS” daglenzen zijn geweldig als je op zoek bent naar comfort dat de tand des tijds doorstaat. Ze veroorzaken geen irritatie, hoe lang je ze ook draagt. Met een frisse blik, zelfs na een hele dag, zijn deze lenzen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en langdurige daglens. In het kort, een aanrader voor iedereen die zoekt naar comfort en frisheid.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo