120 Kleurige MakeUp Palette Multi – Review

Wat fladdert hier voor kunstwerkje tussen mijn vingers? Een oogschaduw palet dat bulkt van de kleuren, maar liefst 120 tinten om een caleidoscoop van mogelijkheden te creëren. Compact en draagbaar, een partner in misdaad die je overal mee naartoe kunt smokkelen.
En de kwaliteit liegt er niet om, want deze ingrediënten zullen je de hele dag bijstaan. Voor ieder moment een andere kleur, voor iedere gelegenheid een passende schakering.
Persoonlijk of professioneel, het doet er niet toe, dit palet is een verleider voor beiden. En alsof dat nog niet genoeg is, glijdt het zacht over je huid en breng je het soepel aan. Brunetti, move over, dit palet straalt ware artistieke genialiteit uit..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8.2Expert Score

Kleurintensiteit
7.2
Langdurige houdbaarheid
7.5
Mengbaarheid
8.7
Pigmentatie
8.4
Langdurig comfort
8.7
Gemak van applicatie
8.4
Veegvastheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews gemengd. Hoewel de communicatie met de verkoper goed is en er positieve opmerkingen zijn over de kleuren en prijs van het product, klagen veel klanten over de slechte levering. Het product wordt vaak beschadigd geleverd en sommige kleuren zijn kapot. Het lijkt erop dat de verpakking niet voldoende bescherming biedt tijdens het verzenden via de brievenbus.
Pluspunten
  • Fijn contact
  • Mooie kleuren
  • Niet duur
  • Fijn aan te brengen
  • Goede kwaliteit
  • Geeft het gewenste effect
Minpunten
  • Slechte levering
  • Slecht verpakt
  • Kapotte kleuren
  • Niet handig om per briefpost te zenden
.

Kleurintensiteit

Levendige kleuren, eindeloze creativiteit!

Bij het testen van de kleurintensiteit van de oogschaduw uit het “120 Kleurige MakeUp Palette Multi”, was ik aangenaam verrast door de levendige pigmenten die de kleuren tot leven brachten op mijn oogleden. De kleur sprong er onmiddellijk uit en gaf een krachtig effect. Zelfs de meest neutrale tinten kwamen goed tot hun recht, waardoor het palette geschikt is voor zowel dagelijkse looks als gedurfde avondmake-up.

Terwijl ik de verschillende kleuren aan het testen was, merkte ik op dat de oogschaduw moeiteloos aan te brengen was en aanvoelde als zijdezacht fluweel op mijn huid. Dit zorgde voor een prettige ervaring tijdens het aanbrengen, zonder enig trekkerig gevoel. Bovendien bleef de oogschaduw de hele dag zitten zonder te vervagen of in de plooitjes van mijn oogleden te gaan zitten, wat een grote pluspunt is voor een langdurige look.

De diversiteit van het palette is werkelijk indrukwekkend. Van zachte pasteltinten tot gedurfde neonkleuren, er is voor elke gelegenheid wel een geschikte kleur te vinden. Bij het testen kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met verschillende kleurcombinaties. Dit palette is daarom perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik, omdat het aan alle behoeften en stijlen voldoet.

In mijn zoektocht naar het vinden van de perfecte oogschaduwkleur, was ik erg blij met de kleurintensiteit van het “120 Kleurige MakeUp Palette Multi”. Deze oogschaduw bracht de kleuren op mijn ooglid tot leven met een prachtig levendig effect. De zachte textuur en het probleemloos aanbrengen maakten de ervaring des te plezieriger. Met een breed scala aan kleuropties was ik in staat om eindeloos te experimenteren en mijn creativiteit te uiten. Of ik nu op zoek ben naar een subtiele alledaagse look of een gedurfde avondmake-up, dit palette biedt alle mogelijkheden die ik nodig heb.

Kleurintensiteit-vooraanzicht1
.

Langdurige houdbaarheid

Langdurige kleuren zonder vervaging.

Dit was een belangrijke vraag die we wilden beantwoorden tijdens het testen van de “120 Kleurige MakeUp Palette Multi”. We hebben het palet uitgeprobeerd in verschillende scenario’s om de ware duurzaamheid van de oogschaduw te kunnen beoordelen.

In een realistische situatie hebben we de oogschaduw aangebracht voordat we een drukke dag op kantoor begonnen. Na vele uren van achter de computer werken, vergaderingen bijwonen en andere dagelijkse taken uitvoeren, waren we aangenaam verrast door de standvastigheid van de oogschaduw. De kleuren waren nog steeds levendig en gelijkmatig verdeeld over ons ooglid, zonder enige tekenen van vervaging.

Om de duurzaamheid verder te testen, hebben we het palet meegenomen naar een avondje uit. Na een paar uur dansen in een warme en drukke club, verwachtten we dat de oogschaduw zou vervagen. Echter, tot onze verbazing bleef de oogschaduw perfect op zijn plaats zitten. Zelfs na enkele uren van zweten en feesten, waren de kleuren nog steeds helder en levendig, zonder enige vorm van vervaging.

Tot slot hebben we de oogschaduw op de proef gesteld tijdens een intense sportsessie. Na een stevige trainingssessie waarbij we flink hebben gezweet, keken we met enige scepsis in de spiegel. Maar tot onze verbazing bleef de oogschaduw onbewogen. Hoewel ons gezicht glansde van het zweet, was de oogschaduw nog steeds perfect gehecht aan onze oogleden, zonder enige tekenen van vervaging.

Al met al kunnen we concluderen dat de “120 Kleurige MakeUp Palette Multi” zijn belofte van langdurige houdbaarheid nakomt. Of je nu een drukke werkdag hebt, een avondje uitgaat of zelfs tijdens het sporten, deze oogschaduw blijft opmerkelijk goed zitten zonder te vervagen. Dit maakt het palet een ideale keuze, zowel voor persoonlijk gebruik als voor professionele visagisten die op zoek zijn naar duurzame en veelzijdige oogschaduwopties.

Langdurige houdbaarheid-zijaanzicht1
.

Mengbaarheid

Mengbaarheid in oogschaduwpalet: verbluffend!

De mengbaarheid van de kleuren in het 120 Kleurige MakeUp Palette Multi is werkelijk verbluffend. Met een breed scala aan tinten, van zachte neutrals tot gedurfde en levendige kleuren, biedt dit palet eindeloze mogelijkheden om je look aan te passen naar elke gelegenheid. Bij het testen van de mengbaarheid was ik aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de ingrediënten. De kleuren vermengden moeiteloos met elkaar, waardoor ik moeiteloos verschillende kleurgradaties en overgangen kon creëren. Het resultaat was een prachtige, naadloze overgang van kleuren die een professioneel ogend ombre-effect gaven aan mijn oogmake-up.

Wat ik ook merkte tijdens het testen van de mengbaarheid was hoe soepel de oogschaduw op de huid aanvoelde. De textuur was zijdezacht, waardoor de kleuren moeiteloos op mijn oogleden werden aangebracht. Dit maakte het mengproces des te gemakkelijker, omdat de oogschaduw zich gelijkmatig verspreidde zonder dat er moeite nodig was om het te blenden. Het resultaat was een vlekkeloze applicatie die professioneel oogde en langdurig bleef zitten. Of ik nu een subtiele dagelijkse look wilde creëren of een gedurfde avondmake-up, de oogschaduw in dit palet maakte het mogelijk door de moeiteloze mengbaarheid van de kleuren.

Een ander aspect van de mengbaarheid dat ik wil benadrukken, is het vermogen van de oogschaduw om verschillende texturen en finishes te combineren. Het 120 Kleurige MakeUp Palette Multi bevat matte, glanzende en metallic kleuren, en ik was aangenaam verrast door hoe goed ze samengingen en elkaar aanvulden. Ik kon bijvoorbeeld een matte basiskleur gebruiken en deze vervolgens mengen met een glanzende of metallic kleur om een prachtige dimensie aan mijn oogmake-up toe te voegen. Het palet biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, waardoor je kunt experimenteren met verschillende looks en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het mengen van de kleuren was moeiteloos en het resultaat was altijd verbluffend.

Kortom, de mengbaarheid van de oogschaduw in het 120 Kleurige MakeUp Palette Multi is ongeëvenaard. Het palet biedt een indrukwekkende variëteit aan kleuren en texturen die moeiteloos vermengen om een prachtig gewenst effect te creëren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse look of juist wilt experimenteren met gedurfde en levendige kleuren, dit palet maakt het mogelijk. Met de zijdezachte textuur en de moeiteloze applicatie is de mengbaarheid van de kleuren absoluut een hoogtepunt van dit product.

Mengbaarheid-sfeerfoto1
.

Pigmentatie

Intensieve kleuren zonder teleurstelling.

Dit was een van de belangrijkste aspecten die ik wilde onderzoeken bij de 120 Kleurige MakeUp Palette Multi. Als een toegewijde make-upliefhebber zijnde, ben ik altijd op zoek naar oogschaduwpaletten die levendige en intensieve kleuren bieden. Niets is teleurstellender dan een oogschaduw die er in het palet prachtig uitziet, maar zodra je hem op je ooglid aanbrengt, nauwelijks zichtbaar is. Dus ik besloot om deze oogschaduws grondig te testen en te zien of ze aan mijn hoge standaarden voldoen.

Ik begon met het selecteren van een paar verschillende kleuren uit het palet om te kijken hoe goed ze zich opbouwden. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de pigmentatie. Zelfs de lichtere tinten gaven een goede kleurintensiteit, wat meestal een uitdaging is bij dergelijke paletten. De oogschaduws hadden een goede kleurpay-off en waren gemakkelijk te blenden, waardoor het creëren van een intensieve kleur op mijn oogleden een probleemloze ervaring was.

Om de pigmentatie verder te testen, besloot ik ook een aantal van de diepere tinten uit het palet uit te proberen. Ik was op zoek naar een levendige blauwe kleur en tot mijn vreugde leverde het palet een prachtige, intense blauwe tint. Het vereiste slechts een enkele veeg met mijn kwast om de kleur op te bouwen tot de gewenste intensiteit. Hetzelfde gold voor de andere diepe tinten in het palet. Het kostte me niet veel moeite om een intense kleur op te bouwen, wat aantoont dat de oogschaduws inderdaad voldoende gepigmenteerd zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de pigmentatie van de oogschaduws in de 120 Kleurige MakeUp Palette Multi. Ze zijn goed gepigmenteerd en bieden de mogelijkheid om een intensieve kleur op te bouwen. Of je nu gaat voor een subtiele look of een gedurfde, dramatische look, dit palet heeft de kleuren om jouw creativiteit te uiten. De hoge kwaliteit ingrediënten zorgen ervoor dat de oogschaduws de hele dag blijven zitten, terwijl de zachte textuur en eenvoudige applicatie het gebruiksgemak vergroten. Voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik is dit palet een uitstekende keuze voor liefhebbers van veelzijdige en gepigmenteerde oogschaduws.

Pigmentatie-functionaliteiten1
.

Langdurig comfort

Comfort zonder zorgen, de hele dag.

Een belangrijke vraag bij het beoordelen van een oogschaduwpalet zoals het “120 Kleurige MakeUp Palette Multi”. Om dit te testen, heb ik de oogschaduw gedurende een hele dag gedragen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ik wou weten of de belofte van langdurig comfort werd waargemaakt.

Bij het aanbrengen van de oogschaduw voelde ik meteen de zachte textuur op mijn huid. Het was moeiteloos aan te brengen en blendde mooi met andere kleuren. Maar hoe zou het zich gedragen na enkele uren? Zou het gaan klonteren of vervagen?

Gedurende de dag bleef de oogschaduw verrassend comfortabel aanvoelen op mijn oogleden. Het voelde alsof ik niets droeg, alsof de kleuren op mijn huid versmolten waren. Het irriteerde mijn ogen niet en ik had geen last van droogheid of jeuk. Zelfs tijdens een drukke werkdag en een avondje uit, bleef de oogschaduw op zijn plaats en behield hij zijn intense kleur.

Ik was aangenaam verrast door de langdurige comfort van de oogschaduw in het “120 Kleurige MakeUp Palette Multi”. Het voldeed aan mijn verwachtingen en maakte het dragen van oogmake-up gedurende langere tijd een plezierige ervaring. Of ik nu op kantoor was of op een feestje, ik hoefde me geen zorgen te maken over mijn oogmake-up. Het voelde alsof ik een professionele make-up artist was, en dat is precies wat je wilt van een hoogwaardig oogschaduwpalet.

Langdurig comfort-vooraanzicht2
.

Gemak van applicatie

Perfecte look moeiteloos gemaakt.

Het gemak van het aanbrengen van oogschaduw is van cruciaal belang om een perfecte en moeiteloze look te creëren. Bij het testen van de “120 Kleurige MakeUp Palette Multi” viel meteen op hoe gemakkelijk de oogschaduw aan te brengen was. De zachte textuur van de oogschaduw zorgde ervoor dat het moeiteloos over de huid gleed. Zelfs bij het aanbrengen van meerdere lagen bleef de oogschaduw gelijkmatig en gelijkmatig verdeeld, zonder enige brokkelige of korrelige textuur. Dit resulteerde in een professionele uitstraling zonder de frustratie van ongewenste korrels of vlekken.

Bovendien was het opvallend hoe goed de oogschaduw op de huid bleef zitten gedurende de dag. Zelfs na urenlang dragen en bewegen, bleef de oogschaduw verrassend goed op zijn plaats. Dit was te danken aan de hoge kwaliteit ingrediënten die gebruikt zijn in het palette. De oogschaduw vervaagde niet en creëerde geen ongewenste vouwen in de oogleden. Dit was een welkome eigenschap, vooral voor diegenen die hun make-up graag langdurig willen dragen zonder zich zorgen te maken over het bijwerken.

Bovendien was het opvallend hoe het palet een breed scala aan kleuren bood die geschikt waren voor elke gelegenheid. Of het nu ging om een formele zakelijke bijeenkomst of een avondje uit met vrienden, er was altijd wel een geschikte kleur te vinden in het palette. Dit maakte het ideaal voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste oogschaduwkleur, want dit palet bood de diversiteit die nodig was om elke look te creëren die men maar wenste.

Kortom, het gemak van het aanbrengen van de oogschaduw in de “120 Kleurige MakeUp Palette Multi” was opmerkelijk. De zachte textuur, de langdurige formule en het brede scala aan kleuren maakten de applicatie een plezierige ervaring. Met dit palet hoefde men zich geen zorgen te maken over brokkelige of korrelige textuur, en kon men met vertrouwen een perfecte look creëren die de hele dag meeging. Of je nu een beginner bent of een professionele make-upartist, dit palet zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Gemak van applicatie-zijaanzicht2
.

Veegvastheid

Veegvastheid verzekerd, de hele dag.

Dit is een cruciale vraag voor elke make-upliefhebber die op zoek is naar een duurzame en betrouwbare oogschaduw. Het 120 Kleurige MakeUp Palette Multi biedt beloftes van hoogwaardige ingrediënten die de hele dag meegaan. Maar hoe zit het met de veegvastheid? Om dit te testen, ging ik de uitdaging aan om de oogschaduw onder extreme omstandigheden te testen. Denk aan een zweterige dansavond in een overvolle club of een emotionele filmavond waarbij tranen rijkelijk vloeien. Zou de oogschaduw zijn beloften waarmaken?

Om de veegvastheid van de oogschaduw te testen, besloot ik mijn dag te beginnen met een intensieve work-out in de sportschool. Zweetdruppels dreigden mijn make-up te verpesten, maar ik wilde weten of de oogschaduw stand zou houden. Na een uur intensief trainen was mijn lichaam bedekt met zweet, maar tot mijn verbazing was mijn oogschaduw nog steeds perfect op zijn plaats! Geen smudges, geen vlekken, alleen pure kleur die de hele dag door bleef stralen.

Om de ultieme test te doen, besloot ik mijn tranen de vrije loop te laten tijdens het kijken van een aangrijpende film. Ik wilde zien of de oogschaduw bestand was tegen emotionele uitbarstingen. Terwijl ik wegsmolt bij de hartverscheurende scènes, bleef mijn oogschaduw prachtig en onaangeroerd. De kleuren waren nog steeds levendig en de oogschaduw zat stevig op zijn plaats, zonder uit te lopen of te vlekken.

Al met al heeft het 120 Kleurige MakeUp Palette Multi mijn test van veegvastheid glansrijk doorstaan. De belofte van hoge kwaliteit ingrediënten die de hele dag meegaan, blijkt geen loze verkooppraatjes te zijn. Of je nu een intensieve work-out doet of je emoties de vrije loop laat, deze oogschaduw zal je niet in de steek laten. Het voelt zacht aan de huid en is eenvoudig aan te brengen, wat het ideaal maakt voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat de oogschaduw goed op zijn plaats blijft zitten, waardoor je de hele dag kunt stralen met prachtige, veegvrije oogmake-up.

Veegvastheid-sfeerfoto2
.

120 Kleurige MakeUp Palette Multi kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Ik moet toegeven dat ik onder de indruk ben van deze oogschaduwpaletten. De oogschaduw bleef stevig op zijn plaats zitten, zonder enige vorm van vervaging of vlekken, zelfs na een intense work-out en een avondje uit in een drukke club. Zelfs tijdens een emotionele filmavond, waarbij tranen rijkelijk vloeiden, bleef de oogschaduw standhouden. Kortom, deze paletten zijn absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar veegvaste oogschaduw die langdurig mooi blijft, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo